Πώς να μετατρέψει ένα οικοτροφείο σε μια θέση εργασίας

Posted on

Πώς να μετατρέψει ένα οικοτροφείο σε μια θέση εργασίας

Πολλοί εργοδότες που προσφέρουν πρακτική άσκηση το κάνουν ως έναν τρόπο για να δοκιμάσουν και να προσλάβει νέους εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης. Ακόμα κι αν πρακτική άσκηση είναι ένας τρόπος για τους μαθητές να αποκτήσουν εμπειρία και να μάθετε περισσότερα σχετικά με ένα συγκεκριμένο τομέα της σταδιοδρομίας του ενδιαφέροντος, αλλά είναι και ένας τρόπος για τους οργανισμούς να δοκιμάσουν πρόσωπα και να αποφασίσουν πόσο καλά ταιριάζουν στο πλαίσιο της συνολικής κουλτούρας του οργανισμού. Πολλοί εργοδότες χρησιμοποιούν προγράμματα πρακτικής τους ως απόδειξη έδαφος για τη διαδικασία πρόσληψης και είναι σε θέση να εξοικονομήσουν χρήματα στις προσπάθειές τους για τις προσλήψεις από τη δοκιμή πιθανών νέων εργαζομένων πριν από την επέκταση μια πραγματική προσφορά εργασίας.

Αν σας ενδιαφέρει μετατρέποντας ένα οικοτροφείο σε μια δουλειά πλήρους απασχόλησης μετά την αποφοίτησή τους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες ειδικές τεχνικές για να αυξήσει τις πιθανότητές σας να πάρει προσληφθεί.

Κάνω καλή εντύπωση

Ως εκπαιδευόμενος είναι δική σας ευθύνη να δείξει τον προϊστάμενό σας και τους άλλους μέσα στον οργανισμό ότι έχετε ό, τι χρειάζεται, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά, για να ταιριάζει με την εταιρική κουλτούρα. Λαμβάνοντας το χρόνο να μάθουν για την αποστολή του οργανισμού και τι τιμές στους υπαλλήλους της να παρέχει βασικές πληροφορίες σχετικά με το πώς η εταιρεία προσδιορίζει και καθορίζει την επιτυχία.

Ανάπτυξη επαγγελματικών στόχων

Ο εντοπισμός τους επαγγελματικούς σας στόχους και να βρει μια πρακτική ανταμοιβή που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας θα είναι πιο επωφελής για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και τη μελλοντική σας σταδιοδρομία προσδοκίες από την αποδοχή μόνο κάθε πρακτικής που είναι διαθέσιμες. Οι Πρακτική σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν υποψηφίους για τις μελλοντικές θέσεις εργασίας και την επαγγελματική σταδιοδρομία, και την εξεύρεση ένα οικοτροφείο που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους θα σας βοηθήσει επίσης να είναι μια πιο ανταγωνιστική υποψήφιος στο μέλλον την αναζήτηση εργασίας σας.

Αναπτύξτε μια ισχυρή σχέση με τον προϊστάμενό σας

Να είστε βέβαιος να κρατήσει τον προϊστάμενό σας ενήμερο για το έργο και τα επιτεύγματά σας, ελέγχοντας το συχνά και φροντίζοντας να ανταποκριθούν στις προσδοκίες. Αφού έχετε εντοπίσει τις ευθύνες εργασίας σας και να καταλάβετε τις προσδοκίες προϊστάμενό σας, εργάζονται σκληρά για να αποδείξει την προσωπική σας πρωτοβουλία και την ικανότητά σας στην εργασία τόσο ανεξάρτητα όσο και ως μέρος μιας ομάδας. Η ανάπτυξη επαγγελματικών συνδέσεων ως βοηθός θα σας δώσει ένα προβάδισμα στην ανάπτυξη ενός επαγγελματικού δικτύου.

Αναπτύξτε μια ισχυρή ηθική εργασίας

Η δημιουργία ενός προθυμία να πάρει το έργο που επιτέλεσε με κάθε κόστος, διατηρώντας παράλληλα μια θετική στάση δίνει την εμπιστοσύνη του εργοδότη ότι θα γίνει ένα πολύτιμο μέλος της ομάδας, αν προσληφθεί ως υπάλληλος.

Πλήρης εκχώρηση έργα στην ώρα

Αν έχετε προβλέψει μια πρόκληση με προθεσμία για ένα έργο στο οποίο εργάζεστε, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει τον προϊστάμενό σας και να ζητήσετε οποιαδήποτε είσοδο αυτός / αυτή μπορεί να παρέχει ή να ζητήσει παράταση για να πάρει το έργο ολοκληρώθηκε. Να είστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε ένα ισχυρό λόγο για την καθυστέρηση του έργου, όπως και άλλα απρόβλεπτα προβλήματα ή άλλες προτεραιότητες εργασίες που απαιτούνται για να αντιμετωπιστούν πριν να πάρει το έργο συγκεκριμένων ολοκληρωθεί στην ώρα τους.

Πάντα Ακολουθήστε Εταιρείας κανόνες και τις καθιερωμένες κατευθυντήριες γραμμές

Να γίνει μέρος της εταιρικής κουλτούρας περιλαμβάνει την εκμάθηση την καθιερωμένη κωδικό φόρεμα της εταιρείας. Σημαίνει, επίσης επιτρεπόμενη ώρα και το τι αναμένεται για τις καθιερωμένες περιόδους μεσημεριανό γεύμα και διαλείμματα μάθησης. Πάρτε το χρόνο σας για να μάθετε τους κανόνες και τις κατευθυντήριες γραμμές που αναμένεται από τον οργανισμό πριν από το άλμα και να προβεί σε σοβαρά λάθη. Επίσης, ελέγξτε την πολιτική της εταιρείας για προσωπικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφωνήματα, και η χρήση του διαδικτύου για να αποφευχθούν τυχόν αδέξιες και ενοχλητικές καταστάσεις.

Ζητήστε εισόδου Από Επόπτη και συνάδελφοι στην απόδοση στην εργασία σας

Η επικοινωνία με τους εργοδότες για την απόδοση στην εργασία σας θα δώσει την ευκαιρία για να βελτιώσουν και να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές κατά τη διάρκεια της πρακτικής σας. Αυτή η είσοδος μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας στο να σας βοηθήσει να βελτιώσει την απόδοση στην εργασία σας μέσα από την αποσαφήνιση των προσδοκιών του επιβλέποντος. Τα προβλήματα μπορούν συχνά να αποφευχθούν φορά οι προσδοκίες έχουν ανακοινώνεται ανοιχτά και όλοι είναι στην ίδια σελίδα.

Αντιμετωπίστε Εύκολη, επαναλαμβανόμενες εργασίες με ενθουσιασμό

Ο εργοδότης θα σας εμπιστεύονται για να ολοκληρωθεί πιο δύσκολα καθήκοντα τη στιγμή που θα αναγνωρίζουν την ικανότητά σας να χειριστεί τα μικρά πράγματα. Ζητώντας για πρόσθετα και πιο προκλητική εργασίες θα γίνονται δεκτές πιο θετικά από έναν εργοδότη, εάν έχετε αναλάβει την ευθύνη για τις πιο κουραστικές εργασίες που απαιτούνται για να κάνει τη δουλειά σε καθημερινή βάση.

Προσδιορίστε θέματα Δεν στιγμή εξετάζεται από τον Οργανισμό

Μπορείτε να προσφέρει διορατικότητα σας για τα προβλήματα που εντοπίζουν και να συζητήσουμε για το πώς μπορείτε να λύσετε αυτό το πρόβλημα ή να καλύψει αυτή την ανάγκη εντός της εταιρείας. Οι εργοδότες αναζητούν οι άνθρωποι που μπορούν να σκεφτούν έξω από το κουτί και να προσδιορίσει τις λύσεις στα σημερινά προβλήματα ότι η διαχείριση μπορεί να μην έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί ή απευθύνεται. Να είστε έτοιμοι να προσφέρουν λύσεις που νομίζετε ότι το έργο θα μπορούσε να λύσει ένα πρόβλημα που αφορά ειδικά ή κατάσταση.

Ανάπτυξη Rapport με τους συναδέλφους

Οι εργοδότες αναζητούν άτομα που μπορεί να λειτουργήσει καλά σε ένα ομαδικό περιβάλλον και οι οποίοι έχουν ιδιαίτερες δυνάμεις που θα προσθέσει στα συνολικά επιτεύγματα της ομάδας.

Εμφάνιση Πρωτοβουλία

Αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον σας για την ανάπτυξη νέων γνώσεων και δεξιοτήτων σχετικά με τη θέση που θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη του εργοδότη στην προθυμία και την πρωτοβουλία σας να κάνει μια καλή δουλειά. Εμφάνιση ενθουσιασμό και την προσφορά σε εργαστήρια παρακολουθήσουν ή σεμινάρια θα αυξήσει την κατανόηση της επιχείρησης και θα κάνει μια θετική εντύπωση για τον προϊστάμενό σας.

Ρωτήστε για συμπληρωματικές εργασίες

Αν δεν έχετε αρκετή δουλειά να κάνουμε, να είστε βέβαιος να ελέγξει με τον προϊστάμενό σας για να δείτε εάν υπάρχει οποιαδήποτε πρόσθετη εργασία που μπορείτε να κάνετε. Αν όχι, ελέγξτε για να δείτε αν μπορείτε να βοηθήσουν τους άλλους να πάρει την εργασία τους ολοκληρωθεί, η οποία μπορεί επίσης να σας διδάξει τις νέες δεξιότητες στη διαδικασία.

Λάβετε μέρος σε μια επαγγελματική ένωση

Συμμετοχή σε επαγγελματικές ενώσεις παρέχει στους φοιτητές με μια εξαιρετική ευκαιρία για να συναντηθούν οι άνθρωποι σήμερα εργάζονται στον τομέα. Μέσα από επαγγελματικές ενώσεις, οι μαθητές μαθαίνουν επίσης αυτό που διαβάζετε επαγγελματικά περιοδικά ανθρώπους στον τομέα, καθώς και για θέσεις εργασίας entry-level που μπορεί να είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε άλλες οργανώσεις.

Γρήγορο ενδιαφέρον σας να εργαστείτε για την Εταιρεία

Εκφράζοντας ενδιαφέρον για την εταιρεία, που αφήνει την τεχνογνωσία της εταιρείας ότι θα εξετάσει την οργάνωση μια θέση που θα θέλατε να εργασία. Ακόμα κι αν μπορεί να μην υπάρχουν διαθέσιμες όλες τις τρέχουσες θέσεις, αφήνοντας τον προϊστάμενό σας γνωρίζουμε ότι θα σε ενδιαφέρει να εργαστείτε για την εταιρεία, θα είστε πιο πιθανό να έρθει σε επαφή μια φορά την θέση ανοίγει.

Η δικτύωση είναι για την οικοδόμηση σχέσεων. Μόλις αναπτύξει μια ισχυρή ομάδα δικτύωσης, θα αναπτύξουν μια καλύτερη αίσθηση του τι χρειάζεται για να είναι επιτυχής και να μάθουν πώς να δημιουργήσουν ένα δίκτυο που μπορεί να σας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων της σταδιοδρομίας σας. Έχοντας ένα μέντορα τον οποίο σέβονται, θα συμβάλει στο να καταστεί η εμπειρία πρακτικής πολύ λιγότερο αγχωτικό.

Ο μέντορας θα σας παρέχει επίσης με κάποιον για να μάθουν και ένα μέρος για να πάρετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Αναζητήστε έναν επαγγελματία σύμβουλο που εμπιστεύεστε, και να μην φοβάστε να ρωτήσετε ότι οι ερωτήσεις άτομο και για τις προτάσεις σχετικά με τους τρόπους που μπορείτε να βελτιώσετε την απόδοσή σας και να αυξήσετε το τρέχον επίπεδο των γνώσεων και δεξιοτήτων. Μπορείτε να ρωτήσετε ό, τι χρειάζεται για να κινηθεί προς τα επάνω στον τομέα, τόσο στην οργάνωση και στον συγκεκριμένο κλάδο. Μόλις έχετε δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο και να αποκτήσουν εμπειρία στον τομέα σας, εσείς θα έχετε την ευκαιρία να βοηθήσει νέους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για το σπάσιμο στο πεδίο.

Οι επαγγελματικές σχέσεις που αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια της πρακτικής εμπειρίας σας θα είναι επίσης μέρος της επαγγελματικής σας δίκτυο ανθρώπων που μπορούν να πιστοποιούν τις γνώσεις και την ικανότητα να κάνει μια καλή δουλειά σας. μελλοντικές σχέσεις σας με το δίκτυό σας πρέπει να καλλιεργηθεί και συνεχίζεται πολύ μετά από την πρακτική σας έχει λήξει για να το κρατήσει ζωντανό και καλά.

Εκφράσω την εκτίμησή σας

Μόλις ολοκληρώσετε την πρακτική σας, ένα μικρό ευχαριστώ πάντα εκτιμάται και θα αφήσει μια θετική εντύπωση με τον εργοδότη. Αν επιστρέφουν στο κολέγιο, να είστε βέβαιος να μείνετε σε επαφή με τον επιβλέποντα και τους συναδέλφους σας και να πάρετε το χρόνο να ρωτήσετε σχετικά με πιθανές θέσεις εργασίας που προβλέπουν στο μέλλον.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *