Πώς να προσθέσω ένα οικοτροφείο σε ένα βιογραφικό

Posted on

Πώς να προσθέσω ένα οικοτροφείο σε ένα βιογραφικό

Στην ανταγωνιστική σημερινή αγορά εργασίας, η σχετική πρακτική μπορεί να σας θέσει εκτός από άλλους αιτούντες εργασία. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν είστε φοιτητής ή πρόσφατος πτυχιούχος με μικρή εργασιακή εμπειρία, ή αν είστε αλλαγή σταδιοδρομίας.

Μην κρύβετε την εμπειρία πρακτικής σας στο κάτω μέρος του βιογραφικού σας. Αντ ‘αυτού, τονίζουν την εμπειρία πρακτικής σας, και λεπτομερώς πώς έχετε προετοιμαστεί για τη δουλειά που θέλετε.

Πότε να συμπεριλάβετε Πρακτική στο βιογραφικό σας

Θα πρέπει να περιλαμβάνει πρακτική άσκηση στο βιογραφικό σας, όταν η πρακτική είναι σχετικό με την εργασία που υποβάλλετε αίτηση για. Αυτό συμβαίνει κυρίως όταν είστε φοιτητής ή πρόσφατος πτυχιούχος με περιορισμένη εργασιακή εμπειρία. Πρακτική σας παρέχει κρίσιμες εμπειρία σε έναν κλάδο, ώστε να είναι σίγουρος για την υπαγωγή τους να δείξουν τις δεξιότητες και τις ικανότητές σας.

Θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει πρακτική άσκηση όταν ξεκινάτε μια νέα καριέρα. Ενώ θα μπορούσε να έχει πολλά χρόνια εργασιακής εμπειρίας, αυτές οι θέσεις εργασίας δεν μπορεί να σχετίζονται με νέα καριέρα σας. Επισημάνετε τυχόν άσκηση που έχετε ετοιμάσει για μια θέση εργασίας στο νέο κλάδο σας.

Όταν για να αφήσει έξω Πρακτική

Μπορείτε να αρχίσετε να αφαιρέσετε πρακτική άσκηση από το βιογραφικό σας όταν αρχίζουν να αναπτύσσουν αρκετή εργασιακή εμπειρία στον τομέα σας. Μετά από περίπου πέντε περίπου χρόνια (ή δύο ή τρεις δουλειές) στον κλάδο σας, μπορείτε να επικεντρωθεί κατά κύριο λόγο σε αυτή την ιστορία εργασία και όχι την προηγούμενη εμπειρία πρακτικής σας.

Ωστόσο, αν έχετε στην κατοχή ενός ιδιαίτερα αριστοκρατική πρακτικής στον τομέα σας, μπορείτε να το κρατήσετε για το βιογραφικό σας για λίγο περισσότερο. Για παράδειγμα, αν είχατε ένα οικοτροφείο στο Google ή το Facebook, ή άλλη σημαντική πρακτική στον κλάδο σας, να το κρατήσει στο βιογραφικό σας.

Που να Βάλτε Πρακτική

Επειδή πρακτική άσκηση παρέχει σημαντική εργασιακή εμπειρία, θα πρέπει να περιλαμβάνει πρακτική σας στο « Επαγγελματική Εμπειρία ενότητα«Ιστορία εργασίας»του βιογραφικού σας» ή, μαζί με άλλες εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί.

Εάν έχετε στην κατοχή πολλαπλές πρακτική άσκηση, μπορείτε να συμπεριλάβετε μια ξεχωριστή ενότητα «Πρακτική Άσκηση» στο βιογραφικό σας. Βάλτε αυτό το τμήμα προς την κορυφή του το βιογραφικό σας. Βάλτε το τμήμα σας «Πρακτική Άσκηση» πάνω από το τμήμα σας «Ιστορία εργασίας» αν πρακτικής σας έχουν ιδιαίτερη σχέση με την εργασία που υποβάλλετε αίτηση για.

Ό, τι κι αν κάνετε, μην βάζετε πρακτική σας στο κάτω μέρος του το βιογραφικό σας ή στην « Εκπαίδευση ενότητα». Πρακτική είναι πραγματικές εμπειρίες, και θα πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα ως μια εργασία.

Πώς να συμπεριλάβετε Πρακτικής Άσκησης

Όταν περιλαμβάνουν ένα οικοτροφείο για το βιογραφικό σας, να περιλαμβάνει τις ίδιες πληροφορίες, όπως και κάθε άλλη εργασία. Πρώτον, να περιλαμβάνει τον τίτλο οικοτροφείο. Αν είναι δυνατόν, να μην πω «Intern» – ρωτήστε τον προϊστάμενό σας, αν έχετε μια πιο λεπτομερή τίτλο, όπως «Marketing Intern» ή «Πωλήσεων Intern.»

Επίσης, περιλαμβάνουν το όνομα της εταιρείας, την τοποθεσία και τις ημερομηνίες της πρακτικής άσκησης. Μπορείτε να απαριθμήσει τις ημερομηνίες του μήνα και το έτος, είτε από την εποχή (όπως το «Summer 20XX» ή «Άνοιξη 20XX»).

Κάτω από αυτές τις πληροφορίες, περιλαμβάνουν 2-4 κουκκίδες που απαριθμούν τις ευθύνες και τα επιτεύγματά σας κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης. Εστίαση σε ευθύνες που σχετίζονται με την εργασία που υποβάλλετε αίτηση για. Για παράδειγμα, αν κάνετε αίτηση για μια θέση εργασίας γραφή, αναφέρουμε πώς έγραψε και δημοσίευσε πέντε άρθρα κατά τη διάρκεια της πρακτικής σας. Δεν χρειάζεται να περιλαμβάνουν λιγότερο σχετικές εργασίες σας, όπως απαντώντας τηλέφωνα ή φωτοτυπικό.

Αν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε ποιες είναι οι ευθύνες και τα επιτεύγματα να περιλαμβάνουν, ξεκινήστε κάνοντας μια μακρά λίστα με όλα όσα έκανε σε κάθε πρακτικής. Στη συνέχεια, δείτε την εργασία λίστα για τη θέση κάνεις αίτηση. Κύκλο τίποτα από τη λίστα σας που ταιριάζει με τις δεξιότητες και τις ικανότητες που απαιτούνται για τη δουλειά. Τονίστε τα συγκεκριμένα εμπειρίες.

Επίσης, ρωτήστε τον προϊστάμενό οικότροφος σας για βοήθεια, συμπεριλαμβανομένων πρακτική σας για το βιογραφικό σας. Αυτός ή αυτή μπορεί να σας βοηθήσει να αναδείξει τις πιο σημαντικές δεξιότητες και εμπειρίες για τη βιομηχανία, και να σας πω τι βασικούς όρους από τον κλάδο σας να συμπεριλάβετε.

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαμορφώσετε πρακτική σας με έναν τρόπο που είναι συνεπής με τον τρόπο που θέλετε να διαμορφώσετε άλλες εργασίες εμπειρία σας. Και πάλι, πρακτική άσκηση είναι εξίσου σημαντική για την καριέρα σας ως τη δουλειά, έτσι δεν πρέπει να τα διαμορφώσετε με διαφορετικό τρόπο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν περιλαμβάνει πρακτική άσκηση υπό τον τίτλο «Ιστορία εργασίας.» Για παράδειγμα, αν έχετε έντονη γραφή τίτλοι των θέσεων εργασίας σας, κάντε το ίδιο για τους τίτλους πρακτική σας.

Παράδειγμα Πρακτική σε ένα βιογραφικό

Αυτό είναι ένα παράδειγμα μιας ενότητας «Επαγγελματική Εμπειρία» από ένα βιογραφικό που περιλαμβάνει δύο πρακτική άσκηση.

ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ

Νέα Υόρκη Μουσείο Ιστορίας
της Νέας Υόρκης, Νέα Υόρκη
Ακαδημαϊκά Προγράμματα Intern
Ιανουάριο 20ΧΧ – Μαΐου 20ΧΧ

  • Αναπτύχθηκε και έτρεξε δραστηριοτήτων για τους επισκέπτες του μουσείου ηλικίας 5-15 για τα προγράμματα διάλειμμα του σχολείου Φεβρουαρίου και Απριλίου
  • Έγραψε πέντε άρθρα για το μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο με 5.000 αναγνώστες
  • Διεξήγαγε έρευνα σχετικά με τις τελευταίες προδιαγραφές των προγραμμάτων σπουδών και ανέφερε ευρήματα στην παρουσίαση στο Υπουργείο Παιδείας

Albany Ιστορία Κοινωνία
Albany, NY
Παιδείας Intern
Καλοκαίρι 20XX

  • Αναπτυχθούν και να εφαρμοστούν οι δραστηριότητες για τους επισκέπτες μουσείων ηλικίας 4-10 που σχετίζονται με νέο μουσείο έκθεση για την ιστορία των μεταφορών
  • Συνεργάστηκε με το Υπουργείο Παιδείας για να αναπτύξει και να εκτελέσετε ένα εργαστήριο της ιστορίας όλη την ημέρα για μαθητές δημοτικού
  • Έλαβε το βραβείο για τη σημαντική Intern του το καλοκαίρι από τον Πρόεδρο του Συλλόγου
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *