Πωλήσεις Καριέρα: Top Επιτροπή, με βάση Πωλήσεις

Posted on

Πωλήσεις Καριέρα: Top Επιτροπή, με βάση Πωλήσεις

Η εργασία σε μια επιτροπή, με βάση τη δουλειά των πωλήσεων μπορεί να είναι μια επικερδής τρόπος για να κερδίσουν τα προς το ζην, αν έχετε τις δεξιότητες επικοινωνίας, δεξιότητες πωλήσεων, και την ικανότητα να κλείσει μια συμφωνία.

Πώς λειτουργεί η αμοιβή της επιτροπής; Οι εργοδότες έχουν πολλές διαφορετικές μεθόδους για την αποζημίωση των εργαζομένων, συμπεριλαμβανομένων των ωρομισθίων, μισθός, μπόνους, πριμ, το κόστος του κύκλου ζωής αυξάνεται, καθώς και οι προμήθειες. συστήματα Επιτροπή για τους εργαζόμενους ανταμοιβή αποζημίωση για την πώληση προϊόντων απευθείας στους καταναλωτές ή άλλες επιχειρήσεις.

Το ποσό της προμήθειας που καταβάλλεται βασίζεται στην επίτευξη των κριτηρίων των πωλήσεων, όπως την επίτευξη των στόχων ή την υπέρβαση των ποσοστώσεων.

Διαφορετικοί τύποι της Επιτροπής

Ανάλογα με τον εργοδότη, η επιτροπή μπορεί να καταβληθεί στην κορυφή της βάσης αμοιβής ή μισθού, καταβάλλονται ως μια ισοπαλία εναντίον κέρδη μέλλον προμήθειας, ή καταβάλλονται ως μπόνους.

 • Ευθεία Επιτροπής είναι η πιο αγνή μορφή της προμήθειας, όπου οι εργαζόμενοι να λαμβάνουν αμοιβές που βασίζονται αποκλειστικά στις πωλήσεις που παράγουν.
 • Ισοπαλία έναντι μελλοντικών Επιτροπή παρέχει στους εργαζομένους του εισοδήματος που αφαιρείται από την επιτροπή, εφόσον έχει κερδίσει.
 • Μισθός Plus Επιτροπής συστήματα περιλαμβάνουν τη θέσπιση ενός συνόλου αποδοχών του προσωπικού πωλήσεων και, στη συνέχεια, προσθέτοντας έσοδα από προμήθειες με βάση τις πωλήσεις που παράγονται.
 • Μισθός Plus Bonus ρυθμίσεις για την αποζημίωση συνεπάγονται τη δημιουργία ενός συνόλου μισθό που συμπληρώνεται με ένα ποσό εφάπαξ όταν οι εργαζόμενοι την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων πωλήσεων.

Πώς Επιτροπή Υπολογιζόμενη

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές δομές ότι οι εργοδότες χρησιμοποιούν ως βάση για τον υπολογισμό των προμηθειών.

Μικτό Πώληση Επιτροπή Στην απλούστερη μορφή του, προμήθειας μπορεί να βασίζεται σε συνολικό όγκο πωλήσεων. Για παράδειγμα, ένας πωλητής ακινήτων πωλεί ένα σπίτι και λαμβάνει 1,5% της τιμής πώλησης ως προμήθεια.

Ποσοστό Κέρδους Επιτροπή μπορεί να βασίζεται σε ένα ποσοστό των κερδών σε ένα στοιχείο που υπερβαίνει το κόστος του εργοδότη. Για παράδειγμα, αν ένα αυτοκίνητο κοστίζει στον αντιπρόσωπο $ 20,000 ένας πωλητής αυτοκινήτων θα μπορούσε να κερδίστε 5% της τελικής τιμής πώλησης πάνω από $ 20.000.

Η μεταβλητή της Επιτροπής συστήματα προμηθειών μεταβλητή περιλαμβάνει διαφορετικά ποσοστά προμήθειας σε διάφορα επίπεδα των πωλήσεων ή μετά την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων. Για παράδειγμα, ένας πωλητής μπορεί να πάρει 3% προμήθεια για την πρώτη $ 100.000 σε πωλήσεις, 5% επί των πωλήσεων από $ 100,000- $ 200.000, και 7% για όλες τις πωλήσεις άνω των $ 200.000.

Επικράτεια Επιτροπή Πωλήσεις προμήθεια Επικράτεια ή ομάδα πωλήσεων περιλαμβάνει επιβραβεύοντας όλα πωλητές σε μια ομάδα, αν η ομάδα πληροί ή υπερβαίνει τους στόχους πωλήσεων στην περιοχή τους.

Top 7 της Επιτροπής, με βάση την απασχόληση

Αυτές είναι μερικές από τις προμήθειες με βάση τις θέσεις εργασίας των πωλήσεων με το υψηλότερο κέρδη δυναμικό με βάση τις πληροφορίες που παρέχονται από το Bureau of Labor Statistics.

 1. Αντιπρόσωπος Πωλήσεων Διαφήμιση

Διαφήμιση αντιπρόσωποι πωλήσεων πωλούν διαφημιστικό χώρο στο διαδίκτυο, μετάδοση, και να εκτυπώσετε τις πλατφόρμες των μέσων ενημέρωσης σε επιχειρήσεις και ιδιώτες. ευθύνες εργασίας περιλαμβάνουν επαφή με δυνητικούς πελάτες, κάνοντας παρουσιάσεις πωλήσεων, καθώς και τη διατήρηση των λογαριασμών των πελατών.

Μισθός: Η μέση ετήσια αμοιβή για πράκτορες πωλήσεων διαφήμισης ήταν $ 49680 Μάιο 2017. Το χαμηλότερο 10% κερδίζουν λιγότερα από $ 24320, και το υψηλότερο 10% κέρδισαν περισσότερο από $ 108.7 χιλιάδων.

Job Outlook: Απασχόληση των μέσων διαφήμισης πωλήσεις προβλέπεται να μειωθεί κατά 4% από το 2016 έως το 2026. Ωστόσο, οι προοπτικές είναι πολύ καλύτερες στην ψηφιακή αγορά. Η αυξανόμενη ποσότητα των διαφημίσεων αναμένεται να συγκεντρώνεται σε ψηφιακά μέσα, συμπεριλαμβανομένων των online διαφημίσεις βίντεο, διαφημίσεις μηχανή αναζήτησης, και άλλες ψηφιακές διαφημίσεις που προορίζονται για smartphones και υπολογιστές tablet στιλ.

 1. Ενέργεια Broker

μεσίτες Ενέργειας αγορά ή πώληση ενεργειακών προϊόντων για λογαριασμό των κατοικιών ή εμπορικούς πελάτες ή επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας. Θα διαπραγματευτεί και να επιβλέπει τις συμβάσεις πωλήσεων ενέργειας στους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις.

Μισθός: Η μέση ετήσια αμοιβή για την ενέργεια μεσίτες ήταν $ 52510 Μάιος 2017.

Job Outlook: Απασχόληση ενέργειας μεσίτες προβλέπεται να αυξηθεί κατά 10-14% 2016 – 2026, ταχύτερα από το μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα.

 1. Ασφαλιστικός Σύμβουλος Πωλήσεων

Ασφαλιστικοί πράκτορες πωλήσεων επαφή πιθανούς πελάτες και μία πωλούν ή περισσότερα είδη ασφάλισης. Αρμοδιότητες περιλαμβάνουν εξηγώντας διάφορα ασφαλιστήρια συμβόλαια και βοηθούν τους πελάτες να επιλέξουν κατάλληλα σχέδια.

Μισθός: Η μέση ετήσια αμοιβή για πράκτορες ασφαλιστικών πωλήσεις ήταν $ 49,710 Μάιο 2017. Το χαμηλότερο 10% κερδίζουν λιγότερα από $ 27,180 και το υψηλότερο 10% κέρδισαν περισσότερο από $ 125.19 χιλιάδες.

Job Outlook: Απασχόληση των πρακτόρων ασφαλιστικών πωλήσεις προβλέπεται να αυξηθούν κατά 10% 2016 – 2026, ταχύτερα από το μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα. Η αύξηση της απασχόλησης θα πρέπει να είναι ακόμη πιο ισχυρή για τους πράκτορες που πωλούν ασφάλιση υγείας, καθώς αυτό το τμήμα του ασφαλιστικού κλάδου προβλέπεται να αυξηθούν ταχύτερα από ό, τι άλλοι. Η απασχόληση των αντιπροσώπων πωλήσεων ασφαλιστικών άμεση φορείς υγείας και της ιατρικής ασφάλισης προβλέπεται να αυξηθεί 28% 2016-2026.

 1. Real Estate Brokers και Πωλήσεων Πράκτορες

μεσίτες ακινήτων και πράκτορες πωλήσεων βοηθήσει τους πελάτες να αγοράζουν, πωλούν, και ενοικίαση κατοικιών και εμπορικών ακινήτων. Παρά το γεγονός ότι οι μεσίτες και πράκτορες κάνουν παρόμοια δουλειά, οι μεσίτες ακινήτων άδεια να διαχειρίζονται τις δικές τους επιχειρήσεις ακινήτων.

Μισθός: Η μέση ετήσια αμοιβή για μεσίτες ακινήτων ήταν $ 56 730 Μάιο 2017. Το χαμηλότερο 10% κερδίζουν λιγότερα από $ 24.16 χιλιάδων, και το υψηλότερο 10% κέρδισαν περισσότερο από $ 151660. Η μέση ετήσια αμοιβή για πράκτορες πωλήσεων ακινήτων ήταν $ 45.99 χιλιάδες τον Μάιο του 2017. Το χαμηλότερο 10% κέρδισε λιγότερο από $ 23.130, ενώ το υψηλότερο 10% κέρδισαν περισσότερο από $ 109490.

Job Outlook: Απασχόληση των μεσιτών ακινήτων και πράκτορες πωλήσεων αναμένεται να αυξηθεί κατά 6% από το 2016 έως το 2026. Αυτό είναι περίπου τόσο γρήγορα όσο το μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα. Προοπτικές απασχόλησης είναι πιο ευνοϊκές περιόδους οικονομικής επέκτασης και χαμηλών επιτοκίων.

 1. Μηχανικοί πωλήσεων

Οι μηχανικοί πωλήσεων πωλούν σύνθετα επιστημονικά και τεχνολογικά προϊόντα ή τις υπηρεσίες προς τις επιχειρήσεις. Πρέπει να έχουν ευρεία γνώση των τμημάτων και λειτουργιών των προϊόντων και να κατανοήσουν τις επιστημονικές διεργασίες που κάνουν αυτά τα προϊόντα εργασίας.

Μισθός: Η μέση αμοιβή για τους μηχανικούς πωλήσεων Μάιο του 2017 ήταν $ 98720, με την κορυφή 10% κερδίζουν τουλάχιστον $ 162740, και το κάτω μέρος 10% κερδίζουν λιγότερα από $ 56,940. Οι υψηλότερες μέσες πωλήσεις καταβλήθηκαν στους τομείς των τηλεπικοινωνιών, συστημάτων πληροφορικής σχεδιασμό των υπηρεσιών, καθώς και χονδρικής πώλησης ηλεκτρονικών ειδών τμήματα της αγοράς.

Job Outlook : Η απασχόληση των μηχανικών πωλήσεις προβλέπεται να αυξηθούν κατά 7% 2016-2026, περίπου όσο γρήγορα από το μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα. Η αύξηση της απασχόλησης είναι πιθανό να είναι ισχυρή για τους μηχανικούς πωλήσεων που πωλούν λογισμικό και hardware. Ισχυρή ανάπτυξη της βιομηχανίας αναμένεται επίσης στο σχεδιασμό συστημάτων πληροφορικής και συναφείς υπηρεσίες.

 1. Τίτλοι, Commodities, και Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες Πωλήσεις Πράκτορες

Τίτλοι, τα εμπορεύματα και τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες πράκτορες πωλήσεων συνδέουν τους αγοραστές και τους πωλητές στις χρηματοπιστωτικές αγορές. Πωλούν τίτλους σε ιδιώτες, επιχειρήσεις συμβουλές που είναι σε αναζήτηση των επενδυτών και τη συμπεριφορά συναλλαγές.

Μισθός: μέσα Η μέση ετήσια αμοιβή για κινητές αξίες, τα εμπορεύματα και τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες πωλήσεων ήταν $ 63.78 χιλιάδων Μάιο 2017. Το χαμηλότερο 10% κερδίζουν λιγότερα από $ 33 060, και το υψηλότερο 10% κέρδισαν περισσότερο από $ 208.000.

Job Outlook: Απασχόληση των κινητών αξιών, εμπορευμάτων και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών πράκτορες πωλήσεων αναμένεται να αυξηθεί 6 τοις εκατό από το 2016 έως το 2026. Αυτό είναι περίπου τόσο γρήγορα όσο το μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα.

 1. Χονδρικό και Βιομηχανία Αντιπροσώπων Πωλήσεων

αντιπροσώπους χονδρικής και την κατασκευή των πωλήσεων πωλούν τα προϊόντα σε επιχειρήσεις, κυβερνητικές υπηρεσίες και άλλους οργανισμούς. Μια πωλήσεις εκπρόσωπος επαφές των πελατών για λογαριασμό του κατασκευαστή ή του χονδρεμπόρου, εξηγεί τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που πωλούν, τιμές διαπραγματεύεται, και απαντά σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που οι πελάτες έχουν σχετικά με τα προϊόντα.

Μισθός: Η μέση αμοιβή Μάιο 2017 ήταν $ 60340, με την κορυφή 10% κερδίζουν τουλάχιστον $ 120.28 χιλιάδων, και το κάτω μέρος 10% κερδίζουν λιγότερα από $ 27.76 χιλιάδες. Στην κατηγορία αυτή, οι εκπρόσωποι των πωλήσεων που πωλούν την τεχνική και επιστημονική προϊόντα κέρδισαν τις υψηλότερες αποδοχές.

Job Outlook: Η συνολική απασχόληση των εκπροσώπων χονδρικής και την κατασκευή πωλήσεις προβλέπεται να αυξηθούν 5% από το 2016 έως το 2026. Αυτό είναι περίπου τόσο γρήγορα όσο το μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα.

Ποιο είναι το επόμενο για μια διαδρομή Πωλήσεις καριέρας

Πώς μπορείτε να γίνεστε καριέρα πωλήσεις σας; Το επόμενο βήμα στην πορεία της σταδιοδρομίας για τους εργαζόμενους που θέλουν να προχωρήσουν από έναν ρόλο πωλήσεων είναι συνήθως μια θέση διευθυντή πωλήσεων. Η μέση αμοιβή το 2017 για έναν διευθυντή πωλήσεων ήταν $ 121.060. Απασχόληση για το ρόλο αυτό αναμένεται να αυξηθεί κατά 7% μεταξύ 2016 και 2026.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *