Πωλήσεις Καριέρα: Η οικοδόμηση ενός βιογραφικού για Πωλήσεις

Posted on

Πωλήσεις Καριέρα: Η οικοδόμηση ενός βιογραφικού για Πωλήσεις

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μέχρι σήμερα βιογραφικό ότι οι κατάλογοι των στόχων, την εμπειρία, την εκπαίδευσή τους και τις φαινομενικά υποχρεωτική «αναφορές επιπλωμένα κατόπιν αιτήματος» tagline. Με τόσους πολλούς κυνηγούς δουλειά χρησιμοποιώντας ένα κοινό βιογραφικό μορφή, διευθυντές προσλήψεων είναι αναγκασμένοι είτε να φίλτρο μέσα από μια πλημμύρα των υποβληθούν βιογραφικά ή ψάξτε για μία που ξεχωρίζει.

Μία ή Πολλές;

Άτομα που αναζητούν εργασία οι οποίοι αναζητούν ενεργά μια θέση πώλησης και οι οποίοι σχεδιάζουν να στείλει πολλαπλά αντίγραφα του βιογραφικού τους, θα χρησιμοποιήσει πιθανότατα ένα μόνο βιογραφικό. Αυτό το γυαλισμένο και επαγγελματικό βιογραφικό πρέπει να παρέχουν γενικές πληροφορίες που αναδεικνύει τα άτομα που αναζητούν εργασία δεξιότητες, την εμπειρία και την εκπαίδευση που θα έκκληση προς τον γενικό διευθυντή προσλήψεων. Με άλλα λόγια, βιογραφικά αποστέλλονται σε πολλές εταιρείες είναι βανίλια. Δεν είναι προσανατολισμένα για μια θέση συγκεκριμένο ή σε μια συγκεκριμένη εταιρεία.

Οι γενικές βιογραφικά που υποβλήθηκαν με την πρόθεση του να πάρει όσες συνεντεύξεις όσο το δυνατόν περισσότερο από όσες επιχειρήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο.

άτομα που αναζητούν εργασία να λάβει μια πιο στοχευμένη προσέγγιση θα ωφεληθεί σε μεγάλο βαθμό από το να έχουν ένα βιογραφικό στερεότυπο που είναι προσαρμοσμένες σε κάθε εταιρεία το βιογραφικό υποβάλλεται. Κάθε βιογραφικό έχει το δικό του «γεύση» και δεν έχει σχεδιαστεί για να προσελκύσει τον γενικό διευθυντή προσλήψεων, αλλά σε μια συγκεκριμένη μισθώνοντας διευθυντή.

Αυτή η στοχευμένη προσέγγιση είναι συχνά αυτό που κάνει ένα βιογραφικό να ξεχωρίσει από το πλήθος.

Προσαρμογή βιογραφικό σας

Εκτός αν σχεδιάζετε για την αποστολή ένα αντίγραφο του βιογραφικού σας σε κάθε επιχείρηση που μπορεί ή δεν μπορεί να έχει ανοίγματα για τους επαγγελματίες των πωλήσεων, τα αποτελέσματά σας θα βελτιωθεί δραστικά εάν στείλετε μια προσαρμοσμένη βιογραφικό σε μεμονωμένους εργοδότες. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αρχίσει το βιογραφικό σας γράφοντας με την έρευνα. Για παράδειγμα, αν μάθουν ότι το ABC Πωλήσεις Επιχειρήσεων έχει ένα άνοιγμα για τον εκτελεστικό λογαριασμού, και  την έρευνά σας δείχνει ότι ABC είναι το είδος της εταιρείας για τους οποίους θέλετε να απολαύσετε εργασίας, το πρώτο σας βήμα της έρευνας ήταν να ανακαλύψει τι ακριβώς ένας λογαριασμός εκπρόσωπος για το ABC θα πρέπει να πωλούν, στους οποίους πωλούν και όπου πωλούν.

Μόλις έχετε μια σταθερή κατανόηση του τι κάνει ένας λογαριασμός εκτελεστικό εργασίας για το ABC, ο χρόνος είναι να δημιουργήσει το βιογραφικό σας. Ο στόχος σας πρέπει να είναι να στοχεύσει όλο το περιεχόμενο για το βιογραφικό σας προς το τι θα πρέπει να ψάχνει ο διευθυντής προσλήψεων για το ABC σε ένα βιογραφικό.

Για παράδειγμα, αν η εκπαίδευση ταιριάζει σας και σε αυτό που θα πρέπει πιθανότατα ένας αντιπρόσωπος πωλήσεων ABC, φροντίστε να τονίσετε την εκπαίδευσή σας. Αν, όμως, η εμπειρία των πωλήσεων σας δεν ταιριάζουν πολύ καλά, θα πρέπει να πάρετε δημιουργικοί και τονίζουν πως οι δεξιότητες που έμαθαν κατά τη διάρκεια της εμπειρίας πωλήσεις σας ταιριάζουν καλά στη θέση των πωλήσεων στο ABC.

Ό, τι βάζετε τις ανάγκες βιογραφικό σας να έχει νόημα και να σχετίζονται με τη θέση για την οποία κάνετε αίτηση. Η οικοδόμηση μια περίληψη των πωλήσεων με αυτό τον τρόπο κάνει το τελικό αποτέλεσμα, το βιογραφικό σας, ένα ισχυρό εργαλείο πωλήσεων. Ας σας  αναζήτηση εργασίας διαγωνισμό υποβάλλουν βιογραφικά στερεότυπο τους και να σας κάνει να ξεχωρίζουν από το πλήθος.

Υποβολή Προσαρμοσμένη βιογραφικό σας

Μόλις το βιογραφικό σας έχει προσαρμοστεί, θα θελήσετε πιθανώς να βεβαιωθείτε ότι παίρνει στα σωστά χέρια. Ενώ θα μπορούσε απλά να ακολουθήσετε κάποια βιογραφικό υποβολή κατευθυντήριες γραμμές ότι μια εταιρεία που δίνει, κάτι τέτοιο θα προσγειωθεί μόνο το βιογραφικό σας στο σωρό των άλλων ληφθέντων βιογραφικά. Μια καλύτερη προσέγγιση είναι να παραδώσει παραδώσει το βιογραφικό σας για την πρόσληψη διευθυντή. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, καλέστε την εταιρεία και να μάθετε το όνομα του μισθώνοντας διευθυντή, ο καλύτερος τρόπος για να της και ταχυδρομική διεύθυνση της επικοινωνήσετε.

Στη συνέχεια, κάνετε κάποια έρευνα χρησιμοποιώντας το δίκτυο και περιοχές όπως LinkedIN για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το μισθώνοντας διευθυντή. Κάτι τέτοιο μπορεί να σας δώσει επιπλέον πληροφορίες που σας εμπνέει για να αλλάξει το βιογραφικό σας για άλλη μια φορά ή μπορεί να σας δώσει ιδέες για το πώς να δημιουργήσει τη συνοδευτική επιστολή σας για να συλλάβει την προσοχή του μισθώνοντας διευθυντή του. Το πιο προσαρμοσμένη μπορείτε να κάνετε την όλη διαδικασία, τόσο το καλύτερο.

Μόλις ξέρετε ποιος πρόκειται να διαβάσετε το βιογραφικό σας, με τον καλύτερο τρόπο για να πάρει το βιογραφικό σας στα χέρια τους και ξέρουν τόσο πολύ όπως μπορείτε για τη λήψη αποφάσεων, να στείλετε προσαρμοσμένο το βιογραφικό σας απευθείας στο εν λόγω πρόσωπο. Μόλις ολοκληρωθεί, να προχωρήσουμε στο επόμενο ευκαιρία για τη δουλειά σας και να επαναλάβετε την όλη διαδικασία.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *