Πώς να προετοιμαστεί για μια συνέντευξη Συμπεριφορική εργασίας

Posted on

Πώς να προετοιμαστεί για μια συνέντευξη Συμπεριφορική εργασίας

Τι είναι μια συμπεριφορική συνέντευξη; Οι υποψήφιοι για την απασχόληση συχνά ρωτούν ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε μια τακτική συνέντευξη εργασίας και συμπεριφοράς συνέντευξη. Τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε έτοιμοι, εάν ο εργοδότης δεν πρόκειται να σας ζητήσω να συμπεριφοράς με βάση τις ερωτήσεις της συνέντευξης;

Δεν υπάρχει διαφορά στην πραγματική μορφή του συνέντευξη για δουλειά. Θα εξακολουθούν να συναντηθεί με μια συνέντευξη και να απαντήσετε σε συνέντευξη ερωτήσεις. Η διαφορά είναι στο είδος των ερωτήσεων συνέντευξης που θα ζητηθεί.

Ελέγξτε τα στοιχεία σχετικά με τη διαφορά μεταξύ της συμπεριφοράς και των παραδοσιακών συνεντεύξεων, παραδείγματα των ερωτήσεων, και πώς να χειριστούν μια συμπεριφορική συνέντευξη.

Τι είναι μια συνέντευξη Συμπεριφορική εργασίας;

Behavioral συνέντευξη που βασίζεται σε συνεντεύξεις με βάση την ανακάλυψη πώς ο ερωτώμενος ενήργησε σε ειδικές περιπτώσεις σχετικά με την απασχόληση. Η λογική είναι ότι το πώς θα συμπεριφερθεί στο παρελθόν, θα προβλέψουμε πώς θα συμπεριφερθεί στο μέλλον, δηλαδή, τις προηγούμενες επιδόσεις προβλέπει τη μελλοντική απόδοση.

Παραδοσιακά Συνεντεύξεις

Σε μια παραδοσιακή συνέντευξη, θα σας ζητηθεί μια σειρά από ερωτήματα που συνήθως έχουν απλή απαντήσεις όπως «Ποια είναι τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σας;» ή «Τι μεγάλες προκλήσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίσατε; Πώς να τα χειριστείτε;» ή «Περιγράψτε μια τυπική εβδομάδα εργασίας.»

Σε μια συνέντευξη συμπεριφοράς, ο εργοδότης έχει αποφασίσει ποιες δεξιότητες που απαιτούνται στο πρόσωπο που προσλαμβάνουν και θα κάνουν ερωτήσεις για να μάθετε αν ο υποψήφιος έχει αυτές τις ικανότητες. Αντί να ρωτήσουμε πώς θα συμπεριφερθούν, θα ζητήσει από τον τρόπο που ενήργησε. Η συνέντευξη θα θέλετε να μάθετε πώς θα χειριστεί μια κατάσταση, αντί για το τι μπορεί να κάνει στο μέλλον.

ερωτήσεις Ερωτηθείς

Συμπεριφορική ερωτήσεις συνέντευξης θα είναι πιο μυτερό, πιο σχολαστικά και πιο συγκεκριμένες από τις παραδοσιακές ερωτήσεις συνέντευξης:

 • Δώστε ένα παράδειγμα μια περίπτωση, όταν χρησιμοποιείται η λογική για να λύσει ένα πρόβλημα.
 • Δώστε ένα παράδειγμα ενός στόχου που έφτασε και να μου πείτε πώς να το επιτύχει.
 • Περιγράψτε μια απόφαση που έκανε ότι ήταν δημοφιλής και το πώς χειρίστηκε την εφαρμογή της.
 • Έχετε πάει πάνω και πέρα ​​από το Call of Duty; Αν ναι, πώς;
 • Τι κάνεις όταν το πρόγραμμά σας έχει διακοπεί; Δώστε ένα παράδειγμα για το πώς να το χειριστεί.
 • Έχετε έπρεπε να πείσει μια ομάδα για να εργαστεί σε ένα πρόγραμμα που δεν ήταν ενθουσιασμένος για; Πώς το έκανες;
 • Έχετε χειρίζεται μια δύσκολη κατάσταση με έναν συνάδελφο; Πως?
 • Πες μου για τον τρόπο που λειτούργησε αποτελεσματικά υπό πίεση.
 • Περισσότερα συμπεριφοράς ερωτήσεις συνέντευξης.

Παρακολούθηση ερωτήματα θα πρέπει επίσης να αναφέρονται λεπτομερώς. Μπορεί να σας ζητηθεί ό, τι κάνατε, τι είπατε, πώς αντέδρασε ή πώς αισθανθήκατε κατά τη διάρκεια της κατάστασης που μοιραστήκατε με το μισθώνοντας διευθυντή.

Παρασκευή

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστούν; Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι δεν θα ξέρετε τι είδους συνέντευξη θα λάβει χώρα μέχρι να κάθονται στην αίθουσα της συνέντευξης. Έτσι, την προετοιμασία απαντήσεις στις παραδοσιακές ερωτήσεις συνέντευξης.

Στη συνέχεια, δεδομένου ότι δεν ξέρετε ακριβώς τι καταστάσεις θα ερωτηθείτε για το αν είναι μια συμπεριφορική συνέντευξη, φρεσκάρω τη μνήμη σας και να εξετάσει κάποιες ειδικές περιπτώσεις που έχουν ασχοληθεί με ή έργα που έχουν εργαστεί για. Μπορεί να είστε σε θέση να τους χρησιμοποιήσει για να βοηθήσει τις απαντήσεις πλαίσιο.

Συμβουλή : Ετοιμάστε τις ιστορίες που απεικονίζουν στιγμές που έχουν επιλύσει με επιτυχία προβλήματα ή εκτελούνται αξέχαστες.

Οι ιστορίες θα είναι χρήσιμο να σας βοηθήσει να ανταποκριθούν ουσιαστικά σε μια συμπεριφορική συνέντευξη. Μπορείτε να ερευνήσετε την τεχνική απάντηση συνέντευξη STAR, το οποίο προσφέρει έναν τρόπο να απαντήσει συμπεριφοράς ερωτήσεις της συνέντευξης.

Τέλος, εξετάστε την περιγραφή της θέσης εργασίας, εάν το έχετε, ή η απόσπαση εργασίας ή διαφήμισης. Μπορεί να είστε σε θέση να πάρετε μια αίσθηση του τι δεξιότητες και χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς του εργοδότη ζητούν από την ανάγνωση των απαιτήσεων περιγραφή και τη θέση εργασίας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αν δεν είστε σίγουροι για το πώς να απαντήσει στο ερώτημα, θα ζητήσει διευκρινίσεις. Στη συνέχεια, να είστε βέβαιος να συμπεριλάβει αυτά τα σημεία στην απάντησή σας:

 • Μια ειδική περίπτωση
 • Οι εργασίες που έπρεπε να γίνουν
 • Η ενέργεια που έλαβε
 • Τα αποτελέσματα, δηλαδή, ό, τι συνέβη

Είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απαντήσεις. Η συνέντευξη είναι απλώς προσπαθούν να καταλάβουν πώς θα συμπεριφερθεί σε μια δεδομένη κατάσταση. Πώς θα απαντήσει θα καθορίσει αν υπάρχει μια τακτοποίηση μεταξύ των δεξιοτήτων σας και τη θέση της εταιρείας επιδιώκει να γεμίσει.

Έτσι, ακούστε προσεκτικά, να είναι σαφείς και λεπτομερείς όταν απαντήσει και, το σημαντικότερο, να είμαστε ειλικρινείς. Αν οι απαντήσεις σας δεν είναι ό, τι ο ερευνητής αναζητά, αυτή η θέση μπορεί να μην είναι η καλύτερη δουλειά για σας.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *