Πώς να ξεκινήσετε μια συνοδευτική επιστολή με παραδείγματα και συμβουλές

Posted on

 Πώς να ξεκινήσετε μια συνοδευτική επιστολή με παραδείγματα και συμβουλές


Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε μια συνοδευτική επιστολή για μια θέση εργασίας; Η πρώτη πρόταση ή δύο από τη συνοδευτική επιστολή σας είναι οι πιο σημαντικές. Εργοδότες και διευθυντές προσλήψεων συχνά περνούν μόλις δευτερόλεπτα σάρωση αίτησή σας. Θα πρέπει να τραβήξει την προσοχή τους αμέσως, ή μπορεί ποτέ να πάρει ακόμη και στη δεύτερη σελίδα.

Τι πρέπει να πω αυτά τα πολύ σημαντικά πρώτες φράσεις; Να θυμάστε ότι είστε ελπίζοντας να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό.

Σημείωση : Αυτό μπορεί να σημαίνει αναδεικνύοντας μια επαφή, παρέχοντας έναν γρήγορο παράθυρο σε σχετικό υπόβαθρο και την εμπειρία σας, ή / και τονίζοντας ένα σημαντικό επίτευγμα.
Σκεφτείτε γιατί ο διευθυντής προσλήψεων θα πρέπει να επιλέξετε, πάνω απ ‘όλους τους άλλους υποψηφίους, για μια συνέντευξη και θα είστε στο σωστό δρόμο.

Πώς να ξεκινήσετε μια συνοδευτική επιστολή

Να είναι άμεση. Σε αυτές τις ανοίγοντας προτάσεις, θέλετε να αφήσετε ρητά ο αναγνώστης ξέρει ποια θέση κάνεις αίτηση. Οι διευθυντές προσλήψεων συχνά κοιτάζοντας υποψήφιοι για αρκετές ανοικτές θέσεις σε κάθε δεδομένη στιγμή. Βεβαιωθείτε ότι είναι εύκολο για αυτούς να ανακαλύψουν την πρόθεσή σας. Για παράδειγμα:

«Ενδιαφέρομαι για την θέση του συντονιστή στο ABC εταιρεία.»

Αναφέρετε μια επαφή. Αν κάποιος σας που αναφέρεται στη θέση, περιλαμβάνουν αυτές τις πληροφορίες αμέσως επίσης. Παραπομπές είναι ένα από τα βασικά στοιχεία για να πάρει μια συνέντευξη, ώστε να είναι σίγουρος για να αναφέρω τη δική σας αμέσως. Για παράδειγμα:

«Jane Doe μου πρότεινε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την εργασία, όπως αισθάνεται τις ικανότητές μου θα ήταν μια καλή προσαρμογή στη θέση.»

Κρατικές επίτευγμα. Προσπαθήστε να δηλώσει ένα επίτευγμα από την προηγούμενη δουλειά σου. Αν μπορείτε, δείχνουν πως έχετε προσθέσει αξία στην προηγούμενη εταιρεία που εργάστηκε για. Μπορεί ακόμη και να προσθέσετε τον τίτλο δουλειά είχατε αν είναι παρόμοιο με αυτό που κάνετε αίτηση για. Για παράδειγμα:

«Ως συντονιστής σε XYZ Επιχειρήσεις, έχω αυξημένη απόδοση της ομάδας μου κατά 37% τους τελευταίους 15 μήνες.»

Γρήγορο ενθουσιασμό. Μεταφέρω το πάθος σας για τη δουλειά σας, και τον ενθουσιασμό σας για τη δουλειά και την εταιρεία. Συνοδευτική επιστολή σας είναι μια ευκαιρία να πουλήσει τον εαυτό σας με το μισθώνοντας διευθυντή, και να μοιραστώ γιατί είστε καλά προσόντα για τη δουλειά. Για παράδειγμα:

«Θα εκτιμούσα πολύ την ευκαιρία να συναντηθεί μαζί σας για να συζητήσουμε τι πρέπει να φέρει στη θέση στο ABC εταιρεία.»

Χρησιμοποιήστε λέξεις-κλειδιά. Αν μπορείτε να συμπεριλάβετε λέξεις-κλειδιά από τη λίστα δουλειά, το κάνει. Ίσως να αναφέρω μια ικανότητα που έχετε ότι είχε συμπεριληφθεί στο μήνυμα. Μην το παρακάνετε όμως.

Εξατομίκευση συνοδευτική επιστολή σας

Όταν δεν είστε σίγουροι για το πώς να ξεκινήσετε, μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο να εξετάσει τα παραδείγματα των συνοδευτικών επιστολών. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως οδηγό, αλλά να είστε βέβαιος να προσαρμόσετε την εισαγωγή σας στην προσωπική σας κατάσταση και την εργασία για την οποία κάνετε αίτηση.

Το πιο προσεκτικά θα κατασκευάσει τη συνοδευτική επιστολή σας για να δείξετε ότι είστε ένας αγώνας για τις απαιτήσεις της θέσης εργασίας, όσο καλύτερες οι πιθανότητές σας να πάρει επιλεγεί για μια συνέντευξη.

Συνοδευτική επιστολή Παραδείγματα εισαγωγική πρόταση

  • Ως επαγγελματίας πληροφορικής με εμπειρία διαχείρισης υψηλού επιπέδου στον κλάδο της τεχνολογίας, έμαθα ότι ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί η επιτυχία ήταν να παρακινήσει τους πόρους που είχα με καλά καθορισμένους στόχους και ενδυνάμωση.
  • Είμαι πολύ ενδιαφέρονται για την θέση entry-level που είναι διαθέσιμες στο ABC Investment Partners. Πρόσφατα αποφοίτησε από το XYZ College και τα μαθήματα μου στις επενδύσεις, τη χρηματοδότηση και τις επιχειρήσεις να μου δώσει μια σταθερή βάση πάνω στην οποία σκοπεύω να χτίσει την καριέρα μου.
  • Σας γράφω για να εκφράσω το έντονο ενδιαφέρον μου στη θέση του International Marketing ανοιχτό WellCam, Inc. συνάδελφός μου Janna μοιράζει συνέστησε ότι θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για τη θέση αυτή, λόγω χρόνια μου την ανάπτυξη επιτυχημένες καμπάνιες για XYZ Company.
  • Γράφω για να εκφράσω το ενδιαφέρον μου για τη Συντακτική Βοηθός θέση εισηγμένες στο Monster.com. Λαμβάνοντας υπόψη τα πέντε μου χρόνια εκδοτική εμπειρία και άριστες ικανότητες, θα εκτιμούσα την εκτίμησή σας για τη θέση αυτή.
  • Έχω ένα πολύ έντονο ενδιαφέρον για την επιδίωξη μιας διδασκαλίας καριέρα. Με την εμπειρία που εργάζονται τόσο σε στοιχειώδη και τα υψηλά επίπεδα του σχολείου, καθώς και σε δραστηριότητες έξω από την παραδοσιακή τάξη, έχω μια διαφορετική φόντο με πολλά να προσφέρει.
  • Έχω τη χαρά να γνωρίσει έναν από τους Συμβούλους για το προσωπικό σας, Eleanor Σεβίλλη. Αυτή επιτρέψτε μου να ξέρω για την ανοικτή θέση και συνέστησε ότι θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  • Ήμουν ενθουσιασμένος για να διαβάσετε για τη Διοικητική Βοηθός άνοιγμα θέσεων εργασίας σε XYZ εταιρείας. Έχω πολλά χρόνια διοικητικής εμπειρίας σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλισης και χρηματοδότησης.
  • Αντιλαμβάνομαι ότι έχετε κατακλυστεί με βιογραφικά από το Computer World κυκλοφόρησε τη λίστα τους από τις καλύτερες εταιρείες στις οποίες να εργαστούν. Mine είναι ένα ακόμη, αλλά έχω την εμπειρία που είναι δύσκολο να έρθουν κοντά.
  • αποδεδειγμένη μου ιστορικό με επιτυχία την εκτέλεση πολύπλοκων αναλύσεων για διάφορες επιχειρήσεις μου κάνει ένα ιδανικό υποψήφιο για την ευκαιρία Αναλυτής που έχετε διαφημίζονται.

Τι να γράψει στο Υπόλοιπο συνοδευτική επιστολή σας

Φυσικά, το υπόλοιπο της επιστολής σας είναι πάρα πολύ σημαντικό. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα κατάλληλο χαιρετισμό, και να κάνουν τη συνοδευτική επιστολή σας κλείσιμο ευγενικό και φιλόξενο. Στο σώμα της επιστολής σας, θα έχετε την ευκαιρία να ρίξει τα προσόντα σας για την εργασία με περισσότερες λεπτομέρειες από ό, τι έχετε χώρο για το βιογραφικό σας.

Συμβουλή : Εάν υπάρχουν συγκεκριμένα γεγονότα ή επιτεύγματα που αισθάνεστε είναι πιθανό να σας κάνουν να ξεχωρίζει, μπορείτε να τους αναφέρω εν συντομία, και να εξηγήσει με περισσότερες λεπτομέρειες θα πρέπει να σημειώσει τη συνέντευξη.

Βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας είναι πλήρης, καθώς και διαμορφώστε την υπογραφή σας για να ταιριάζει με το στυλ e-mail που χρησιμοποιείτε.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *