Πώς να θέσει στόχους για την μοντελοποίηση καριέρα σας

Posted on

Πώς να θέσει στόχους για την μοντελοποίηση καριέρα σας

Θα πρέπει να εισάγετε την καριέρα σας με ένα σχέδιο. Αυτό σας βοηθά να παραμείνει εστιασμένη, σε καλό δρόμο, και κινείται για την καλύτερη πορεία. Για τα μοντέλα , οι στόχοι συγκεκριμένη ρύθμιση θα βοηθήσει εσάς και σας πράκτορα να είναι πιο σαφής σχετικά με τις θέσεις εργασίας που θα πρέπει να πάρετε.

Λάβετε υπόψη σας, σας πράκτορα πρέπει να κρατήσει τους στόχους σας είμαι ειλικρινής, και να καθορίσει κατά πόσον είναι εφικτό για τη σταδιοδρομία διαμόρφωσής σας. Αν έχετε στόχων που έχουν τεθεί εν λόγω φορέας σας δεν θεωρεί λογικό, θα σας βοηθήσουν να αξιολογήσει εκ νέου τους για να δημιουργήσουν μια πιο ρεαλιστική λίστα. Υπάρχει μια αγορά για όλους τους τύπους των μοντέλων. Αλλά δεν είναι όλα τα μοντέλα μπορούν να κάνουν όλα τα είδη των μοντέλων. Εδώ είναι τέσσερις συγκεκριμένους στόχους που θα σας βοηθήσουν να kickstart σας σταδιοδρομία διαμόρφωσης και να σας κρατήσει στο σωστό δρόμο.

Καθορίστε «Look» σας

Ενώ, «θέλω να είναι ένα μοντέλο,» είναι ένα μέρος για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να πάρετε πιο συγκεκριμένες για το είδος των μοντέλων και την εργασία που θέλετε να κάνετε, και πιο συγκεκριμένα, τι θα είστε σε θέση να το κάνουμε. Ίσως έχετε πάντα ήθελε να γίνει μοντέλο κορυφή, αλλά «βλέμμα» σας είναι πιο εμπορικό χαρακτήρα. Κάνετε την έρευνά σας σχετικά με τις διάφορες βιομηχανίες και καταλάβω ποιο θα είναι καταλληλότερο για και να συμπεριληφθεί στην στόχος-ρύθμιση σας. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό στόχο για να συζητήσει με τον πράκτορά σας καθώς επηρεάζει σημαντικά το είδος των θέσεων εργασίας που θα πρέπει να παίρνετε.

Μέρη που θα ήθελαν να εργαστούν

Αν θέλετε να είναι ένα μαγιό μοντέλο , ίσως έχετε ορισμένες εξωτικές τοποθεσίες στο μυαλό για τους βλαστούς παραλία. Ή, αν θέλετε να είναι ένα πρότυπο μόδας, μπορεί να ονειρεύεται το περπάτημα σε διάδρομο παραστάσεις κατά τη διάρκεια Paris Fashion Week. Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους στόχους και την παρακολούθηση τους θα σας βοηθήσει να παραμείνει εστιασμένη και να σας κρατήσει κίνητρα στην εργασία προς το μέρος τους. Πολλοί άνθρωποι προτείνουμε τεχνικές απεικόνισης για την επίτευξη των στόχων, και να φαντάζεται τον εαυτό σας μοντελοποίηση σχεδιαστής μαγιό σε ένα όμορφο ήχους παραλία σαν μια πολύ μεγάλη στιγμή!

Πάρτε Πολλά έκθεσης

Να πάρει τις φωτογραφίες σας δει από όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους είναι απαραίτητη για την ανταγωνιστική επιχείρηση μοντελοποίησης. Τα περισσότερα μπορείτε να τα δει από πρακτορεία μοντέλων και τους πελάτες τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα έχετε για να υπογραφεί και να κλείσετε περισσότερες θέσεις εργασίας. Το καλύτερο μέρος για να δει γρήγορα από νόμιμα πρακτορεία μοντέλων είναι ModelScouts.com.

Συνδεθείτε με ένα μεγάλο Οργανισμό

Για την επίτευξη των στόχων μοντέλων σας θα χρειαστείτε τη βοήθεια ενός πεπειραμένου και έμπειρο παράγοντα από την πλευρά σας. Ο πράκτοράς σας θα σας βοηθήσει να βρουν δουλειά, να διαχειρίζεστε τις κρατήσεις σας, να διαπραγματευτούν το μισθό σας, να σας δώσει πολύτιμες συμβουλές και διορατικότητα μοντελοποίηση, καθώς και πολλές άλλες σημαντικές εργασίες. Αν μοιράζεστε στόχους μοντέλων σας με τον πράκτορά σας, θα σας δώσει μια ρεαλιστική εικόνα για το τι πρέπει να προσαρμοστούν, καθώς και τους καλύτερους τρόπους για την επίτευξή τους μοντελοποίησης μέλλον συνεπάγεται σας και ποια στόχους.

Τώρα που έχετε κάποιους στόχους κατά νου, το επόμενο βήμα είναι να καταγράψει σε ένα εύκολα προσβάσιμο μέρος. Ίσως σε μια λίστα στο ψυγείο σας, κρέμεται στο καθρέφτη του μπάνιου σας, ή να πληκτρολογήσει στον υπολογιστή σας – οπουδήποτε μπορείτε να φτάσετε γρήγορα στο να ξαναδιαβάσει τους. Η συνεχής υπενθύμιση των στόχων σας θα σας ενθαρρύνει να πάρουν αποφάσεις που θα σας κρατήσει κινείται προς το μέρος τους και τελικά την επίτευξή τους.

Γιατί Στόχοι ύλη και πώς να τους επιτύχει

Υπενθυμίζοντας στον εαυτό σας γιατί έχετε ορίσει αυτούς τους στόχους στην πρώτη θέση είναι μια άλλη σημαντική τακτική για την επίτευξη των στόχων. Μαζί με τη λίστα των στόχων, γράψτε μια λίστα με τους οποίους αυτές είναι οι στόχοι σας και τι επίτευξή τους θα σήμαινε για εσάς. Ίσως ένα μέσο για τη σταδιοδρομία διαμόρφωσής ελευθερία σας – ελευθερία μετακίνησης και να είναι πάντα εργάζονται σε διαφορετικά μέρη και να διαχειριστείτε το χρόνο σας με διαφορετικό τρόπο από ό, τι ένα 9-5 δουλειά.

Ή, για παράδειγμα, μοντελοποίηση μπορεί απλά να είναι ένα χόμπι για εσάς, και σε αυτή την περίπτωση, ο στόχος σας είναι να διασκεδάσετε και να απολαύσετε τον εαυτό σας. Όταν πρόσφερε μια θέση εργασίας μοντελοποίησης που πραγματικά δεν θέλουν να αναλάβουν , υπενθυμίζοντάς σας ότι ο στόχος σας είναι να απολαύσετε τον εαυτό σας, θα σας βοηθήσει να πάρει την απόφαση να γυρίσει προς τα κάτω.

Από την άλλη πλευρά, εάν ο στόχος σας είναι να κερδίσετε χρήματα, θυμίζοντας στον εαυτό σας αυτό θα σας πείσει ότι είναι προς το συμφέρον σας να δεχτεί τη δουλειά. Όταν παράγοντας διαμόρφωσης σας γνωρίζει τους στόχους σας, θα είναι επίσης μια κατευθυντήρια δύναμη στη βοήθεια σας να φτάσετε, και γι ‘αυτό είναι τόσο σημαντικό να υπογράψει με ένα μεγάλο πρακτορείο μοντέλων.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *