Πώς να πάρει ένα entry-level Εκδόσεις Βιβλίων Εργασίας

Posted on

Πώς να πάρει ένα entry-level Εκδόσεις Βιβλίων Εργασίας

Πώς μπορείτε να πάρετε μια θέση εργασίας entry-level και στον εκδοτικό χώρο;

Φυσικά, υπάρχει πολύ-δημοσιεύεται οδηγίες για το πώς να γράψετε ένα βιογραφικό ή πώς να prep για μια συνέντευξη για δουλειά entry-level. Αλλά η βιομηχανία έκδοσης βιβλίων έχει το δικό του σύνολο των παραμέτρων για τον εργαζόμενο wannabe. Εδώ είναι μερικές ειδικές συμβουλές για το πώς να προετοιμαστούν για μια συνέντευξη για δουλειά έκδοσης βιβλίων.

Εξοικειωθείτε με Ατομική Λίστα του Αποτύπωμα του

Atria ή Riverhead Books; Εντός της μείζονος εκδότη, κάθε αποτύπωμα έχει τη δική του προσωπικότητα. Πηγαίνετε σε απευθείας σύνδεση και να ρίξετε μια ματιά στα είδη των βιβλίων που δημοσιεύουν. Είναι ιδανικό αν αγαπάτε αληθινά λίστα ερωτώμενου σας. Αλλά τουλάχιστον να βρει κάτι ελκυστικό για τα βιβλία που θέλετε θεωρητικά να εργάζονται με και να είναι έτοιμη να συζητήσει το γιατί.

εκδόσεις βιβλίων, όπως και πολλές βιομηχανίες των μέσων ενημέρωσης, ευδοκιμεί σε πάθος για το προϊόν, το πάθος του από τους ανθρώπους που δημοσιεύουν τα βιβλία, καθώς και το πάθος των ανθρώπων που τα δημιουργούν. Έκδοση βιβλίου άνθρωποι εκτιμούν γενικά ένα πάθος για τα βιβλία και την ανάγνωση στους υπαλλήλους τους.

Επίσης, σημειώστε ότι κάθε σφραγίδα σε κάθε εκδοτικό οίκο τείνει να έχει μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Αν είστε λάτρης του βιβλίου, να δώσουν προσοχή στην κολοφώνα στη σπονδυλική στήλη από τα αγαπημένα βιβλία σας. Από που είναι? Ίσως θα πρέπει να πάρει συνέντευξη από εκεί.

Ξέρετε τι είναι για τις πιο πρόσφατες The New York Times λίστες μπεστ σέλερ

… ειδικά βιβλία από τον εκδότη και την σφραγίδα με την οποία είστε συνέντευξη. « New York Times best-seller» είναι βιομηχανίας συντομογραφία για τις μεγαλύτερες πωλήσεις βιβλίων, και ο καθένας δίνει προσοχή. Θα πρέπει, επίσης.

Να είστε σε θέση να μιλήσει για τα βιβλία έχετε διαβάσει για την απόλαυση

Φυσικά, διαβάζετε ένα βιβλίο αυτή τη στιγμή. Να είναι σε θέση να μιλήσει έξυπνα για το βιβλίο που διαβάζετε τώρα, το τελευταίο βιβλίο που διαβάζετε, το αγαπημένο σας βιβλίο τους τελευταίους έξι μήνες, και τα αγαπημένα σας κλασικά. Αν δεν διαβάζετε ένα βιβλίο ή δεν έχουν διαβάσει το ένα στο τελευταίους δύο μήνες, θα πρέπει να σκεφτείτε για την αναζήτηση μια άλλη γραμμή εργασίας.

Να είστε ευέλικτοι για το τι Βιβλίο Τμήμα Εκδόσεις μπορεί να σας ταιριάζει

Όταν μιλάμε για τους νέους που θέλουν να εργαστούν στο χώρο των εκδόσεων βιβλίων, φαίνεται ότι η συντριπτική πλειοψηφία των νέων στην αγγλική μεγάλες λάτρεις του βιβλίου επιθυμούν να εργαστούν στις τάξεις του τμήματος βιβλίο εκδοτική. Αυτοί οι λαοί θα πρέπει να διαβάσετε για το πώς ένα βιβλίο πηγαίνει από ένα χειρόγραφο μέσω της συντακτικής διαδικασία για να πάρει πληροφορίες για το τι συνεπάγεται το τμήμα επεξεργασίας της εργασίας.

Συχνά, το βιβλίο των εκδόσεων υποψήφιοι βρίσκουν ότι είναι καλύτερα προσαρμοσμένες σε άλλη υπηρεσία έκδοσης βιβλίων. Όσο αγαπάτε τα βιβλία, υπάρχει ένα τμήμα για να ταιριάξει την προσωπικότητά σας. Εξετάστε αυτούς τους παράγοντες κατά την υποβολή αίτησης για μια θέση εργασίας entry-level έκδοσης βιβλίων:

 • Είστε ένα πρόσωπο ανθρώπους;
  Αν σας αρέσει να κάνουμε με ανθρώπους-συνεχώς-δουλειά στο βιβλίο δημοσιότητα μπορεί να είναι καλό για σας.
 • Είστε λεπτομέρεια προσανατολισμένη και όπως όλοι να είναι στην ώρα τους;
  Ενώ αυτά τα χαρακτηριστικά θα σας εξυπηρετήσει καλά παντού, το γραφείο του αρχισυντάκτης εξαρτάται από την βοηθήσει να κρατήσει ο καθένας στο πρόγραμμα παραγωγής του βιβλίου και κινείται γύρω από πολλά στοιχεία, όταν οι συγγραφείς ή συντάκτες δεν είναι με το χρονοδιάγραμμα (που συμβαίνει συχνά).
 • Είστε σχεδιαστής;
  Εκτός από την κράτηση σε σακάκια, το δημιουργικό τμήμα είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας στο σημείο πώλησης, διαφημίσεις και άλλα διαφημιστικά στοιχεία του βιβλίου.
 • Αγαπάτε την τεχνολογία;
  Τμήμα παραγωγής του βιβλίου του σήμερα απαιτεί γνώση του ebook, καθώς και τεχνολογίες εκτύπωσης, προετοιμασία φακέλου, και τα παρόμοια. Επίσης, ο ορισμός του «εκδόσεις βιβλίων» έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, και δεν περιορίζεται σε παραδοσιακούς εκδότες και τα βιβλία εκτύπωσης. Υπάρχει περισσότερο από μια ανάγκη για την τεχνολογία-centric άνθρωποι στο χώρο των εκδόσεων από ποτέ.
 • Σας αρέσει να είναι έξω από πίσω από το γραφείο;
  Αντιπροσώπους πωλήσεων εκδότης βιβλίου καλούν τους λογαριασμούς τόσο διαφορετικές όσο και Barnes & Noble και Amazon.com σε ανεξάρτητους βιβλιοπώλες και γενικά να πάρει για να πάει σε συνέδρια πωλήσεις εκδότης βιβλίων τους και εμπορικές εκθέσεις, όπως οι περιφερειακές εμπορική ένωση δείχνει ή ακόμα και BookExpo Αμερική.

Φυσικά, οι εκδότες βιβλίων έχουν όλα «τα συνηθισμένα» εταιρικά τμήματα, όπως το ανθρώπινο δυναμικό. Και αν είστε ένας αριθμός που σπάει ή τεχνολογίας-geeky εραστή βιβλίο, δεν υπάρχει χρηματοδότηση, τη λογιστική και τις τεχνολογίες των πληροφοριών (ΤΠ), πάρα πολύ.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *