Πώς να Δείτε την προσωπικότητά σας σε μια συνοδευτική επιστολή

Posted on

Πώς να Δείτε την προσωπικότητά σας σε μια συνοδευτική επιστολή

Πρόσληψη διαχειριστές διαβάσει δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες, των αιτήσεων για κάθε εργασία που αναρτούν. Αν θέλετε να πάρετε τη δουλειά, θα πρέπει να ξεχωρίζουν. Είναι σημαντικό να δείξουμε τον υπεύθυνο προσλήψεων όχι μόνο ότι θα έχουν τα κατάλληλα προσόντα, αλλά και ότι είστε ο καλύτερος υποψήφιος για τη θέση.

Ένας τρόπος για να πάρετε την αίτησή σας παρατηρήσει είναι να γράψετε ένα μοναδικό, την εμπλοκή συνοδευτική επιστολή που δείχνει όχι μόνο τα προσόντα σας αλλά και την προσωπικότητά σας. Πηγαίνετε πέρα ​​από μερικά από τα κλισέ, στερεότυπη γλώσσα που βρίσκονται σε πολλά γράμματα. Αν κάνετε την προσωπικότητά σας να ξεχωρίζει στην επιστολή σας, η μισθώνοντας διευθυντή θα πιο πιθανό να δώσει την αίτησή σας μια δεύτερη ματιά.

Φυσικά, υπάρχει και ένα τέτοιο πράγμα όπως την τοποθέτηση πάρα πολύ την προσωπικότητά στην επιστολή σας. Θέλετε να παραμείνουν επαγγελματικά, και να επικεντρωθεί σε αυτό που κάνει ένα ιδανικό υποψήφιο. Βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ της δείχνει την προσωπικότητά σας και να είναι επαγγελματίες στη συνοδευτική επιστολή σας, και θα είστε στο δρόμο σας σε μια συνέντευξη για δουλειά.

Γράψτε μια μοναδική συνοδευτική επιστολή

Ο καλύτερος τρόπος για να δείξει ποιος είσαι για την εταιρεία είναι η αποφυγή της γραφής ένα γενικό συνοδευτική επιστολή για κάθε εισαγωγή δουλειά. Αντ ‘αυτού, προσαρμόζουν την επιστολή σας με την συγκεκριμένη εργασία και την εταιρεία.

Μπορείτε να γράψετε μια στοχευμένη συνοδευτική επιστολή με διάφορους τρόπους. Συμπεριλάβετε λέξεις-κλειδιά από την εργασία λίστα στην επιστολή σας. Μπορείτε επίσης να ανατρέξετε στην εταιρεία η ίδια, για παράδειγμα, αναφέρω μια ιδιαίτερη επιτυχία η εταιρεία είχε, ή να εξηγήσει γιατί σας ενδιαφέρει να εργάζονται για την εταιρεία.

Ίσως το πιο σημαντικό, να στείλετε e-mail σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αν είναι δυνατόν. Αν έχετε να, κάνετε κάποια σκάψιμο για να βρείτε το όνομα του μισθώνοντας διευθυντή, και να αντιμετωπίσει την επιστολή σας με αυτούς. Αποφύγετε τη φράση «Σε ποιους μπορεί να αφορά» – αυτό δείχνει μια πρόσληψη διευθυντή που δεν έχετε πάρει το χρόνο να γράψει μια μοναδική συνοδευτική επιστολή για τη συγκεκριμένη εργασία.

Αποφύγετε τα Στερεότυπα

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποφύγετε να ηχεί σαν όλους τους άλλους στη συνοδευτική επιστολή σας είναι να αφήσει έξω μερικά από τα πιο υπερκατανάλωση φράσεις στο συνοδευτικές επιστολές. Για παράδειγμα, δεν λένε είστε «σκληρά εργαζόμενος» ή ότι «πάμε πάνω και πέρα.» Προσπαθήστε να βρείτε μοναδικούς τρόπους για να εξηγήσει ποιος είσαι. Ένας τρόπος να γίνει αυτό είναι να επικεντρωθεί σε συγκεκριμένα παραδείγματα – να τους δείξουμε ποιος είσαι, αντί να τους πω.

Δοκιμάστε ένα δημιουργικό πρώτη πρόταση

Έτσι, πολλές συνοδευτικές επιστολές ξεκινήσει με τη φράση, «είμαι αίτηση για τη θέση Χ.» Αν και αυτό είναι ένα καλό τρόπο για να ξεκινήσει, ο διευθυντής προσλήψεων έχει πιθανότατα δει αυτή την πρόταση εκατοντάδες φορές. Δοκιμάστε να ξεκινήσετε με ένα πιο ελκυστικό πρώτη πρόταση (ή πρώτες φράσεις) που δείχνει ποιος είσαι.

Μπορεί να εκφράσει γιατί είναι παθιασμένοι με τη δουλειά ή την εταιρεία. Για παράδειγμα, θα μπορούσε να ξεκινήσει, «έχω πάντα ένα αφηγητής. Ως παιδί, θα ήθελα να γράψω αμέτρητες ιστορίες για πρίγκιπες και πριγκίπισσες. Τώρα, έχω γυρίσει το πάθος μου για την αφήγηση σε μια καριέρα στο μάρκετινγκ.»Ή,«Όταν ερεύνησαν πρώτη εταιρεία σας για ένα έργο σε business class πριν από πέντε χρόνια, έγινα εμπνευσμένο από την αποστολή σας για να παρέχει λύσεις τεχνολογίας χαμηλού κόστους .»ένα μεγάλο“αγκίστρι”θα κρατήσει την πρόσληψη ανάγνωση διαχειριστή και θα σ ‘αυτόν ένα κομμάτι για το λόγο που είναι ένα αγαθό κατάλληλο για την εργασία και την εταιρεία δείχνουν.

Κάντε Σύνδεση

Αν γνωρίζετε κανέναν στην εταιρεία, ή αν κάποιος στην εταιρεία που αναφέρεται στην εργασία, το αναφέρω αυτό από νωρίς στη συνοδευτική επιστολή σας (ιδανικά στο πρώτο ζευγάρι των ποινών). Αυτό που εξανθρωπίζει, και σε κάνει να φαίνονται περισσότερο σαν είστε ήδη μέρος της εταιρικής κουλτούρας. Δείχνει, επίσης, ότι κάποιος στην εταιρεία σκέφτεται ήδη θα έχουν τα κατάλληλα προσόντα για τη δουλειά.

Σκεφτείτε μοναδικά παραδείγματα

Να θυμάστε ότι μια συνοδευτική επιστολή δεν θα πρέπει απλώς να επαναλάβει το βιογραφικό σας. Ενώ το βιογραφικό σας παραθέτει τα προσόντα σας, συνοδευτική επιστολή σας πηγαίνει βαθύτερα, παρέχοντας παραδείγματα φορές θα αποδειχθεί ιδιαίτερα τις δεξιότητες και τις ικανότητες που απαιτούνται για τη δουλειά.

Ένας τρόπος για να δείξουμε την προσωπικότητά σας πρέπει να περιλαμβάνει μερικά μοναδικά, ακόμα και έκπληξη, τα παραδείγματα που αποδεικνύουν τις ικανότητές σας. Για παράδειγμα, αν κάνετε αίτηση για μια δουλειά που απαιτεί οργανωτικές ικανότητες, θα μπορούσαμε να αναφέρουμε πώς ακριβώς διαχειρίζονται και επεξεργάζονται δεκάδες μηνιαίες αποστολές από το λογαριασμό σας Etsy. Αυτά τα είδη των παραδειγμάτων είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν δεν έχετε πολύ σχετική επαγγελματική εμπειρία.

Φυσικά, περιλαμβάνει μόνο παραδείγματα που έχουν σχέση – θα πρέπει να συνδέσετε πίσω σε μια δεξιότητα ή χαρακτηριστικό απαραίτητο για την εργασία.

Εμφάνιση Θα ταιριάζει με την Πολιτιστική Εταιρία

Πρόσληψη διαχειριστές θέλουν να ξέρουν όχι μόνο ότι θα έχουν τα κατάλληλα προσόντα, αλλά και ότι θα ταιριάζει με την κουλτούρα της εταιρείας. Πριν από τη σύνταξη επιστολής σας, η έρευνα της οργάνωσης. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας, και να μιλήσει σε κανέναν ξέρετε που εργάζεται εκεί. Στη συνέχεια, μπορείτε να αναφέρετε τους τρόπους που μπορεί να ταιριάζουν στην κουλτούρα.

Για παράδειγμα, αν ξέρετε ότι κάνετε πολλά για την ομάδα μετά τη δουλειά σπορ, μπορείτε να αναφέρω εν συντομία στο τέλος της επιστολής που θα ήθελαν να θέσει τις ικανότητές ρίψη σας για την καλή χρήση.

Μερικές λίστες εργασίας σας δώσει επίσης μια ματιά στην κουλτούρα της εταιρείας. Για παράδειγμα, αν η ίδια η λίστα είναι πολύ ανόητο ή αστεία, μη διστάσετε να προσθέσετε λίγο χιούμορ στην επιστολή σας, αν αυτό αισθάνεται φυσικό.

Προσαρμόστε Tone σας για να ταιριάζει τη βιομηχανία

Ομοίως, μπορείτε να προσαρμόσετε το e-mail σας για να ταιριάζει με την προσωπικότητα του κλάδου. Αν κάνετε αίτηση για μια εταιρική δουλειά, για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε να γράψετε μια πιο παραδοσιακή συνοδευτική επιστολή. Μπορείτε ακόμα να περιλαμβάνουν κάποια προσωπικά παραδείγματα, και ίσως ένα ελκυστικό πρώτη περίοδος, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε πάρα πολύ χιούμορ ή zaniness.

Αν κάνετε αίτηση για μια θέση εργασίας σε μια βιομηχανία που είναι λίγο πιο άτυπο – ας πούμε, μια εταιρεία τεχνολογίας εκκίνησης – μπορείτε να πάρετε μια λίγο πιο δημιουργικοί. Ο τόνος σας μπορεί να είναι πιο ανάλαφρο, και μπορείτε να συμπεριλάβετε κάποια δημιουργική παραδείγματα.

Αν κάνεις αίτηση για μια θέση εργασίας σε μια οπτική, δημιουργικό τομέα, να εξετάσει δείχνει την προσωπικότητά σας μέσω της φόρμας της επιστολής σας. Μπορεί να περιλαμβάνει κουκκίδες, ή ακόμα και ένα οπτικό (όπως ένα infographic). Μπορείτε να συμπεριλάβετε μερικές από αυτές τις μη παραδοσιακές στοιχεία στο βιογραφικό σας πάρα πολύ.

Φροντίστε να είναι επαγγελματικές 

Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο μέρος της προσωπικότητάς σας αν αποφασίσετε να τεθεί σε συνοδευτική επιστολή σας, κρατήστε το γράμμα επαγγελματία. Πρέπει να καλογραμμένη και χωρίς λάθη. Πρέπει, επίσης, να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον κεντρικό θέμα: γιατί είναι μια καταπληκτική κατάλληλα για τη δουλειά.

Μην πάει Αρνητική

Μερικοί άνθρωποι προσπαθούν να προσθέσουν προσωπικότητα, χρησιμοποιώντας φράσεις όπως «Ξέρω ότι μισείτε την ανάγνωση συνοδευτικές επιστολές, αλλά …» ή «Ξέρω ότι είμαι ένας από τους πολλούς υποψηφίους, αλλά …» Αποφύγετε φράσεις που ακούγονται αρνητικά. Επίσης, αποφύγετε φράσεις που υποδηλώνουν ξέρετε πώς το μισθώνοντας διευθυντή αισθάνεται. Δεν γνωρίζουμε πραγματικά αν αυτός ή αυτή μισεί την ανάγνωση συνοδευτικές επιστολές, και δεν ξέρετε πώς εφαρμόζονται πολλοί υποψήφιοι για τη δουλειά. Εστιάστε στα θετικά, και δεν κάνουν υποθέσεις για την πρόσληψη διευθυντή, την εργασία ή την εταιρεία.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *