Οι 10 καλύτερες μερικής απασχόλησης για ηλικιωμένους

Posted on

Best μερικής απασχόλησης για ηλικιωμένους

Είτε θα πρέπει να εργαστεί, να συμπληρώσουν το εισόδημά σας, ή απλά ελπίζω να παραμείνετε δραστήριοι κατά τη συνταξιοδότηση, την εργασία μερικής απασχόλησης είναι κοινή μεταξύ των ηλικιωμένων. Κάποια εργασία μερικής απασχόλησης είναι καλύτερη για τους εργαζομένους μεγαλύτερης ηλικίας από τους άλλους. Ας το παραδεχτούμε: δεν έχει σημασία πόσο ταιριάζει είστε, θα ήθελα ίσως προτιμούν να εγκαταλείψουν τη φυσική πρόκληση πράγματα στους νεότερους εργαζόμενους που δεν είναι τόσο ανησυχούν για ρίψη από την πλάτη τους, κ.λπ.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν θέσεις μερικής απασχόλησης για να ταιριάζουν σε κάθε προτίμηση, επαγγελματικό υπόβαθρο, και το σύνολο ικανοτήτων. Είτε θέλετε να εργαστείτε στην ύπαιθρο ή από την άνεση του γραφείου στο σπίτι σας, μία από αυτές τις συναυλίες θα μπορούσε να είναι ένα αγαθό κατάλληλο για σας.

Σύμβουλος

Αν αγαπάτε την καριέρα σας, αλλά θέλετε να περάσετε λίγο λιγότερο χρόνο να κάνει αυτό, παροχής συμβουλών μπορεί να είναι τέλεια για σένα. Γυρίστε την εμπειρία σας, του δικτύου, και την εμπειρία για την καλή πλεονέκτημα και την εργασία μερικής απασχόλησης για το παλαιό εργοδότη σας ή για άλλες εταιρείες στον τομέα σας.

Η μέση αμοιβή για τη διαβούλευση είναι σε όλο τον χάρτη, και εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τομέα είστε συνταξιοδοτείται από. Για να ορίσετε το ποσοστό σας, ξεκινήστε με τη διαίρεση αποζημίωση σας με ώρες εργασίας. Είναι επίσης μια καλή ιδέα να ελέγξει με άλλους συμβούλους στον τομέα σας για να μάθετε πώς να δομήσει την αποζημίωσή τους? είναι σε ωριαία βάση, μια βάση ανά έργο, ή μήπως προτιμούν να εργάζονται σε ένα υπηρέτη;

Παιδαγωγός

Συνταξιούχος οι εκπαιδευτικοί έχουν το εκπαιδευτικό υπόβαθρο και την εμπειρία για να βοηθήσει τους μαθητές να μάθουν σκληρή θέματα, την ανατροφή τους βαθμούς τους και την προετοιμασία για τις εξετάσεις, όπως το SAT, μεταξύ άλλων ορόσημα. Εκτός από την διδασκαλία, υπάρχουν και άλλες επιλογές ευέλικτης εργασίας διαθέσιμες για τους πρώην δασκάλους.

Ακόμα κι αν δεν είστε πιστοποιημένος δάσκαλος, μπορείτε να είστε σε θέση να παρέχει διδασκαλία σε μαθητές στον τομέα σας, είτε πρόκειται για τη διδασκαλία τους δεξιότητες math ή την επεξεργασία τους γραπτώς. Μέσος όρος αμοιβών ποικίλλει, ανάλογα με το επίπεδο της διδασκαλίας (γυμνάσιο, κολλέγιο, κλπ) και το επίπεδο του καθηγητή της τυπικής εκπαίδευσης. Τα περισσότερα προγράμματα διδασκαλίας έχουν πρότυπο ωρομίσθια αμοιβή.

Αθλητικό Προπονητής

Θέλετε να μοιραστείτε την αγάπη σας για τον αθλητισμό με μια νέα γενιά εκκολαπτόμενους αθλητές; Coaching μπορεί να είναι για σας. Πληρώστε γενικά δεν είναι υψηλή – μερικές χιλιάδες ανά σεζόν – αλλά αν χρειάζεστε μια μικρή επιπλέον μετρητά και θέλουν να εργαστούν σε εξωτερικούς χώρους, μια συναυλία ως αθλητικό προπονητής μπορεί να είναι τέλεια για σένα. Οι περισσότερες θέσεις εργασίας προπόνηση μαθητές-αθλητές θα χρειαστεί να υποβληθεί σε έλεγχο του ιστορικού για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών.

Φορολογικές Επεξεργαστής

Εάν έχετε ένα λογιστικό υπόβαθρο και προτιμούν να συγκεντρώσουν τις εργασίες σας στο πρώτο μέρος του έτους, προετοιμασία φόρου θα μπορούσε να είναι η μερικής απασχόλησης που ψάχνετε. Φόρος που συντάσσουν συνήθως εργάζονται πολλές ώρες μέσω φορολογικών σεζόν, η οποία περνά μέσα από 15 περίπου τον Απρίλιο. Στη συνέχεια, τα προγράμματά τους φωτίσει για το υπόλοιπο του έτους.

Πληρώστε για αυτό το ρόλο θα ποικίλει ανάλογα με την εμπειρία σας και αν εργάζεστε για μια μικρή επιχείρηση ή μια μεγάλη εθνική οργάνωση. Συνταξιούχος λογιστές να θέλετε να πάτε ανεξάρτητος, που εργάζονται ανεξάρτητα από το φόρο επιχείρησης.

Λογιστής

Λογιστές πρέπει να είναι άνετα, χρησιμοποιώντας προγράμματα λογισμικού λογιστικής όπως το QuickBooks, καθώς και το Microsoft Excel. Θα πρέπει επίσης να διαθέτει ένα έντονο μάτι για τη λεπτομέρεια και τις διαπροσωπικές δεξιότητες να επικοινωνούν απαιτήσεις προς τους πελάτες / υπαλλήλους.

Πολλοί λογιστές λειτουργεί ως ανεξάρτητος συνεργάτης, λαμβάνοντας σε ένα μείγμα μικρών και μεγάλων πελατών. Το επίπεδο της τυπικής εκπαίδευσης και εμπειρίας θα υπαγορεύσει το πόσο μπορείτε να χρεώνουν για τις υπηρεσίες τήρησης βιβλίων.

Ιατρική Biller / Coder

Ιατρικές billers και προγραμματιστές μεταφράσει τις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης σε διαγνωστικούς κώδικες για χρήση σε ιατρικές χρέωσης. Μπορούν επίσης να προετοιμάσουν, να στείλετε και να παρακολουθείτε τους ιατρικούς λογαριασμούς για τους ασθενείς και τις ασφαλιστικές εταιρείες. Σημειώστε ότι αυτή η δουλειά απαιτεί πιστοποίηση, με κάποιες εργοδότες προτιμούν οι υποψήφιοι με πτυχίο ενός συγγενούς ή μια τυποποιημένη διαδικασία κατάρτισης.

Πληρώστε θα ποικίλει ανάλογα με την εμπειρία και το μέγεθος της εταιρείας που εργάζεστε για. Μπορεί επίσης να επηρεαστεί από το είδος του ασθενούς? συνήθως μια ιατρική πρακτική επικεντρώνεται στην γηριατρική ασθενείς θα έχουν περισσότερες διαδικασίες και ως εκ τούτου πιο κωδικούς χρέωσης για να διευθετήσουν το θέμα.

Αντιπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών

θέσεις εργασίας εξυπηρέτηση πελατών είναι πάντα πρόσληψη, και κάποια από αυτά θα σας αφήσει να εργαστείτε από το σπίτι. Αν είσαι καλός στην επικοινωνία στο τηλέφωνο ή μέσω chat λογισμικού και δεν με πειράζει αντιμετώπιση προβλημάτων με τους ανθρώπους όταν δεν είναι στα καλύτερά τους, ο ρόλος αυτός θα μπορούσε να σας αφήσει να εργάζονται με μερική απασχόληση από το γραφείο στο σπίτι σας. Στο πρόσωπο μπορεί να απαιτείται εκπαίδευση και αμοιβή ποικίλλει ανάλογα με την εταιρεία. Οι περισσότερες θέσεις εργασίας εξυπηρέτηση πελατών πληρώσει ένα ωριαίο ρυθμό.

Virtual Assistant

Αν ήταν μια διοικητική βοηθός πλήρους απασχόλησης εργασία της σταδιοδρομίας σας και να είστε άνετοι με την τεχνολογία, μια εικονική βοηθός ρόλο που μπορεί να σας βοηθήσει να μεταφράσετε τις ικανότητές σας σε ένα νέο μερικής απασχόλησης. Εικονική βοηθός θέσεις εργασίας δεν απαιτούν κατ ‘ανάγκην ένα βαθμό, αλλά απαιτούν στερεά δεξιότητες γραφής και την άνεση με προγράμματα λογισμικού όπως το Microsoft Office. Οι περισσότερες εταιρείες θα χρειαστεί να έχετε το δικό σας υπολογιστή (αν και μερικοί μπορεί να παρέχει ένα) και μια υψηλής ταχύτητας σύνδεση στο internet. Συνήθως, μπορείτε να επιστραφεί το κόστος της υπηρεσίας σας στο Internet.

Pet Sitter / Dog Walker

Εάν είστε ιδιοκτήτης σκύλου και χρησιμοποιείται για να εργάζονται με πλήρες ωράριο, θυμάστε πόσο δύσκολο ήταν για να βεβαιωθείτε ότι το κατοικίδιο ζώο σας πήρε καθημερινή άσκηση της. περιπατητές σκυλιών πάρει τη στροφή μέρα, έτσι ώστε οι υπάλληλοι γραφείου δεν χρειάζεται να αγωνιστώ στο σπίτι, όταν η εργάσιμη ημέρα έχει τελειώσει. Αν οι γάτες είναι πιο ταχύτητά σας, ή είστε λάτρης των ζώων ίσων ευκαιριών, κατοικίδιο ζώο κάθονται ενώ οι πελάτες πηγαίνουν στις διακοπές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνει μια μικρή επιπλέον χρήματα στην τσέπη σας. Εφαρμογές όπως το Rover και Αστειολόγος να είναι απλό για να ξεκινήσετε.

Blogging / Social Media

Ίσως η τελευταία εργασία από το σπίτι εργασία, το blogging δεν έχει καμία επίσημη κατάρτιση – θα πρέπει να έχετε μόνο έναν τρόπο με λόγια και αρκετή άνεση με την τεχνολογία για να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν διάφορα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου.

Αν είστε πραγματικά προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό, μπορείτε να είστε σε θέση να μετατρέψει αυτό σε ένα χειρισμό των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης των λογαριασμών της εταιρείας εργασίας. Αν και αυτό είναι μια δουλειά που τείνει να παραποιήσει νεότερους, υπάρχουν κοινωνικοί ρόλοι των μέσων ενημέρωσης, όπου προτιμάται μια πιο έμπειρος φωνή.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *