Πώς να διαμορφώσετε σας Στοιχεία Επικοινωνίας σε μια συνοδευτική επιστολή

Posted on

Πώς να διαμορφώσετε σας Στοιχεία Επικοινωνίας σε μια συνοδευτική επιστολή


Όταν γράφετε μια συνοδευτική επιστολή ή να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιλαμβάνει μια συνοδευτική επιστολή, θα πρέπει να παρέχουν τα στοιχεία επικοινωνίας σας με σαφή και ευανάγνωστη μορφή. Φαίνεται απλό, αλλά είναι σημαντικό να το κάνουμε σωστά.

Να αναφερθεί ο καλύτερος τρόπος να σας Reach

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα περιλαμβάνει τη διεύθυνσή σας οδός, αριθμός τηλεφώνου και e-mail, αλλά η επιστολή σας θα πρέπει να αναφέρει την πιο γρήγορος τρόπος για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Αν στέλνετε μια συνοδευτική επιστολή χαρτί, για παράδειγμα, μπορείτε να γράψετε, «Μπορείτε να με φτάσουν κατά τις εργάσιμες ώρες στο τηλέφωνο πάνω.» Ή σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προσθέστε αυτή την τελευταία φράση: «Ανυπομονώ να ακούσω από σας. διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου και τον αριθμό τηλεφώνου με την υπογραφή μου κάτω.» Έχετε μόλις έκανε ευκολότερο για τον αποδέκτη να φτάσετε.

Κυκλοφορεί: Βάλτε Στοιχεία Επικοινωνίας στην κορυφή

Όταν γράφετε μια συνοδευτική επιστολή για την εκτύπωση και το ταχυδρομείο, ή ανάρτηση σε έναν πίνακα δουλειά, το πάνω τμήμα πρέπει να περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με το πώς ο μελλοντικός εργοδότης μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας.

Λίστα τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο πάνω αριστερό. Χρησιμοποιήστε μονά απόσταση και μια συνεπή γραμματοσειρά, και το διαμορφώσει ως μπλοκ πληροφοριών. Συμπεριλάβετε την πλήρη διεύθυνσή σας διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Αφήστε ένα χώρο, προσθέστε την ημερομηνία, και στη συνέχεια πληκτρολογήστε το όνομα και τη διεύθυνση, μονόχωρα του παραλήπτη. Συμπεριλάβετε το όνομα και τον τίτλο του ατόμου που θέλετε να στείλετε το γράμμα και το όνομα της οργάνωσης.

Είναι έξυπνο να χρησιμοποιήσει το όνομα του προσώπου που έχει την παραλαβή της επιστολής. Αν έχετε να, ελέγξτε την ιστοσελίδα της εταιρείας ή το LinkedIn για να μάθετε το όνομα του διευθυντή του τμήματος. Σε περίπτωση αμφιβολίας, επικοινωνήστε με κύρια γραμμή της εταιρείας και να ζητήσει από τον ρεσεψιονίστ.

Εάν δεν μπορείτε να προσδιορίσετε το όνομα της επαφής, χρησιμοποιήστε το όνομα του τμήματος της στοιχεία επικοινωνίας.

Εδώ είναι μια μορφή δείγμα των πληροφοριών επαφής για τον αιτούντα και η εταιρεία απευθύνεται.

Στοιχεία επικοινωνίας για τον Υποψήφιο και η Εταιρεία Απευθύνεται

Το όνομά σας
Διεύθυνση σας
Πόλη σας, κράτος, και Τ.Κ
Ο αριθμός τηλεφώνου σας
Διεύθυνση E-mail

Ημερομηνία

Όνομα του παραλήπτη
Τίτλος του παραλήπτη
Εταιρείας
Διεύθυνση
Πόλη, πολιτεία, και ZIP Κωδικός

Εάν περιλαμβάνουν πληροφορίες e-mail σας, φροντίστε να ελέγξετε τα εισερχόμενά σας συχνά, έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν γρήγορα σε οποιεσδήποτε επαφές.

E-Mail: Επαφές Πηγαίνετε στο κάτω μέρος

Το πρότυπο στυλ των επιχειρήσεων για τις επικοινωνίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι διαφορετική, διότι το μέγεθος της οθόνης δεν μπορεί να επιτρέψει μια γρήγορη σάρωση μάτι του πλήρους κειμένου ο τρόπος που ένα κομμάτι χαρτί κάνει. Αντί της απαρίθμησης τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο πάνω μέρος, που περιλαμβάνει στην υπογραφή σας. Μη συμπεριλάβετε τα στοιχεία επικοινωνίας του εργοδότη.

Η υπογραφή σας μπορεί να παραλείψει τη διεύθυνσή σας αν προτιμάτε. Σε αντίθετη περίπτωση, απλά το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό τηλεφώνου. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε τις σχετικές συνδέσεις με την κοινωνική σας αποτύπωμα, όπως το LinkedIn προφίλ σας ή την επιχείρησή ιστοσελίδα. Αυτά μπορούν να προσθέσουν επιπλέον πληροφορίες και να αναφέρει το ανάστημα σας στο επάγγελμά σας.

Εδώ είναι τα παραδείγματα των υπογραφών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Υπογραφή email

Το όνομά σας
Το email σας Διεύθυνση
Τηλέφωνο σας
LinkedIn προφίλ (ή άλλη σχετική ηλεκτρονική διεύθυνση)

Ένα μικρό γραφικό μπορεί να είναι αποδεκτό στην υπογραφή σας, όπως μια γραπτή υπογραφή κάτω από το κείμενο. Αλλά δεν παρασυρόμαστε. Φροντίστε να είναι απλό και επαγγελματικό.

Αποθηκεύστε τα Πρότυπα

Είναι καλύτερο να χρησιμοποιούν την ίδια βασική μορφή κάθε φορά να μοιράζονται τα στοιχεία επικοινωνίας σας σε ένα e-mail ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εξοικονόμηση ένα παράδειγμα για το καθένα και κοπή και επικόλληση, όπως απαιτείται, θα διασφαλίσει ότι δεν κάνετε ένα τυπογραφικό λάθος ή να αφήσει τίποτα από ένα σημαντικό μήνυμα.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *