Οι καλύτερες τεχνικές Συμπεριφοράς συνέντευξη και Στρατηγικές

Posted on

Οι καλύτερες τεχνικές Συμπεριφοράς συνέντευξη και Στρατηγικές

Όταν είστε αναζήτηση εργασίας , είναι σημαντικό να είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε αυτό που είναι γνωστό ως «συμπεριφορική συνέντευξη.» Οι εργοδότες χρησιμοποιούν αυτό το είδος της συνέντευξης για να πάρει εικόνα για το πώς θα χειριστεί ειδικές καταστάσεις στο χώρο εργασίας. Η συνέντευξη θα θέλει παραδείγματα για το τι συνέβη σε μια ιδιαίτερα προκλητική περίσταση, τι κάνατε και πώς θα επιτευχθεί ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι καλύτερες τεχνικές για το χειρισμό μιας συμπεριφοράς συνέντευξη περιλαμβάνουν την προετοιμασία για τις ερωτήσεις της συνέντευξης μπορεί να σας ζητηθεί, ανακαλύπτοντας όσο μπορείτε για την εταιρεία και τη δουλειά, έτσι ώστε να έχετε μια ιδέα για το τι δεξιότητες ο εργοδότης αναζητά, και να είναι έτοιμη να περιλαμβάνουν συγκεκριμένα σημεία στις απαντήσεις που δίνουν στον ερευνητή.

στρατηγικές

Πριν βγείτε έξω για μια συνέντευξη για δουλειά , πάρτε το χρόνο να προετοιμάσει εκ των προτέρων. Μπορείτε, ή δεν μπορεί, να ζητήσει συμπεριφοράς ερωτήσεις συνέντευξης, αλλά είναι καλύτερο να είναι έτοιμο σε περίπτωση που είστε.

  • Εξετάστε τι συμπεριφοράς συνέντευξη είναι και αυτό που οι εταιρείες ψάχνουν για κατά τη διάρκεια μιας  συμπεριφοράς συνέντευξης .
  • Χρησιμοποιήστε την τεχνική της συνέντευξης STAR για την προετοιμασία παραδείγματα που μοιράζονται κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης.
  • Επανεξέταση δείγμα  συμπεριφοράς ερωτήσεις συνέντευξης .

Έρευνα της εργασίας και της Εταιρείας

Λαμβάνοντας το χρόνο για την έρευνα τόσο την εταιρεία και τη δουλειά σας συνέντευξη για θα σας βοηθήσει να προετοιμαστούν για μια συνέντευξη για δουλειά. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε προετοιμασμένοι τόσο για να ανταποκριθεί σε συνέντευξη ερωτήσεις και να ρωτήσετε τον εαυτό σας τις ερωτήσεις της συνέντευξης. Θα είναι επίσης σε θέση να μάθετε αν η εταιρεία και η εταιρική κουλτούρα είναι ένα αγαθό κατάλληλο για σας. Είναι πάντα καλύτερο να  έρευνα της εταιρείας , ώστε να είστε καλά ενημερωμένοι μπροστά από το χρόνο.

τεχνικές

Πρώτα απ ‘όλα, δώστε στον εαυτό σας μερικά λεπτά για να συγκεντρώσει τις σκέψεις σας. πρόστιμο Ήρθε η ώρα να πάρει λίγο χρόνο για να πλαισιώσει την απάντησή σας, αν είστε αβέβαιοι για το πώς να απαντήσει στην ερώτηση. Αν δεν είστε σίγουροι για το πώς να απαντήσει στο ερώτημα, θα ζητήσει διευκρινίσεις. Αυτό θα σας αγοράσει κάποια επιπλέον χρόνο για να σκεφτεί για το πώς να απαντήσει. Στη συνέχεια, να είστε βέβαιος να περιλαμβάνει τα τέσσερα αυτά σημεία στην απάντησή σας – κατάσταση, εργασία, δράση, αποτελέσματα.

  • (S)  κατάσταση ειδικές Α
  • (Τ)  Τα καθήκοντα που έπρεπε να γίνει
  • (Α)  Η ενέργεια που έλαβε
  • (R)  Τα αποτελέσματα, δηλαδή, ό, τι συνέβη

Είναι η τεχνική απάντηση συνέντευξη STAR , και είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να προετοιμαστούν. Να έχετε κατά νου ότι  δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απαντήσεις  σε ερωτήσεις συμπεριφοράς συνέντευξη. Στόχος της συνέντευξης είναι να καταλάβουμε πώς θα συμπεριφερθεί σε μια δεδομένη κατάσταση. Πώς θα απαντήσει θα καθορίσει εάν υπάρχει αντιστοιχία μεταξύ των δεξιοτήτων σας και τη θέση της εταιρείας επιδιώκει να γεμίσει.

Η καλύτερη συμπεριφοράς στρατηγική της συνέντευξης περιλαμβάνει ακούει προσεκτικά, να είναι σαφείς και λεπτομερείς όταν απαντήσει και, το σημαντικότερο, να είναι ειλικρινής. Αν οι απαντήσεις σας δεν είναι ό, τι ο ερευνητής αναζητά, αυτή η θέση μπορεί να μην είναι η καλύτερη δουλειά για σας έτσι κι αλλιώς.

Παρακολούθηση Μετά τη συνέντευξη

Ήταν κάτι που ήθελε να σας είχε πει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αλλά δεν έχουν την ευκαιρία να; Επακόλουθη σας ευχαριστήριο σημείωμα σας δίνει την ευκαιρία να το αναφέρω. Είναι επίσης μια ευκαιρία να επαναλάβω το ενδιαφέρον σας για τη δουλειά και την εταιρεία.

Περισσότερες συμβουλές και κόλπα

Εκτός από την ξέροντας τι να περιμένουμε σε μια συμπεριφορική συνέντευξη, υπάρχουν 10 δεξιότητες συνέντευξης που είναι σημαντικά για την πρακτική προτού εισέλθουν στην αίθουσα συσκέψεων ή Skype συνεδρία με την πρόσληψη επιτροπής: την προετοιμασία, την ακρίβεια, τη σκέψη, πριν να μιλήσει, μιλώντας ήρεμα και με συνοχή, εμφανίζοντας μια εξασφαλισμένη (αλλά όχι αλαζονική) αυτοπεποίθηση, ενεργητική ακρόαση, την αισιοδοξία, εκφράζοντας το ενδιαφέρον σας για τον εργοδότη, να είναι σε θέση να μιλήσει πέρα από την αρχική σας « γήπεδο ασανσέρ », και – ίσως το σημαντικότερο – εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη σας για το χρόνο της μίσθωσης επιτροπής τόσο από το στόμα στο τέλος της συνέντευξης και γραπτώς την άμεση παρακολούθηση ευχαριστήριο σημείωμα.

Ακόμα νευρικό, ειδικά αν αυτή είναι η πρώτη σας συνέντευξη; Μην ανησυχείτε – ακόμη καθιερωθεί επαγγελματίες αισθάνονται μερικές πεταλούδες πριν από μια συνέντευξη. Έχετε κάνει το πρώτο βήμα για να ηρεμήσει το άγχος σας με τη λήψη του χρόνου για να εξετάσει τα βήματα που περιγράφονται παραπάνω. Άλλες μεγάλες τεχνικές για να σταθεροποιήσετε τα νεύρα σας να περιλαμβάνει την αποφυγή αρνητικών αυτο-talk, ντύσιμο προσεκτικά, φθάνουν νωρίς για τη συνέντευξη, ώστε να μπορείτε να πάρετε μερικά αναπνέει κατευναστική εκ των προτέρων, και αποφεύγοντας την υπερβολική κατανάλωση καφεΐνης την ημέρα της συνάντησής σας.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *