Πώς να πάρει Μισθωμένο Με Dream εταιρείας σας

Posted on

Πώς να πάρει Μισθωμένο Με Dream εταιρείας σας

Σε κάποια στιγμή στην καριέρα τους, σχεδόν ο καθένας έχει μια εταιρεία όνειρο που ήθελα πολύ να εργαστεί για λογαριασμό και μια δουλειά που θα ήταν ενθουσιασμένοι για να έχουν. Είτε πρόκειται για ένα υψηλό μισθό, καταπληκτική οφέλη και προνόμια, ένα διασκεδαστικό και προκλητικό εταιρική κουλτούρα, μια μικρή μετακίνηση (ή την ευκαιρία να εργαστούν από το σπίτι και να μην μετακινούνται καθόλου), ή ακόμα και κάτι τόσο βασικό όπως ώρες που ταιριάζουν με το πρόγραμμά σας, δεν υπάρχει μια δουλειά εκεί έξω που είναι ένας αγώνας για σας.

Αν έχετε λίγες εταιρείες που θα θέλατε πραγματικά να εργαστεί για, κάνουν ένα σημείο διατήρησή τους στο ραντάρ σας – και να πάρει τις δικές τους – ακόμη και πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία αίτησης για θέση εργασίας.

Εάν δεν έχετε μια λίστα των εταιρειών που θα ήταν μια τέλεια εφαρμογή, να πάρει κάποιο χρόνο για να δημιουργήσετε ένα. Η πιο εστιασμένη αναζήτηση εργασίας σας, τόσο πιο εύκολο θα είναι να προσληφθεί.

Πώς να βρείτε Εταιρείες Θα ήθελα πολύ να εργαστεί για

Εάν δεν έχετε μια λίστα με τους εργοδότες ακόμα ότι θέλετε να είναι ενθουσιασμένος για να εργάζονται, να πάρει κάποιο χρόνο για να καθορίσει ποια χαρακτηριστικά ιδανικό εργοδότη σας θα πρέπει, ήταν που επιλέγουν ποια εταιρεία να εργάζονται. Στη συνέχεια, δημιουργήστε μια λίστα με τους εργοδότες-στόχο από την έρευνα εταιρείες να βρουν εκείνα που ταιριάζουν για τα ενδιαφέροντά σας, τις δεξιότητες, και όπου θα τοποθετούνται στην κλίμακα της σταδιοδρομίας. Επίσης, ελέγξτε τις λίστες των κορυφαίων εργοδοτών όπως το  Fortune 100 Best Companies to Work Για  και Glassdoor του  Best Places to Work .

Αφού δημιουργήσετε μια λίστα των κορυφαίων εργοδοτών που ταιριάζουν με το περιβάλλον εργασίας, αποζημίωση, επιδόματα, προνόμια και ευκαιρίες για την πρόοδο που αναζητάτε, ήρθε η ώρα να πάρει στο ραντάρ τους ως μελλοντικό εργαζόμενο.

Συμβουλές για Getting προσληφθεί από Dream εταιρείας σας

Υπάρχουν πολλά οφέλη για την «παρακολούθηση» μια εταιρεία για ένα χρονικό διάστημα πριν από την εφαρμογή. Για παράδειγμα, ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης, αν το ακολουθήσετε στο LinkedIn, Instagram ή στο Twitter, «όπως» τη σελίδα τους στο Facebook, ή να ενταχθούν ενημερωτικό δελτίο τους, θα μπορούσαν να αναγνωρίζουν ήδη το όνομά σας όταν ήρθε η ώρα να ισχύουν.

Μάθετε τόσο πολύ όπως μπορείτε για τον Εργοδότη

Ερευνώντας εταιρείες εκ των προτέρων είναι ένας καλός τρόπος για να μάθουν για τον οργανισμό, έτσι ώστε όταν έρχεται η ώρα να πάρει συνέντευξη, δεν θα πρέπει να αγωνίζομαι για να κάνει έρευνα υποβάθρου. Επίσης, χρειάζονται χρόνο για να είναι σίγουρος ότι αυτό είναι μια εταιρεία που θα ήταν ιδανικό για σας.

Αν σας ενδιαφέρει πραγματικά σε έναν εργοδότη για περισσότερους λόγους από ότι το μόνο που χρειάζεται μια δουλειά, θα δείξει. Θα είστε σε θέση να μιλήσει με ενδιαφέρον και ενθουσιασμό. Θα επίσης πιθανό να έχουν μια καλά σχηματισμένη άποψη και αρκετά συναρπαστικό ανέκδοτα για να μοιραστεί, όταν σας ζητηθεί κάτι τέτοιο, «Τι γνωρίζετε για αυτή την εταιρεία;» ή «Τι βλέπεις τον εαυτό σου να κάνει τις πρώτες 30 ημέρες στη δουλειά;»

Με ένα ευρύ πεδίο γνώσεων σχετικά με υπόβαθρο της εταιρείας, θα πρέπει επίσης να είναι σε θέση να εντυπωσιάσει τον ερευνητή σας αν το ζητήσουν προοπτική σας για περιστατικά που σχετίζονται με το παρελθόν του οργανισμού, όπως ένα νέο προϊόν ή έργου μπορεί να ξεδιπλώσει, ή υψηλή -Προφίλ θέμα μπορεί να έχουν εμπλακεί σε Βλέπετε ότι έχετε ενεργή και που ασχολούνται -. ακόμη ως αουτσάιντερ – αποτελεί καλό οιωνό για το πώς θα εκτελέσει εντός του οργανισμού.

Και φυσικά, υπάρχει το προφανές όφελος του να μάθει για τις ανοικτές θέσεις πριν από το διαγωνισμό. Με την παραμονή ενημερώνεται με τη σελίδα λίστες εργασίας της εταιρείας, όχι μόνο θα είναι μεταξύ των πρώτων να ξέρετε για τις νέες ευκαιρίες, αλλά θα είστε σε θέση να παρακολουθεί τι είδους των εργαζομένων η εταιρεία αναζητά και τι είδους δουλειά έχετε ένα καλό πιθανότητα.

Μόλις πάρετε μια αίσθηση της διαδικασίας πρόσληψης της εταιρείας, θα είστε σε καλύτερη θέση να κάνει προσεγμένες αποφάσεις, όπως όταν πρέπει να εφαρμόζεται ή το επίπεδο της θέσης θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για.

Πάρτε το χρόνο για να εξετάσει τις επαγγελματικές σας μάρκας, και επαναφέρει τον εαυτό σας αν είναι απαραίτητο, για να βεβαιωθείτε ότι τα διαπιστευτήρια σας είναι ένας αγώνας για αυτό που η εταιρεία επιδιώκει, όταν προσλαμβάνει υποψηφίους.

Παρακολουθήστε τις εταιρείες που θα θέλατε να εργαστεί για

Εδώ είναι μερικές συμβουλές για την εταιρεία παρακολούθησης των ονείρων σας για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να προσλάβει:

Ακολουθήστε την εταιρεία στα social media. Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, το Pinterest – υπάρχουν τόσα πολλά κανάλια κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και οι πιθανότητες είναι ότι η εταιρεία ή οι εταιρείες που είστε μετά πρέπει πιθανώς λογαριασμούς σε τουλάχιστον μερικές από αυτές. Συνδεθείτε με όλα αυτά και να δώσουν προσοχή για να ενημερώσεις τους.

Συνδεθείτε με την εταιρεία στο LinkedIn. Ακολουθήστε την εταιρεία στο LinkedIn, άποψη που είστε συνδεδεμένοι με στην εταιρεία και που μπορείτε να συνδεθείτε και να ελέγξετε την εταιρία σελίδα LinkedIn για τις τελευταίες ανακοινώσεις θέσεων εργασίας.

Ψάξτε για συγκεκριμένους λογαριασμούς προσλήψεις που σχετίζονται με.  Ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες έχουν ατομικούς λογαριασμούς για σκοπούς πρόσληψης? Για παράδειγμα, η UPS tweets θέσεις εργασίας από @upsjobs. Αν μετακινηθείτε προς τα κάτω την τροφοδοσία, θα δείτε πολλά τρέχουσες θέσεις εργασίας. Twitter μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να έρθετε σε επαφή με το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού μιας επιχείρησης που διαφορετικά μπορεί να είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Διαβάστε περισσότερα για την αναζήτηση εργασίας με το Twitter.

Καθαρίστε επάνω την πράξη σας.  Αν πρόκειται να αλληλεπιδρούν με μια εταιρεία για  την κοινωνική μέσων μαζικής ενημέρωσης , θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι σε απευθείας σύνδεση παρουσία σας είναι επαγγελματική. Επανεξέταση προφίλ κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα ακατάλληλη ή ανάρμοστη και ελέγξτε σας  ρυθμίσεις απορρήτου  για να δούμε ποιος μπορεί να δει ό, τι στη σελίδα σας.

Bookmark σελίδα θέσεις εργασίας. Οι περισσότερες εταιρείες έχουν ένα τμήμα «σταδιοδρομία» των δικτυακών τόπων τους που προορίζονται για την απόσπαση θέσεις εργασίας. Bookmark αυτές τις σελίδες και να κάνει μια συνήθεια να ελέγχετε τα περιοδικά.

Κάνετε ένα πρόγραμμα των προθεσμιών και να ορίσετε ειδοποιήσεις ημερολογίου για τον εαυτό σας. Εάν ο στόχος σας είναι να υποβάλουν αίτηση για ένα ετήσιο πρόγραμμα όπως μια υποτροφία, ή για ανοίγματα καλοκαιρινή δουλειά μιας εταιρείας, κρατήστε ένα έγγραφο του Excel λίστα όλες τις σημαντικές ημερομηνίες και προθεσμίες, και να ορίσετε ειδοποιήσεις χρησιμοποιώντας ένα online ημερολόγιο στο smartphone ή τον υπολογιστή σας.

Ψάξτε για μια ευκαιρία να συναντήσετε ένα διαφημιστή. Πολλές εταιρείες συμμετέχουν σε εκθέσεις εργασίας και εκδηλώσεις δικτύωσης καριέρα. Ελέγξτε την ιστοσελίδα του εργοδότη να δούμε αν υπάρχουν είστε σε θέση να παρακολουθήσουν. Αν ναι, θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστούν το βιογραφικό σας και να συνδεθείτε στο πρόσωπο. Να είστε βέβαιος να πάρει το χρόνο να δώσει συνέχεια αμέσως μετά από κάθε εκδήλωση με όλες τις προσλήψεις που θα συναντήσετε.

Μην φοβάστε να φτάσει στην εταιρεία.  Αν έχετε κάποια ερώτηση – όπως και αν μια εργασία που έχετε αντικρύζοντας έχει συμπληρωθεί, εάν η εταιρεία σκοπεύει να καλύψει ένα ορισμένο τύπο της θέσης, ή πόσο σύντομα μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για εποχική εργασία – φροντίστε να έρθετε σε επαφή με η εταιρία. Απλά στείλτε ένα ευγενικό και επαγγελματικό e-mail ζητώντας την ερώτησή σας. Όχι μόνο θα κάνει το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού του οργανισμού εξοικειωμένοι με το όνομά σας, αλλά είναι ένα καλό παράδειγμα ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον σας.

Περισσότεροι τρόποι για να τραβήξει την προσοχή από Dream εταιρείας σας

Εδώ είναι ακόμα περισσότερους τρόπους για να τραβήξει την προσοχή από μια εταιρεία που θα ήθελαν να εργαστούν για την, μεταξύ των οποίων μια λίστα με έξι τρόποι που μπορείτε να ξεχωρίσετε από το πλήθος των ατόμων που αναζητούν εργασία και να κάνει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *