Πώς να γίνει γιατρός – Εκπαίδευση και αδειοδοτικές απαιτήσεις

Posted on

Πώς να γίνει γιατρός - Εκπαίδευση και αδειοδοτικές απαιτήσεις

Οι γιατροί , που ονομάζεται επίσης γιατροί, διάγνωση και τις ασθένειες και τους τραυματισμούς θεραπεία των ανθρώπων. Με βάση τις διαφορές στην εκπαίδευση και φιλοσοφίες τους, έχουν τις MD ονομασία (Doctor of Medicine) ή DO (Ιατρός Οστεοπαθητική Ιατρική) μετά τα ονόματά τους, για παράδειγμα, η Jane Brown, MD ή Τζιμ Σμιθ, DO.

Ενώ και οι δύο γιατροί και το DOS χρησιμοποιούν παραδοσιακές μεθόδους για τη θεραπεία ασθενών-για παράδειγμα, τα φάρμακα και τη χειρουργική επέμβαση, οι γιατροί του Οστεοπαθητική Ιατρική (οστεοπαθητικοί) τονίζουν ολιστική ιατρική, προληπτική φροντίδα και μυοσκελετικό σύστημα του σώματος. Ιατροί μπορεί επίσης να αναφέρεται ως allopaths. Θα μάθετε τι πρέπει να κάνετε για να γίνει γιατρός, συμπεριλαμβανομένων της εκπαίδευσης και απαιτήσεων αδειοδότησης , όποιο είδος της εκπαίδευσης που θα επιλέξετε.

Κατ ‘αρχάς, μάθετε εάν έχετε τα χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε σε αυτό σταδιοδρομία . Επειδή η προπόνησή σας θα αποτελείται κατά κύριο λόγο από την επιστήμη μαθημάτων, θα πρέπει να έχετε μια ισχυρή  ικανότητα  για το θέμα αυτό. Εκτός από αυτό, συγκεκριμένες  δεξιότητες  που είναι οι προσωπικές ιδιότητες που σας επιτρέπουν να κάνετε τη δουλειά σας καλά, είναι υποχρεωτικά. Φυσικά, πρέπει να είστε συμπονετικοί και ευαίσθητοι στα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων. Ισχυρή  κριτικής σκέψης  και δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων , καθώς και την άριστη  ακρόαση  και  ομιλία δεξιότητες , θα σας επιτρέψει να επικοινωνούν με τους ασθενείς και τους συναδέλφους. Θα πρέπει επίσης να είναι καλά οργανωμένη και λεπτομέρεια προσανατολισμένη.

Απαιτείται εκπαίδευση

Αν θέλετε να γίνετε γιατρός, ετοιμαστείτε να δεσμευτούν ότι θα δαπανήσουν τουλάχιστον 11 χρόνια μετά την υψηλή σας σχολική εκπαίδευση. Μετά πηγαίνει στο κολέγιο για τέσσερα χρόνια για να πάρει πτυχίο, θα πρέπει να παρακολουθήσουν την ιατρική σχολή για τέσσερα ακόμη χρόνια. Θα κερδίσετε είτε DO ή MD βαθμό. Αυτό θα πρέπει να ακολουθείται από τρία έως οκτώ έτη των μεταπτυχιακών ιατρικής εκπαίδευσης (GME) με τη μορφή πρακτικής άσκησης ή διαμονής του προγράμματος.

Θα πρέπει να παρακολουθήσουν ένα ιατρικό σχολείο που είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Συνδέσμου για την Ιατρική Εκπαίδευση (LCME) ή την  Επιτροπή αμερικανικής Οστεοπαθητική Association για Οστεοπαθητική College Διαπίστευσης  (COCA). Ιστοσελίδες των δύο οργανισμών λίστα διαπιστευμένων προγραμμάτων.

Τι μπορείτε να περιμένετε να σπουδάσουν σε med σχολείο; μαθημάτων σας κατά πάσα πιθανότητα θα περιλαμβάνουν τα ακόλουθα, αλλά μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το αν έχετε παρακολουθήσει μια αλλοπαθητική ή οστεοπαθητικός πρόγραμμα:

 • Βιοϊατρική Building Blocks
 • Ολοκληρωμένη Παθοφυσιολογία
 • Ανθρώπινα Gross και Αναπτυξιακή Ανατομία
 • Φισιολογία
 • ιατρική Γενετική
 • Φαρμακολογία
 • Ιστολογίας και Εμβρυολογίας
 • Ανθρώπινη Διατροφή
 • Ανοσολογία
 • μεταδοτικές ασθένειες
 • Οφθαλμολογία
 • Αρχές Ιατρικής
 • Αρχές της Χειρουργικής

Εκτός από την παρακολούθηση μαθημάτων σας, θα λάβετε επίσης εκτεταμένη κλινική εκπαίδευση μέσα από κλινικές περιστροφές. Αναμείνετε να εργαστούν σε μια ποικιλία κλινικών ειδικοτήτων, συμπεριλαμβανομένων παιδιατρική, τη μαιευτική και γυναικολογία, οικογενειακή ιατρική, χειρουργική, ιατρική έκτακτης ανάγκης, και εσωτερική ιατρική, να πάρει τα χέρια-για την εκπαίδευση με τους ασθενείς.

Να μπουν στην Ιατρική Σχολή

Η είσοδος στην ιατρική σχολή είναι πολύ ανταγωνιστική. Σύμφωνα με την αμερικανική ένωση των κολλεγίων της Οστεοπαθητική Ιατρική  (AACOM), ο αιτών με την καλύτερη ευκαιρία για να πάρει σε ένα σχολείο της οστεοπαθητική ιατρική «είναι καλά στρογγυλεμένες, έχει ένα ευρύ υπόβαθρο … και έχει αποδείξει την ακαδημαϊκή αριστεία.» Επιπλέον, αυτός ή αυτή «θέλει να εμπλακούν στην κοινότητα και περνούν το χρόνο του ή της να πάρει γνωρίζουν τους ασθενείς του, είναι συμπονετικός, και έχει σταθερή δεξιότητες επικοινωνίας και μια θεραπευτική πινελιά» (American Association of Colleges της Οστεοπαθητική Ιατρική.  Ιδιότητες επιτυχής Οστεοπαθητική Ιατρική Student ) .

Το άρθρο αναφέρει, επίσης, ότι πολλοί υποψήφιοι για την οστεοπαθητική ιατρική προγράμματα είναι μη παραδοσιακούς φοιτητές που είναι μεγαλύτερης ηλικίας (25% των εισακτέων είναι ηλικίας 26 ετών και άνω). Προέρχονται από διαφορετικά υπόβαθρα καριέρα.

Αλλοπαθητική (MD) προγράμματα είναι επίσης εξαιρετικά ανταγωνιστική και επιλεκτική. Όπως και τα προγράμματα DO, ψάχνουν για τους φοιτητές που έχουν καλές επιδόσεις ακαδημαϊκά. Προτιμούν οι αιτούντες με άριστες ικανότητες επικοινωνίας και οι οποίοι έχουν επιδείξει ηγετικές ικανότητες.

Οι υποψήφιοι συνήθως πρέπει να έχουν εκπληρώσει προϋπόθεση μαθημάτων κολλεγίων στις επιστήμες, συμπεριλαμβανομένων της βιολογίας και της γενικής και οργανικής χημείας, μαθηματικών, αγγλικά, και τα στατιστικά στοιχεία. Αν και συγκεκριμένες απαιτήσεις ποικίλλουν από το σχολείο, ο Αμερικανικός Ιατρικός Σύλλογος (ΑΜΑ) αναφέρει ότι ένα μέσο βαθμό 3,5 και 4 στην κλίμακα 4 σημείων αποτελεί προϋπόθεση για εισαγωγή (American Medical Association. Προετοιμασία για την Ιατρική Σχολή). Επιπλέον, πρέπει να έχουν καλές επιδόσεις στο Admissions Ιατρικό Κολέγιο Test (MCAT).

Τι πρέπει να κάνετε μετά την ολοκλήρωση Ιατρική Εκπαίδευση σας

Μετά την ολοκλήρωση της ιατρικής εκπαίδευσης σας, θα πρέπει να γίνει με άδεια ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος στο κράτος στο οποίο θέλετε να εργαστείτε. Όλα τα 50 πολιτείες των ΗΠΑ, καθώς και η Περιφέρεια της Κολούμπια, έχουν κράτους πίνακες ιατρικών αδειών που είναι υπεύθυνες για τη χορήγηση αδειών γιατρούς.

Ενώ κάθε πίνακας έχει τις δικές του απαιτήσεις, όλα αυτά απαιτούν έχοντας ολοκληρώσει ένα διαπιστευμένο ιατρική σχολή και απόφοιτος της ιατρικής εκπαίδευσης. Γιατροί πρέπει να περάσει και τα τρία μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών Medical Licensing εξετάσεις (USMLE), και το DOS πρέπει να περάσει και τα τρία επίπεδα της Συνολικής Οστεοπαθητική Ιατρική Licensing εξετάσεις (Comlex-ΗΠΑ). Επικοινωνήστε με το κρατικό ιατρικό συμβούλιο στο κράτος σας για να μάθετε για τις απαιτήσεις της. Η Ομοσπονδία των κρατικών Υγειονομικών Επιτροπών  δημοσιεύει επίσης τις κρατικές Ειδικές απαιτήσεις για την αρχική ιατρική Licensure.

Εκτός από να πάρει μια άδεια κατάσταση, πολλοί γιατροί επιλέγουν να γίνουν πίνακας που πιστοποιείται σε μια ιατρική ειδικότητα. Κάθε ένα από τα διοικητικά συμβούλια μέλος του American Board of Medical Specialties  χορηγεί  πιστοποιητικό  το οποίο πρέπει να ανανεώνεται κάθε μερικά χρόνια. Η αρχική πιστοποίηση απαιτεί την ολοκλήρωση της ιατρικής σχολής και πτυχιούχος ιατρικής εκπαίδευσης, και περνώντας μια γραπτή ή προφορική εξέταση σε αυτόν τον τομέα εξειδίκευσης.

Πώς να πάρει την πρώτη σας δουλειά ως γιατρός

Προετοιμασία για να γίνει γιατρός παίρνει μια μεγάλη προσπάθεια, για να μην τα χρήματα αναφορά: τέσσερα χρόνια κολέγιο, τέσσερα χρόνια από την ιατρική σχολή, και τρία έως οκτώ χρόνια μεταπτυχιακή ιατρική εκπαίδευση. Μετά από όλα αυτά, υπάρχει μια εξετάσεις για να περάσει.

Να πάρει μια άδεια μπορεί να είναι μια μακρά διαδικασία, το διοικητικό συμβούλιο αδειοδότησης θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε συναντήσει όλα τα προσόντα, και σας ένα πολύ ακριβό με αμοιβές που κυμαίνονται από λίγα έως αρκετές εκατοντάδες δολάρια. Μέχρι τη στιγμή που είστε έτοιμοι να ψάξουν για δουλειά, θα είστε καλά προετοιμασμένοι για το έργο. Εδώ είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά τους εργοδότες επιθυμούν οι υποψήφιοι δουλειά. Οι εργοδότες τους που αναφέρονται στο ανακοινώσεις θέσεων εργασίας σε διάφορες πηγές:

 • «Κολλάει με τα υψηλότερα πρότυπα της ιατρικής πρακτικής, ηθική και επαγγελματισμό ανά πάσα στιγμή.»
 • «Η ακριβής και έγκαιρη τεκμηρίωση των ιατρικών αρχείων.»
 • «Δείχνει σεβασμό και ευαισθησία για τις πολιτισμικές διαφορές.»
 • «Δυνατότητα να παρακινήσει και να εργαστούν αποτελεσματικά με τους άλλους.»
 • «Πρόβλημα λύνει με τη δημιουργικότητα και την εφευρετικότητα.»
 • «Πρέπει να είναι ένας παίκτης της ομάδας και να έχουν πάθος για αυτό που κάνεις.»

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *