Πώς να γράψετε ένα τμήμα δεξιότητες βιογραφικό

Posted on

Πώς να γράψετε ένα τμήμα δεξιότητες βιογραφικό

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να γράψει ένα τμήμα δεξιοτήτων για το βιογραφικό σας, και να τονίσει τα προσόντα σας για τη δουλειά; Το τμήμα των δεξιοτήτων του το βιογραφικό σας περιλαμβάνει τις ικανότητές σας που σχετίζονται με τις θέσεις εργασίας που υποβάλλετε αίτηση για. Στην ενότητα αυτή, θα πρέπει να καταγράψουν τις δεξιότητες που είναι συναφείς με τον τομέα θέση ή την καριέρα που σας ενδιαφέρει, όπως δεξιότητες ηλεκτρονικών υπολογιστών, δεξιότητες λογισμικού και / ή γλωσσικές δεξιότητες.

Προσαρμόστε σας τμήμα δεξιότητες βιογραφικό

Προσαρμόστε την ενότητα ικανότητές του το βιογραφικό σας για να ταιριάζει, όσο μπορείτε, τις απαιτήσεις που αναφέρονται στην ανακοίνωση θέσεων εργασίας. Όσο πιο κοντά έναν αγώνα ικανότητές σας είναι στις απαιτήσεις της θέσης εργασίας, όσο καλύτερες οι πιθανότητές σας είναι για να επιλεγεί για μια συνέντευξη.

Για παράδειγμα, αν κάνετε αίτηση για μια διοικητική θέση, περιλαμβάνονται στο τμήμα ικανότητές σας δεξιότητες του Microsoft Office, δεξιότητες QuickBooks (αν τα έχετε), και άλλα προγράμματα λογισμικού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Αν είστε ένας προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών, λίστα τις γλώσσες προγραμματισμού, λογισμικό, πλατφόρμες, και άλλες δεξιότητες Πληροφορικής που έχετε.

Συμβουλή: Έχοντας ένα τμήμα των δεξιοτήτων καθιστά εύκολο για έναν μισθώνοντας διευθυντή για να εντοπίσει αν έχετε μια συγκεκριμένη δεξιότητα που απαιτείται για μια θέση. Είναι επίσης ένας εύκολος τρόπος για να πάρετε τις λέξεις-κλειδιά βιογραφικό στο βιογραφικό σας.

Πολλοί εργοδότες χρησιμοποιούν αυτοματοποιημένα συστήματα αιτούντα παρακολούθησης (ATS) για να σαρώσετε υποψήφιος συνεχίζει? Τα συστήματα αυτά προγραμματιστεί να αναζητήσετε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά.

Οι περισσότερες λέξεις-κλειδιά βιογραφικό σας μπορεί να «ταιριάξει», το πιο πιθανό είναι ότι το βιογραφικό σας θα πρέπει να επιλεγεί για έλεγχο από τα ανθρώπινα μάτια.

Δεξιότητες

  • Κυριαρχία των προγραμμάτων του Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint)
  • Η εμπειρία με QuickBooks και με τη διατήρηση προϋπολογισμό γραφείου
  • Δυνατότητα να συνεργαστεί με πολλά λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Mac OSX και Linux

Πολλαπλές ενότητες Δεξιότητες Περίληψη

Εάν υπάρχουν πολλά είδη των δεξιοτήτων που είναι σημαντικά για τη δουλειά κάνεις αίτηση για, μπορείτε να συμπεριλάβετε περισσότερες από μία λίστα με δεξιότητες στο βιογραφικό σας.

Για παράδειγμα, αν κάνετε αίτηση για μια θέση εργασίας στην εκπαίδευση, που μπορεί να περιλαμβάνει μια λίστα «Δεξιότητες Ηλεκτρονικών Υπολογιστών» και μια λίστα «γλωσσικών δεξιοτήτων».

Λίστες για την Αναθεώρηση

Δεν είστε σίγουροι ποιες δεξιότητες ώστε να περιλαμβάνει; Εδώ είναι μια λίστα με βιογραφικό και τη συνοδευτική επιστολή λέξεις-κλειδιά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να περιγράψουν τις ικανότητές σας, καθώς και τους καταλόγους των περιλήψεων δεξιότητες για μια ποικιλία των επαγγελμάτων και των τύπων των θέσεων εργασίας.

Δεξιότητες: Σκληρό εναντίον Soft

σύνολα ικανότητας περιλαμβάνουν τόσο σκληρά δεξιότητες και δεξιότητες. Σκληρό δεξιότητες είναι teachable ικανότητες ή τις δεξιότητες που μπορούν να ποσοτικοποιηθούν. Soft δεξιότητες είναι υποκειμενική διαπροσωπικές δεξιότητες (όπως η «επικοινωνία», «ηγεσία», «στο πλαίσιο ομάδας,» ή «υποκινούν» δεξιότητες) που είναι πολύ πιο δύσκολο να ποσοτικοποιηθούν.

Και οι δύο τύποι των δεξιοτήτων μπορεί να περιλαμβάνεται σε ένα βιογραφικό και συνοδευτικών επιστολών. Εδώ είναι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαφορά μεταξύ σκληρά δεξιότητες και δεξιότητες, καθώς και κατάλογο των soft skills.

Εργασία Ειδικά εναντίον Κινητές

Job-ειδικές δεξιότητες είναι αυτές οι ικανότητες που επιτρέπουν έναν υποψήφιο για την απασχόληση για να υπερέχουν σε μια συγκεκριμένη εργασία. Μερικές δεξιότητες επιτυγχάνεται με την παρακολούθηση των προγραμμάτων σχολικής φοίτησης ή κατάρτισης. Άλλοι μπορούν να αποκτηθούν μέσω της μαθησιακής εμπειρίας στη δουλειά.

Επαγγελματικές δεξιότητες διαφέρουν ανάλογα με τη θέση. Για παράδειγμα, ένας εργαζόμενος IT help desk χρειάζεται δεξιότητες ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι εκπαιδευτικοί πρέπει μάθημα δεξιότητες σχεδιασμού, και ξυλουργοί χρειάζονται δεξιότητες που εργάζονται με ηλεκτρικά εργαλεία.

Job-ειδικές δεξιότητες μπορεί να αντιπαραβληθεί με τις μεταβιβάσιμες δεξιότητες όπως η επικοινωνία, οργάνωση, παρουσίαση, ομαδική εργασία, το σχεδιασμό και τη διαχείριση του χρόνου, τα οποία είναι απαραίτητα σε ένα ευρύ φάσμα θέσεων εργασίας.

Μεταβιβάσιμες δεξιότητες είναι αυτές που χρησιμοποιείτε σχεδόν σε κάθε θέση εργασίας. Και οι δύο τύποι των δεξιοτήτων μπορούν να συμπεριληφθούν σε ένα βιογραφικό.

Δεν Κάθε δεξιοτήτων θα πρέπει να περιλαμβάνονται στο βιογραφικό σας 

Ενώ λίστα ικανότητές σας είναι ένα καλό πράγμα, δεν είναι κάθε ικανότητα που έχουν ανάγκες να είναι – ή θα έπρεπε να είναι – που περιλαμβάνονται.

Σημαντικό: Μην αναφέρετε τις δεξιότητες που στην πραγματικότητα δεν έχουν. Αφήστε μακριά παρωχημένες δεξιότητες (το πρόγραμμα θα μάθει να χρησιμοποιούν την αυγή της τεχνολογίας των υπολογιστών, για παράδειγμα).

Πλέον, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να συμπεριληφθούν δεξιότητες που δεν έχουν σχέση με τη δουλειά στο χέρι. Εκτός αν κάνεις αίτηση για να διασκεδάσει σε παιδικά πάρτι, δεν πρέπει να περιλαμβάνονται ικανότητά σας να κάνετε τα ζώα μπαλόνι.

Συνέχιση Δεξιότητες Τμήμα Παράδειγμα

JasonApplicant
6739 Blossom οδό
Kingsport, TN 37617
(000) 123-4567
email@email.com

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΔΙΚΟΣ MEDIA

Εμπειρογνώμονας σε αυξάνοντας την οργανωτική αναγνώριση και προσέγγιση των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης κανάλια.

Πολύ δημιουργική και αισιόδοξη Ειδικός Social Media με εμπειρία 6 χρόνων, την οικοδόμηση κοινωνική παρουσία των μέσων ενημέρωσης για τους επαγγελματίες των ακινήτων και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων. Καλά-καλά τα κοινωνικό μάρκετινγκ μέσων μαζικής ενημέρωσης και analytics, γραπτώς το περιεχόμενο, επεξεργασία βίντεο, και την ψηφιακή φωτογραφία.

Βασικές δεξιότητες περιλαμβάνουν:

Social Media : Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, Pinterest, το Google+, το YouTube

Επεξεργασία Περιεχομένου : Microsoft Office Suite (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook), WordPress

Γραφιστική : Adobe Creative Cloud (Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver, Premiere Pro)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Homefront REAL ESTATE AGENCY, Kingsport, ΤΝ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ MEDIA SPECIALIST (08/2014 – σήμερα)
έφερε επί του σκάφους για να υποστηρίξουν την ομάδα των 18 κτηματομεσίτες για τη δημιουργία μιας δυναμικής κοινωνικής παρουσία των μέσων ενημέρωσης σε ολόκληρη Facebook, Google+, Twitter, Instagram, Pinterest, YouTube, και Snapchat κανάλια. Αξιοσημείωτα επιτεύγματα:

  • Αυξημένη Facebook οπαδούς κατά 74% μέσω της επιμελούς και να ανταποκρίνεται ανάλυσης των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.
  • Υποβοηθούμενη μέλη της ομάδας των ακινήτων να συμμετάσχουν σε μια συνεργατική ακινήτων στρατηγική τοποθέτηση διαφήμισης για Craigslist.
  • Δημιουργήθηκε και έχτισε το πρώτο κανάλι YouTube επιχείρησης, σημειώνοντας slideshow περάσματα του σπιτιού καταχωρήσεις.

FREELANCE εργασίες, Kingsport, ΤΝ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ MEDIA SPECIALIST (06/2012 – σήμερα)

Δημιούργησε ένα δίκτυο συνεχούς μικρών επιχειρήσεων-πελατών που έχουν ανάγκη των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης μικρής κλίμακας και υπηρεσιών διαχείρισης της ιστοσελίδας. Ιδρύθηκε λογαριασμούς κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, τα οποία έχουν ιστοσελίδες, και έχει συγγράψει θέσεις και τα blogs. Αξιοσημείωτες Διακρίσεις:

  • Χτισμένο μακροχρόνιες σχέσεις με εταιρείες όπως η Jane Matthews, Realtor, Γραμμή-Dry Πλυντήριο ρούχων, Κήπος Τροφίμων και Spring Hill Farms.
  • Εκπαιδευμένοι πελάτες σε WordPress και άλλα ψηφιακά εργαλεία, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διαχειρίζονται τις δικές τους ιδιότητες ιστού.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Πανεπιστήμιο του Tennessee , Knoxville, TN
Bachelor of Arts στην Διοίκηση ΜΜΕ, 2012
Λίστα του κοσμήτορα? Τμήμα Δημοσιογραφίας και Υποτροφιών ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης? Κατώτερο έτος στο εξωτερικό στη Γαλλία

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *