Πώς να βρεί μια εργασία εργασία-at-Home

Posted on

 Πώς να βρεί μια εργασία εργασία-at-Home

Ξεκινήστε με αυτά τα 5 βασικά βήματα για να βρει μια δουλειά Work-at-Home

Πώς μπορώ να βρω μια δουλειά εργασία στο σπίτι; Αυτή είναι μια ερώτηση που είμαι συχνές. Αν υπήρχε μια απλή απάντηση στο ερώτημα αυτό, αυτό το site θα έχει πολύ λιγότερους πόρους. Αλλά το γεγονός είναι, ο τρόπος για να βρουν μια θέση εργασίας εργασία-at-home είναι να δαπανήσει πολύ χρόνο και σκληρή δουλειά για αυτό. Πρόκειται για μια διαδικασία, και δεν υπάρχει μια απλή, εγγυημένη πορεία. (Στην πραγματικότητα, κάθε ευκαιρία εργασίας στο σπίτι που το κάνει να ακούγεται σαν να υπάρχει είναι πιθανό ένα έργο στο σπίτι απάτη.)

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά βασικά βήματα για την έναρξη αυτής της διαδικασίας εύρεσης εργασίας εργασία-at-home

Το πρώτο βήμα

1. Αξιολόγηση της ζωής σας

Πριν hop δεξιά και προσπαθούν να βρουν μια εργασία εργασίας στο σπίτι, μπορείτε να περάσετε λίγο χρόνο να σκεφτόμαστε αυτό το στόχο.

Γιατί θέλετε να εργαστείτε στο σπίτι; Θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας; Αν ναι, να είναι σίγουρος για νέα καριέρα σας θα, στην πραγματικότητα, σας επιτρέπουν να απολαύσετε το χρόνο με την οικογένεια σας. Δεν είναι κάθε εργασία εργασίας στο σπίτι προσφέρει καλύτερη ισορροπία εργασίας-ζωής.

Τι είδους εργασία θέλετε να κάνετε από το σπίτι; Προσπαθείτε να ξεφύγει από την τρέχουσα σταδιοδρομία σας; Αν ναι, να έχετε κατά νου ότι ξεκινώντας μια νέα καριέρα, ιδιαίτερα μία εργασία στο σπίτι, μπορεί να πληρώσει λιγότερα και να είναι πιο δύσκολο να σπάσει.

Αν είστε μαμά που μένει στο σπίτι που θέλει να κάνει κάποια επιπλέον χρήματα, ήρθε η ώρα σας και τη φροντίδα των παιδιών ανάγκες που πρέπει να εξετάσετε. Μπορεί να χρειαστεί να προσλάβετε έναν sitter, το οποίο θα κοπεί σε εισόδημά σας. Θα πρέπει να ισορροπήσει τα δύο.

Στο τέλος έρχεται η ερώτηση: Θα πρέπει να εργάζονται στο σπίτι; Να είστε βέβαιος ότι η απάντηση είναι ναι.

Επόμενο

2. Περιορίστε την εστίασή σας

Υπάρχουν τόσοι πολλοί πιθανοί τρόποι για να εργαστούν από το σπίτι. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση στο σπίτι, μπορείτε να πάρετε επιπλέον μετρητά κάνει λίγο πολύ μικρές θέσεις εργασίας, μπορείτε να γίνετε ένας ελεύθερος επαγγελματίας ή σύμβουλος στον τομέα βρίσκεστε, μπορείτε να μετατρέψετε την τρέχουσα εργασία σας σε μια θέση τηλεργασίας, ή μπορείτε να βρείτε μια πλήρη -Ώρα εργασίας τηλεργασίας.

Ανάλογα με τις ικανότητες, την εμπειρία, την εκπαίδευση και τον τρόπο ζωής σας, μερικές από αυτές τις επιλογές θα είναι πιο εύκολο να σπάσει σε σχέση με άλλες.

3. Ξεκινήστε την αναζήτηση / Έρευνα

Αν έχετε καταλάβει τη γενική κατεύθυνση που θέλετε να πάτε, στη συνέχεια, να ξεκινήσετε είτε την αναζήτηση εργασίας ή να βρεθεί η σωστή επιχειρηματική ευκαιρία σπίτι.

4. Θέστε τους στόχους (όχι προθεσμίας)

Αν θέλετε να εργαστείτε από το σπίτι όταν το παιδί σας αρχίζει το σχολείο ή το καλοκαίρι ή οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία, κάνουν ότι ο στόχος σας.

Να θυμάστε, ωστόσο, ότι υπάρχουν πολλά πράγματα από τον έλεγχό σας. Και ενώ θα πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την επίτευξη αυτού του στόχου, δεν μπορείτε. Και να είστε βέβαιος ο στόχος σας είναι λογικό.

Σπάστε το στόχο κάτω σε εβδομαδιαία ή καθημερινά για να κάνουμε λίστα. Ορίστε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα την εβδομάδα για να αφιερώσει στην αναζήτηση απασχόλησης σας. Και να επιμείνουμε σε αυτό. Εργασία στο σπίτι σημαίνει να πειθαρχημένη με το χρόνο σας. Μην πάρετε αποπροσανατολιστεί με ενδιαφέροντα άρθρα και τα social media όταν είστε έρευνα στο διαδίκτυο.

Επόμενο

5. Αντιμετώπιση προβλημάτων

Εάν δεν έχουν καμία επιτυχία, ρίξτε μια ματιά στα βήματα που έχετε ήδη λάβει και να αναζητήσει ένα αδύνατο σημείο. Είσαι που ισχύουν για τις θέσεις εργασίας που έχουν τα κατάλληλα προσόντα για; Είναι το βιογραφικό λάθη σας και δίνει μια ελκυστική εικόνα του όλες τις ικανότητές σας; Σας εγγράφως αποτελεσματική μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε δυνητικούς εργοδότες; Αν έχετε πρόβλημα να κάνει το στόχο σας πραγματικότητα, διαβάστε αυτό το άρθρο για λίγο περισσότερη διορατικότητα για το τι θα μπορούσε να σας κρατά πίσω.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *