Πώς να γράψει μια ευχαριστήρια επιστολή μετά από μια συνέντευξη

Posted on

Πώς να γράψει μια ευχαριστήρια επιστολή μετά από μια συνέντευξη

Πριν αναπνοή μια ανάσα ανακούφισης μετά από μια συνέντευξη για δουλειά, υπάρχει ένα ακόμη πράγμα που πρέπει να κάνετε: Γράψτε μια ευχαριστήρια επιστολή. Αυτό το βήμα απλό μπορεί να σας βάλει μπροστά από τους άλλους υποψηφίους εργασίας και όσο πιο γρήγορα το κάνετε, τόσο το καλύτερο. Αυτό το τελευταίο βήμα θα πρέπει να θεωρηθεί ως μέρος της ρουτίνας της διαδικασίας αναζήτησης εργασίας σας για κάθε συνέντευξη στην οποία θα λάβουν μέρος.

Μετά το πέρας της συνέντευξης σας, ασφαλίστε τα στοιχεία επικοινωνίας όλων των ανθρώπων που σας συνέντευξη. Αν δεν σας προσφέρουν επαγγελματική κάρτα τους, ζητούν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο τέλος κάθε συνεδρίασης.

Λόγοι για να στείλετε ένα ευχαριστήριο σημείωμα μετά από μια συνέντευξη

Η αποστολή ενός ευχαριστήρια επιστολή σε ένα μελλοντικό εργοδότη σίγουρα δεν θα εγγυηθεί μια προσφορά εργασίας, αλλά θα σας δώσει μια άκρη, αν ο ανταγωνισμός είναι περιορισμένος. Παρά το γεγονός ότι η πρόσληψη διευθυντή δεν μπορεί να είναι προσβεβλημένος, αν δεν στείλετε μια σημείωση, θα παρατηρήσετε όταν το κάνετε. Πάντα να στείλει ένα μέρος της στρατηγικής για την αναζήτηση εργασίας σας.

Τουλάχιστον, στέλνοντας ένα σημείωμα για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη είναι ευγενικό. Ακριβώς όπως δεν θα επισκεφθούν το σπίτι και την άδεια κάποιου χωρίς να εκφράσω την ευγνωμοσύνη, μην αφήνετε μια συνέντευξη να πω ευχαριστώ στον ερευνητή. Το να είσαι ευχάριστος και επαγγελματίας είναι σημαντικό κατά την αλληλεπίδραση με τους υποψήφιους εργοδότες.

Εκτός από την εθιμοτυπία, ένας άλλος σημαντικός λόγος για να στείλετε μια ευχαριστήρια επιστολή είναι ότι είναι μια ευκαιρία, ίσως σας μόνο το ένα για να ακολουθήσει μετά τη συνέντευξή σας. Χρησιμοποιήστε το για να αφήσει τον υποψήφιο γνωρίζουν εργοδότη θέλετε τη δουλειά. Μπορεί να αισθάνονται άβολα να πω αυτά τα λόγια δυνατά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να τα πληκτρολογείτε.

Δεν έχει σημασία πόσο προετοιμασμένοι είστε, το άγχος της συνέντευξης μπορεί να προκαλέσει μια σύντομη λήθη. ευχαριστώ σας σημείωμα είναι η τέλεια ευκαιρία να επικοινωνούν σε ένα σημείο που ξεχάσατε να συζητήσουμε. Επίσης, σας επιτρέπει να επαναλάβω κάτι που θέλετε τη συνέντευξη να έχετε στο μυαλό σας, όπως κάνουν την απόφαση πρόσληψης.

Τι να εξετάσει πριν από την εγγραφή μια ευχαριστήρια επιστολή

Ακριβώς όπως είναι απαραίτητο για να συνθέσει προσεκτικά το βιογραφικό και τη συνοδευτική σας γράμματα, και να προετοιμαστούν για να απαντήσει στις ερωτήσεις της συνέντευξης, είναι εξίσου σημαντικό να δώσει πολλή σκέψη για το πώς να σκάφος σας ευχαριστώ επιστολή. Ζητήματα όπως η χρονική στιγμή, παραλήπτες e-mail, και το περιεχόμενο είναι σημαντικές για την προώθηση πιθανότητές σας να πάρει τη δουλειά.

Συγχρονισμός

Στείλτε ένα ευχαριστήριο σημείωμα το συντομότερο μετά την συνέντευξη σας όσο το δυνατόν. Λίγες ώρες αργότερα είναι καλύτερα, αλλά μην περιμένετε περισσότερο από μία εργάσιμη ημέρα για να το στείλετε. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο εργοδότης να το διαβάσετε, ενώ συνέντευξή σας είναι ακόμη νωπή στο μυαλό τους.

Χαρτί ή Email

Όπως επικαιρότητα είναι το παν, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι η καλύτερη επιλογή σας για να πάρει την επιστολή σας στα χέρια ενός ενδεχόμενου εργοδότη όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Είναι, επίσης, κατά πάσα πιθανότητα, ο τρόπος που έχετε επικοινωνία με τον εργοδότη που οδηγεί στη συνέντευξη. συνάντηση σας μπορεί να έχει ακόμη και μια εικονική, που λαμβάνει χώρα μέσω video chat ή μέσω τηλεφώνου.

Σας ευχαριστούμε Επιστολή παραληπτών

Εάν περισσότερα από ένα άτομο σε μια οργάνωση ήταν παρών στη συνέντευξη σας, ευχαριστώ τον καθένα γραπτώς. Φροντίστε να διαμορφώσετε το σημείωμα για κάθε παραλήπτη, ίσως με αναφορά σε μια ερώτηση που ρώτησε.

επιστολή Style

Το email σας θα πρέπει όχι περισσότερα από τρία σημεία να είναι. Χρησιμοποιήστε ένα επίσημο τίτλο όπως η κα ή κ για την αντιμετώπιση του παραλήπτη, εκτός αν ο ερευνητής είπε να χρησιμοποιήσει το όνομά τους. Κατ ‘αρχάς, να ευχαριστήσω τη συνέντευξη για το χρόνο για να συναντηθούν και να αναφέρει την ημερομηνία που συναντήθηκαν.

Αν υπήρχε κάτι που ήθελε να πει στη συνέντευξη, αλλά λένε το αντίθετο, να το φέρει μέχρι τώρα. Επίσης, χρησιμοποιούν αυτή την ευκαιρία να επαναλάβω ένα σημείο που θέλετε ο ερευνητής πρέπει να θυμάστε όταν κάνουν μια απόφαση πρόσληψης.

Θυμηθείτε να πω ότι θα καλωσόριζε μια προσφορά εργασίας. Μην ανησυχείτε για αυτό ηχεί πάρα πολύ προς τα εμπρός. Ο παραλήπτης θα θαυμάσετε την αμεσότητα και την εμπιστοσύνη σας.

Γρήγορη Συμβουλές για τη σύνταξη σας ευχαριστώ Email

Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για τη σύνταξη ενός ευχαριστήρια επιστολή:

  • Χρησιμοποιήστε ένα επίσημο χαιρετισμό που περιλαμβάνει ο τίτλος του αποδέκτη (κ, κα, ή Dr.) και το επώνυμο, εκτός εάν σας δοθούν διαφορετικές οδηγίες.
  • Συμπεριλάβετε την ημερομηνία της συνέντευξης σας και τον τίτλο δουλειά για την οποία είστε υποψήφιος.
  • Επαναλάβω κάτι για τον εαυτό σου που πολύ θα πληροί τις προϋποθέσεις για τη θέση αυτή.
  • Εκφράστε το ενδιαφέρον σας για τη δουλειά.
  • Χρησιμοποιήστε ένα επίσημο κλείσιμο όπως «Με φιλικούς χαιρετισμούς,» «Με εκτίμηση,» ή «Σας ευχαριστώ.»

Σας ευχαριστούμε Στείλτε e-mail Δείγμα

Αγαπητοί κα Diaz,

Σας ευχαριστούμε για την εκπλήρωση μαζί μου τη Δευτέρα, 4 Ιουνίου εκτιμώ την ευκαιρία να συζητήσουν τα προσόντα μου για τη paralegal θέση στην Diaz, Klein, και Brown. Χάρηκα που μαθαίνουν για τη δουλειά και το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην εταιρεία σας.

Η εμπειρία μου εργάζεται σε ποινικές υποθέσεις στην τρέχουσα εργασία μου, καθώς και paralegal κατάρτισή μου, μου ένα εξαιρετικό κατάλληλο για τη θέση αυτή κάνει. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μου, αμέλησε να αναφέρω ότι έχω εργαστεί σε αρκετές διαφωνίες ιδιοκτήτη / ενοικιαστή. Καταλαβαίνω Smith, Klein, και Μπράουν θα πρέπει να επεκτείνεται σε εκείνη την περιοχή και νομίζω ότι η εμπειρία μου θα είναι ανεκτίμητη.

Ανυπομονώ να γίνει μέρος της ομάδας σας.

 

Ειλικρινά δικός σου,

Barry Allen

Πριν από την αποστολή της επιστολής

επιμεληθούν προσεκτικά ευχαριστώ σας σημείωμα. Ελέγξτε για ορθογραφικά λάθη, ορθογραφικά λάθη και γραμματικά λάθη. Γράψτε μια προσαρμοσμένη-mail για κάθε εργοδότη που χρησιμοποιούν το δικό τους και το όνομα της εταιρείας τους. Να είστε προσεκτικοί κατά την κοπή και επικόλληση τμημάτων από επιστολές που έχετε στείλει σε άλλους εργοδότες, καθώς ορισμένοι αναζητούν εργασία θέλετε να κάνετε. Κάντε τις κατάλληλες αλλαγές, όπως η αφαίρεση του ονόματος μιας άλλης οργάνωσης ή του διαχειριστή.

Λάθη στη ευχαριστώ σας επιστολή θα σας κάνει να φαίνεστε απρόσεκτοι. Αποθήκευση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως πρόχειρο και να πάει πίσω να το δει κανείς, μετά από λίγο καιρό. Δώστε μια τελευταία φορά-over πριν από την αποστολή. Αν είναι δυνατόν, να έχει κάποιος άλλος αναθεώρηση αυτό επίσης.

Η κατώτατη γραμμή

Είναι σημαντικό να γράψει ένα ευχαριστήριο σημείωμα μετά από μια συνέντευξη για δουλειά. Στείλτε το σε κάθε πρόσωπο που συμμετείχε. Επαναλαμβάνουν τα προσόντα σας για την εργασία και να εκφράσουν το ενδιαφέρον σας για τη θέση. Ενσωματώνοντας αυτό το βήμα στην αναζήτηση εργασίας σας θα αυξήσει τις πιθανότητές σας να πάρει μια δουλειά, καθώς θα σας ξεχωριστά από τους άλλους υποψηφίους σε μια ανταγωνιστική αγορά εργασίας.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *