Πού να ξεκινήσετε ως συγγραφέας Ελεύθερος επαγγελματίας

Posted on

Πού να ξεκινήσετε ως συγγραφέας Ελεύθερος επαγγελματίας

Το γράψιμο είναι ένα ευέλικτο επάγγελμα, και ελεύθερος επαγγελματίας μπορεί να είναι μια προσοδοφόρα τρόπος για έναν επαγγελματία συγγραφέα για να κερδίσουν χρήματα από το σπίτι. Ωστόσο, οι αρχάριοι πρέπει να πάρετε το χρόνο για να αποκτήσουν εμπειρία και να οικοδομήσουν το εμπορικό σήμα τους. Αν είστε λίγο ξεκινάμε ως ανεξάρτητος συγγραφέας, προσδιορίζει τους τομείς εμπειρίας σας και να παρασκευάζονται με δείγματα γραφής πριν ξεκινήσετε την αναζήτησή σας για τους πελάτες και την εργασία.

Τα παρακάτω είναι μερικές καλές θέσεις για τον ταλαντούχο συγγραφέα για να πάρει την πρακτική, να χτίσουν κάποια αξιοπιστία, και συσσωρεύονται ένα σώμα της εργασίας για να δείξει σε πιο επιλεκτικές εκδότες. Επίσης, αυτά τα καταστήματα μπορούν να βοηθήσουν τους συγγραφείς να οικοδομήσουμε μια παρουσία μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία είναι απαραίτητη για την οικοδόμηση το είδος των παρακάτω που θα σας βοηθήσει να οικοδομήσουμε, να διατηρήσει, και να αναπτυχθούν επιτυχημένη καριέρα ανεξάρτητο γράψιμο σας σε μακροπρόθεσμη βάση.

Clickworker

Παγκόσμια crowdsourcing εταιρεία Clickworker προσλαμβάνει ανεξάρτητους εργολάβους για τη συγγραφή θέσεις εργασίας, καθώς και η εισαγωγή δεδομένων, τη μετάφραση, την έρευνα και άλλες πολύ μικρές θέσεις εργασίας. Η εταιρεία πληρώνει με βάση το κομμάτι ανά. αξιολογήσεις Εγγραφή και που πληροί τις προϋποθέσεις είναι απαραίτητες πριν από εργαζόμενους, που ονομάζεται εργαζομένων κλικ από την εταιρεία, μπορεί να δεχτεί εργασίες για την πληρωμή.

OneSpace.com

OneSpace προσφορές μικρο θέσεις εργασίας σε γενικές γραμμές γραπτώς, καθώς και λεπτομερείς γραπτές εργασίες σε ελεύθερους επαγγελματίες. Οι συγγραφείς πρέπει να περάσει μια σειρά από εκτιμήσεις και να οικοδομήσουμε μια βαθμολογία αξιοπιστίας για την πρόσβαση σε κάθε είδος εργασίας. υποβάλλεται Το έργο, ο συγγραφέας λαμβάνει ανατροφοδότηση, και η πληρωμή γίνεται με PayPal την επόμενη μέρα μετά τη δουλειά έχει εγκριθεί.

Μπορείτε να επισκεφθείτε OneSpace για ελεύθερους ευκαιρίες απασχόλησης  για να μάθετε ποιες εργασίες κεντρίσει το ενδιαφέρον σας.

HubPages

Hubpages λογαριασμούς εαυτό της ως την «κορυφαία σε απευθείας σύνδεση δημοσίευση οικοσύστημα.» Συγγραφείς εγγραφείτε και να δημοσιεύουν τις εργασίες τους σε κομβικό σημείο τους. Τα έσοδα από το Adsense και οι συνεργάτες χωρίζεται με HubPages.

Δεν υπάρχει καμία εγγύηση κέρδη. Αντίθετα, τα κέρδη σας εξαρτώνται από την ικανότητα του δικτυακού σας τόπου για να προσελκύσουν τους θεατές. Επιτυχής συγγραφείς προσθέσετε φρέσκο ​​περιεχόμενο στις περιοχές τους τακτικά, ακόμη και να διαρκέσει μερικούς μήνες πριν αρχίσετε να βλέπετε πληρωμές.

Ενώ Hubpages μπορεί να πάρει περισσότερες προσπάθειες για να κάνει σημαντικές χρήματα, είναι επίσης ένα από τα καλύτερα μέρη για να γράψετε ό, τι ευχαριστεί το περιεχόμενό σας. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος άλλος έχει ίδιο συμφέρον σας, και μπορείτε να μάθετε πολλά για τη δημιουργία εσόδων από διαφημίσεις, σε συνεργασία με τις λέξεις-κλειδιά, και τους τρόπους να γράψω για τα προϊόντα που μπορούν να παράγουν εισόδημα θυγατρικών.

Listverse

Listverse πληρώνει συγγραφείς $ 100 για την αρχική 1.500-λέξη άρθρα ιδιόμορφη σε μορφή λίστας. Οι συγγραφείς επιλέγουν τα θέματά τους και εμπορικές σχέσεις με αξιόπιστες πηγές για την επαλήθευση γεγονός.

Listverse εμφάνιση για το εκκεντρικό λίστες, όπως «10 Ασυνήθιστο Γάμος Παραδόσεις από όλο τον κόσμο.» Η πληρωμή γίνεται μέσω PayPal μόνο.

TextBroker

Οι συγγραφείς επιλέγουν τα θέματα του άρθρου από το παρεχόμενο πισίνα ερωτήσεων που καλύπτουν ένα φάσμα κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών, την τεχνολογία, την ομορφιά, τη διατροφή, τη μόδα, και την κηπουρική.

Κάθε συγγραφέας θα υποβάλει ένα δείγμα γραφής για να τοποθετηθεί σε μια ομάδα γραπτώς από το επίπεδο δεξιοτήτων, με πληροφορίες από έναν επεξεργαστή κειμένου για να ακονίσει τις δεξιότητές τους.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση των 10 άρθρων σε ένα ορισμένο επίπεδο, μπορείτε να ζητήσετε να ανεβάσουμε στο επόμενο, επίπεδο υψηλότερο επίπεδο μισθών. Μετά τα άρθρα σας εγκριθεί και έγινε αποδεκτή από τον πελάτη, η πληρωμή γίνεται κάθε εβδομάδα στο PayPal.

δέσμης ενεργειών

Scripted ελεύθερους επαγγελματίες γήπεδο αναθέσεις απευθείας στους πελάτες. Μπορούν να γράφουν σε κάθε κλάδο, όπου έχουν εμπειρία. Παρά το γεγονός ότι κάθε εργασία έχει μια ελάχιστη τιμή, συγγραφείς να ορίσετε τα ποσοστά τους.

Εγγυημένα η πληρωμή γίνεται πέντε ημέρες μετά το έργο έγινε δεκτή. Εάν η εργασία έχει απορριφθεί, οι συγγραφείς μπορούν να πληρούν τις προϋποθέσεις για μερική πληρωμή.

Verblio

Με περίπου 1.300 πελάτες σε 40 διαφορετικές βιομηχανίες, Verblio προσφορές τους ελεύθερους επαγγελματίες την ευκαιρία να γράφουν και να πωλούν 300-3,000 λόγια του περιεχομένου σε συνδρομητές με βάση την έκταση της ειδικότητάς τους. Συγγραφείς πληρώνονται για την εργασία που πωλείται.

Νέα ελεύθερους επαγγελματίες εργάζονται σε μικρά έργα που μπορεί να αυξηθεί σε περισσότερο έργα. Η πώληση ποιότητα του περιεχομένου και κερδίζοντας σχόλια πέντε αστέρων, θα σας ανταμείψει με πλέον έργα που μπορείτε να γράψετε για την αγαπημένη τους πελάτες σας κάθε μήνα.

Konsus

Συγγραφείς με Konsus συνεργαστεί άμεσα με ένα διαχειριστή του έργου που διαχειρίζεται όλες τις επικοινωνίες με τον πελάτη. Αυτή φύλλα συγγραφείς ελεύθεροι να γράφουν, αντί να ξοδεύουν χρόνο ψάχνοντας για δουλειά.

Οι θέσεις χώρο μια σταθερή ροή των έργων από την οποία να επιλέξει. Η πληρωμή είναι εγγυημένη στην ώρα τους, ακόμη και αν ο πελάτης πληρώνει αργά ή και καθόλου.

Zen Περιεχόμενο

Zen προσφορές περιεχόμενο γραπτώς θέσεις εργασίας για την περιγραφή του προϊόντος, συχνές ερωτήσεις, αντίγραφο αγγελιών, listicles, παρουσιάσεις, άρθρα, blog θέσεις, και τους οδηγούς αγοράς. Οι συγγραφείς εργάζονται σε βιομηχανίες με τις οποίες είναι εξοικειωμένοι, και κάθε κομμάτι ολοκληρώθηκε το έργο αξιολογείται για την ποιότητα.

Η εταιρεία εκφράζει την ικανοποίησή της νέας ελεύθερους επαγγελματίες και υπόσχεται να τους βοηθήσει να αναπτυχθούν σε δεξιότητες τους. Οι βέλτιστες πρακτικές είναι διαθέσιμες στους συγγραφείς σε τακτικά προγραμματισμένα σεμινάρια.

Skyword

Συγγραφείς σε Skyword ανοίξει ένα λογαριασμό και να παρέχουν δείγματα περιεχομένου σε τομείς της ειδικότητάς τους, καθώς και μια λίστα των κοινωνικών λογαριασμών. Όταν χαρτοφυλακίου τους είναι πλήρης, έχουν επιλέξει να blogs γράφουν, θέσεις μέσα μαζικής ενημέρωσης και άρθρων σε τομείς της ειδικότητάς τους.

Η πρόσβαση σε άρθρα καλής πληρωμής καθορίζεται από τη δύναμη του χαρτοφυλακίου, οπότε βεβαιωθείτε ότι το χαρτοφυλάκιό σας παρουσιάζει την καλύτερη εργασία σας, όταν κάνετε αίτηση. Η ιστοσελίδα πληρώνει δύο φορές το μήνα μέσω του PayPal για εγκεκριμένες εργασίες.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *