Μια ματιά στα Καριέρα Υποστήριξη Φροντίδας Υγείας

Posted on

Μια ματιά στα Καριέρα Υποστήριξη Φροντίδας Υγείας

Χωρίς τις γυναίκες και τους άνδρες που εργάζονται για την υποστήριξη της υγειονομικής περίθαλψης, η βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης θα είναι σε θέση να λειτουργήσει. Σίγουρα χρειαζόμαστε γιατρούς, οδοντιάτρους, φυσική και εργοθεραπευτές και άλλους επαγγελματίες υγείας, χωρίς όμως εκείνοι που παρέχουν διοικητική και κλινική υποστήριξη δεν θα είναι σε θέση να κάνουν τη δουλειά τους. Εδώ είναι διάφορες σταδιοδρομίες υποστήριξη της υγειονομικής περίθαλψης.

Βοηθός οδοντιάτρου

Οδοντιατρική βοηθοί παρέχουν διαφορετικούς τύπους φροντίδας του ασθενούς και να εκτελούν τα καθήκοντα γραφείου και εργαστηρίου καθήκοντα. Παρά το γεγονός ότι μερικοί άνθρωποι λαμβάνουν εκπαίδευση από οδοντικά βοηθώντας προγράμματα σε κολέγια κοινότητα και το εμπόριο και τεχνικών σχολών, οι περισσότεροι που θέλουν να εισέλθουν στον τομέα αυτό λάβετε on-the-job training. Ορισμένα κράτη άδεια οδοντιατρικές βοηθούς. Το 2009 οδοντιατρικές βοηθούς κέρδισε ένα μέσο ετήσιο μισθό $ 33.230 και μέση ωριαία των μισθών των $ 15.98.

Υγεία Διευθυντής Υπηρεσιών

διευθυντές υπηρεσιών υγείας σχεδιάζουν, άμεσα, να συντονίζει και να επιβλέπει την παροχή υγειονομικής περίθαλψης σε εγκαταστάσεις, όπως νοσοκομεία και γηροκομεία. Για να εργαστείτε στον τομέα αυτό πρέπει κανείς να κερδίσουν ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διοίκηση των υπηρεσιών υγείας, τη χορήγηση μακροχρόνιας φροντίδας, των επιστημών της υγείας, της δημόσιας υγείας, της δημόσιας διοίκησης ή διοίκησης επιχειρήσεων. Κάθε κράτος στις ΗΠΑ απαιτεί οι διαχειριστές νοσηλευτική φροντίδα δυνατότητα να περάσει μια εξέταση αδειών. Υγεία διευθυντές υπηρεσιών κερδίσει ένα μεσαίο ετήσιο μισθό $ 81.850 το 2009.

Aide Αρχική Υγεία

βοηθοί Αρχική υγείας παρέχουν βασική μέριμνα για τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες ασθένειες, γνωστικές διαταραχές ή που έχουν προβλήματα σχετίζονται με την ηλικία. βοηθοί Αρχική υγείας λάβετε on-the-job training από νοσηλευτές, με άδεια πρακτικές νοσοκόμες ή έμπειρους βοηθούς. Θα πρέπει να βεβαιώνεται εάν η υπηρεσία για την οποία εργάζονται λαμβάνει αποζημίωση από το Medicare και Medicaid. βοηθοί Αρχική υγείας κερδίσει ένα μεσαίο ετήσιο μισθό $ 20.480 και μέση ωριαία των μισθών των $ 9.85 το 2009.

Ιατρικός βοηθός

Ιατρική βοηθοί εκτελούν διοικητικές και κλινικές εργασίες στα γραφεία των γιατρών ή άλλων ιατρών. Αν και ιατρικών βοηθών χρειάζεται μόνο ένα δίπλωμα γυμνασίου και on-the-job training, κάποια ολοκληρωμένη ένα προς διετές πρόγραμμα τυπικής εκπαίδευσης. Ιατρικών βοηθών κερδίσει ένα μεσαίο ετήσιο μισθό $ 28.650 και μέση ωριαία των μισθών των $ 13.77 για το 2009.

ιατρική Γραμματέας

Ιατρική γραμματείς εκτελούν γραφειακά καθήκοντα σε ιατρεία. Για την εργασία ως ιατρική γραμματέας κάποιος πρέπει να έχει απολυτήριο λυκείου και τις βασικές δεξιότητες γραφείου. Τυπική εκπαίδευση για να μάθουν ιατρική ορολογία είναι επίσης απαραίτητη. Ιατρική γραμματείς κερδίσει ένα μεσαίο ετήσιο μισθό $ 30.190 και μέση ωριαία των μισθών των $ 14.51 για το 2009.

ιατρική μεταγράφει

Ιατρική δακτυλογράφους μετάφραση των γιατρών και άλλων επαγγελματιών του ιατρικού τομέα υπαγορεύεται εγγραφές σε γραπτές εκθέσεις, αλληλογραφία και άλλα έγγραφα. Αν και δεν απαιτείται να έχουν μετα-δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην ιατρική μεταγραφή, πολλοί εργοδότες προτιμούν να προσλαμβάνουν όσους κάνουν. Ιατρική δακτυλογράφους κερδίσει ένα μεσαίο ετήσιο μισθό $ 32.600 και μέση ωριαία των μισθών των $ 15.68 για το 2009.

Θεραπευτής Βοηθός και Βοηθός Επαγγελματικών

Επαγγελματικής τους πελάτες τους βοηθούς θεραπευτή βοήθεια σχετικά με τις δραστηριότητες και ασκήσεις σύμφωνα με το σχέδιο θεραπείας που αναπτύχθηκε με έναν εργοθεραπευτή. βοηθοί εργοθεραπεία προετοιμάσει υλικά και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Εκτελούν επίσης γραφειακά καθήκοντα. Οι βοηθοί εργοθεραπευτή που απαιτούνται για να έχουν μια συγγενή πτυχίο ή πιστοποιητικό από διαπιστευμένο κολέγιο κοινότητα ή τεχνική σχολή, ενώ οι βοηθοί εργοθεραπεία συνήθως λαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της εκπαίδευσής τους στην εργασία.

Σε περισσότερες από 40 πολιτείες οι βοηθοί εργοθεραπευτή που απαιτούνται για την αδειοδότηση, εγγεγραμμένοι ή πιστοποιημένοι. βοηθοί εργοθεραπείας δεν έχουν αυτή την απαίτηση. βοηθούς θεραπευτής επαγγελματικής κερδίσει ένα μεσαίο ετήσιο μισθό $ 50.250 και μέση ωριαία των μισθών των $ 24.16 για το 2009, ενώ οι βοηθοί Εργοθεραπεία κέρδισε $ 25.730 ανά έτος και $ 12,37 ανά ώρα.

Φυσιοθεραπευτή Βοηθός και Βοηθός

Η σωματική τους βοηθούς θεραπευτής να εκτελέσει μια ποικιλία εργασιών υπό τη διεύθυνση φυσιοθεραπευτές. Φυσική βοηθοί θεραπεία συνεδρίες θεραπείας βοήθεια κάνουν παραγωγική από την εκτέλεση των καθηκόντων συμπεριλαμβανομένης της διατήρησης δωμάτια θεραπείας καθαρή και οργανωμένη. Φυσιοθεραπευτές ή τη σωματική τους βοηθούς θεραπευτής επιτηρεί τη φυσική βοηθοί θεραπεία. Για την εργασία ως μια φυσική βοηθός θεραπεία σε πολλά κράτη πρέπει κανείς να κερδίσει μια συγγενή βαθμό με τη συμπλήρωση διαπιστευμένο πρόγραμμα βοηθός φυσιοθεραπευτή. Φυσική βοηθοί θεραπεία συνήθως χρειάζονται μόνο ένα δίπλωμα γυμνασίου και on-the-job training. Η σωματική τους βοηθούς θεραπευτής κερδίσει ένα μεσαίο ετήσιο μισθό $ 48.290 και μέση ωριαία των μισθών των $ 22,22 το 2009. Η σωματική βοηθούς θεραπεία κερδίσει ένα μεσαίο ετήσιο μισθό $ 23.890 και μέση ωριαία των μισθών των $ 11.49.

Κτηνιατρική Βοηθός

Κτηνιατρική βοηθοί φροντίδα για τα ζώα στα εργαστήρια, νοσοκομεία ζώων και κλινικές. Μόνο on-the-job είναι αναγκαία κατάρτιση για αυτή τη δουλειά. Κτηνιατρική βοηθοί κερδίσει ένα μεσαίο ετήσιο μισθό $ 21.700 και μέση ωριαία των μισθών των $ 10.43 για το 2009.

Συγκρίνοντας Καριέρα Υποστήριξη Φροντίδας Υγείας
 ελάχιστη ΕκπαίδευσηΑδειαΟ διάμεσος μισθός
Βοηθός οδοντιάτρουOn-the-job trainingΆδεια ή req εγγραφής. σε ορισμένα κράτη$ 33.230 / έτος .; $ 15.98 / hr.
Υγεία Διευθυντής ΥπηρεσιώνΠτυχίο μάστερreq License. για εργασία σε εγκαταστάσεις νοσηλευτική φροντίδα$ 81.850 / έτος.
Aide Αρχική ΥγείαOn-the-job trainingreq License. εάν απασχολείται από έναν λήψης γραφείο Medicare και Medicaid επιστροφή$ 20.480 / έτος .; $ 9.85 / hr.
Ιατρικός βοηθόςOn-the-job trainingΚανένας$ 28.650 / έτος .; $ 13.77 / hr.
ιατρική ΓραμματέαςOn-the-job training και μαθημάτων στην ιατρική ορολογίαΚανένας$ 30.190 / έτος .; $ 14.51
ιατρική μεταγράφειΜετα-δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην ιατρική μεταγραφή δεν είναι απαραίτητη, αλλά perferred.Κανένας$ 32.600 / έτος .; $ 15.68 / hr.
Θεραπευτής Βοηθός ΕπαγγελματικήΣυνεργάτης ή πιστοποιητικόΆδεια, πιστοποίηση ή req εγγραφής. από τα περισσότερα κράτη$ 50.250 / έτος .; $ 24.16 / hr.
Εργοθεραπεία AideOn-the-job trainingΚανένας$ 25.730 / hr .; $ 12,37 / hr.
Φυσιοθεραπευτή ΒοηθόςΣύντροφοςΆδεια ή req εγγραφής. στα περισσότερα κράτη$ 48.290
Φυσικοθεραπεία AideΣύντροφοςΆδεια ή req εγγραφής. στα περισσότερα κράτη$ 23.890 / έτος .; $ 11.49 / hr.
Κτηνιατρική ΒοηθόςOn-the-job trainingΚανένας$ 21.700 / έτος .; $ 10.43 / hr.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *