Πώς να ξέρει εάν ένα οικοτροφείο Is Legit

Posted on

Πώς να ξέρει εάν ένα οικοτροφείο Is Legit

Το Διαδίκτυο είναι ένα καταπληκτικό πόρο ειδικά όταν πρόκειται για την εύρεση πρακτικής άσκησης και θέσεις εργασίας. Υπάρχουν τόσες πολλές ευκαιρίες που διαθέτει, ότι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσδιοριστούν τα προγράμματα ή εμφάνιση για πρακτική άσκηση σε ένα συγκεκριμένο τομέα ή κλάδου. Με τόσα πολλά στα αποτελέσματα και την ανωνυμία του διαδικτύου, μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να προσδιοριστεί αν μια διαφημιζόμενη πρακτική είναι πραγματικά πραγματικό ή μια απάτη ψάχνουν να κλέψουν τις πληροφορίες σας.

Η Αξία της Άσκησης

Πρακτική μπορεί να είναι μεγάλης αξίας, όταν πρόκειται για την απόκτηση εμπειρίας και να πάρει προσληφθεί. Δεδομένου ότι οι περισσότερες εταιρείες αναζητούν υποψήφιους με προηγούμενη σχετική εμπειρία στον τομέα, πρακτική άσκηση είναι ζωτικής σημασίας για τους ηλικιωμένους το κολέγιο που αναζητούν για πρώτη φορά εργασία σε πραγματικό χρόνο τους μετά την αποφοίτηση.

Δεν έχει σημασία αν καταβάλλεται η πρακτική ή εάν λαμβάνετε πίστωση για την ολοκλήρωση της πρακτικής εμπειρίας, το μόνο πράγμα που ο εργοδότης εστιάζει σε αυτό που είναι το είδος των γνώσεων και των δεξιοτήτων που απέκτησε, όταν interning για την εταιρεία.

Οι μαθητές μπορούν να είναι είτε επιφυλακτικοί ή εμπιστεύονται απόλυτα, όταν πρόκειται για την εύρεση ένα οικοτροφείο. Ωστόσο, εάν ένα οικοτροφείο ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, θα θελήσετε να κάνετε λίγο περισσότερο σκάψιμο. Μιλώντας σε ανθρώπους εντός των οργανισμών ή φοιτητές που έχουν κάνει στο παρελθόν ένα οικοτροφείο με την εταιρεία, θα σας βοηθήσουν να αποσαφηνιστεί η εικόνα.

Θέλετε πρακτική εμπειρία σας να είναι αυτό που θα σας δώσει πραγματική, hands-on εμπειρία.

Πρακτική άσκηση σε πωλήσεις

Ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζει είναι πρακτική που φαίνεται να είναι απόλυτα τις θέσεις των πωλήσεων και τα οποία καταβάλλονται αποκλειστικά από την προμήθεια από την πώληση. Το πρόβλημα είναι ότι δεν γνωρίζουμε αρκετά για την εταιρεία ή το προϊόν να καταλάβει αν μια προμήθεια είναι πραγματικά εφικτό.

Αν ένας λίστες εργοδότης πολύ ανοιχτή προσόντα και δεν ρωτήσετε σχετικά με τα ενδιαφέροντα και την εμπειρία σας, είναι πολύ πιθανό ότι θα βρείτε τον εαυτό σας σε θέση ψυχρώ κλήση ή ένα που παρέχει η έκθεση μόνο σε γενικά διοικητικά καθήκοντα.

Αποφύγετε Αμφίβολα Πρακτική

Πρακτική που είναι αμφίβολο είναι συνήθως αυτά που θα θέλετε να αποφύγετε. Bad γειτονιές ή πρακτικής άσκησης στο σπίτι ενός ατόμου δεν είναι ποτέ μια καλή ιδέα. Αν ο εργοδότης δεν σας ζητήσει να συμπληρώσετε την αίτηση ή να ζητήσει ένα βιογραφικό, επίσης δεν είναι καλή ιδέα.

Αν πάρετε ένα κακό vibe, όταν πρόκειται για την πρακτική λίστα, τις απαιτήσεις, ή οι άνθρωποι είναι συνήθως μια καλή ιδέα να χάσει την ευκαιρία και να αρχίσει ψάχνει για ένα άλλο.

Κάνετε την έρευνά σας

Υπάρχουν απάτες σε όλο το Διαδίκτυο. Δέουσα επιμέλεια απαιτείται κάθε φορά σημαντικές αποφάσεις με βάση αυτά που λέει στο Διαδίκτυο. Ερευνώντας μια εταιρεία είναι ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι μια εταιρεία είναι νόμιμη. Μιλήστε με τους συμβούλους και εκπαιδευτές στο πρόγραμμα που ολοκληρώνουν. Μπορούν να έχουν μια λίστα με δοκιμασμένες και αληθινές οι εταιρείες ότι το σχολείο έχει ήδη μια σχέση οικοτροφείο με.

Να κάνει έρευνα στο Google είναι ένας άλλος τρόπος για να μάθετε περισσότερα για μια εταιρεία. Μπαίνοντας στο όνομα της εταιρείας καθώς απάτη είναι ένας τρόπος για να δούμε αν υπήρξαν αναφορές για αυτήν την επιχείρηση ον παράνομη. Έλεγχος έξω το Better Business Bureau (BBB) ​​και ιστοσελίδες όπως το «Glassdoor.com» θα βοηθήσει να εντοπιστούν οι εταιρείες όπου υπήρξαν νόμιμες καταγγελίες.

δεν πληρώνουν

Αν ένας εργοδότης ζητά να χρήματα αμοιβή για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα ή να κάνει μια πραγματική πρακτική τους, να είστε βέβαιος να τρέξει όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Νόμιμες εταιρείες να θέσει τις πληροφορίες τους εκεί έξω και δεν απαιτούν χρήματα για να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα πριν καν ξέρουν τι το πρόγραμμα είναι σχετικά. Ποτέ αίτηση για πρακτική αν τα χρήματα που απαιτούνται εκ των προτέρων.

Μπορείτε, επίσης, να ζητήσει από την εταιρεία να σας παρέχει μια λίστα των αναφορών ή στοιχεία επικοινωνίας για τους ασκούμενους που έχουν εργαστεί στο παρελθόν για την εταιρεία. Οι αναφορές από ανθρώπους που έχουν κάνει επιχειρήσεις με θα παρέχει ένα βασικό θεμέλιο για την αναγνώριση εάν ο εργοδότης είναι legit.

Φυσικά, υπάρχουν κάποια προγράμματα που απαιτούν τα χρήματα που περιλαμβάνει τα περισσότερα από τα προγράμματα πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό. Σε αυτές τις περιπτώσεις, κάνει τη δέουσα επιμέλεια σας κατά τη διεξαγωγή της έρευνας. Να γνωρίζετε εκ των προτέρων τι ακριβώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει και τι θα πρέπει να καταβληθεί από τον ασκούμενο φοιτητή.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *