Πώς να παραμείνετε οργανωμένοι Όταν εργάζεστε στο σπίτι

Posted on

Πώς να παραμείνετε οργανωμένοι Όταν εργάζεστε στο σπίτι

Οργάνωση ζωή στο σπίτι σας και τη ζωή το έργο είναι αρκετά δύσκολο για τον καθένα. Εκείνοι που εργάζονται στο σπίτι, όμως, αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες προκλήσεις για τη διατήρηση και την οικογένεια και την εργασία των υποχρεώσεών τους σε νόμιμους χώρους τους και οι δύο σφαίρες σμίγουν κάτω από μία στέγη.

το στυλ και την ικανότητα για την οργάνωση διαφέρουν καθένας, έτσι ώστε ένα μέγεθος ταιριάζει σε όλους προσέγγιση σίγουρα δεν λειτουργεί. Ωστόσο, οι πόροι αυτοί καλύπτουν τα είδη των πραγμάτων που θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο καθώς πηγαίνετε για την οργάνωση της εργασίας στο σπίτι της ζωής σας.

Οργάνωση του χρόνου σας

Ο χρόνος είναι ένα πολύτιμο αγαθό. Κάνοντας το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας, εξαλείφοντας την μετακίνηση, στην κορυφή της λίστας των λόγων να εργαστούν στο σπίτι για πολλούς γονείς την εργασία-at-home, αλλά ο χρόνος έσωσε ένα μέρος μπορεί να χαμένο χρόνο σε ένα άλλο, αν δεν αναλάβει τον έλεγχο της σας χρόνος.

προσδοκίες ρύθμιση

Η αποτελεσματική διαχείριση του χρόνου για την εργασία στο σπίτι των γονέων ξεκινά με τη δημιουργία κάποιους βασικούς κανόνες τόσο για την οικογένειά σας και για τον εαυτό σας. Ένας από αυτούς τους κανόνες θα πρέπει να ρυθμίσετε τις ώρες εργασίας σας εκ των προτέρων. Αυτό θα σας κρατήσει από το να εργάζονται πάρα πολύ ή πολύ λίγο εργασίας, ανάλογα με το ποια είναι η τάση σας. Φέρνει καλύτερη ισορροπία της οικογένειας, γιατί όλοι γνωρίζουν τι να περιμένουν.

Η ελαχιστοποίηση περισπασμούς

Δεν έχει σημασία πόσο καλός είστε κολλήσει με τους βασικούς κανόνες σας, θα υπάρχουν περισπασμούς όταν εργάζεστε στο σπίτι. Θα είναι απλώς διαφορετικά από εκείνα που ροκανίσει την ημέρα της ομολόγους σας πίσω στο γραφείο. Μαθαίνοντας τι είναι για σας και πώς να ασχοληθεί με περισπασμούς είναι μια σημαντική δεξιότητα.

Η επιλογή ενός συστήματος Ημερολόγιο

Χρησιμοποιήστε ένα ημερολογιακό σύστημα που μπορεί να μοιραστεί με όλα τα μέλη της οικογένειας. Ημερολόγιο Google  έργο ιδιαίτερα καλά, επειδή είναι δωρεάν, ώστε τα παιδιά να έχουν το δικό τους, αλλά οι γονείς μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά. Ομοίως, τα παιδιά δούμε τι συμβαίνει για όλους τους άλλους.

Για ένα ημερολόγιο που ο καθένας έχει πρόσβαση σε αυτά, υπάρχει επίσης πάντα ένα ημερολόγιο χαρτί που κρέμεται στην κουζίνα. Το πρόβλημα είναι αυτό το είδος του ημερολογίου είναι ότι δεν το έχετε μαζί σας όταν είστε στο γιατρό ή σε μια λειτουργία του σχολείου και πρέπει να προσθέσει σε αυτό. Κάπου μεταξύ της ηλεκτρονικής και ντεμοντέ ημερολόγιο χαρτί είναι μια εβδομαδιαία εκτύπωση όλων των επερχόμενων γεγονότων κρεμαστεί σε εμφανές σημείο. Δημιουργώντας αυτό κάθε Κυριακή το βράδυ θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τις συγκρούσεις στο πρόγραμμα της οικογένειας στην ερχόμενη εβδομάδα.

Οργάνωση Χώροι σας

Όταν συμβεί επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή στην ίδια θέση, θα πρέπει να φροντίσει να οργανώσει αυτό το φυσικό χώρο με τρόπο που να ευνοεί την παραγωγικότητα και για τα δύο μέρη της ζωής σας.

Χώροι εργασίας

Ένα ειδικό χώρο εργασίας είναι απαραίτητη για όποιον εργάζεται στο σπίτι. Στην ιδανική περίπτωση, το γραφείο στο σπίτι σας πρέπει να είναι ένα δωμάτιο (με πόρτα) που δεν χρησιμοποιούνται για κανέναν άλλο σκοπό. Οι περισσότεροι από εμάς, όμως, απλά δεν έχουν αυτό το είδος των επιπλέον χώρο στα σπίτια μας, έτσι πρέπει να συμβιβαστεί. Θα μπορούσε να είναι σε μια γωνία ενός δωματίου, ένα υπνοδωμάτιο και τραπεζαρία. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι αυτό το συγκεκριμένο χώρο είναι αφιερωμένο σε εκείνο το ένα σκοπό. Ρύθμιση του φορητού σας υπολογιστή στο τραπέζι της κουζίνας δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ως ένα γραφείο στο σπίτι!

Σχεδιάστε το σπίτι χώρο του γραφείου σας με τις αδυναμίες, τις ρουτίνες σας και τη δουλειά σας και τις ανάγκες της οικογένειάς σας στο μυαλό. Είστε αποσπάται εύκολα από τα παιδιά συναγωνίζονται για την προσοχή σας ενώ εργάζεστε; Επιλέξτε ένα χώρο μακριά από τις περιοχές αναπαραγωγής τους. Προσπαθείτε να κάνετε διπλό καθήκον βλέποντας τα παιδιά, ενώ εργάζεστε; Βάλτε τον εαυτό σας γύρω από το ξενοδοχείο τους. Θα πρέπει ήσυχο για τηλεδιάσκεψη και τις τηλεφωνικές κλήσεις; Διαλέξτε ένα δωμάτιο out-of-the-τρόπο, με μια πόρτα, όπως και ένα υπνοδωμάτιο.

Όποια και αν είναι περιοχή που θα επιλέξετε για το γραφείο σας, θα πρέπει, κατ ‘ελάχιστο, ένα γραφείο, καρέκλα, υπολογιστή και κάποια ράφια ή άλλες αποθηκευτικό χώρο. Πάρτε το χρόνο να το κάνει ένα χώρο φιλόξενο, διακοσμώντας το με εικόνες ή αναμνηστικά με τον τρόπο που μπορεί να την καμπίνα στο γραφείο. Θα πρέπει να απολαμβάνουν σε αυτό το χώρο.

Μην αφήνετε τους άλλους να χρησιμοποιεί το χώρο, όταν δεν είναι, και δεν το χρησιμοποιούν οι ίδιοι για δραστηριότητες εκτός της επαγγελματικής σας εργασία. Μην πληρώσετε τους λογαριασμούς σας εκεί ή να συμπληρώσετε έντυπα για το σχολείο των παιδιών σας. Κρατώντας αυτές τις επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις από την τήξη μαζί ξεκινά με τη διατήρηση ξεχωριστούς χώρους.

Οικογένεια χώρους

Κρατώντας αυτό το χώρο εργασίας αφιερωμένη και ξεχωριστό είναι πολύ πιο εύκολο αν έχετε τις άλλες θέσεις στο σπίτι σας καλά οργανωμένη. Δημιουργήστε ένα κομβικό σημείο πληροφόρησης οικογένεια. Επιλέξτε ένα χώρο όπου θα συσσωρεύονται πληροφορίες που σχετίζονται με την οικογένεια, π.χ. αλληλογραφίας που έρχεται, χαρτιά από το σχολείο, κλπ Εάν χρησιμοποιείτε ένα ημερολόγιο χαρτί ή μια εβδομαδιαία λίστα των γεγονότων, αυτό είναι όπου πρέπει να είναι. Αν τα παιδιά σας είναι στο σχολείο, κάνουν τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη, έχοντας ένα καλάθι για να καταθέσουν όλα τα έγγραφα που φέρνουν στο σπίτι από το σχολείο. Έχετε ένα ξεχωριστό καλάθι για τους λογαριασμούς και άλλα έγγραφα.

Διαλέξτε την περιοχή όπου θα οργανώσετε και να επεξεργαστεί αυτές τις πληροφορίες. Θα μπορούσε να είναι στην ίδια περιοχή όπου συσσωρεύεται, ή θα μπορούσε να είναι κοντά σε ειδικό χώρο εργασίας σας. Απλά μην το αναμίξετε με τα έγγραφα σχετίζονται με την εργασία σας. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι εντάξει για να βγάλει το laptop σας και να χρησιμοποιήσετε το τραπέζι της κουζίνας, αλλά να δημιουργήσει ένα χώρο όπου όλα τα στοιχεία που απαιτούνται ανήκουν όταν δεν εργάζονται σε αυτά.

Μπορείτε να μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή της εργασίας σας για να ολοκληρώσετε αυτές τις εργασίες. Ακριβώς όπως και πολλοί από εμάς δεν έχουν επιπλέον δωμάτια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά ως γραφεία στο σπίτι, μπορούμε να αντέξουμε οικονομικά δεν είναι όλα απαραίτητα επιπλέον εξοπλισμού πληροφορικής. Αν είναι δυνατόν, χρησιμοποιήστε ένα tablet ή ένα άλλο υπολογιστή για προσωπική χρήση. Αν είστε μισθωτός telecommuter, μπορεί να έχετε ήδη συμφωνήσει ότι ο εξοπλισμός της εταιρείας δεν είναι για προσωπική χρήση, ως μέρος της συμφωνίας τηλεργασία σας. Εάν είστε ιδιοκτήτης ελεύθερος επαγγελματίας ή επιχείρηση στο σπίτι, μπορεί να φαίνεται πιο αποτελεσματικό να έχουν μόνο έναν υπολογιστή, αλλά σκεφτείτε να αγοράσετε ένα φθηνό netbook ή επαναχρησιμοποίηση ένα παλαιότερο υπολογιστή. Όταν ανακατεύουμε την προσωπική και επαγγελματική χρήση του υπολογιστή σας, πριν από καιρό άλλοι στην οικογένειά σας θα το χρησιμοποιούν επίσης.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *