Πώς να βρείτε θέσεις εργασίας από το σπίτι που προσλαμβάνουν τώρα

Posted on

Πώς να βρείτε θέσεις εργασίας από το σπίτι που προσλαμβάνουν τώρα

Καθώς η έκταση της πανδημίας του 2020 επιμηκύνεται, καθώς τα σχολεία και οι επιχειρήσεις κλείνουν τις πόρτες τους σε ολόκληρη τη χώρα, πολλοί υπάλληλοι (και οι εργοδότες τους) ανακαλύπτουν πώς να χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να κάνουν τις δουλειές τους από το σπίτι.

Αυτό δεν είναι δυνατό για όλους, φυσικά – εάν έχετε απολυθεί από μια υπηρεσία ή “πρακτική” δουλειά στο εστιατόριο, τη φιλοξενία, τη βιομηχανία ή άλλους κλάδους, μπορεί να ανησυχείτε για το πώς θα κερδίσετε συναντώ. Αυτό ισχύει ειδικά για άτομα που έχουν παιδιά σχολείου στο σπίτι.

Ενώ μεγάλες εταιρείες όπως η Amazon, η Walmart και η Target προσλαμβάνουν τώρα χιλιάδες νέους εργαζόμενους και αυξάνουν τις αμοιβές, οι άνθρωποι που πρέπει να φροντίζουν τα παιδιά τους δεν μπορούν να επωφεληθούν από αυτές τις ευκαιρίες.

Σημαντικό : Τα καλά νέα, ωστόσο, είναι ότι οι δουλειές από το σπίτι τώρα αφθονούν – και μάλλον έχετε τις δεξιότητες που πρέπει να προσλάβετε για μία.

Στην πραγματικότητα, μια μελέτη της FlexJobs για απομακρυσμένη εργασία αναφέρει ότι “Τα τελευταία πέντε χρόνια αυξήθηκε 44% και τα προηγούμενα 10 χρόνια αυξήθηκε 91%.”

Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε ευκαιρίες εργασίας από το σπίτι που θα συμπληρώσουν το εισόδημά σας καθώς η πανδημία εκδηλώνεται.

Ποιος προσλαμβάνει;

Μία από τις πιο συναρπαστικές τάσεις στις προσλήψεις ήταν ότι εταιρείες σε πολλές βιομηχανίες αναδιάρθρωσαν τις δραστηριότητές τους ώστε να συμπεριλάβουν ένα απομακρυσμένο εργατικό δυναμικό. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στους τομείς της υγειονομικής περίθαλψης, της πληροφορικής, της εξυπηρέτησης πελατών, της λογιστικής, των πωλήσεων και της εκπαίδευσης / κατάρτισης.

Καθώς οι διαδικτυακές τεχνολογίες έχουν γίνει πιο ισχυρές, είναι επίσης τώρα δυνατό για όσους έχουν ισχυρές διοικητικές δεξιότητες να εργάζονται από το σπίτι σε αυτούς τους απομακρυσμένους ρόλους υπολογιστή / διαχείρισης.

Υπάρχει πραγματικά «κάτι για όλους» στην αγορά εργασίας από το σπίτι. Μερικές από τις καλύτερες θέσεις εργασίας για απομακρυσμένη εργασία περιλαμβάνουν εργασίες τηλεφωνικού κέντρου και υπολογιστή, εργασίες εισαγωγής δεδομένων, κωδικοποίησης και μεταγραφής, εργασίες εξυπηρέτησης πελατών, ρόλους μάρκετινγκ και εργασίες διδασκαλίας / διδασκαλίας.

Συμβουλή : Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις εσωτερικές συμβουλές για να βρείτε τις καλύτερες απομακρυσμένες εργασίες και συμβουλές σχετικά με τον τρόπο εύρεσης της πρώτης εργασίας σας από το σπίτι για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές εργασίας από το σπίτι.

Ετοιμαστείτε για αναζήτηση εργασίας

Ενημερώστε το προφίλ σας στο LinkedIn και το βιογραφικό σας . Το LinkedIn είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο για αναζήτηση εργασίας από το σπίτι. Σας επιτρέπει επίσης να κάνετε ευρεία δικτύωση με εργοδότες που επιδιώκουν συγκεκριμένα να προσλάβουν ένα εικονικό εργατικό δυναμικό. Ενημερώστε το βιογραφικό σας εκεί, εστιάζοντας στην τροποποίηση για να αναφέρετε δεξιότητες που εκτιμώνται ιδιαίτερα σε απομακρυσμένους υπαλλήλους.

Σημείωση : Οι πιο πολύτιμες δεξιότητες που αναζητούνται στους υποψηφίους για απομακρυσμένη εργασία περιλαμβάνουν καλά ταλέντα πληκτρολογίου, γνώσεις λογισμικού υπολογιστή, ευελιξία και οργάνωση. Η διαφήμιση εργασίας είναι η καλύτερη πηγή για να αποφασίσετε ποιες φράσεις λέξεων-κλειδιών θα χρησιμοποιηθούν στο βιογραφικό σας.

Βελτιώστε τις τεχνολογικές σας ικανότητες . Η γενική απαίτηση για απομακρυσμένους εργαζόμενους είναι ότι έχουν καλή γνώση των δεξιοτήτων του υπολογιστή, όπως η χρήση του Microsoft Office, η διαχείριση email, η εισαγωγή δεδομένων, η διαχείριση ψηφιακού ημερολογίου, η διάσκεψη βίντεο και τα άμεσα μηνύματα.

Δωρεάν ή χαμηλού κόστους διαδικτυακά μαθήματα υπολογιστών προσφέρονται από παρόχους συμπεριλαμβανομένων των LinkedIn Learning, Udemy και Microsoft 365 Fundamentals.

Αναζήτηση απομακρυσμένων πινάκων εργασίας

Υπάρχουν διαδικτυακοί πίνακες εργασίας που επικεντρώνονται αποκλειστικά στην καταχώριση ευκαιριών εργασίας από το σπίτι. Ορισμένοι, όπως το FlexJobs, απαιτούν συνδρομή, αλλά άλλοι είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιήσουν.

FlexJobs

Το FlexJobs όχι μόνο παρέχει προσεκτικά επιμελημένες λίστες απομακρυσμένων και ευέλικτων θέσεων εργασίας, αλλά προσφέρει επίσης πληροφορίες για εταιρείες που προσλαμβάνουν, δοκιμές δεξιοτήτων και άλλους πόρους αναζήτησης εργασίας. (Κόστος: 14,95 $ / μήνα με περιστασιακές προσφορές συνδρομής 50%.)

WeWorkRemotely

Το WeWorkRemotely προσφέρει ενημερωμένες καταχωρίσεις για εργασίες από το σπίτι σε πεδία, συμπεριλαμβανομένου του Dev. Λειτουργίες και Sysadmin, Product and UX Design, Programming, Administration και Business and Management. (Κόστος: δωρεάν.)

Μακρινός

Η Remote κερδίζει τα κέρδη της χρεώνοντας τους εργοδότες να καταχωρίσουν θέσεις εργασίας στον ιστότοπό της. Προσφέρει μια απλή μηχανή αναζήτησης εργασίας. απλά πληκτρολογήστε έναν τίτλο εργασίας που σας ενδιαφέρει για να δείτε τι υπάρχει εκεί έξω. (Κόστος: δωρεάν.)

Επαναστατική φυλή αρουραίων

Το Rat Race Rebellion προσφέρει λίστες με «δουλειές στο σπίτι» και «συναυλίες». Απλώς κάντε κλικ στη δουλειά που σας ενδιαφέρει και θα μεταφερθείτε στη διαδικτυακή διαφήμιση εργασίας της εταιρείας πρόσληψης. (Κόστος: δωρεάν.)

Εργασία

Όπως το Fiverr , το Upwork είναι ένα δημοφιλές όχημα για ελεύθερους επαγγελματίες όπως συγγραφείς, φωτογράφους, συντάκτες, γραφίστες και σχεδιαστές ιστοσελίδων για να βρουν συναυλίες. Προσφέρει επίσης ευκαιρίες εργασίας από το σπίτι για ελεύθερους επαγγελματίες στη Μηχανική και την Αρχιτεκτονική, την Επιστήμη των Δεδομένων και το Analytics, Νομική, Μετάφραση, Διοικητική Υποστήριξη, Εξυπηρέτηση Πελατών / Τεχνική Υποστήριξη, Πωλήσεις και Μάρκετινγκ και Λογιστική.

Αναζήτηση γενικών συμβουλίων εργασίας

Η Glassdoor έχει μια λίστα με εταιρείες που προσλαμβάνουν τώρα για απομακρυσμένες εργασίες. Οι εργασίες από το σπίτι διαφημίζονται επίσης σε κορυφαίες τοποθεσίες εργασίας, όπως Monster, Indeed, και CareerBuilder – αναζητήστε χρησιμοποιώντας όρους όπως “απομακρυσμένο” και “εικονικό” για να βρείτε ανοιχτές θέσεις.

Συμβουλή : Πράγματι, έχει προσθέσει ένα φίλτρο αναζήτησης, ώστε οι αιτούντες εργασία να βρίσκουν εύκολα ρόλους που έχουν αναγνωριστεί ως απομακρυσμένοι. Κάντε κλικ στο “Απομακρυσμένο” στο επάνω μέρος της σελίδας αποτελεσμάτων αναζήτησης για πρόσβαση στις λίστες.

Καλύτεροι όροι αναζήτησης για χρήση

Για να δείτε τι υπάρχει εκεί έξω, εισαγάγετε φράσεις λέξεων-κλειδιών όπως “εργασία στο σπίτι”, “εργασία στο σπίτι”, “εργασία από το σπίτι”, “απομακρυσμένο”, “τηλεργασία” και “στο διαδίκτυο” στο παράθυρο αναζήτησης. Μπορείτε να περιορίσετε την αναζήτησή σας εισάγοντας επίσης τον τίτλο εργασίας που σας ενδιαφέρει (παράδειγμα: “απομακρυσμένος βοηθός διαχείρισης”).

Συμβουλή : Ίσως χρειαστεί να εργαστείτε πιο σκληρά όταν χρησιμοποιείτε αυτούς τους ιστότοπους για να εξακριβώσετε εάν μια διαφημιζόμενη εργασία είναι στην πραγματικότητα ένας ρόλος από το σπίτι. Διαβάστε προσεκτικά κάθε περιγραφή εργασίας.

Χρησιμοποιήστε εργασίες LinkedIn

Ένας άλλος υπέροχος πόρος είναι η δωρεάν μηχανή αναζήτησης εργασίας του LinkedIn . Εισαγάγετε τον τίτλο της εργασίας σας στο πεδίο “Αναζήτηση εργασίας” και τη λέξη “Απομακρυσμένη” στο πεδίο “Τοποθεσία”. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην ανάρτηση εργασίας για να κάνετε εύκολα αίτηση.

Επίσης, πραγματοποιήστε αναζήτηση στο LinkedIn χρησιμοποιώντας τα hashtag όπως #hiring now, #remote, #remotejobs και #remotework. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα hashtag για να δείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις.

Επισκεφτείτε τους ιστότοπους της εταιρείας

Αφού μάθουν ότι η κατοχή εικονικού εργατικού δυναμικού μπορεί να τους εξοικονομήσει πολλά χρήματα, ορισμένες εταιρείες έχουν εφαρμόσει ενεργά προγράμματα πρόσληψης για δουλειές στο σπίτι. Η FlexJobs προσφέρει μια πολύτιμη λίστα με τις 100 κορυφαίες εταιρείες με απομακρυσμένες εργασίες. Αυτές περιλαμβάνουν Appen, Lionbridge, VIPKID, Williams-Sonoma, UnitedHealth Group, Aetna και Amazon. Η FlexJobs έχει επίσης μια λίστα με 20 πλήρως απομακρυσμένες εταιρείες που προσλαμβάνουν τώρα.

Εάν υπάρχει μια εταιρεία για την οποία ενδιαφέρεστε ιδιαίτερα να εργαστείτε, όπως η Amazon, θα πρέπει επίσης να ρίξετε μια ματιά στην ενότητα “πρόσληψη” ή “θέσεις εργασίας” στον εταιρικό ιστότοπό της.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *