Νομική Καριέρα: Πώς να γίνει ένα Paralegal

Posted on

Νομική Καριέρα: Πώς να γίνει ένα Paralegal

Μια paralegal, ή νομικό σύμβουλο, είναι ένας άνθρωπος σε ένα νομικό επάγγελμα που εκτελεί ορισμένα καθήκοντα που θα έπρεπε κανονικά να γίνεται από δικηγόρο, δεν θα πρέπει να υπάρχει ένα paralegal. Αυτές περιλαμβάνουν τη διερεύνηση περιστατικών που σχετίζονται με την υπόθεση, συνεντεύξεις τους πελάτες και τους μάρτυρες, σύνταξη νομικών εγγράφων, και την εκτέλεση νομικής έρευνας. Paralegals δεν μπορεί να δώσει νομική συμβουλή και πάντα εργάζονται υπό την επίβλεψη ενός δικηγόρου και είναι απαραίτητα για το νομικό επάγγελμα, καθώς βοηθούν δικηγόροι στις περισσότερες πτυχές της υπόθεσης της έρευνας και της προετοιμασίας.

Οι όροι «paralegal» και «νομική βοηθός» χρησιμοποιείται για να είναι εναλλάξιμα, αλλά αυτό είναι σιγά-σιγά αρχίζει να αλλάζει μέσα στη βιομηχανία. Νομική βοηθοί αναφερθώ τώρα σε πιο γραμματειακής ρόλους, ενώ paralegals εκτελεί περισσότερα καθήκοντα που συνδέονται άμεσα με το νόμο.

Ποιος πρέπει να είναι ένα Paralegal

Όσοι ενδιαφέρονται για νομική σταδιοδρομία, αλλά που δεν είναι σίγουροι ότι θέλουν να πάνε στο σχολείο του νόμου είναι καλοί υποψήφιοι για να γίνουν paralegals. Υπάρχουν επίσης κάποιες συγκεκριμένες δεξιότητες που paralegals θα πρέπει να διαθέτουν, συμπεριλαμβανομένων των δεξιοτήτων επικοινωνίας, της έρευνας και της ανάπτυξης δεξιοτήτων διερεύνησης, και multi-tasking δεξιότητες. Αυτές είναι οι δεξιότητες που διδάσκονται στην επίσημη paralegal εκπαιδευτικά προγράμματα, αλλά βοηθάει αν τους έχουν ήδη σε κάποιο βαθμό.

Το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας δηλώνει ότι οι προοπτικές απασχόλησης για το επάγγελμα paralegal αυξάνεται κατά περίπου 17% μεταξύ 2012 και 2022, η οποία είναι ταχύτερη από ό, τι το μέσο ποσοστό ανάπτυξης. Αν σας ενδιαφέρει μια καριέρα που αυξάνεται γρηγορότερα από το μέσο όρο, ή αν διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα και ενδιαφέρονται για το αμερικανικό νομικό σύστημα, μια σταδιοδρομία ως paralegal μπορεί να είναι για σας.

Πώς να Γίνετε Paralegal

Σύμφωνα με την Εθνική Ομοσπονδία Ενώσεων Paralegal, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να γίνει ένα paralegal. Υπάρχουν προγράμματα πιστοποιητικό, διετή προγράμματα και τα προγράμματα τετραετούς ότι όλα έχουν πλεονεκτήματα και ποια διαδρομή θα επιλέξετε να πάτε εξαρτάται από τον σημερινό ρόλο σας και μορφωτικού επιπέδου και τι ενδεχόμενη οι στόχοι σας είναι.

Με βάση την τρέχουσα αγορά εργασίας, συνιστάται να paralegals έχουν τετραετές πτυχίο με τουλάχιστον 24 μονάδες σε νομικά μαθήματα ειδικότητας. Υπάρχουν, επίσης, τα πιστοποιητικά μετα-απολυτήριο, επιτρέποντας σε εκείνους με τετραετή πτυχία σε άλλες περιοχές για να κερδίσει τις αναγκαίες πιστώσεις και πιστοποίησης στην απασχόληση κέρδος ως paralegal. επιχειρήσεις Top-tier δικαίου γενικά, όπως paralegals τους να έχουν ένα τετραετές πτυχίο με ένα πιστοποιητικό στην κορυφή του ότι, αν θέλετε να πάτε αυτή την οδό.

Το NFPA έχει μια προτεινόμενη διδακτέα ύλη για paralegal προγράμματα, αλλά δεν είναι όλα τα προγράμματα που συμμορφώνονται με αυτά τα πρότυπα. Υπάρχουν πολλές online πηγές για να βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους φοιτητές να βρει το σωστό επίσημο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για αυτούς. Υπάρχει επίσης η επιλογή ενός εγκεκριμένου προγράμματος American Bar Association, η οποία συνιστά το NFPA. Τα προγράμματα αυτά είτε έχουν ανταποκριθεί ή να υπερβεί τα πρότυπα για paralegals που θέτει η ΑΒΑ.

Αφού έχετε πάρει κάποιο είδος της τυπικής εκπαίδευσης, υπάρχει επίσης συνεχιζόμενη εκπαίδευση που οδηγεί σε paralegal πιστοποίησης. Είναι διαφορετικό από την πιστοποίηση μετά το απολυτήριο που έχει ήδη αναφερθεί. Paralegal πιστοποίησης προϋποθέτει ότι ένα paralegal έχει τουλάχιστον ένα χρόνο εμπειρίας και στη συνέχεια να περάσει μια επίσημη εξέταση.

Το να είσαι δικηγόρος

Η απόφαση να γίνει ένα paralegal δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει δικηγόρος κάτω από τη γραμμή. Συχνά συνιστάται ότι οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το νόμο, αλλά όχι αποφασιστικά σίγουροι ότι θέλουν να πάνε στο σχολείο του νόμου εργασία ως paralegal να αποκτούν εμπειρία στο νομικό τομέα και να δούμε αν αρέσει να κάνει αυτό το είδος της εργασίας. νομική σχολή είναι τόσο πολύ δύσκολο και πολύ ακριβό, οπότε αν δεν είστε σίγουροι αν είναι η σωστή κίνηση για σας, εύρεση εργασίας ως paralegal είναι πιο αποδοτικό από πλευράς κόστους επένδυσης, ενώ εσείς αποφασίζετε. Θα επιτρέψει επίσης σε σας για να δείτε τις προϋποθέσεις ότι οι δικηγόροι εργάζονται κάτω, η οποία θα είναι επίσης πιθανό να σας βοηθήσει να κάνετε την απόφασή σας.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *