Τι είναι μια συνοδευτική επιστολή χαιρετισμό; Χαιρετισμό είναι ο χαιρετισμός που περιλαμβάνονται στην αρχή του συνοδευτική επιστολή γράφτηκε για να υποβάλουν αίτηση για μια θέση εργασίας. Όταν γράφετε μια συνοδευτική επιστολή ή στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να υποβάλουν αίτηση για μια θέση εργασίας, είναι σημαντικό να περιλαμβάνουν ένα κατάλληλο χαιρετισμό κατά την έναρξη της συνοδευτική επιστολή ή μήνυμα. Σε χαιρετισμό σας, θα δώσει τον τόνο για την επιστολή σας, η οποία θα πρέπει να είναι επαγγελματική και κατάλληλη.
Γιατί είναι συνοδευτική επιστολή Χαιρετισμούς σημαντικό;
Ο χαιρετισμός είναι το πρώτο πράγμα που ο παραλήπτης θα δει όταν διαβάζουν τη συνοδευτική επιστολή σας. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό για σας να μεταφέρει το κατάλληλο επίπεδο οικειότητας και σεβασμό. Για παράδειγμα, casual χαιρετισμούς, όπως «Γεια» και «Γεια σου» μπορεί να κάνει e-mail σας φαίνεται αντιεπαγγελματική.
«Για όποιον αφορά» μπορεί να είναι πολύ απρόσωπη και να κάνει ο διαχειριστής πρόσληψη πιστεύετε ότι δεν ενδιαφέρονται αρκετά για να μάθετε ποιον θα πρέπει να είναι η αντιμετώπιση.
Όταν έχετε μια Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Το παρακάτω είναι μια λίστα των παραδειγμάτων επιστολή χαιρετισμό που είναι κατάλληλες για τις συνοδευτικές επιστολές και άλλα αλληλογραφία σχετικά με την απασχόληση, όταν έχετε το όνομα μιας επαφής.
- Αγαπητέ κ Jones
- Αγαπητοί κυρία Μπράουν
- Αγαπητοί Riley Doe
- Αγαπητέ Δρ Haven
- Αγαπητοί καθηγητής Lawrence
Σημεία στίξης
Ακολουθήστε το χαιρετισμό με άνω και κάτω τελεία ή κόμμα, και στη συνέχεια, ξεκινήστε την πρώτη παράγραφο της επιστολής σας σχετικά με την ακόλουθη γραμμή. Για παράδειγμα:
Αγαπητέ κ Σμιθ:
Η πρώτη παράγραφος της επιστολής.
Όταν δεν έχετε μια Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Πολλές εταιρείες δεν αναφέρουν ένα πρόσωπο επαφής όταν δημοσιεύετε θέσεις εργασίας, επειδή έχουν μια ομάδα από την πρόσληψη προσωπικού που ταξινομήσετε μέσω συνοδευτικές επιστολές και βιογραφικά πριν περάσει τους για την πρόσληψη διευθυντή για το αρμόδιο τμήμα. Προτιμούν να φύγει από το διαχειριστή πρόσληψη ανωνυμία του μέχρι αυτός ή αυτή τις επαφές σας για μια συνέντευξη.
Ένας οργανισμός μπορεί επίσης να μην θέλουν να αποκαλύψουν ποιος είναι ο πρόσληψη φάτνη είναι να αποφευχθούν τα μηνύματα και τηλεφωνήματα από τους αιτούντες, ιδιαίτερα εάν προβλέπουν τη λήψη ενός μεγάλου αριθμού αιτήσεων από πιθανούς υποψηφίους εργασίας. Έτσι, μην ανησυχείτε αν δεν μπορείτε να βρείτε κάποιον να αντιμετωπίσει την επιστολή σας με. Θα πρέπει να διαβιβαστεί στη σωστή υπηρεσία και του λήπτη.
Εάν δεν έχετε έναν υπεύθυνο επικοινωνίας της εταιρείας, είτε φύγει από το χαιρετισμό από συνοδευτική επιστολή σας και να ξεκινήσετε με την πρώτη παράγραφο της επιστολής σας ή, ακόμα καλύτερα, χρησιμοποιήστε ένα γενικό χαιρετισμό.
Όταν χρησιμοποιείτε ένα γενικό χαιρετισμό, κεφαλαιοποιήσει τα ουσιαστικά.
Παραδείγματα της Γενικής Χαιρετισμοί
- Αγαπητέ διευθυντή προσλήψεων
- Προς κάθε ενδιαφερόμενο
- Αγαπητέ Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού
- Αγαπητέ κύριε ή κυρία
- Αγαπητοί Εταιρεία Όνομα Εργοδότη
Σημεία στίξης
Ακολουθήστε το χαιρετισμό με άνω και κάτω τελεία ή κόμμα πριν από την έναρξη πρώτη σας σκέψη στην επόμενη γραμμή. Για παράδειγμα:
Αγαπητέ διευθυντής προσλήψεων,
πρώτο εδάφιο της επιστολής.
Πότε να χρησιμοποιήσετε «Αγαπητοί» σε μια συνοδευτική επιστολή
Είναι σκόπιμο να χρησιμοποιήσει «Αγαπητέ» στις περισσότερες περιπτώσεις, όπως όταν ο πιθανός εργοδότης είναι κάποιος που γνωρίζετε καλά, ή είναι μια επιχείρηση γνωριμία. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να επιλέξετε το σωστό χαιρετισμό:
- Για τους ανθρώπους που γνωρίζετε καλά – ή βρίσκονται σε πρώτη βάση το όνομα με – χρησιμοποιούν μόνο το μικρό τους όνομα. Για μια επιχείρηση γνωριμία ή συνεργάτη, χρησιμοποιήστε το όνομά τους, αν τους συνάντησε περισσότερες από μία φορές και να αντιμετωπιστούν με το μικρό τους όνομα.
- Για τους δυνητικούς εργοδότες, χρησιμοποιήστε κ, κα ή ο Δρ (εκτός και αν έχετε οδηγίες). Ακόμα κι αν ξέρετε μια γυναίκα είναι παντρεμένη, είναι ασφαλέστερο να χρησιμοποιήσετε το «κυρία» σε αντίθεση με την «κυρία», όπως το τελευταίο μπορεί να είναι προσβλητικό, σε ορισμένες περιπτώσεις.
- Αν δεν είστε σίγουροι για τον κατάλληλο χαιρετισμό, παίζουν με ασφάλεια και να χρησιμοποιήσετε Mr./Ms./Dr. [Επώνυμο] ή Mr./Ms./Dr. [όνομα επίθετο].
Αν το όνομα του παραλήπτη είναι ουδέτερο γένος (δηλαδή, Taylor καφέ) και δεν είστε σίγουροι, μπορείτε να πείτε, «Αγαπητέ Taylor Μπράουν.» Η καλύτερη επιλογή, όμως, είναι να ψάξετε για «Taylor Brown» στο LinkedIn. Οι πιθανότητες είναι εικόνα του προφίλ τους θα διευκρινίσει το φύλο τους.
LinkedIn είναι επίσης ένα μεγάλο εργαλείο για να μάθετε ποιος είναι ο υπεύθυνος προσλήψεων είναι.
Αναζητήστε την εταιρία που ισχύουν για ένα ή δύο λέξεις-κλειδιά που θα περιγράφουν το πρόσωπο πρόσληψη για τη θέση. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στη λίστα μέχρι να βρείτε το πρόσωπο που ταιριάζει τα κριτήρια. Και presto! Είσαι στην επιχείρηση.
Πότε να χρησιμοποιήσετε «Στους οποίους μπορούν να αφορούν» σε μια συνοδευτική επιστολή
Χρησιμοποιήστε Στους οποίους μπορούν να αφορούν μια συνοδευτική επιστολή χαιρετισμό μόνο όταν δεν μπορείτε να βρείτε το συγκεκριμένο πρόσωπο στο οποίο γράφετε. Θα πρέπει, βέβαια, να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρείτε το όνομα μιας επαφής στο συγκεκριμένο τμήμα που σας ενδιαφέρει. Όταν κάνετε μια έρευνα με μια εταιρεία για προβάλλονταν ανοίγματα, αυτό το χαιρετισμό μπορεί να είναι πιο κατάλληλο.
Πότε να χρησιμοποιήσετε «Hello» και «Γεια»
Κλείστε αυτές τις περιστασιακή ευχές για προσωπική e-mail και να απέχουν από τη χρήση τους στη συνοδευτική επιστολή σας, αν δεν είναι πολύ εξοικειωμένοι με τον αποδέκτη. Αυτές οι ευχές είναι απλά πάρα πολύ ανεπίσημες – δεν είναι το πιο επαγγελματικό τρόπο για να ξεκινήσει η συζήτηση, αν ψάχνετε να προσγειωθεί μια εργασία.
«Γεια σας» είναι κατάλληλη μόνο σε ηλεκτρονική αλληλογραφία. Θα πρέπει να χρησιμοποιούνται κυρίως για τους ανθρώπους που γνωρίζετε καλά, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολύ απλό περιστάσεις.
«Γεια σου» είναι κατάλληλο μόνο για περιστασιακή αλληλογραφία με τους ανθρώπους που προσωπικά γνωρίζω καλά. Για παράδειγμα, αν είστε check-in με ένα στενό φίλο για να μάθετε αν έχετε ακούσει για μια θέση εργασίας στην εταιρεία τους.
Πώς να γράψετε μια συνοδευτική επιστολή Χαιρετισμός
Βασική μορφοποίηση των επιχειρήσεων αλληλογραφία προβλέπει ότι, μετά την παροχή δική στοιχεία επικοινωνίας σας και την ημερομηνία της επιστολής σας, μπορείτε στη συνέχεια να γράψετε το όνομα της επαφής προσώπου σας, το όνομα της εταιρείας, και η διεύθυνση της εταιρείας.
Η επίσημη χαιρετισμός / χαιρετισμός έρχεται δίπλα: «[όνομα Υπεύθυνος Επικοινωνίας του] Αγαπητέ» Αν έχετε έναν υπεύθυνο επικοινωνίας για την επιστολή σας, να είστε βέβαιος να συμπεριλάβουν τα προσωπικά τους τίτλο και το όνομα του χαιρετισμό (π.χ. «Αγαπητέ κ Franklin»). Αν δεν είστε σίγουροι για το φύλο του αναγνώστη, απλά δηλώνουν το ονοματεπώνυμό τους και να αποφύγουν την προσωπική τίτλο (π.χ. «Αγαπητέ Jamie Smith»). Αφήστε μια κενή γραμμή μετά το χαιρετισμό.
Σημαντικό : Θα πρέπει να κάνετε πάντα κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρούμε ένα όνομα επαφής για χρήση στην επιστολή σας. Αφήνει μια καλή εντύπωση για την πρόσληψη διευθυντή αν έχετε πάρει το χρόνο να χρησιμοποιήσει το όνομά τους, ειδικά αν χρειάζεται να δουλέψουμε λίγο για να το βρείτε.
Αν αυτή η πληροφορία δεν δόθηκε στην ανακοίνωση δουλειά και δεν μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας, τότε είναι μια καλή ιδέα να καλέσει την εταιρεία, να ζητήσει να διαβιβαστεί στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού τους (εάν υπάρχει), εξηγούν ότι θα υποβάλλουν αίτηση για μια θέση εργασίας εκεί, και να ζητήσει για το όνομα του διευθυντή πρόσληψη τους. Όταν δεν μπορείτε να βρείτε ένα πρόσωπο επαφής ή εάν δεν είστε σίγουροι για το ποιος θα είναι ανάγνωση συνοδευτική επιστολή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα γενικό χαιρετισμό (π.χ. «Αγαπητέ διευθυντής προσλήψεων»).
Κλείνοντας την επιστολή σας
επιστολή χαιρετισμού σας έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει τις πιθανότητές σας να πάρει μια συνέντευξη. Για να ενισχύσει την υποψηφιότητά σας, βεβαιωθείτε ότι η συνοδευτική επιστολή σας διατηρεί μια επαγγελματική εμφάνιση και να προσφέρει τις σχετικές πληροφορίες, καθώς και τα προσόντα σας για τη θέση. Επιλέξτε το κατάλληλο κλείσιμο και ευχαριστώ πάντα τον αναγνώστη για το χρόνο και την προσοχή τους.
Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor’s degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.