Πώς να γράψετε μια συνοδευτική επιστολή – Δείγματα Συνοδευτική Επιστολή & Writing Συμβουλές

Posted on

Πώς να γράψετε μια συνοδευτική επιστολή - Δείγματα Συνοδευτική Επιστολή & Writing Συμβουλές

Θέλετε να γράψετε μια συνοδευτική επιστολή να υποβάλουν αίτηση για μια θέση εργασίας; Στις περισσότερες περιπτώσεις, η απάντηση είναι ναι. συνοδευτική επιστολή σας μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ απόκτηση συνέντευξη για δουλειά ή που έχουν το βιογραφικό σας αγνοούνται, οπότε έχει νόημα να αφιερώσουν τον απαραίτητο χρόνο και προσπάθεια για την σύνταξη αποτελεσματικών επιστολές κάλυμμα.

Εδώ είναι όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε για να γράψετε μια συνοδευτική επιστολή που θα πάρει την αίτησή σας παρατηρήσει. Διαβάστε αυτές τις συμβουλές για το τι πρέπει να συμπεριλάβετε σε μια συνοδευτική επιστολή, πώς να το διαμορφώσετε, και παραδείγματα πολλά διαφορετικά επαγγελματικά γραπτή συνοδευτικές επιστολές.

Τι είναι μια συνοδευτική επιστολή;

Πριν αρχίσετε να γράφετε μια συνοδευτική επιστολή, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με σκοπό του εγγράφου. Μια συνοδευτική επιστολή είναι ένα έγγραφο που αποστέλλεται με το βιογραφικό σας για την παροχή πρόσθετων πληροφοριών σχετικά με τις δεξιότητες και την εμπειρία σας.

Η επιστολή παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το γιατί είστε κατάλληλοι για την εργασία που υποβάλλετε αίτηση για. Μην απλά να επαναλάβω αυτό που είναι για το βιογραφικό σας – όχι, να περιλαμβάνουν συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το γιατί είστε ένα ισχυρό αγώνα για τις εργασιακές απαιτήσεις του εργοδότη. Σκεφτείτε συνοδευτική επιστολή σας ως μια πίσσα πωλήσεων που θα εμπορεύονται τα διαπιστευτήριά σας και να σας βοηθήσει να πάρετε τη συνέντευξη. Ως εκ τούτου, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι συνοδευτική επιστολή σας κάνει την καλύτερη εντύπωση για το άτομο που την αναθεώρηση.

Μια συνοδευτική επιστολή συνήθως συνοδεύει κάθε συνεχίσετε στέλνετε. Οι εργοδότες χρησιμοποιούν τις συνοδευτικές επιστολές ως ένας τρόπος για να ελέγξουν τους αιτούντες για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και για να καθορίσει ποιοι υποψήφιοι θα ήθελαν να πάρουν συνέντευξη. Αν ένας εργοδότης απαιτεί μια συνοδευτική επιστολή, θα αναφέρονται στην ανακοίνωση θέσεων εργασίας. Ακόμη και αν η εταιρεία δεν ρωτήσω για ένα, μπορεί να θέλετε να συμπεριλάβετε ένα ούτως ή άλλως.

Θα δείξει ότι έχετε θέσει κάποια επιπλέον προσπάθεια στην εφαρμογή σας.

Οι διαφορετικοί τύποι των συνοδευτικές επιστολές

Υπάρχουν τρεις γενικοί τύποι συνοδευτικών επιστολών. Επιλέξτε ένα τύπο της επιστολής που ταιριάζει ο λόγος σας για το γράψιμο.

  • Η επιστολή αίτησης που ανταποκρίνεται σε μια γνωστή θέση εργασίας ( δείτε δείγματα συνοδευτική επιστολή )
  • Η επιστολή αναζήτησης που ερευνά για πιθανές θέσεις ( δείτε δείγματα έρευνα e-mail )
  • Η επιστολή δικτύωσης που ζητά πληροφορίες και βοήθεια στην αναζήτηση εργασίας σας ( δείτε τη δικτύωση e-mail παραδείγματα )

Όταν κάνετε αίτηση για μια δουλειά που έχει αναρτηθεί από μια εταιρεία που έχει την πρόσληψη, θα χρησιμοποιείτε το «γράμμα εφαρμογή» στυλ.

Τι πρέπει να συμπεριληφθεί στην συνοδευτική επιστολή σας

Μια συνοδευτική επιστολή θα πρέπει να συμπληρώνουν και όχι εις διπλούν, το βιογραφικό σας. Σκοπός της είναι να ερμηνεύσει τα δεδομένα προσανατολισμό, πραγματικά βιογραφικό και να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στην αίτησή σας για την απασχόληση. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διαφορές ανάμεσα σε ένα βιογραφικό και μια συνοδευτική επιστολή για να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρχίσετε να γράφετε τη συνοδευτική επιστολή σας με τη σωστή προσέγγιση.

Μια συνοδευτική επιστολή είναι συχνά παλαιότερη γραπτή επικοινωνία σας με έναν πιθανό εργοδότη, δημιουργώντας μια κρίσιμη πρώτη εντύπωση. Κάτι που μπορεί να φαίνεται σαν ένα μικρό λάθος, όπως ένα τυπογραφικό λάθος, μπορεί να πάρει την αίτησή σας αμέσως χτύπησε από τον κατάλογο. Από την άλλη πλευρά, ακόμη και αν συνοδευτική επιστολή σας είναι χωρίς λάθη και τέλεια γραμμένο, αν είναι γενική (και δεν κάνει καμία αναφορά στην εταιρεία, ή σε οποιεσδήποτε λεπτομέρειες στην περιγραφή της θέσης εργασίας), είναι επίσης πιθανό να απορριφθεί από την πρόσληψη διευθυντής.

Αποτελεσματική συνοδευτικές επιστολές εξηγήσει τους λόγους για το ενδιαφέρον σας για τη συγκεκριμένη διοργάνωση και να εντοπίσει πιο σχετικές δεξιότητες ή εμπειρίες σας. Καθορίστε ενδιαφέρον από προσεκτική ανάγνωση της περιγραφής θέσεων εργασίας, την αξιολόγηση των απαιτούμενων δεξιοτήτων και αντιστοίχισή τους με τις δικές σας ικανότητες.

Σκεφτείτε περιπτώσεις όπου εφαρμόζονται αυτές τις δεξιότητες, και πώς θα είναι αποτελεσματική στη θέση διαθέσιμο.

Εξετάστε μια λίστα με το τι πρέπει να περιλαμβάνει μια συνοδευτική επιστολή για μια δουλειά πριν ξεκινήσετε.

Τι να αφήσει εκτός συνοδευτική επιστολή σας

Υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν χρειάζεται να συμπεριλάβει στις συνοδευτικές επιστολές που γράφετε. Η επιστολή είναι για τα προσόντα σας για τη δουλειά, δεν είναι για σας προσωπικά. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να μοιραστεί προσωπικές πληροφορίες για τον εαυτό σας ή την οικογένειά σας σε αυτό. Αν δεν έχετε όλα τα προσόντα που ο εργοδότης επιδιώκει, μην το αναφέρω. Αντ ‘αυτού, επικεντρώνονται στις πιστοποιήσεις που έχετε, που είναι ένας αγώνας. Να μην αναφέρω μισθό, εκτός εάν η εταιρεία ζητά για τις απαιτήσεις του μισθού σας. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την εργασία, το μισθό, το χρονοδιάγραμμα, ή τα οφέλη, δεν είναι σκόπιμο να αναφερθούν στην επιστολή.

Ένα πράγμα που είναι πολύ σημαντικό είναι να μην γράψω πάρα πολύ. Κρατήστε το e-mail σας εστιασμένη, συνοπτική, και μερικά σημεία στο μήκος. Είναι σημαντικό να μεταφέρω ακριβώς αρκετές πληροφορίες για να προσελκύσουν το μισθώνοντας διευθυντή να επικοινωνήσουμε μαζί σας για μια συνέντευξη.

Αν γράψετε πάρα πολύ, είναι κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να διαβάσει.

Προσαρμόστε τη συνοδευτική επιστολή σας

Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η συνοδευτική επιστολή σας να προσαρμοστεί σε κάθε θέση που υποβάλλετε αίτηση για. Αυτό σημαίνει κάτι περισσότερο από την αλλαγή του ονόματος της εταιρείας στο σώμα της επιστολής.

Κάθε συνοδευτική επιστολή που γράφετε θα πρέπει να προσαρμοστεί για να συμπεριλάβει:

  • Ποια δουλειά κάνεις αίτηση (μαζί με τον τίτλο της εργασίας στην πρώτη παράγραφο σας)
  • Πώς μάθατε για την εργασία (και μια παραπομπή, αν έχετε)
  • Γιατί έχουν τα κατάλληλα προσόντα για τη δουλειά (να είναι ειδικό)
  • Τι έχετε να προσφέρετε στον εργοδότη, και γιατί θέλετε να εργαστείτε στη συγκεκριμένη εταιρεία (ταιριάζει με τις ικανότητές σας με την περιγραφή της θέσης εργασίας, και να διαβάσετε σχετικά με την αποστολή, τις αξίες και τους στόχους του οργανισμού να αναφέρουμε στην επιστολή σας)
  • Σας ευχαριστούμε για την εξετάζεται για την εργασία

Οδηγίες συνοδευτική επιστολή Writing

Εδώ είναι μια περίληψη των στοιχείων που πρέπει να περιλαμβάνονται σε κάθε συνοδευτική επιστολή. Πριν ξεκινήσετε, μπορεί να είναι χρήσιμο για να διαβάσετε ορισμένα δείγματα συνοδευτική επιστολή, ακριβώς έτσι ώστε να έχετε μια οπτική για το πώς όλα χωράει στη σελίδα.

Αυτά τα παραδείγματα συνοδευτική επιστολή, γραπτές και e-mail, έχουν σχεδιαστεί για μια ποικιλία διαφορετικών τύπων των αιτήσεων εργασίας και έρευνες για την απασχόληση. Να είναι σίγουρος για να πάρετε το χρόνο για να προσαρμόσετε το e-mail σας, έτσι είναι μια ισχυρή ένδειξη της ικανότητάς σας να κάνει τη δουλειά για την οποία θέλετε να εφαρμόσετε.

Header
Μια συνοδευτική επιστολή πρέπει να αρχίσει με τόσο σας και τις πληροφορίες του εργοδότη επαφής (όνομα, διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου, e-mail), ακολουθούμενη από την ημερομηνία αυτή. Εάν αυτό είναι ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και όχι μια πραγματική επιστολή, περιλαμβάνουν τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο τέλος της επιστολής, μετά την υπογραφή σας.

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα πρέπει να περιλαμβάνουν:
Ονομα και Επώνυμο
Οδός
Πόλη, Πολιτεία Zip
Τηλέφωνο
Email

Χαιρετισμός
Ξεκινήστε συνοδευτική επιστολή χαιρετισμό σας με «Dr./Mr./Ms. Επώνυμο». Αν δεν είστε σίγουροι εάν η επαφή σας είναι αρσενικό ή θηλυκό, μπορείτε να γράψετε το πλήρες όνομά τους. Αν δεν γνωρίζετε το όνομα του εργοδότη, απλά γράφουν, «Αγαπητέ διευθυντής προσλήψεων.» Αυτό είναι καλύτερο από το γενικό και επίσημα, «Για όποιον αφορά.»

Ελέγξτε τα στοιχεία για το πώς να επιλέξετε το σωστό συνοδευτική επιστολή χαιρετισμού για να επιλέξετε αυτό που λειτουργεί για τη δουλειά και την εταιρεία κάνεις αίτηση για να.

Εισαγωγή
Αρχίστε την εισαγωγή σας δηλώνοντας τι δουλειά κάνετε αίτηση για. Εξηγήστε πού έχετε ακούσει για την εργασία, ιδιαίτερα αν έχετε ακούσει γι ‘αυτό από μια επαφή που σχετίζεται με την εταιρεία. Συνοπτικά αναφέρουμε πώς οι δεξιότητες και η εμπειρία σας ταιριάζει με την εταιρεία ή / και τη θέση? Αυτό θα δώσει στον εργοδότη μια προεπισκόπηση του υπολοίπου της επιστολής σας. Ο στόχος σας στην εισαγωγή είναι να τραβήξουν την προσοχή του αναγνώστη. Για να ξεκινήσετε, δείτε τα παραδείγματα της συμμετοχής ποινές άνοιγμα για τις συνοδευτικές επιστολές.

Body
Σε μια παράγραφο ή δύο, εξηγεί γιατί ενδιαφέρεστε για τη θέση εργασίας και γιατί σας κάνει μια εξαιρετική υποψήφιος για τη θέση. Αναφέρετε ειδικά προσόντα που αναφέρονται στην ανακοίνωση θέσεων εργασίας, και να εξηγήσει πώς θα ανταποκριθούν αυτά τα προσόντα. Μην απλά να επαναλάβει το βιογραφικό σας, αλλά παρέχουν συγκεκριμένα παραδείγματα που αποδεικνύουν τις ικανότητές σας.

Θυμηθείτε, οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τις λέξεις, το ίδιο κάνουν και όχι μόνο «πει» στον αναγνώστη που είναι, για παράδειγμα, μια μεγάλη ομάδα player με ισχυρές δεξιότητες επικοινωνίας και μια εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιήστε απτά παραδείγματα από την επαγγελματική εμπειρία σας για να «δείχνουν» αυτά τα χαρακτηριστικά σε δράση. Εδώ είναι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να συμπεριλάβει στο τμήμα του σώματος του μια συνοδευτική επιστολή.

Κλείνοντας
Στην ενότητα κλείσιμο του συνοδευτική επιστολή σας, επαναλαμβάνουν πως ικανότητές σας, μια ισχυρή εφαρμογή για την εταιρεία ή / και τη θέση να κάνει. Αν έχετε χώρο (θυμηθείτε, ακριβώς όπως και το βιογραφικό σας, συνοδευτική επιστολή σας θα πρέπει να είναι όχι περισσότερο από μία σελίδα – εδώ είναι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πόσο καιρό μια συνοδευτική επιστολή θα πρέπει να είναι), μπορείτε επίσης να συζητήσουμε γιατί θα θέλατε να εργαστείτε σε αυτή τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Κράτος που θα θέλατε την ευκαιρία να πάρει συνέντευξη ή να συζητήσουν τις ευκαιρίες απασχόλησης. Εξηγήστε τι θα κάνετε με την παρακολούθηση και πότε θα το κάνει. Ευχαριστώ τον εργοδότη για την εξέταση του / της.

Υπογραφή
Χρησιμοποιήστε μια δωρεάν κοντά, και στη συνέχεια καταλήγουν συνοδευτική επιστολή σας με την υπογραφή σας, χειρόγραφο, που ακολουθείται από πληκτρολογήσει το όνομά σας. Εάν αυτό είναι ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απλά περιλαμβάνουν πληκτρολογήσει το όνομά σας, ακολουθούμενο από τα στοιχεία επικοινωνίας σας, μετά το δωρεάν κοντά.

Διαμορφώστε τη συνοδευτική επιστολή σας

συνοδευτική επιστολή σας θα πρέπει να διαμορφωθεί σαν μια επαγγελματική επιστολή των επιχειρήσεων. Η γραμματοσειρά θα πρέπει να ταιριάζει με τη γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται για το βιογραφικό σας, και θα πρέπει να είναι απλό και εύκολο να το διαβάσετε. Βασικές γραμματοσειρές, όπως Arial, Calibri, τη Γεωργία, Verdana και Times New Roman λειτουργούν καλά. Ένα μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή 12 σημεία είναι εύκολο να το διαβάσετε. Πρότυπο περιθώρια είναι 1” στο πάνω, κάτω και αριστερά και δεξιά πλευρά της σελίδας.

Προσθέστε ένα κενό μεταξύ της επικεφαλίδας, χαιρετισμό, κάθε σκέψη, το κλείσιμο και την υπογραφή σας. Μπορείτε να μειώσετε το μέγεθος της γραμματοσειράς και το περιθώριο για να κρατήσει το έγγραφό σας σε μία μόνο σελίδα, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα αφήσει αρκετό κενό χώρο για την επιστολή σας να είναι εύκολο να διαβαστεί.

Επεξεργασία και Διορθώστε τη συνοδευτική επιστολή σας

Θυμηθείτε να επεξεργαστείτε και την απόδειξη συνοδευτική επιστολή σας πριν από την αποστολή. Μπορεί να ακούγεται ανόητο, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει τα σωστά εργοδότη και την εταιρεία ονόματα – όταν γράφετε πολλά γράμματα κάλυμμα με τη μία, είναι εύκολο να κάνει ένα λάθος. Εκτύπωση και την ανάγνωση της επιστολής μεγαλοφώνως είναι ένας καλός τρόπος για να πιάσει μικρά λάθη, όπως λείπουν λέξεις ή φράσεις που ακούγονται περίεργα.

Πάντα ελέγξτε την ορθογραφία του ονόματος της επαφής σας, καθώς και το όνομα της εταιρείας. Εδώ θα βρείτε περισσότερες συμβουλές για την επιμέλεια μια συνοδευτική επιστολή. Αν είναι δυνατόν, να συμπράττει σε ένα φίλο ή ένα μέλος της οικογένειας για να βοηθήσει να διορθώσουν τη συνοδευτική επιστολή σας, ως δύο ζευγάρια μάτια είναι καλύτερα από ένα, ακόμη και επαγγελματίες διορθωτές δεν είναι πάντα πιάνουν τα δικά τους λάθη.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *