Νεότητας Αθλητισμού Επίσημη / διαιτητής Εργασία Περιγραφές – Μισθός, απαιτούμενες δεξιότητες, και Περισσότερα

Posted on

Νεότητας Αθλητισμού Επίσημη / διαιτητής Εργασία Περιγραφές - Μισθός, απαιτούμενες δεξιότητες, και Περισσότερα

Τελούν αθλήματα στα επίπεδα της νεολαίας ή το γυμνάσιο παρέχει μια διέξοδο καταπληκτική για όσους ενδιαφέρονται για σχολική αθλητισμό, αλλά μπορεί να μην έχουν το χρόνο να αφιερώσει σε μια πλήρους απασχόλησης προπόνηση θέση. Ενώ η εργασία μπορεί να ανταμείβει και να παρέχουν ακόμη επιπλέον εισόδημα, παίρνει ένα ξεχωριστό πρόσωπο για να υπερέχουν σε αυτές τις θέσεις. Οι υπάλληλοι πρέπει να λαμβάνει γρήγορες αποφάσεις, συγκρούσεις αποφασιστικότητα, και την πίεση λαβή.

Καθώς όλο και περισσότεροι σχολαστική αθλήματα που προσφέρονται και περισσότεροι παίκτες να συμμετέχουν, θα εξακολουθήσει να υπάρχει ανάγκη για τους υπαλλήλους. Υπολογίζεται ότι 300.000 άνθρωποι χοροστατήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Διαιτησίας μπορεί επίσης να γίνει μια καριέρα αν πετύχει σε επίπεδο νεολαίας και μεταπτυχιακό στην κλήση συλλογικό και επαγγελματικών παιχνίδια, ή μπορεί να είναι μια μεγάλη πλευρά σπουδή που σας κρατά συνδέονται με τον αθλητισμό, μέχρι να είστε έτοιμοι να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία αλλού στον κλάδο.

Νεότητας Αθλητισμού Επίσημη / Διαιτητής Καθήκοντα και Ευθύνες

Στο πλαίσιο των τακτικών καθηκόντων και των λειτουργιών ημέρας τους, μια νεολαία σπορ επίσημη / διαιτητής μπορεί να εκτελούν ορισμένα ή όλα από τα ακόλουθα:

 • Χοροστατήσει και τον έλεγχο παιχνίδια, εκδηλώσεις και διαγωνισμούς στην αυτοπεποίθηση, κατάλληλο τρόπο.
 • Βεβαιωθείτε ότι όλοι οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν και να συμμορφώνονται με τους κανόνες του παιχνιδιού και να αξιολογήσει τις κυρώσεις όταν χρειάζεται.
 • Πραγματοποίηση κλήσεων παιχνίδι με αυτοπεποίθηση και γνώση των κανόνων πρωταθλήματος.
 • Παρακολουθήστε τις ώρες έναρξης συμβάντος, και να αρχίσει ή να σταματήσει το παιχνίδι ανάλογα με τις ανάγκες.
 • Βεβαιωθείτε ότι οι ομάδες έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και να επιθεωρούν τους δύο παίκτες και εξοπλισμός για τυχόν προβλήματα.

Ένα σπορ επίσημη ενεργεί ως μεσολαβητής των ειδών μεταξύ των παικτών κατά τη διάρκεια διαφωνίες, και τη γνώση και δίκαιη εφαρμογή τους από τους κανόνες του παιχνιδιού διατηρεί το gameplay σε ομαλή λειτουργία. Το επίσημο παιχνίδι ενεργεί ως αμερόληπτη τρίτο μέρος για να τακτοποιήσει οποιεσδήποτε αξιώσεις ή διαφωνίες σχετικά με παραβάσεις.

Οι υπάλληλοι, επίσης, να κρατήσει και τα αρχεία της ενημερωμένης έκδοσης του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένων, αλλά δεν περιορίζονται σε, συμβάντων και ατυχημάτων εκθέσεις, κάρτες χρόνου, και με την επικοινωνία που γίνεται με το Συντονιστή αναψυχής.

Νεότητας Αθλητισμού Επίσημη / Διαιτητών Μισθός

Υπάλληλοι συνήθως εργάζονται ως ανεξάρτητοι ανάδοχοι. Pay ποικίλει ανάλογα με το άθλημα και το επίπεδο, αλλά συχνά δίνεται σε μια βάση ανά παιχνίδι στην περιοχή των $ 40 έως $ 150 το παιχνίδι. Pay επίσης να πάτε για postseason παιχνίδια, τις ευκαιρίες που συνήθως παίρνουν απονέμεται σε ανώτατους αξιωματούχους.

Το Γραφείο Εργασίας και Στατιστικής ΗΠΑ προβλέπει μισθό εκτιμήσεις για διαιτητές, κριτές, και άλλοι αξιωματούχοι του αθλητισμού, ως εξής:

 • Η διάμεση ετήσια Μισθός:  $ 27.020 ($ 12.99 / ώρα)
 • Top 10% Ετήσια Μισθός:  Περισσότερα από $ 59,240 ($ 28.48 / ώρα)
 • Κάτω 10% Ετήσια Μισθός:  Λιγότερο από $ 18220 ($ 8.76 / ώρα)

Πηγή: Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ , το 2018

Σημαντικό : Εργάζεται ως επόπτης επί συμβάσει συχνά σημαίνει ότι θα πρέπει να οδοιπορικών εξόδων κάλυμμα προς και από τα παιχνίδια, κόστος εξοπλισμού, τυχόν τέλη σύνδεσης, και άλλα έξοδα εργασίας που σχετίζονται με. Μιλήστε με έναν επαγγελματία για το αν μπορείτε να αφαιρέσετε αυτά τα έξοδα για την φορολογική σας δήλωση φόρου.

Εκπαίδευση, Κατάρτιση & Πιστοποίηση

Η αθλητισμού για τη νεολαία επίσημη / επιδιαιτητή θέση αφορά την εκπλήρωση των απαιτήσεων εκπαίδευσης και κατάρτισης ως εξής:

 • Εκπαίδευση : Συνήθως υποψήφιοι παρακολουθούν μαθήματα που προσφέρονται από το γυμνάσιο ένωση ή ένωση υπαλλήλους να ξεκινήσετε με την εκπαίδευση. Οι νέοι υπάλληλοι εργάζονται συνήθως χαμηλότερου επιπέδου παιχνίδια, ίσως γυμνάσιο ή το καινούριο παιχνίδια, σε αντίθεση με πανεπιστήμιο, καθώς εργάζονται το δρόμο τους και να αποκτήσουν εμπειρία. Ορισμένοι αξιωματούχοι γυμνάσιο τελικά να αρχίσουν τα παιχνίδια κολεγίου που εργάζονται.
 • Εμπειρία : Δεν είναι κάθε υπάλληλος έχει παίξει το άθλημα που εργάζονται, αλλά βάζουν στην προσπάθεια να κατανοήσουν τους κανόνες και πώς να τις εφαρμόσουν μέσα στη ροή του παιχνιδιού. Διαιτητές και άλλοι αξιωματούχοι πρέπει να έχουν εκτενή γνώση του αθλήματος και τους κανόνες του παιχνιδιού για να εκτελέσουν την εργασία τους με επιτυχία.
 • Εγγραφή : Διαιτητές πρέπει συνήθως να εγγραφείτε με το κράτος ή τοπική υπηρεσία που επιβλέπει τον αθλητικό πρόγραμμα.

Νεότητας Αθλητισμού Επίσημη / διαιτητής δεξιότητες και ικανότητες

Εκτός από την εκπαίδευση και άλλες απαιτήσεις, οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα ακόλουθα προσόντα μπορεί να είναι σε θέση να εκτελέσει με μεγαλύτερη επιτυχία στην εργασία:

 • Καλή όραμα : Διαιτητές και άλλοι αξιωματούχοι θα πρέπει να είναι σε θέση να δείτε τις παραβιάσεις και παραβάσεις με ακρίβεια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
 • Διαπροσωπικές και επικοινωνιακές δεξιότητες : Διαιτητές και άλλοι αξιωματούχοι θα πρέπει να επικοινωνούν με τους κανόνες σαφώς σε μια μη συγκρουσιακή τρόπο, και διαφορές εγκατασταθούν μεταξύ των παικτών.
 • Η λήψη αποφάσεων ικανότητα : Οι υπάλληλοι πρέπει να κάνουν συχνά γρήγορες αποφάσεις για παραβάσεις και άλλες κλήσεις.
 • Στερεά χαρακτήρα : Διατήρηση ισχυρό χαρακτήρα και αναμφισβήτητη ακεραιότητα.
 • Ομαδική εργασία : Οι υπάλληλοι εργασία με άλλους να έρθουν σε μια αμοιβαία απόφαση για αποφάσεις, και να συμβάλει στην ανάπτυξη και την εκπαιδευτική εμπειρία των μελών της ομάδας.

Job Outlook

Σύμφωνα με το Bureau of Labor Statistics, την εργασία ανάπτυξης προοπτικές για διαιτητές, κριτές, και άλλοι αξιωματούχοι του αθλητισμού 2016-2026 ΗΠΑ είναι κατά μέσο όρο, οδηγείται από αυξημένη σπορ εγγραφής, αλλά αντισταθμίζεται από μείωση της χρηματοδότησης για τα αθλητικά προγράμματα.

Η απασχόληση αναμένεται να αυξηθεί κατά περίπου 8%, το οποίο είναι ελαφρώς υψηλότερη αύξηση από το μέσο όρο του 7% για όλα τα επαγγέλματα μεταξύ 2016 και 2026.

Εργασιακό περιβάλλον

Διαιτητές και άλλοι αξιωματούχοι μπορούν να περάσουν λίγο χρόνο σε ένα περιβάλλον γραφείου, αλλά περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους στο πεδίο του παιχνιδιού με τους παίκτες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί να σπριντ, περίπτερο, ή να κάνουν τζόκινγκ για μεγάλα χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Λόγω αποφάσεις του μυοκαρδίου, η εργασία μπορεί να περιλαμβάνει αγχωτική αλληλεπιδράσεις μεταξύ του υπαλλήλου και οι παίκτες, προπονητές ή τους γονείς.

Πρόγραμμα εργασίας

Πολλοί διαιτητές και άλλοι αξιωματούχοι εργάζονται ακανόνιστο, συχνά ώρες μερικής απασχόλησης. Μπορεί να χρειαστεί να νύχτες δουλειά, τα Σαββατοκύριακα, και σε ορισμένες περιπτώσεις, τις διακοπές.

Πώς να πάρει την εργασία

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η National Association of Sports Υπάλληλοι προτείνει την εξέταση αυτών των παραγόντων πριν γίνει επίσημη:

 • Οι διαιτητές τοποθετούνται σε έντονα φορτισμένη κατάσταση. Πρέπει να διατηρήσουν τη θερμοκρασία τους, ακόμα και αν οι άλλοι γύρω τους χάνουν την προοπτική και τον έλεγχο.
 • Χρειάζεται δέσμευση χρόνου για να γίνει ένας κορυφαίος αξιωματούχος. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή από την ανάγνωση ενός βιβλίου κανόνα. Ανώτεροι αξιωματούχοι παρακολουθούν τις συνεδριάσεις, την παραμονή ενημερώνεται σχετικά με τις αλλαγές στο άθλημα, και να παρακολουθήσουν τις κλινικές για να βελτιωθεί.
 • Μέσα από όλα αυτά, οι υπάλληλοι έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν κάνουν τη δουλειά τους, με τη σιγουριά ότι έχουν βάλει στο χρόνο για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους προσπάθεια.

ΙΣΧΥΟΥΝ

Κοίτα τη δουλειά τους πόρους αναζήτησης, όπως Indeed.com, Monster.com και Glassdoor.com για τις επίσημες θέσεις διαθέσιμες για τη νεολαία. Επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες των σχολείων, πάρκα, και άλλους οργανισμούς να ισχύουν για ανοικτές θέσεις εργασίας. Παίξτε μέχρι και κάθε χρήσιμη εμπειρία που ξεχωρίζει, όπως και άλλες εμπειρίες που εργάζονται με τη νεολαία και άνεση σε άλλες γλώσσες. Ελέγξτε την National Association of Sports υπαλλήλων για τις πρόσθετες θέσεις εργασίας.

ΣΤΟΧΟΣ πρόσθετες ευκαιρίες

Αν αρχίσετε ως επίσημη νεολαία και την αγάπη του ρόλου, ο στόχος σας μπορεί να γίνει για να αυξηθεί μέσα από τα διάφορα επίπεδα μέχρι να φτάσετε στο επαγγελματικό επίπεδο. Μισθοί σε αυτό το επίπεδο είναι προσοδοφόρα. Για παράδειγμα, Major League Baseball Διαιτητές εργασίας σε ιονισμένη περιβάλλον με μισθούς που ξεκινούν από $ 120.000 ανά έτος και ολοκληρώνοντας έξω $ 350.000 ανά έτος. αποδοχών των υπαλλήλων ΝΒΑ φέρεται να κυμαίνονται από $ 200,00 $ 500.000 ανά έτος.

Υπάρχουν μερικές από αυτές τις θέσεις που διατίθενται ετησίως. Ενώ η δουλειά είναι λαμπερό και υψηλού προφίλ, οι ταξιδιωτικές απαιτήσεις και τις πολλές ώρες αντιπροσωπεύουν ένα διαφορετικό τρόπο ζωής από ό, τι τελούν σε μια εντοπισμένη περιοχή.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *