Να γίνει ένα Paralegal – δεξιότητες που χρειάζεστε για να πετύχει ως Paralegal

Posted on

Να γίνει ένα Paralegal - δεξιότητες που χρειάζεστε για να πετύχει ως Paralegal

Η ακόλουθη λίστα περιγράφει οκτώ από τα κορυφαία δεξιότητες paralegal είναι απαραίτητες για την επιτυχία. Η γνώση αυτών των βασικών ικανοτήτων μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε στο χώρο εργασίας και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην νόμιμη αγορά του σήμερα.

Επικοινωνία

Η αποτελεσματική επικοινωνία είναι θεμελιώδης για την πρακτική του νόμου. Είτε είστε συνέντευξη ενός νέου πελάτη, επικοινωνώντας με έναν εμπειρογνώμονα, λαμβάνοντας τη δήλωση ενός μάρτυρα, τον προγραμματισμό μιας δημοσιογράφος δικαστήριο ή συζητώντας μια συμφωνία με την εποπτεία δικηγόρο σας, έως και 80% της ημέρας σας πέρασε επικοινωνία με τους άλλους. Ως δεξί χέρι του δικηγόρου, paralegals να χρησιμεύσει ως σύνδεσμος μεταξύ των πελατών, οι εμπειρογνώμονες, οι πωλητές, αντιτιθέμενη συμβουλή και άλλα μέρη της ασκήσεως της προσφυγής ή συναλλαγή. Ως εκ τούτου, η ικανότητα να επικοινωνεί με σαφήνεια και αποτελεσματικά είναι ένα ουσιαστικό paralegal δεξιότητα.

Γραφή

Κορυφαία γραπτό λόγο είναι απαραίτητη σχεδόν σε κάθε paralegal θέση. paralegals Litigation συντάσσει την αλληλογραφία, τα υπομνήματα, την ανακάλυψη, κινήσεις, σλιπ, νομικά υπομνήματα και άλλα έγγραφα που κυμαίνονται από το απλό στο σύνθετο. Συναλλακτική paralegals συντάξει ψηφίσματα, συμφωνίες, συμβάσεις και τα σχετικά έγγραφα. Δεδομένου ότι το γράψιμο είναι αναπόσπαστο λειτουργία paralegal, paralegals που κατέχουν την τέχνη του σαφείς, συνοπτικές και πειστική έγγραφη επικοινωνία θα τους θέσει εκτός από τους συνομηλίκους τους.

Έρευνα και Ελεγκτικές δεξιότητες

Η έρευνα είναι ένα άλλο βασικό paralegal δεξιοτήτων. Εκτός από την εκμάθηση παραδοσιακών νομικών ερευνητικές μεθόδους, paralegals πρέπει να γίνει ικανός σε έρευνα στο Διαδίκτυο και νομική έρευνα βάσεις δεδομένων όπως Westlaw και Lexis / Nexis. Paralegals πρέπει επίσης να μάθουν να αναλύουν την περίπτωση πραγματικά περιστατικά και σωστά αναφέρουν νομική αρχή. Στερεά ερευνητικές δεξιότητες σε αστικές, ποινικές και συναλλαγής πλαίσια είναι επίσης απαραίτητη για τον εντοπισμό ιατρικά αρχεία, αποδείξεις, έγγραφα και μάρτυρες.

Τεχνολογία δεξιότητες

Τεχνολογία δεξιότητες είναι ένα από τα πιο περιζήτητα paralegal δεξιότητες στην νόμιμη αγορά του σήμερα. Καθώς η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε πτυχή της πρακτικής δικαίου, paralegals πρέπει να κατέχουν ένα αυξανόμενο φάσμα της επεξεργασίας κειμένου, λογιστικών φύλλων, των τηλεπικοινωνιών, της βάσης δεδομένων, την παρουσίαση και τη νομική του λογισμικού της έρευνας. Οι Paralegals συχνά κατηγορούνται για την πραγματοποίηση αγορών τεχνολογίας σε δικηγορικό γραφείο τους ή το νομικό τμήμα. Νομική τεχνολογία έχει επίσης προκαλέσει νέες θέσεις paralegal – διαφορές υποστήριξη και e-discovery. Paralegals που φέρνουν την προηγμένη τεχνολογία των δεξιοτήτων στο τραπέζι έχουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην νόμιμη αγορά.

Οργάνωση

Δικηγόροι βασίζονται σε paralegals να βάλει τάξη στις υποθέσεις και τα αρχεία τους σε αστικές, ποινικές και συναλλαγών θέματα. διαφορές έντασης εγγράφων και εταιρικές πράξεις παράγουν τεράστιες ποσότητες εγγράφων και δεδομένων. Ως εκ τούτου, η δυνατότητα να ταξινομήσετε, δείκτη, κατηγοριοποίηση, ώστε, το χειρισμό και την οργάνωση αυτών των πληροφοριών είναι μια θεμελιώδης δεξιότητα paralegal. Εκτός από την οργάνωση φυσική έγγραφα, εκθέσεις, και τα αποδεικτικά στοιχεία, paralegals πρέπει να κατέχουν τις εφαρμογές της τεχνολογίας και τις βάσεις δεδομένων που βοηθούν στη διαχείριση των δεδομένων που σχετίζονται με υποθέσεις.

Multi-tasking

Σπάνια είναι paralegals ανατεθεί σε μία μόνο περίπτωση, συμφωνία ή εργασία. Στον πραγματικό κόσμο, paralegals πρέπει ταχυδακτυλουργίες πολλαπλές εργασίες και ταυτόχρονα να εξισορροπήσει ανταγωνιστικές προτεραιότητες. Για παράδειγμα, ένας διαφορές paralegal μπορεί να πάρει συνέντευξη από έναν μάρτυρα, e-mail έναν πελάτη, να εκπαιδεύσει ένα συνάδελφο σε μια νέα βάση δεδομένων και την έρευνα ένα νομικό ζήτημα εντός της ίδιας μιας ώρας μπλοκ του χρόνου. Οι πιο επιτυχημένες paralegals μπορεί να σκεφτεί με ευελιξία, να δοθεί προτεραιότητα αναθέσεις και την ισορροπία στις απαιτήσεις των πολλών εποπτικών αρχών και των πελατών.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Η ομαδική εργασία είναι μια άλλη βασική δεξιότητα paralegal. Η παροχή νομικών υπηρεσιών είναι αρκετά περίπλοκο ότι μια ομάδα με πολλαπλές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την παροχή της ποιότητας και οικονομικά αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Επιπλέον, δεδομένου ότι οι κανόνες σχετικά με τη μη εξουσιοδοτημένη πρακτική του νόμου απαιτούν paralegals στην εργασία υπό την επίβλεψη ενός δικηγόρου, η ομαδική εργασία είναι αναπόσπαστο paralegal πρακτική. Paralegals είναι μέρος μιας μεγαλύτερης νομικής ομάδας εντός του οργανισμού τους, που μπορεί να περιλαμβάνει συνεργάτες, τους συνεργάτες, τους συναδέλφους paralegals, νομική γραμματείς και άλλοι. Paralegals πρέπει να εργαστούν από κοινού με τρίτα μέρη, συμπεριλαμβανομένων των πελατών, αντιτιθέμενη συμβουλή, εμπειρογνώμονες και τους προμηθευτές.

Προσοχή στη λεπτομέρεια

Ενώ οι δικηγόροι συχνά επικεντρώνονται στη μεγάλη εικόνα, οι λεπτομέρειες πέφτουν στο paralegal. Paralegal εργασίες, όπως αναφέρουν έλεγχο (επαλήθευση νομική αρχή σλιπ και υπομνήματα), εξέταση εγγράφων, τη διαχείριση παρουσιάζουν και οι αναζητήσεις τίτλο απαιτούν προσοχή στη λεπτομέρεια. Η διαχείριση των υλικοτεχνικών πολυπλοκότητα της προετοιμασίας για μια δίκη ή το κλείσιμο απαιτεί επίσης την εστίαση σε ένα πλήθος των στοιχείων που κυμαίνονται από την αρίθμηση εκθέματα και διπλού ελέγχου των προϋπολογισμών για την παρακολούθηση δικαστήριο ημερομηνίες και κατάθεση προθεσμίες.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *