Πώς να αντιμετωπίσει μια συνοδευτική επιστολή

Posted on

 Πώς να αντιμετωπίσει μια συνοδευτική επιστολή


Απευθυνόμενος σε συνοδευτική επιστολή μπορεί να είναι δύσκολη αν ανταποκρίνεται σε μια δουλειά λίστα και είτε δεν έχουν το όνομα ενός ατόμου επαφής ή δεν γνωρίζουν το φύλο του την πρόσληψη διευθυντή.

Πρώτα απ ‘όλα, προσπαθήστε να βρείτε το όνομα και το φύλο του ατόμου επαφής. Ορισμένοι εργοδότες θα σκεφτούν κακώς ενός αιτούντος που δεν παίρνουν το χρόνο να μάθουν το όνομα του μισθώνοντας διευθυντή του.

Ωστόσο, αν κάνετε κάποια έρευνα και δεν είναι ακόμα σίγουροι για τους οποίους είστε αντιμετώπιση επιστολή σας, είναι καλύτερο να είναι ασφαλές και να χρησιμοποιήσετε ένα γενικό χαιρετισμό. Είναι επίσης αποδεκτό να ξεκινήσει ένα γράμμα χωρίς ένα χαιρετισμό.

Επιλογές για την αντιμετώπιση μια συνοδευτική επιστολή

Όταν δεν είστε σίγουροι για τους οποίους να αντιμετωπίσει τις συνοδευτικές επιστολές σας, έχετε μερικές επιλογές. Η πρώτη είναι να μάθουμε το όνομα του προσώπου που την επαφή. Εάν το όνομα δεν περιλαμβάνεται στην λίστα εργασία, μπορείτε να αναζητήσετε τον τίτλο του μισθώνοντας διευθυντή στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Εάν δεν μπορείτε να ανακαλύψετε το όνομα του υπεύθυνου επικοινωνίας της εταιρείας, μπορείτε είτε να αφήσει εκτός τον χαιρετισμό από συνοδευτική επιστολή σας και να ξεκινήσετε με την πρώτη παράγραφο της επιστολής σας, ή να χρησιμοποιήσετε ένα γενικό χαιρετισμό.

Πώς να απευθύνει επιστολή Cover Χωρίς Υπεύθυνος Επικοινωνίας

Υπάρχει μια ποικιλία γενικών συνοδευτική επιστολή χαιρετισμούς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αντιμετωπίσει την επιστολή σας. Αυτές οι γενικές συνοδευτική επιστολή χαιρετισμούς δεν απαιτούν από εσάς να γνωρίζετε το όνομα του μισθώνοντας διευθυντή.

Σε μια έρευνα σε περισσότερα από 2.000 επιχειρήσεις, Saddleback College διαπίστωσε ότι οι εργοδότες προτιμούν τα παρακάτω χαιρετισμό:

  • Διαχειριστής Αγαπητέ Πρόσληψη (40%)
  • Αγαπητέ κύριε / κυρία (27%)
  • Στους οποίους μπορούν να αφορούν (17%)
  • Αγαπητέ Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού (6%)
  • Αφήστε το κενό (8%)

Να έχετε κατά νου ότι όροι όπως «Στους οποίους μπορούν να αφορούν» μπορεί να φαίνεται ημερομηνία, έτσι ώστε οι καλύτερες επιλογές μπορεί να είναι είτε να χρησιμοποιήσετε το «Αγαπητέ διευθυντής προσλήψεων» ή να μην περιλαμβάνει χαιρετισμό σε όλους. Απλά ξεκινήστε με την πρώτη παράγραφο της επιστολής σας.

Πώς να απευθύνει επιστολή Cover για μια μη φύλο Όνομα

Αν έχετε ένα όνομα, αλλά δεν είναι σίγουροι για το φύλο του ατόμου, μια επιλογή είναι να συμπεριλάβει τόσο το όνομα και το επώνυμο στο χαιρετισμό σας, χωρίς κανενός είδους τίτλο που αποκαλύπτει το φύλο:

  • Αγαπητοί Σίδνεϊ Doe
  • Αγαπητοί Taylor Smith

Με αυτούς τους τύπους των ονομάτων των δύο φύλων, διφορούμενη, LinkedIn μπορεί να είναι μια χρήσιμη πηγή. Δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι περιλαμβάνουν μια φωτογραφία με το προφίλ τους, μια απλή αναζήτηση του ονόματος του ατόμου και της εταιρείας κατά το LinkedIn θα μπορούσε ενδεχομένως να εμφανιστούν φωτογραφία της επαφής.

Και πάλι, μπορείτε επίσης να ελέγξετε την ιστοσελίδα της εταιρείας ή καλέστε διοικητικό βοηθό της εταιρείας για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες, καθώς και.

Τι Τίτλος χρήσης

Ακόμη και αν γνωρίζετε το όνομα και το φύλο του ατόμου στο οποίο γράφετε, σκεφτείτε προσεκτικά τι τίτλο θα χρησιμοποιήσετε το χαιρετισμό σας. Για παράδειγμα, αν το άτομο είναι ένας γιατρός ή κάτοχος διδακτορικού, ίσως να θέλετε να απευθύνει επιστολή σας με το «Dr. Επώνυμο»και όχι«κα Επώνυμο»ή«κ Επώνυμο.»Άλλοι τίτλοι μπορεί να είναι“καθηγητής”,“Αποκάλυψη”ή“Sgt.,”Μεταξύ άλλων.

Συμβουλή : Όταν απευθύνει επιστολή σε μια γυναίκα εργοδότη, χρησιμοποιεί τον τίτλο «κα» αν δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι προτιμά έναν άλλο τίτλο (όπως το «Miss» ή «κυρία»).

«Κα» είναι ένας γενικός τίτλος που δεν δηλώνουν την οικογενειακή κατάσταση, έτσι ώστε να λειτουργεί για κάθε θηλυκό εργοδότη.

Πώς να διαμορφώσετε το Χαιρετισμός

Αφού έχετε επιλέξει ένα χαιρετισμό, που ακολουθούν με άνω και κάτω τελεία ή κόμμα, ένα κενό, και στη συνέχεια, ξεκινήστε την πρώτη παράγραφο της επιστολής σας. Για παράδειγμα:

Αγαπητέ διευθυντή προσλήψεων:

Η πρώτη παράγραφος της επιστολής.

Πώς να αντιμετωπίσετε ένα Email συνοδευτική επιστολή

Πρόσληψη διαχειριστές πάρει πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε μέρα. Να είναι εύκολο για αυτούς να σαρώσετε το email σας και θα συμπεριλαμβάνοντας μια σαφή γραμμή θέματος και μια υπογραφή με τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Είναι σημαντικό να αντιμετωπιστεί το κάλυμμα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου e-mail σωστά, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος του προσώπου πρόσληψη για τη θέση, αν έχετε μια επαφή, για να διασφαλιστεί ότι η επιστολή σας τραβάει την προσοχή.

Θέμα Γραμμή του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Μην αφήνετε ποτέ το κενό γραμμή θέματος. Υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι εάν ένας διευθυντής προσλήψεων λαμβάνει ένα email χωρίς γραμμή θέματος, θα το διαγράψει χωρίς καν να το ανοίξετε. Αντ ‘αυτού, να γράψει ένα σαφές θέμα που δείχνει τις προθέσεις σας.

Κατάλογος τη δουλειά κάνετε αίτηση για στη γραμμή θέματος του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, έτσι ώστε ο εργοδότης γνωρίζει τι δουλειά σας ενδιαφέρει, καθώς και. Μπορεί να είναι η μίσθωση για πολλαπλές θέσεις, και θα θελήσετε να προσδιορίσουν τη θέση που σας ενδιαφέρει εύκολα.

Η αντιμετώπιση του Υπεύθυνος Επικοινωνίας

Υπάρχει μια ποικιλία συνοδευτική επιστολή χαιρετισμούς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αντιμετωπίσει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Εάν έχετε έναν υπεύθυνο επικοινωνίας της εταιρείας, την αντιμετώπιση της επιστολή προς την κα ή κ Επώνυμο. Εάν δεν δοθεί ένα πρόσωπο επαφής, ελέγξτε για να δείτε αν μπορείτε να προσδιορίσετε το όνομα του παραλήπτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε έναν υπεύθυνο επικοινωνίας της εταιρείας, μπορείτε είτε να αφήσει εκτός τον χαιρετισμό από συνοδευτική επιστολή σας και να ξεκινήσετε με την πρώτη παράγραφο της επιστολής σας, ή να χρησιμοποιήσετε ένα γενικό χαιρετισμό.

Σώμα του Email συνοδευτική επιστολή

Το σώμα του συνοδευτική επιστολή σας δίνει τη δυνατότητα ο εργοδότης ξέρει ποια είναι η θέση που υποβάλλετε αίτηση για, και γιατί ο εργοδότης θα πρέπει να επιλέξετε για μια συνέντευξη. Αυτό είναι όπου θα πουλήσει τον εαυτό σας ως υποψήφιο. Εξετάστε την απόσπαση θέσεων εργασίας και περιλαμβάνουν παραδείγματα χαρακτηριστικά σας που ταιριάζουν με αυτά που ψάχνουν.

Σημαντικό : Όταν στέλνετε ένα κάλυμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιστολή, είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες του εργοδότη για το πώς να υποβάλουν συνοδευτική επιστολή και το βιογραφικό σας.

Βεβαιωθείτε ότι το email συνοδευτικές επιστολές σας είναι τόσο καλογραμμένο και οποιαδήποτε άλλα έγγραφα που στέλνετε.

συμπέρασμα

Αν έχετε συνδέσει το βιογραφικό σας, το αναφέρω αυτό ως μέρος της συμπέρασμά σας. Στη συνέχεια τελειώσει συνοδευτική επιστολή σας να ευχαριστήσω τον εργοδότη για την εξέταση σας για τη θέση. Συμπεριλάβετε πληροφορίες σχετικά με το πώς θα δοθεί συνέχεια. Συμπεριλάβετε ένα κλείσιμο, τότε λίστα το όνομά σας και το email σας υπογραφή.

Υπογραφή

υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας πρέπει να περιλαμβάνει το όνομά σας, την πλήρη διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και το LinkedIn προφίλ URL (αν έχετε), ώστε να είναι εύκολο για τους διευθυντές προσλήψεων να έρθετε σε επαφή.

δείγμα:

Όνομα Επώνυμο
Οδός
Πόλη, Πολιτεία Τ.Κ.
Email
Τηλέφωνο
LinkedIn

Περισσότερες συμβουλές συνοδευτική επιστολή

Αναθεώρηση Δείγματα συνοδευτική επιστολή: Είναι δύσκολο να γράψει τις συνοδευτικές επιστολές από το μηδέν. Για να κάνει τη ζωή πιο εύκολη – και για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ξεχάσει κάποιο από εκείνα τα ενοχλητικά κανόνες μορφοποίησης – ξεκινήστε από την εξέταση δειγμάτων συνοδευτική επιστολή. Η αποστολή ενός e-mail έκδοση αντ ‘αυτού; Δείτε μερικά παραδείγματα της κάλυψης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γράμματα για να ξεκινήσετε.

Προσαρμόστε τη συνοδευτική επιστολή σας: Γιατί να προσαρμόσετε τη συνοδευτική επιστολή σας κάθε φορά που κάνετε αίτηση για μια θέση εργασίας; Διότι ακόμη και παρόμοιους τίτλους εργασίας έχουν διαφορετικές απαιτήσεις. Ο στόχος μιας συνοδευτικής επιστολής είναι να δείξει το μισθώνοντας διευθυντή ότι είστε ο καλύτερος υποψήφιος για τη συγκεκριμένη δουλειά. Προσαρμογή του συνοδευτική επιστολή σας θα σας βοηθήσει να τονίσει τις δεξιότητες και την εμπειρία σας και πώς ταιριάζουν με τις απαιτήσεις της θέσης εργασίας.

Spell-Έλεγχος ονομάτων: Τέλος, πριν την αποστολή συνοδευτική επιστολή σας, να είστε απολύτως βέβαιοι ότι έχετε πληκτρολογήσει το όνομα του μισθώνοντας διευθυντή του σωστά. Αυτό είναι το είδος των μικρών σφαλμάτων που μπορεί να σας κοστίσει μια συνέντευξη για δουλειά.

Διορθώστε με προσοχή την επιστολή σας: Είτε στέλνοντας ένα e-mail ή τη μεταφόρτωση ή την προσάρτηση ενός εκτυπώσιμη συνοδευτική επιστολή, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι συνοδευτική επιστολή και το βιογραφικό σας είναι γραμμένο, καθώς και κάθε άλλη επιχειρηματική αλληλογραφία. Εάν μπορείτε, να έχουν ένα φίλο Διορθώστε προτού να χτυπήσει στείλετε, να πάρει οποιαδήποτε λάθη ή γραμματικά λάθη.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *