Πώς να γράψετε ένα βιογραφικό σημείωμα Αθλητισμός Καριέρα

Posted on

Πώς να γράψετε ένα βιογραφικό σημείωμα Αθλητισμός Καριέρα

Ένα πράγμα για τον αθλητισμό σταδιοδρομίες ότι είτε ήδη γνωρίζουν ή θα συνειδητοποιήσουν σύντομα ότι πολλοί άνθρωποι που ενδιαφέρονται για αυτές τις θέσεις.

Εξαιτίας αυτού, είναι σημαντικό να γράψετε ένα βιογραφικό σπορ καριέρα που συνδέεται με ένα μελλοντικό εργοδότη. Συνήθως, οι εργοδότες αθλητικά καριέρα λαμβάνουν εκατοντάδες βιογραφικά, όταν ανοίγει μια θέση. Βεβαιωθείτε ότι το βιογραφικό σας ξεχωρίζει.

Εδώ είναι μερικές ιδέες για τη σύνταξη ενός αποτελεσματικού βιογραφικό, μαζί με κάποιες ιδέες ειδικά για ένα βιογραφικό σπορ καριέρα.

Λίστα Πληροφορίες Επικοινωνία

Ξεκινήστε το βιογραφικό σας με τα στοιχεία επικοινωνίας. Ο στόχος είναι συνήθως να προσγειωθεί μια συνέντευξη. Τοποθετώντας αυτές τις πληροφορίες στο πάνω μέρος του βιογραφικού σας θα πρέπει να αποδειχθεί χρήσιμη. Αφού κερδίσει το μελλοντικό εργοδότη με το υπόλοιπο του βιογραφικού σας, θα χρειαστείτε αυτές τις πληροφορίες για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Αυτή είναι μία κατηγορία στο βιογραφικό σας, όπου είναι σημαντικό να είναι σε βάθος. Λίστα διεύθυνσή σας, οι διάφοροι αριθμοί τηλεφώνου όπου θα μπορεί να επιτευχθεί, καθώς και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η σύνδεση με το προφίλ σας στο LinkedIn.

Να είστε σαφείς και συνοπτικές

Με τη λήψη του χρόνου για να οργανώσουν το βιογραφικό σας, ο μελλοντικός εργοδότης θα δείτε ότι είστε ένα άτομο με αποτελεσματικές δεξιότητες επικοινωνίας, ο οποίος υπερηφανεύεται κάνει μια καλή πρώτη εντύπωση και έχει ένα πάθος για τη βιομηχανία.

Ένας στόχος για το βιογραφικό σας είναι να τραβήξει την προσοχή του αναγνώστη. Ένας τρόπος για να γίνει αυτό είναι να απαριθμήσει δέκα παρα πέντε επιτεύγματα στην κορυφή. Αυτά τα θέματα μπορούν να λάβουν περισσότερες λεπτομέρειες πιο κάτω στο βιογραφικό, αλλά η θέση τους πρώτα θα τραβήξει την προσοχή.

Οργανώστε το βιογραφικό σας σε κατηγορίες. Η προσέγγιση αυτή θα βοηθήσει τη διαδικασία ανάγνωσης των πληροφοριών και θα χρησιμεύσει αργότερα ως αποτελεσματικό υλικό αναφοράς. Για τις περισσότερες θέσεις σπορ καριέρα, μια το ένα ή δύο σελίδων βιογραφικό θα πρέπει να αρκεί. Εάν ένα βιογραφικό τρέχει μακριά, συνδυάζουν κάποιες εμπειρίες ή κομμένα εμπειρίες που έχουν μικρή σχέση με την τρέχουσα θέση κάνεις αίτηση.

Ενημέρωση Συχνά

Ως εργασία ή την εκπαίδευση εμπειρίες σας την αλλαγή, βεβαιωθείτε ότι δεν είναι μόνο τα σημειώστε στο βιογραφικό σας, αλλά αναδιοργάνωση βιογραφικό σας για να τονίσει τις αλλαγές που αντικατοπτρίζουν καλύτερα τις τρέχουσες προσόντα σας. Μην απλά θέτει σαν μία εργασία μετά την άλλη. Περιγράψτε τα επιτεύγματα που καλύτερα ισχύει για τον επιδιωκόμενο θέση, ακολουθούμενη από μικρότερο επιτεύγματα. Αν η λίστα είναι να πάρει καιρό, συνδυάζουν κάποιες εμπειρίες ή να τα διαγράψετε όλα μαζί.

Κάντο σωστά

Μην υπερβάλλετε τα επιτεύγματά σας. Οι εργοδότες θα πάρετε το χρόνο να διερευνήσει την ακρίβεια το βιογραφικό σας. Βεβαιωθείτε ότι τα γεγονότα της εμπειρίας σας είναι ακριβείς και να εκφράζονται με ακριβή τρόπο.

Πάρτε το χρόνο να ξαναδιαβάσει το βιογραφικό σας για να βρείτε τυχόν λάθη ή γραμματικά λάθη. Επίσης, έχουν ένα συνάδελφο ή φίλο επανεξέταση το βιογραφικό σας για αυτά τα είδη των λαθών.

Εκφράζοντας τα επιτεύγματά σας, να είναι συγκεκριμένες, αλλά μην το παρακάνετε. Για παράδειγμα, εάν το τμήμα σας βελτίωσε τις πωλήσεις σεζόν εισιτήριο, περιλαμβάνονται οι ακριβείς πωλήσεις εισιτηρίων ποσοστό σεζόν βελτιώθηκε, καθώς και ο ρόλος σας σε αυτή τη βελτίωση.

Tweak για την συγκεκριμένη εργασία

Όπως μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για μια συγκεκριμένη εργασία αθλητικά καριέρα, προσαρμόστε το βιογραφικό σας για να τονίσει τις εμπειρίες που εκφράζουν κατά τον καλύτερο γιατί είστε το καλύτερο πρόσωπο για τη θέση σταδιοδρομίας σπορ.

Εκφράσου

Στην παρουσίαση και το περιεχόμενο που αναπτύσσουν, ας λάμψει η προσωπικότητά σας μέσα. Αυτό θα βοηθήσει το μελλοντικό εργοδότη θυμάται το βιογραφικό σας και να σας βοηθήσει να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στον αθλητισμό σταδιοδρομία, όπου πολλοί άνθρωποι συχνά ακολουθούν την ίδια θέση.

Δείγμα Resume για Σπορ Εργασίας

Barry Allen
1234 Κάκτος Δικαστήριο
Tempe, AZ 85820
000-123-4567
email: barry.allen@email.com
www.linkedin.com/in/barryallen

Περίληψη προσόντων:

Ταλαντούχος και ρεκόρ μπέιζμπολ Προπονητής με εμπειρία 7 χρόνια κατευθυντήριες ομάδες υψηλού σχολείο για να διαιρεμένη πρωταθλήματα.

  • 3-χρόνος AzBCA μέλος Προπονητής της χρονιάς, 2 φορές ABCA Περιφέρεια Προπονητής της Χρονιάς
  • AzBCA Hall of Fame, η Αριζόνα προπονητές Hall of Fame, Εθνικό Λύκειο Baseball Hall of Fame
  • την επιτυχία τριών χρόνων, όπως Catcher για την ομάδα ανήλικος πρωτάθλημα, το Glendale έρημο σκυλιά
  • 2 ασημένια νίκες μετάλλιο στο College Μπέιζμπολ World Series

Επαγγελματική εμπειρία

DESERT VIEW HIGH SCHOOL, Tempe, AZ
επικεφαλής Μπέιζμπολ Coach , 9/2012-Παρόν
την επιδεξιότητα και την παροχή κινήτρων ομάδες μπέιζμπολ με τις επιτυχίες των περιφερειακών, περιοχή, και την κατάσταση του πρωταθλήματος. Συντεταγμένων infield, ρίψη, και το χτύπημα προπόνηση συνεδρίες και κλινικές με τον βοηθό προπονητή και εθελοντές προπονητές? να προβεί σε ρυθμίσεις για την ομάδα ταξίδια, εποπτεύει τους παίκτες κατά τη διάρκεια της εκτός έδρας παιχνίδια, να παρακολουθείτε την ανάκτηση από το παιχνίδι ή την πρακτική τους τραυματισμούς, και έρχεται σε επαφή με ανιχνευτές ταλέντων κολέγιο.

  • Χτισμένο και οδήγησε την ομάδα μπέιζμπολ γυμνασίου για να επιτευχθεί 4 5Α μέλος πρωταθλήματα, 2 5Α μέλος επιλαχόντες κατάταξη, και 6 Περιφερειακό Πρωτάθλημα.
  • Επιτυγχάνεται 128 συνολικά νίκες κατά τη διάρκεια της θητείας θέση.
  • Εκπαιδευμένοι πάνω από 50 παίκτες που συνέχισαν να παίζουν το κολέγιο, δευτερεύουσα ένωση, ή μεγάλες μπέιζμπολ πρωταθλήματος.
  • Προωθείται εντός ενός έτους από την πρόσληψη ως βοηθός προπονητή στην θέση του Head Coach.

GLENDALE DESERT DOGS, Glendale, AZ
Catcher , 07 / 2009-8 / 2012
Παίχθηκε μπέιζμπολ ανήλικος πρωτάθλημα, που χρησιμεύει ως catcher για τρεις σεζόν. Παρακολούθησε πρακτικές, περιόδευσε με την ομάδα, και συμμετείχε σε εκδηλώσεις προώθησης.

  • Συντονισμένη και οδήγησε στρατόπεδα εκπαίδευσης της νεολαίας για την περιοχή δημοτικό σχολείο και γυμνάσιο παίκτες στο Camelback Ranch.
  • Επιτυχής έριξε δρομείς έξω που προσπαθούν να κλέψουν το δεύτερο ή τρίτο για το 60% των προσπαθειών.

Εκπαίδευση

Bachelor of Science στην Φυσικών Επιστημών
Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, Λος Άντζελες, Καλιφόρνια

Μπέιζμπολ MVP το 2007 και το 2008? 2008 Ασημένιο μετάλλιο και το 2007 Αργυρό Μετάλλιο, College Μπέιζμπολ World Series

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *