Οδηγίες για Τι πρέπει να συμπεριληφθούν σε ένα βιογραφικό

Posted on

 Οδηγίες για Τι πρέπει να συμπεριληφθούν σε ένα βιογραφικό


Όταν γράφετε ένα βιογραφικό, υπάρχουν μια σειρά από μορφές βιογραφικό μπορείτε να επιλέξετε, συμπεριλαμβανομένων χρονολογική, λειτουργική και στοχευμένες βιογραφικά. Ωστόσο, ανεξάρτητα από τη μορφή του βιογραφικού που θα επιλέξετε, υπάρχουν ορισμένες κατευθυντήριες γραμμές που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι περισσότεροι βιογραφικά.

Εδώ είναι πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να συμπεριλάβετε στο βιογραφικό σας, καθώς επίσης και τι δεν πρέπει να αναφέρονται στο βιογραφικό σας. Υπάρχουν επίσης οδηγίες για το μήκος βιογραφικό, γραμματοσειρά και τη σελίδα περιθώρια.

Εδώ είναι κατευθυντήριες γραμμές Συνέχιση μας

Συνέχιση Μήκος

Το βιογραφικό σας θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν συντομότερος? δύο σελίδες είναι το μέγιστο μήκος, αλλά μία σελίδα είναι προτιμότερη. Εδώ είναι περισσότερα για το μήκος βιογραφικό και πόσο καιρό το βιογραφικό σας θα πρέπει να είναι. Αν χρειαστεί να πάρετε το βιογραφικό σας σε μία μόνο σελίδα, εδώ είναι πώς να το σφίξετε και να κερδίσουν επιπλέον χώρο.

Γραμματοσειράς και Μέγεθος

Μην χρησιμοποιείτε περίτεχνες γραμματοσειρές που είναι δύσκολο να διαβάσει. Times New Roman, Arial, Calibri, ή μια παρόμοια γραμματοσειρά είναι καλύτερο. το μέγεθος της γραμματοσειράς σας θα πρέπει να είναι μεταξύ 10 και 12 πόντους, αν και το όνομά σας και οι τίτλοι των ενοτήτων μπορεί να είναι λίγο μεγαλύτερο ή / και τολμηρή. Εδώ είναι πώς να επιλέξετε μια γραμματοσειρά για το βιογραφικό σας.

Περιθώρια σελίδας

Τα τυποποιημένα περιθώρια της σελίδας σε προγράμματα επεξεργασίας κειμένου (1″ περιθώρια στο επάνω, κάτω και αριστερά και δεξιά πλευρά της σελίδας) λειτουργεί για περισσότερα βιογραφικά. Ωστόσο, εάν χρειαστεί να σφίξετε τα περιθώρια να μειώσει το μήκος του το βιογραφικό σας, είναι μια χαρά για τη μείωση των περιθωρίων σε 1/2″ στις πλευρές και πάνω και κάτω.

Σχέδιο

Ωστόσο, αν αποφασίσετε να οργανώσει τα τμήματα του βιογραφικού σας, να είστε βέβαιος να κρατήσει ο ένας τον ομοιόμορφο τμήμα. Για παράδειγμα, αν βάλετε το όνομα μιας εταιρείας με πλάγια στοιχεία, κάθε όνομα της εταιρείας πρέπει να είναι με πλάγια γράμματα. Αν τολμηρό τίτλο μία θέση εργασίας, τολμηρή όλα αυτά.

Πληροφορίες που πρέπει να αποφεύγονται

Μην περιλαμβάνουν προσωπικές πληροφορίες, όπως γενέθλια, το ύψος, το βάρος, την οικογενειακή κατάσταση, τα παιδιά, κ.λπ., εκτός εάν η θέση που απαιτεί.

Ακρίβεια

Να είστε βέβαιος να επεξεργαστείτε το βιογραφικό σας πριν από την αποστολή. Ελέγξτε την ορθογραφία, τη γραμματική, χρόνους, τα ονόματα των εταιρειών και των ανθρώπων, κλπ Έχετε ένα φίλο ή την καριέρα υπηρεσίες ελέγχου σύμβουλος πάνω από το βιογραφικό σας επίσης. Χρησιμοποιήστε αυτή τη λίστα ελέγχου διόρθωση για να βεβαιωθείτε ότι το βιογραφικό σας είναι τέλεια.

Τι πρέπει να συμπεριλάβετε στο βιογραφικό σας

Εδώ είναι κάποιες πληροφορίες που θα πρέπει να είστε βέβαιος να συμπεριλάβει στο βιογραφικό σας:

Ταυτοποίηση

 • Συμπεριλάβετε το όνομα σας, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και διεύθυνση e-mail στο τμήμα ταυτοποίησης στην κορυφή του το βιογραφικό σας, ή να εξετάσει μία από αυτές τις άλλες επιλογές για την αντιμετώπιση βιογραφικό σας.
 • Χρησιμοποιήστε μια επαγγελματική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (δηλαδή, johnsmith@gmail.com όχι soccerlover@hotmail.com).

Σκοπός

 • Αυτή η ενότητα είναι προαιρετική. Αν αποφασίσετε να περιλαμβάνουν ένα στόχο βιογραφικό, να το κρατήσει συνοπτική και συγκεκριμένη? αναφέρει επιθυμητή εργασία ή το πεδίο σας, και τι ελπίζετε να πετύχετε σε αυτό το πεδίο.

Προφίλ

 • Μια άλλη προαιρετική ενότητα είναι ένα προφίλ βιογραφικό που περιλαμβάνει μια περίληψη των δεξιοτήτων σας, τις εμπειρίες και τους στόχους που γράφτηκε ειδικά για την απόσπαση δουλειά.

Εκπαίδευση

Εδώ είναι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να περιλαμβάνει και πώς να διαμορφώσετε ένα τμήμα εκπαίδευσης βιογραφικό.

 • Συμπεριλάβετε τα πτυχία που έχετε λάβει με αντίστροφη χρονολογική σειρά (με την πιο πρόσφατη βαθμό πρώτος στη λίστα).
 • Να είστε βέβαιος να περιλαμβάνει το όνομα του κάθε ιδρύματος, τη θέση του, και την ημερομηνία σας αποφοίτησης (ή αναμενόμενη ημερομηνία αποφοίτησης).
 • Κατά περίπτωση, περιλαμβάνει μεγάλες / μικρές πεδία σας, καθώς και ΣΔΣ σας και τυχόν διακρίσεις, δημοσιεύσεις, και τα έργα.
 • Αν δεν είστε τρέχουσα μαθήτρια γυμνασίου, δεν περιλαμβάνουν υψηλό βαθμό το σχολείο σας.

Εμπειρία

Εδώ είναι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενότητα εμπειρία της ένα βιογραφικό, συμπεριλαμβανομένης της ό, τι στη λίστα, και πώς να το διαμορφώσετε.

 • Συμπεριλάβετε εργασιακή εμπειρία σας με αντίστροφη χρονολογική σειρά (με την πιο πρόσφατη βαθμό πρώτος στη λίστα).
 • Αυτή η ενότητα μπορεί να περιλαμβάνει θέσεις εργασίας, πρακτικής άσκησης και εθελοντικής εργασίας. Μαθητές γυμνασίου θα μπορούσε επίσης να περιλαμβάνει συλλόγους και αθλητικές ομάδες ανάλογα με την περίπτωση.
 • Συμπεριλάβετε το όνομα της εταιρείας, τη θέση, και τις ημερομηνίες της απασχόλησης.
 • Λίστα περίπου τρία σημαντικά καθήκοντα, τα επιτεύγματα, ή δεξιότητες που αποκτώνται μέσα σε κάθε θέση εργασίας. Χρησιμοποιήστε τα ρήματα δράσης για να περιγράψει τα επιτεύγματά σας? αποφύγετε την παθητική φράσεις όπως υπεύθυνος για και τα καθήκοντα περιλαμβάνουν.

Δεξιότητες (Προαιρετικό)

Εδώ είναι πληροφορίες σχετικά με το τμήμα των δεξιοτήτων του ένα βιογραφικό.

 • Συμπεριλάβετε τυχόν υπολογιστικά συστήματα με τα οποία είστε καλά, ιδιαίτερα αν αυτές συνδέονται με τη θέση για την οποία κάνετε αίτηση.
 • Συμπεριλάβετε ξένες γλώσσες με τις οποίες είστε εξοικειωμένοι? κατάσταση τόσο η γλώσσα και το επίπεδο της οικειότητας (που αρχίζει, ενδιάμεσα, καλά, πολύ καλά).
 • Κατάλογος τυχόν άλλες δεξιότητες που έχετε που σχετίζονται με την εργασία, αλλά δεν περιλαμβάνονται αλλού στο βιογραφικό σας.

Εθελοντική Εργασία (Προαιρετικό)

 • Μπορείτε να συμπεριλάβετε ένα τμήμα εθελοντική εμπειρία για να μεταφέρω την ηγεσία σας, τις δεξιότητες επικοινωνίας, κλπ Αναφέρετε το όνομα της οργάνωσης, τις ημερομηνίες της εθελοντικής εργασίας σας και τα επιτεύγματά σας.

Χόμπι και Ενδιαφέροντα (Προαιρετικό)

 • Μπορείτε, επίσης, να περιλαμβάνει ένα τμήμα σχετικά με τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά σας, αν αυτές συνδέονται με τη θέση. Για παράδειγμα, αν κάνετε αίτηση για να εργαστούν σε ένα κατάστημα αθλητικών ειδών, μπορείτε να συμπεριλάβετε το πάθος σας για το μπάσκετ.

Συνέχιση Δείγμα

Αυτό είναι ένα παράδειγμα ένα βιογραφικό.

Ahmad Faishal
1234 Outback Ridge
Τζάκσον, Ουαϊόμινγκ 83002
(123) 456 έως 7.890
faishal@email.com

AUTOMOTIVE ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Υψηλής ειδίκευσης Αυτοκίνητο τεχνικός με εμπειρία 7 χρόνων Επισκευή και συντήρηση των εγχώριων και ξένων αυτοκινήτων.

 • Αποδεδειγμένη εμπειρία παρέχοντας άριστη εξυπηρέτηση των αυτοκινήτων των πελατών συνεργείο επισκευής.
 • Εξαιρετική ηθική εργασίας και την οικοδόμηση της ομάδας δεξιοτήτων? πρόθυμοι να εργαστούν υπερωρίες και ευέλικτες βάρδιες.
 • ΧΑ Πιστοποίηση Μηχανικός.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Ace Auto Επισκευή, Τζάκσον, Ουαϊόμινγκ
Αυτοκίνητο Τεχνικός / μηχανικός , Ιανουάριο 2017-Σήμερα
Επιδεξίως τη διάγνωση και την επισκευή θέματα με τα εγχώρια και ιαπωνικά αυτοκίνητα εισαγωγής. Αναδόμηση και επισκευή κινητήρων, θερμαντικά σώματα, και αντλίες νερού? εκτελέσει συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας γκρεμίσουμε και την επισκευή.

 • Δημιουργήθηκε μια λίστα ελέγχου διαδικασία να συμβάλλει στην εκπαίδευση των νέων προσλήψεων και να διασφαλίσει τη συνοχή και επισκευή αυτοκινήτων.
 • Εξασφαλισμένη λειτουργική συμμόρφωση με όλες τις απαιτήσεις των οχημάτων κατάσταση και τα πρότυπα ελέγχου των εκπομπών.

Auto Επισκευή Τζόνσον, Idaho Falls, ID
μηχανικός αυτοκινήτων , Ιούνιος 2013-Δεκέμβριος 2016
οχήματα ελέγχονται προκειμένου να εντοπίζουν, να επιλύσουν, και στερεώστε βλάβες και δυσλειτουργίες. Εγκαταστάθηκε νέα εξαρτήματα και συστήματα? που λειτουργούν με πεπιεσμένο αέρα και αέρα εργαλεία συμπίεσης.

 • Επιδιώκει τη συνεχή εκπαίδευση στην αύξηση των κανονισμών ελέγχου της ασφάλειας του κινητήρα και τις εκπομπές και τις τεχνολογίες.

Howard Brothers κατασκευής, Idaho Falls, ID

Εργάτης , Ιούνιος 2011-Ιούνιος 2013
Παράλληλα με την εκπαίδευση, εργάστηκε στην κατασκευή κατοικιών έργα ως σχεδιαστής. Χρησιμοποιηθεί το χέρι και ηλεκτρικά εργαλεία? λειτουργούν εκσκαφείς και μίνι εκσκαφείς.

 • Συντηρείται τέλειο ρεκόρ συμμετοχής.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αναλυτική Τεχνική Certificate in Automotive Technology, 2013
Κολέγιο της Ανατολικής Idaho, Idaho Falls, ID
Χ.Α. (Εθνικό Ινστιτούτο για την Automotive Service Excellence) Πιστοποίηση

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *