Πληροφορική (IT) Συνέχιση Συμβουλές και παραδείγματα

Posted on

Πληροφορική (IT) Συνέχιση Συμβουλές και παραδείγματα

Για αναζήτηση εργασίας κανέναν, γράφει ένα βιογραφικό μπορεί να είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο, αλλά για την τεχνολογία των πληροφοριών (ΤΠ) οι επαγγελματίες, μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Η ιδιαίτερα τεχνική βιομηχανία εξελίσσεται συνεχώς, και βιογραφικά πρέπει να ενημερώνεται συνεχώς.

Κατανόηση Προσοχή Span

Σε όλους τους τομείς, λίστες εργασίας συχνά παίρνουν εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες υποβολές. Λόγω του όγκου, διευθυντές προσλήψεων συχνά μόνο αποβουτυρωμένο συνεχίζεται. Αν το βιογραφικό σας είναι μόνο ένα τμήμα κειμένου, η αίτησή σας θα μπορεί να απορρίπτεται χωρίς ο διαχειριστής ποτέ ανάγνωση.

Για να αποφευχθεί αυτό, θα πρέπει να σπάσει το βιογραφικό σας σε κατηγορίες, όπως η εκπαίδευση, η ιστορία της εργασίας και των δεξιοτήτων. Θα πρέπει επίσης να δημιουργήσετε λίστες με κουκκίδες για να συνοψίσουμε τακτοποιημένα βασικές πληροφορίες. Λίστες και κατηγορίες κάνουν βιογραφικά περισσότερα οπτικά ελκυστικό και εύκολο να το διαβάσετε.

Περιορίστε το μήκος των βιογραφικό σας

Πρόσληψη διαχειριστές έχουν ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα για να αφιερώσουν στην ανάγνωση βιογραφικά, γι ‘αυτό προσπαθήστε να περιορίσετε το βιογραφικό σας σε μία σελίδα, ή δύο κατά την απόλυτη πλέον. Ό, τι πιθανώς θα αγνοούνται περισσότερο από ότι οι δύο σελίδες.

Χρησιμοποιήστε το βιογραφικό σας για να τονίσει μεγαλύτερα επιτεύγματα σας, αλλά να είστε βέβαιος να αφαιρέσει οποιαδήποτε εργασιακή εμπειρία από το κολέγιο ή το γυμνάσιο. Επίσης, αφαιρέστε τυχόν εμπειρίες που δεν έχουν άμεση σχέση με τη δουλειά κάνεις αίτηση. Αν έχετε μια ποικιλία εμπειριών, μπορεί να θέλετε να δημιουργήσετε διαφορετικές εκδόσεις του βιογραφικού σας που επισημαίνουν τις διαφορετικές εμπειρίες. Αυτά εμπειρία-ειδικών βιογραφικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την εφαρμογή για διαφορετικές θέσεις.

Επιτεύγματα Highlight, δεν Εργασίες

Τα περισσότερα βιογραφικά διαβάζεται σαν μια λίστα εργασιών, όπως «ενημερωμένο λογισμικό της εταιρείας, μεταχειρισμένα δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων για την αντιμετώπιση προβλημάτων, που δημιουργούνται βάσεις δεδομένων.» Αν και αυτό λέει μια εταιρεία που έκανε κάθε μέρα, δεν σας θέσει εκτός από τον ανταγωνισμό, επισημαίνοντας αυτό που με μοναδικό τρόπο να φέρει στην εργασία.

Αντ ‘αυτού, να επικεντρωθούν σε επιτεύγματά σας και να τους αναφέρω όσο πιο συγκεκριμένα γίνεται. Για παράδειγμα, εάν έχετε δημιουργήσει ένα πρόγραμμα που απλουστευμένες διαδικασίες και εξοικονόμηση χρόνου των εργαζομένων, που είναι σημαντικό να αναφέρουμε. Κάθε παράδειγμα όπου θα παραδοθούν τα αποτελέσματα πριν από την λήξη της προθεσμίας, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό, ή ξεπέρασε τις προσδοκίες αξίζει επισήμανση.

Όποτε είναι δυνατόν, χρησιμοποιήστε τους αριθμούς για να ποσοτικοποιήσει τις επιτυχίες σας. Για παράδειγμα, εάν έχετε αναπτύξει μια εφαρμογή που έσωσε τα χρήματα της εταιρείας σας, την κατάσταση πόσα χρήματα θα σωθεί. Αν εξορθολογισμό βοήθησε μια διαδικασία, χρησιμοποιήστε ένα ποσοστό για να δείξει πόσο πολύ πιο αποτελεσματική η διαδικασία έγινε. IT προσλήψεις, κυρίως, να εκτιμήσουν αυτό το είδος των δεδομένων.

Χρησιμοποιήστε λέξεις-κλειδιά

Θα πρέπει να προσαρμόσουμε κάθε βιογραφικό για να χωρέσει τη δουλειά κάνεις αίτηση. Ένας τρόπος για να γίνει αυτό είναι να συμπεριλάβετε λέξεις-κλειδιά από τη δουλειά λίστα για το βιογραφικό σας. Για παράδειγμα, εάν η λίστα εργασία περιλαμβάνει μια σειρά από δεξιότητες που απαιτούνται, περιλαμβάνουν αυτά τα λόγια δεξιοτήτων στο βιογραφικό σας (αν και μόνο αν έχετε αυτές τις δεξιότητες). Αυτό θα βοηθήσει ένας διευθυντής προσλήψεων εύκολα να δείτε ότι έχετε τα προσόντα για τη δουλειά.

Επιπλέον, πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν ένα Σύστημα Εντοπισμού Αιτών (ATS) στους αιτούντες οθόνη. Εάν ο αιτών δεν έχει αρκετό λέξεις-κλειδιά από την εργασία στην προσφυγή τους, ο υποψήφιος μπορεί να εξαλειφθεί.

Κατάργηση Προσωπικά Ενδιαφέροντα

Εκτός αν τα ενδιαφέροντά σας σχετίζονται άμεσα με την εργασία σας, οι εργοδότες πραγματικά δεν με νοιάζει αν παθιασμένος είσαι για το ποδόσφαιρο, μουσική ή φωτογραφία. Να είστε βέβαιος να λάβει το τμήμα συμφέροντα των βιογραφικό σας.

Η μόνη εξαίρεση σε αυτό είναι εάν είναι εκτός αντιστοιχεί εθελοντική εργασία σας με την εργασία σας. Για παράδειγμα, εάν έχετε δημιουργήσει ένα πρόγραμμα για μια τοπική μη κερδοσκοπική για τη διαχείριση των πληροφοριών δότη, αυτό είναι κάτι που είναι σχετικό με συμπεριλάβει στο βιογραφικό σας.

Δώστε έμφαση δεξιότητες

Αν θέλετε να αφαιρέσετε άσχετες συμφερόντων, χρειάζεται να περιλαμβάνουν δεξιότητες τεχνολογίας για το βιογραφικό σας. Σε μια ενότητα με τίτλο «Ικανότητες» (ή κάτι παρόμοιο, όπως το «Τεχνική Αρμοδιότητες») περιλαμβάνει όλα τα προγράμματα λογισμικού, γλώσσες προγραμματισμού, και άλλες δεξιότητες που είναι σημαντικές για την εργασία.

Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να περιληφθούν οι βασικές δεξιότητες τεχνολογίας που οι περισσότεροι υποψήφιοι εργασίας έχουν, όπως η γνώση του Microsoft Office.

Αποφύγετε Μπερδεμένη Τεχνική Γλώσσα

Ενώ θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τεχνική γλώσσα στο βιογραφικό σας (για παράδειγμα, στη λίστα των τεχνικών δεξιοτήτων), αποφεύγει την υπερβολική χρήση ορολογία, ιδιαίτερα αρκτικόλεξα και όρους ότι μερικοί άνθρωποι δεν είναι εξοικειωμένοι με.

Αποφύγετε την τεχνική γλώσσα που ήταν ειδικά για παλιά εταιρεία σας. Αντ ‘αυτού, να επιμείνουμε σε όρους βιομηχανία ότι ο καθένας στον τομέα της πληροφορικής είναι εξοικειωμένοι με. Λάβετε υπόψη ότι οι εργοδότες μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία ορολογία, έτσι ώστε να χρησιμοποιούν μόνο όσο τεχνική γλώσσα, όπως θα πρέπει να δείξουμε τι είστε ικανοί.

Παραδείγματα κριτική Συνέχιση

Έχοντας ένα παράδειγμα ένα βιογραφικό σημείωμα μπορεί να κάνει τη διαδικασία δημιουργίας ή την ενημέρωση βιογραφικό σας πιο εύκολη. Μελετώντας δείγμα βιογραφικά για θέσεις που Front End Web Developer, Help Desk Τεχνικός, Μηχανικός Λογισμικού, Τεχνολογίας Ανάδοχος, και Web Developer θα αποδειχθεί χρήσιμη.

Διορθώστε και Επεξεργασία βιογραφικό σας

Ακριβώς επειδή είστε σε αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε ορθογραφικά ή γραμματικά λάθη στο βιογραφικό σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διορθώσεων από προσεκτικά το βιογραφικό σας πριν από την υποβολή της. Ζητήστε από έναν φίλο ή ακόμα και ένα λεωφορείο σταδιοδρομίας για να διαβάσετε το βιογραφικό σας, καθώς, ψάχνει για λάθη, καθώς και ασυνέπειες στη μορφοποίηση σας.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *