Πώς να γράψετε μια συνοδευτική επιστολή για προβάλλονταν εργασίας

Posted on

Πώς να γράψετε μια συνοδευτική επιστολή για προβάλλονταν εργασίας

Δεν είναι όλες οι εταιρείες διαφημίζουν θέσεις εργασίας. Ορισμένες εταιρείες πάρετε την αφθονία των αιτούντων χωρίς διαφήμιση. Άλλες εταιρείες μπορεί να μην είναι σε λειτουργία την πρόσληψη, αλλά θα εξετάσει τις αιτήσεις από υποψηφίους με προσόντα, εφόσον προβλέπουν ένα άνοιγμα στο εγγύς μέλλον.

Η αποστολή ενός βιογραφικό και συνοδευτική επιστολή σε έναν εργοδότη, ακόμα και αν δεν είστε σίγουροι αν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας, είναι ένας τρόπος για να πάρετε την υποψηφιότητά σας πρόσεξα. Μπορεί επίσης να σας εκ των προτέρων εξέταση για τις θέσεις που έχουν μόλις ανοίξει. Εάν έχετε τις δεξιότητες, η εταιρεία έχει ανάγκη από, μπορεί ακόμη και να σκεφτεί για ένα ολοκαίνουργιο θέση.

Όταν ξέρετε ο εργοδότης έχει ένα άνοιγμα, μην διστάσετε να ισχύουν.

Συμβουλή : Εάν έχετε μια επιχείρηση που θα ήθελαν να εργαστούν για, να εξετάσει τη λήψη του χρόνου για να φτάσει και να συνδεθεί ανεξάρτητα από το αν η οργάνωση αυτή τη στιγμή πρόσληψη.

Συμβουλές για να γράψεις ένα συνοδευτική επιστολή για προβάλλονταν εργασίας

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να υποβάλουν αίτηση για προβάλλονταν θέσεις εργασίας; Εξαρτάται από το αν ξέρετε ότι υπάρχει μια διαθέσιμη θέση, αλλά η εταιρεία δεν έχει στη λίστα, ή αν υπάρχει μια εταιρεία που θέλετε να εργαστείτε για και δεν ξέρω αν υπάρχουν ανοικτές θέσεις εργασίας.

Όταν ξέρετε ότι υπάρχει ένα άνοιγμα θέσεων εργασίας

Εάν γνωρίζετε η εταιρεία την πρόσληψη, αλλά δεν έχει διαφημίζονται τη θέση, να γράψει ένα παραδοσιακό  συνοδευτική επιστολή εκφράζοντας το ενδιαφέρον σας στην ανοικτή θέση στην εταιρεία. Να είστε βέβαιος να αφορούν συγκεκριμένα τα προσόντα σας για τη δουλειά.

Όταν δεν ξέρετε αν η εταιρεία έχει την πρόσληψη

Γράφοντας μια συνοδευτική επιστολή για προβάλλονταν ανοίγματος (επίσης γνωστό ως  κρύα συνοδευτική επιστολή επαφή ή επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος) είναι λίγο διαφορετική από ό, τι γράφει μια συνοδευτική επιστολή για μια εργασία που ξέρετε ότι είναι διαθέσιμη.

Με αυτόν τον τύπο της επιστολής, θα πρέπει να κάνει μια ισχυρή γήπεδο για τον εαυτό σας και πώς μπορείτε να βοηθήσετε την εταιρεία. Παρακάτω είναι μερικές συμβουλές για το πώς να γράψει μια συνοδευτική επιστολή για προβάλλονταν άνοιγμα.

  • Αναφέρετε τις επαφές σας. Αν γνωρίζετε κάποιον στην οργάνωση, να το αναφέρετε κατά την έναρξη της συνοδευτικής επιστολής. Έχοντας μια επαφή στην εταιρεία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε το πόδι σας στην πόρτα, ακόμα και αν η εταιρεία δεν έχει την πρόσληψη ενεργά.
  • Χρησιμοποιήστε χαρτί ή e-mail.  Μπορείτε να στείλετε e-mail σας μέσω του χαρτιού ή e-mail. Η αποστολή ενός ντεμοντέ επιστολή του χαρτιού λειτουργεί καλά για αυτό το είδος της επιστολής, διότι μπορεί να έχουν μια καλύτερη πιθανότητα να διαβάσει από ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο θα μπορούσε να διαγραφεί χωρίς καν να ανοίξει.
  • Συμπεριλάβετε ένα βιογραφικό.  Είτε θέλετε να στείλετε τη συνοδευτική επιστολή σας με χαρτί ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να είστε βέβαιος να περιλαμβάνει ένα αντίγραφο του βιογραφικού σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσαρμόσετε το βιογραφικό σας στην εταιρεία και το είδος της εργασίας που αναζητάτε.

Τι πρέπει να συμπεριληφθεί στην συνοδευτική επιστολή σας

Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να συμπεριλάβει στη συνοδευτική επιστολή σας, μαζί με συνδέσμους για παράδειγμα συνοδευτικές επιστολές.

Επικοινωνία σας πληροφορίες
Όνομα
Διεύθυνση
Πόλη, Πολιτεία Τ.Κ.
Τηλέφωνο
Email Διεύθυνση

Ημερομηνία

Χαιρετισμός
Εάν μπορείτε να βρείτε έναν υπεύθυνο επικοινωνίας της εταιρείας, απευθείας e-mail σας ή το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτούς. Εδώ είναι πώς να βρείτε επαφές σε εταιρείες.

Εάν δεν μπορείτε να εντοπίσετε έναν υπεύθυνο επικοινωνίας, απευθύνει επιστολή σας να «Αγαπητέ διευθυντής προσλήψεων» ή να αφήσει αυτό το τμήμα και να αρχίσει με την πρώτη παράγραφο της επιστολής σας.

Φορέας της συνοδευτικής επιστολής
Ο στόχος της επιστολής σας είναι να τραβήξει την προσοχή ως υποψήφιο εργαζόμενο, ακόμη και αν η εταιρεία δεν προσλαμβάνει άμεσα. Η επιστολή σας θα πρέπει να εξηγήσει το λόγο για το ενδιαφέρον σας στην οργάνωση, και να εντοπίσει πιο σχετικές δεξιότητες ή εμπειρίες σας και να εξηγήσει γιατί θα είναι ένα πλεονέκτημα για την εταιρεία.

Πρώτη παράγραφος: Η πρώτη παράγραφος της επιστολής σας θα πρέπει να περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με το γιατί γράφετε. Αν γνωρίζετε κάποιον στην εταιρεία, το αναφέρω τώρα. Να είναι συγκεκριμένες ως προς το γιατί σας ενδιαφέρει σε αυτή τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Μέση Η παράγραφος (α): Η επόμενη ενότητα του συνοδευτική επιστολή σας θα πρέπει να περιγράφει ό, τι έχετε να προσφέρετε στον εργοδότη. Και πάλι, να είναι συγκεκριμένες για το πώς μπορείτε να βοηθήσετε τον οργανισμό.

Τελευταίο εδάφιο:  Σύναψη συνοδευτική επιστολή σας να ευχαριστήσω τον εργοδότη για την εξέταση σας για την απασχόληση.

Κλείνοντας
τις καλύτερες ευχές,  (ή να επιλέξετε ένα άλλο κλεισίματος από τα παραδείγματα)

Υπογραφή
χειρόγραφη υπογραφή  (για ταχυδρομηθεί e-mail)

Πληκτρολογούνται Υπογραφή
Όταν θέλετε να στείλετε ένα e-mail e-mail, να είστε βέβαιος να περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σας στην υπογραφή σας.

Καλύψτε Επιστολή Παράδειγμα για μια δουλειά που δεν Διαφημίζονται

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το δείγμα ως μοντέλο για να γράψετε μια συνοδευτική επιστολή.

Το όνομά σας
Διεύθυνση
Πόλη, Τ.Κ.
Ο αριθμός τηλεφώνου σας
Διεύθυνση E-mail

Ημερομηνία

Επικοινωνία Όνομα
Τίτλος
Εταιρεία
Διεύθυνση
Πόλη, Τ.Κ.

Αγαπητοί Mr./Ms. Επίθετο,

Ως επαγγελματίας πληροφορικής με εμπειρία διαχείρισης υψηλού επιπέδου στον κλάδο της τεχνολογίας, έμαθα ότι ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί η επιτυχία ήταν να παρακινήσει τους πόρους που είχα με καλά καθορισμένους στόχους και ενδυνάμωση.

Μια πεποίθηση διαχείρισης με βάση την ακεραιότητα, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, μαζί με μια θετική στάση, η ικανότητα για στρατηγική σκέψη και σχεδιασμό, και την ικανότητα να προσαρμοστούν γρήγορα στις νέες ιδέες και καταστάσεις που μου επιτρέπει να επιτευχθεί συνεπής και σημαντικές επιτυχίες σε πολλές βιομηχανίες.

Το προφίλ της προσωπικότητας μου λέει:

  • Μια αυτοπεποίθηση, οδηγείται άτομο που αντιδρά γρήγορα στις αλλαγές.
  • Ένα αυτο-μίζα με μια ισχυρή αίσθηση του επείγοντος που ανταποκρίνεται θετικά στην πρόκληση και την πίεση.
  • Ένα γρήγορο μαθητή ο οποίος είναι ένα πρακτικό και έξυπνο Λύνω προβλήματα.
  • Μια ομαλή και ευκρινής επικοινωνίας, ευέλικτο και να ανταποκρίνεται. Ένα αυτο-κατευθυνόμενη, στόχος-προσανατολισμένη πράττων.

πρώην διευθυντές μου λέει:

«… Η Ανάλυση Τεχνολογίας Πληροφοριών θα λειτουργήσει ως κατευθυντήρια γραμμή για την κατασκευή θετική συμβολή … στυλ διοίκησης σας παρέχεται ένα αποτύπωμα για τα νεότερα μέλη της οργάνωσής μας … μια πολύ θετική εντύπωση από τις εισφορές που γίνονται προς την επιχείρησή μας και την ανάπτυξή της.» Gregory Hines, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Πληροφορικής δεδομένων.

«… η πιο σημαντική πηγή ανάπτυξης των επιχειρήσεων τεχνολογίας δεδομένα μας … είναι σε θέση να εστιάσει την ομάδα και τη διαχείριση του προϊόντος για μια επιτυχημένη εισαγωγή … οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην προσωπική του δέσμευση … άριστη διαχείριση έργων πληροφορικής και δεξιοτήτων επιχειρησιακής διαχείρισης.» Pauline Hallenback, ΚΟΤ σε Πληροφοριακά Συστήματα.

«… δυνάμεις σας ως διαχειριστής είναι πολλές και ποικίλες … όλα τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν έγκαιρα … διαχείριση από τους στόχους έρχεται ως δεύτερη φύση σε σας …» Jackson Brownell, Διευθυντής Λειτουργιών, Ντένβερ Technologies.

ABC Εταιρεία είναι μια εταιρεία που θα μου δώσει την ευκαιρία να βάλει την προσωπικότητα μου, τις δεξιότητες και τις επιτυχίες στη δουλειά. Σε μια προσωπική συνάντηση, θα ήθελα να συζητήσω μαζί σας το πώς θα συμβάλει στη συνεχή ανάπτυξη της εταιρείας σας.

Τις καλύτερες ευχές,

Το όνομα σου

Διορθώστε τα έγγραφά σας

επιμεληθούν προσεκτικά τόσο το βιογραφικό σας και τη συνοδευτική επιστολή, πριν να στέλνετε.

Πώς να στείλετε την επιστολή σας

Κατά την αποστολή e-mail σας μέσω e-mail, γράψτε την επιστολή σας στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να επισυνάψετε το βιογραφικό σας στο μήνυμα. Στη γραμμή θέματος, βάλτε το όνομά σας και το λόγο για τη σύνταξη (Το όνομά σας – Εισαγωγή).

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *