Πώς να αναφέρω μια παραπομπή σε συνοδευτική επιστολή σας

Posted on

Πώς να αναφέρω μια παραπομπή σε συνοδευτική επιστολή σας

Αν γνωρίζετε κάποιον σε μια εταιρεία ή κάποιος με μια ισχυρή σύνδεση με μια εταιρεία, μπορεί να είναι χρήσιμο να αναφερθούν στη συνοδευτική επιστολή σας, όταν κάνετε αίτηση για μια θέση εργασίας. Έχοντας μια παραπομπή μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από το πλήθος όταν είστε αναζήτηση εργασίας.

Η αναφορά ότι είστε αναφέρονται από κάποιον είναι σαν να πάρει μια αναφορά για την απασχόληση των προτέρων. Πρόσληψη διευθυντές και εργοδότες κατά πάσα πιθανότητα θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε υποψηφίους με τους οποίους μοιράζονται μια αμοιβαία επαφή, και για καλό λόγο: μελέτες έχουν δείξει ότι η πρόσληψη μέσω των παραπομπών των εργαζομένων οδηγεί σε ταχύτερη, φθηνότερη και πιο αποτελεσματική πρόσληψη από ό, τι βασίζεται σε χώρους εργασίας.

Παραπομπή προσλήψεις τείνουν επίσης να πάρουν μέχρι την ταχύτητα πιο γρήγορα, χωράει στην καλύτερη, και διαμονή με την εταιρεία περισσότερο.

Συμβουλή: Η αναφορά παραπομπής σας και κοινόχρηστη σύνδεση στο συνοδευτική επιστολή σας μπορεί να κάνει τη διαφορά, βοηθώντας την αίτησή σας τραβήξει την προσοχή από τους υποψήφιους εργοδότες.

Δίνει επίσης την πρόσληψη διευθυντή κάποιο πλαίσιο για το φόντο το έργο σας και παρέχει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με εσάς.

Τι είναι μια επιστολή παραπομπής Cover;

Ένα κάλυμμα παραπομπή επιστολή αναφέρει μια αμοιβαία σύνδεση κατά την υποβολή αίτησης για μια θέση εργασίας. Μπορεί να αναφέρεται από έναν συνάδελφο, φίλο, έναν υπάλληλο της εταιρείας που σας ενδιαφέρει, έναν πελάτη ή προμηθευτή, ή ακόμα και το γραφείο σταδιοδρομία κολλεγίων σας.

Τα οφέλη του να αναφέρεται

Αναφέρεται υποψήφιοι είναι μια κορυφαία πηγή των νέων προσλήψεων, και πολλοί εργοδότες αναζητούν ενεργά παραπομπές κατά την πρόσληψη για ανοικτές θέσεις. 3 Ακόμα και αν μια επιχείρηση δεν έχει επίσημο πρόγραμμα παραπομπής των εργαζομένων, οι παραπομπές είναι συνήθως ευπρόσδεκτη ως ένας τρόπος για να επιταχυνθεί η διαδικασία πρόσληψης και να εξασφαλίσει ισχυρή υποψήφιοι για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

Έχοντας μια παραπομπή όνομα με αναφορά στη συνοδευτική επιστολή σας βοηθά το μισθώνοντας διευθυντή κατανοήσουν την κοινόχρηστη σύνδεση που έχετε με τους ή τον εργοδότη τους. Μια παραπομπή βοηθά επίσης να αφορούν την εμπειρία σας στην ανοιχτή θέση και, ανάλογα με το πώς ξέρεις το αιτούν συμβαλλόμενο μέρος, μπορεί να δώσει κάποια εικόνα για το πόσο καλά μπορεί να χωρέσει σε εταιρείας.

Η συνοδευτική επιστολή σας παρέχει επίσης μια ευκαιρία για συντομία τονίσει την εκπαίδευσή σας, τις δεξιότητες και τα προσόντα για τη δουλειά. Εκτός σημειωθεί παραπομπής σας, θα έχετε την ευκαιρία να προσθέσει μερικά παραδείγματα συγκεκριμένων γιατί είστε ο καλύτερος υποψήφιος για τη θέση και να μοιραστούν άλλες λεπτομέρειες που δεν περιλαμβάνονται στο βιογραφικό σας.

Ποιος να ζητήσει την αναπομπή

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να παραπεμφθεί για μια θέση εργασίας. Μια σύνδεση σε μια εταιρεία μπορεί να διερευνήσει αν έχετε ένα ενδιαφέρον για την εξερεύνηση νέων ευκαιριών. Μπορείτε να διαπιστώσετε ότι είστε συνδεδεμένοι με έναν υπάλληλο στο LinkedIn. Πριν κάνετε αίτηση για μια θέση εργασίας, ρίξτε μια ματιά για να δούμε ποιος ξέρετε στην οργάνωση.

Σημείωση: Η παραπομπή δεν πρέπει να είναι μια επιχειρηματική σχέση. Μπορείτε να ζητήσετε κάποιος που γνωρίζετε στην εταιρεία ή που έχει μια επαφή στην εταιρεία, αν θα σας συστήσει για μια θέση εργασίας.

Να είστε βέβαιος να ελέγξει με το άτομο εκ των προτέρων και να ρωτήσω αν είναι πρόθυμοι να σας δώσει μια παραπομπή . Ακόμα κι αν είστε σίγουροι ότι θα εγγυηθεί για σας, δίνοντας ένα δυναμικό παραπομπή τους εξασφαλίζει heads-up ότι θα είναι έτοιμη και ικανή να προσφέρει την καλύτερη δυνατή σύσταση, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις της θέσης εργασίας.

Μπορείτε να στείλετε ένα e-mail ή e-mail ζητώντας για μια παραπομπή , η οποία δίνει στο άτομο το χρόνο και την ευκαιρία να σκεφτούμε μέσα από τι μπορούν να κάνουν για σας, και πώς θα προχωρήσουμε. Ζητώντας γραπτώς δίνει επίσης τη σύνδεση σας μια αν δεν είναι άνετα αναφορά σας.

Πώς να αναφέρω ένα παραπομπής

  • Αναφέρετε που αναφέρεστε. Όταν χρησιμοποιείτε μια  παραπομπή σε συνοδευτική επιστολή σας , τους αναφέρω στην πρώτη παράγραφο. Συμπεριλάβετε το άτομο με το όνομα και την περιγραφή της σύνδεσής σας με τους επίσης.
  • Εξηγήστε πώς ξέρετε το πρόσωπο. Δώστε ένα λογαριασμό σύντομη πώς γνωρίζετε το πρόσωπο, και να εξηγήσει πώς ήρθε να είναι εξοικειωμένοι με τα προσόντα εργασίας και τις ικανότητές σας.
  • Περιγράψτε το λόγο που σας συστήνει. Αν το πρόσωπο που συνιστάται να ισχύουν για τη συγκεκριμένη θέση, την ευκαιρία να αναφερθεί ο λόγος που θα επικυρώνει. Ποιες συγκεκριμένες ιδιότητες σου έκανε να σκεφτώ ότι θα είναι ένα αγαθό κατάλληλο για την εταιρεία και για τη δουλειά; Τι έχουν να προσφέρουν στην εταιρεία;

Εδώ είναι ένα παράδειγμα ενός εισαγωγική παράγραφο σημειωθεί ότι ο υποψήφιος έχει παραπεμφθεί από ένα συνάδελφο:

Δείγμα: Ο συνάδελφός μου Amy Smith συνιστάται να επικοινωνήσω μαζί σας άμεσα για την πώληση εκπρόσωπος θέση στο ABC, Inc. Amy και έχω εργαστεί στενά με τη βιομηχανία για πολλά χρόνια, και σκέφτηκε η εταιρεία θα ήταν ένα αγαθό κατάλληλο για το ύφος και την εμπειρία μου στις πωλήσεις. Επεσήμανε ότι ως ένα επιτυχημένο, βραβευμένο πωλητής, θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη για την ομάδα του στο ABC, Inc.

Συμβουλές για τη σύνταξη μιας παραπομπής συνοδευτική επιστολή

Όνομα-ρίψη δεν έρχεται εύκολα σε μερικούς ανθρώπους, ειδικά αν είστε ήδη πάλη με το πώς να γράψω για τα επιτεύγματά σας και να πωλούν τον εαυτό σας σε μια μισθώνοντας διευθυντή. Ακόμα κι αν μπορεί να είναι μια πρόκληση, που αναφέρεται για δουλειά μπορεί να σας δώσει μια ώθηση έναντι του ανταγωνισμού. Τουλάχιστον, θα πρέπει να σας βοηθήσει να θεωρηθεί για μια συνέντευξη. Στην καλύτερη περίπτωση, θα μπορούσε να σας δώσει ένα πόδι στην πόρτα που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια προσφορά εργασίας.

Παραδείγματα κριτική. Αν δεν είστε σίγουροι για το τι να γράψω, βοηθά να δούμε τα παραδείγματα των συνοδευτικών επιστολών, αν και θα θελήσετε να tailor-mail σας για να ταιριάζουν σε συγκεκριμένες προσωπικές και επαγγελματικές σας περιστάσεις.

Αναφέρεται η εκ των προτέρων παραπομπή. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε μια σύντομη αναφορά της παραπομπής και τη σύστασή σας αμέσως στη συνοδευτική επιστολή σας. Η στρατηγική αυτή θέτει την παραπομπή στο μπροστινό μέρος του μυαλού του αναγνώστη, δίνοντας τους το πλαίσιο για τις πληροφορίες που ακολουθεί.

Κάντε την καλύτερη πρώτη εντύπωση. Επέκταση στις δυνάμεις σας και γιατί είστε ο καλύτερος υποψήφιος για τη δουλειά. Συνοδευτική επιστολή σας προσφέρει την ευκαιρία να κάνει μια ισχυρή πρώτη εντύπωση, δεδομένου ότι είναι πιθανό το πρώτο πράγμα που ένας διευθυντής προσλήψεων βλέπει, ίσως ακόμη και πριν από το βιογραφικό σας.

Μοιραστείτε τα επιτεύγματά σας. Αναφορά σύντομη παραδείγματα των επιτυχιών σας στο χώρο εργασίας για να αποδείξετε ότι είστε το πιο ειδικευμένο πρόσωπο για τη δουλειά.

Επιμεληθούν προσεκτικά την επιστολή σας. Όπως συμβαίνει με όλες τις επιχειρήσεις αλληλογραφία, βεβαιωθείτε ότι έχετε διορθώσουν τη συνοδευτική επιστολή σας για τη σωστή ορθογραφία και τη γραμματική, και βεβαιωθείτε ότι οι αγώνες των πληροφοριών σε όλα τα έγγραφα που υποβάλλετε.

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *