Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των Freelancing;

Posted on

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των Freelancing;

Αν έχετε κάνει την απόφαση που θέλετε να εργαστείτε από το σπίτι, το επόμενο ερώτημα για πολλούς είναι:  Θα πρέπει να εργαστεί για τον εαυτό μου ή να βρουν μια θέση τηλεργασίας για την απασχόληση;

Ειλικρινά, συνθήκες πολύ συχνά λάβει την απόφαση αυτή για μας. Ωστόσο, αν είστε αρκετά τυχεροί για να ζυγίζει τα πλεονεκτήματα της αυτοαπασχόλησης (ή ελεύθερος επαγγελματίας) έναντι των παραδοσιακών απασχόληση, σκεφτείτε αυτά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της αυτοαπασχόλησης.

Πλεονεκτήματα

Περισσότερα Ελευθερία στον προγραμματισμό και την εκτέλεση εργασιών

Η ελευθερία να επιλέξει το πρόγραμμά σας είναι ένα από τα πιο ελκυστικά οφέλη της freelancing. Επειδή το IRS καθορίζει ένα ανεξάρτητο ανάδοχο ως κάποιος που μια εταιρεία δεν κατευθύνει «τα μέσα και τις μεθόδους» με τις οποίες εργάζονται, που φυσικά έχουν περισσότερη ελευθερία στο πρόγραμμά τους. Οι ανεξάρτητοι εργολάβοι συχνά δίνεται εργασίας με βάση το έργο και καταβάλλεται με την ολοκλήρωση του έργου.

Είναι πιο εύκολο να βρουν εργασία

Όταν οι εταιρείες προσλαμβάνουν ελεύθερους επαγγελματίες, που δεν κάνουν τόσο μεγάλη δέσμευση, όπως είναι όταν την πρόσληψη ενός υπαλλήλου, και έτσι μπορεί να είναι πρόθυμοι να προσλάβουν κάποιον για ένα one-time εργασία με ένα λιγότερο εντυπωσιακό βιογραφικό. Έτσι, ελεύθερος μπορεί να είναι ένας τρόπος για να σπάσει σε μια νέα γραμμή της εργασίας. Όμως, το έργο θα πρέπει να αποδείξει τις ικανότητές σας, εάν θέλετε να πάρετε περισσότερες.

Εργασία στο σπίτι θέσεις πιο πιθανό

Αν και ανεξάρτητοι εργολάβοι μπορούν να εργαστούν σε ένα γραφείο, επειδή δεν είναι τόσο στενά εποπτεύεται οι εργαζόμενοι είναι πιο πιθανό να βασίζονται στο σπίτι. Αυτό μπορεί να είναι ένα όφελος για μια εταιρεία να προσλάβει εργολάβους, επειδή δεν χρειάζεται να παρέχει χώρους γραφείων τους.

Εκπίπτουν από την φορολογία τα έξοδα των επιχειρήσεων

Οι αυτοαπασχολούμενοι μπορούν να διαγράψουν ένα αριθμό διαφορετικών επιχειρηματικών δαπανών για φόρους εισοδήματος τους. Μεταξύ των φορολογικών αυτοαπασχόλησης μειώσεις εργάζονται στο σπίτι τους αναδόχους απολαύσετε είναι η έκπτωση γραφείο στο σπίτι.

Δεν Φόροι απομάκρυνσης από το Πληρωμές

Οι έλεγχοι που ανεξάρτητους εργολάβους λαμβάνουν από τους πελάτες είναι συνήθως μεγαλύτερα από ό, τι θα ήταν σαν εργαζόμενοι, επειδή δεν τους φόρους λαμβάνονται έξω. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρωστάμε φόρους, αλλά παίρνουν περισσότερα χρήματα προκαταβολικά.

Η αποζημίωση μπορεί να είναι υψηλότερη

Επειδή η μίσθωση ενός αναδόχου μπορεί να είναι φθηνότερο για μια επιχείρηση, μπορεί να είναι σε θέση να προσφέρουν ένα υψηλότερο ποσοστό της αποζημίωσης. Ωστόσο, αυτό δεν είναι καθόλου πάντα την υπόθεση.

Μειονεκτήματα

Η τελευταία pro στην προηγούμενη λίστα φαίνεται να έρχεται σε αντίθεση με την πρώτη con σε αυτή τη λίστα. Να θυμάστε ότι οι εταιρείες είναι πάντα ψάχνει σε κατώτατη γραμμή τους, και έτσι η αποζημίωση μπορεί να ποικίλει άγρια ​​ανάλογα με τις επιθυμητές δεξιότητες και την αγορά για αυτές τις δεξιότητες.

Δεν απαιτείται να λάβετε τον κατώτατο μισθό

Επειδή ένας ανεξάρτητος ανάδοχος γίνεται συχνά με βάση το έργο, δεν υπάρχει καμία εγγύηση τι η ωριαία αμοιβή μπορεί να είναι ή αν είναι μεγαλύτερη από τον κατώτατο μισθό.

υψηλότερους φόρους

Οι εργοδότες πληρώνουν το μισό το κόστος της Κοινωνικής Ασφάλισης και Medicare φόρους του εργαζομένου. Ανάδοχοι πληρώσει όλες αυτών των φόρων με το φόρο αυτοαπασχόλησης.

Φορολογική πληρωμών

Οι εργοδότες συλλογή εισοδήματος και φόρους μισθωτών υπηρεσιών μέσω μειώσεων των μισθών και να τα στείλει στην κυβέρνηση. Ο ανεξάρτητος ανάδοχος πρέπει να αναλάβει την αποστολή αυτών των πληρωμών, και μπορεί να απαιτούνται τριμηνιαίες φόρων πληρωμές.

Το κόστος της λειτουργίας μιας επιχείρησης

Αν και είναι ωραίο ότι το κόστος της λειτουργίας μιας επιχείρησης εκπίπτουν από τον φόρο, είναι ακόμα καλύτερο όταν κάποιος άλλος πληρώνει για τη σύνδεσή σας στο Internet, είδη γραφείου, καθώς και άλλες επιχειρηματικές ανάγκες. Συνήθως οι εργοδότες πληρώνουν για αυτά τα είδη των δαπανών.

Δεν Οφέλη

Οι παροχές όπως η ασφάλιση υγείας, διακοπές, προγράμματα συνταξιοδότησης, κλπ προσφέρονται στους υπαλλήλους μόνο,

Λιγότερο Ασφάλειας Εργασίας

Οι εταιρείες προσλαμβάνουν ανεξάρτητους εργολάβους συχνά επειδή έχουν βραχυπρόθεσμα σχέδια ή ακανόνιστη ροή εργασίας. Εργολάβοι εργάζονται μπορεί να έρθει σε γιορτή ή πείνα θητείες.

Πληρωμές έρχονται συχνά σε μη τακτική βάση

Ακριβώς όπως το έργο μπορεί να είναι ακανόνιστη, έτσι ώστε να οι πληρωμές. Μπορεί να κάνει την προσωπική του προϋπολογισμού δύσκολη.

Τιμολόγηση και Collection είναι ευθύνη του Αναδόχου

Σε αντίθεση με ένα εκκαθαριστικό σημείωμα, το οποίο έρχεται με το χρονοδιάγραμμα χωρίς δράση από τον υπάλληλο, ο ανάδοχος θα πρέπει συνήθως να στείλετε ένα τιμολόγιο που πρέπει να καταβληθεί. Και αν το τιμολόγιο δεν πληρώνονται στην ώρα τους, είναι ο ανάδοχος που θα πρέπει να παρακολουθεί την εξασφάλιση της καταβολής. Και σε μερικές περιπτώσεις οι πελάτες δεν μπορεί ποτέ να πληρώσει καθόλου, πράγμα που σημαίνει ότι πέφτει πάνω στον ανάδοχο να αναλάβει νομική δράση ή να δεχθεί να stiffed.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *