Μάθετε για Πρακτική Με General Electric (GE)

Posted on

Πάρτε Πληροφορίες για τις ευκαιρίες που διατίθενται για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές

General Electric πρόγραμμα πρακτικής


Το 1892 Edison General Electric Company (ιδρύθηκε το 1890 από τον Thomas Alva Edison) και του κύριου ανταγωνιστή της, το Thomson-Houston Company, συγχωνεύονται και ονομάζεται η νέα οργάνωση η General Electric Company (GE). Συνδυάζοντας το δυναμό και άλλες ηλεκτρικές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των πυρακτώσεως ηλεκτρική λάμπα που ο Thomas Edison έφερε στο τραπέζι και η κυρίαρχη εταιρεία ηλεκτρική καινοτομία, η Thomson-Houston, η οποία έγινε εντονότερη μέσα από μια σειρά συγχωνεύσεων. Οι δύο αυτές εταιρείες ήταν σε θέση να συνδυάσουν τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και τις τεχνολογίες τους για να είναι σε θέση να παράγει πλήρη ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.

Όποιος ζει στα βορειοανατολικά μπορούν να επισκεφθούν το Μουσείο της Καινοτομίας και Επιστήμης στο Schenectady, Νέα Υόρκη, η οποία διατηρεί αρχείο των ιστορικών πληροφοριών GE και φωτογραφία στην αίθουσα της Ηλεκτρικής Ιστορίας.

Πρακτική & Co-Ops

Interning στην GE παρέχει ευκαιρίες στους μαθητές να αναλάβουν κάποιες από τις πιο δύσκολες προκλήσεις σε συνεργασία με τους καλύτερους ανθρώπους και τις τεχνολογίες του κλάδου. Η ίδια η GE υπερηφανεύεται για την εξεύρεση λύσεων στις αγορές της ενέργειας, της υγείας, και το σπίτι, τη μεταφορά και τη χρηματοδότηση. GE παρέχει πρακτική και co-op ευκαιρίες σε όλο τον κόσμο δίνοντας στους μαθητές την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία του πραγματικού κόσμου που εργάζονται στη Βόρεια Αμερική ή τη συμμετοχή σε μια πολύτιμη εμπειρία στο εξωτερικό. GE επιλέχθηκε από το Forbes ως # 7 από τα κορυφαία καλύτερα μέρη για να οικότροφος για το 2012.

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για την παραγωγή GE μια εργασία πλήρους απασχόλησης, ως βοηθός θα λάβετε ένα ανταγωνιστικό μισθό και να γίνει ένα αξιόλογο μέλος της ομάδας GE. Οι ασκούμενοι και συνεταιρισμοί μπορούν επίσης να κερδίσουν τα ίδια οφέλη που είναι διαθέσιμες για τους εργαζομένους με πλήρη απασχόληση της GE, όπως δεδουλευμένα χρόνου των διακοπών και ευκαιρίες δικτύωσης με τους διευθυντές και άλλους ασκούμενους, ενώ συμμετέχουν σε ενημερωτική συνεδρίες, εκθέσεις σταδιοδρομίας, κοινωνικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες αναψυχής. Προσόντα για τις θέσεις διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.

Πρακτική & Co-Op θέσεις μπορούν να βρεθούν στα ακόλουθα σημεία

 • Αφρική
 • Βραζιλία
 • Κίνα
 • Ευρώπη
 • Μεξικό
 • μέση Ανατολή
 • Ηνωμένο Βασίλειο
 • Ηνωμένες Πολιτείες

Ειδικά Προγράμματα

GE προσφέρει μια σειρά από διαφορετικούς τύπους προγραμμάτων για τους μαθητές που επιθυμούν να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία για μια δημοφιλή και καθιερωμένη εταιρεία.

προγράμματα Διαθέσιμο

 • Ο έμπειρος Εμπορική Leadership Program (ECLP)
  Αυτή η πρακτική είναι η πρωταρχική ευκαιρία ανάπτυξης για τις μελλοντικές πωλήσεις και τους ηγέτες της εμπορίας.
 • Πρόγραμμα Οικονομικής Διαχείρισης (FMP)
  Το Πρόγραμμα Χρηματοοικονομική Διοίκηση είναι ένα εντατικό πρόγραμμα entry-level δύο χρόνια με τέσσερα εκ περιτροπής αναθέσεις, συμπεριλαμβανομένων οικονομικό σχεδιασμό, αντιπροσωπεύοντας επιχειρήσεις ανάλυση, τον έλεγχο και την πρόβλεψη και είναι συχνά το πρώτο βήμα για μια καριέρα επιτυχή διαχείριση της GE . Το πρόγραμμα FMP βοηθά πρόσφατων αποφοίτων κολεγίου για να αναπτύξουν περαιτέρω την ηγεσία τους και αναλυτικές ικανότητες μέσω της κατάρτισης στην τάξη και η εταιρεία αναθέσεις που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που εργάζονται στον κλάδο τους.
 • Ανθρώπινο Δυναμικό Πρόγραμμα Ηγεσίας (HRLP)
  GE επικεντρώνεται στην ανάπτυξη ισχυρών επαγγελματίες ανθρώπινου δυναμικού να εργάζεται σε πολύ διαφορετικές εργασιακό περιβάλλον τους. GE πιστεύει ότι η εκπαίδευση είναι το κλειδί για την ανάπτυξη ισχυρών ηγετών στο ρόλο των επαγγελματιών HR μέσα σε μια ποικιλόμορφη παγκόσμια εταιρεία όπως η GE.
 • Πληροφορική Leadership Program (ITLP)
  Αυτό το πρόγραμμα είναι πρωτοπόρος στην προώθηση της τεχνικής ηγεσίας της GE. Επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να αναπτυχθούν τις ηγετικές τους ικανότητες, επιχειρηματικό δαιμόνιο, και την τεχνική ικανότητα, ενώ την οικοδόμηση μιας σταδιοδρομίας που προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες για μελλοντική ανάπτυξη. Η τεχνολογία των πληροφοριών (ΤΠ) είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον της GE. Με σχεδόν 10.000 επαγγελματίες πληροφορικής σε περίπου 50 χώρες, η GE αποτελεί ένα σημαντικό τομέα της εστίασης και των επενδύσεων σε όλη την εταιρεία και είναι απαραίτητη για τη διατήρηση ισχυρής ηγεσίας, την ανταγωνιστικότητα και την επιτυχία τους στη βιομηχανία.

Επιχειρήσεις πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό

Αφρική πρόγραμμα πρακτικής
GE σήμερα την πρόσληψη υψηλού επιπέδου φοιτητές / πανεπιστήμιο για να εργαστούν στη διοίκηση και την υποστήριξη στη λειτουργία της διαχείρισης των επιχειρήσεων στις ακόλουθες θέσεις: Νιγηρία, Γκάνα, την Αγκόλα, τη Νότια Αφρική, τη Ζάμπια και την Κένυα.

Πρακτική άσκηση στη Μηχανική Τεχνική Controls / Ηλεκτρικά
μαθητές που θέλουν να γίνουν μέρος μιας οργάνωσης και ηγέτης στην τεχνολογία και την καινοτομία θα θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτή την ευκαιρία για τεχνικά ή μεταπτυχιακούς φοιτητές. Αυτή η πρακτική είναι για 6 μήνες η διάρκεια και οι μαθητές που είναι επιτυχείς, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην επιλογή του προγράμματος Edison Μηχανικών Ανάπτυξης (EEDP) που λαμβάνουν χώρα τον Μάιο.

Προσόντα

 • GE επιδιώκει προπτυχιακούς φοιτητές που αποφοιτούν το Μάιο για μεταπτυχιακό Απόφοιτοι σε μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες ειδικότητες: Ηλεκτρονικών Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Μηχανικών ελέγχου ή οποιοδήποτε ισοδύναμο αυτών των βαθμών.
 • GE αναζητά υποψηφίους που κατέχουν καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, το πάθος για την τεχνολογία, παίκτης της ομάδας, προσανατολισμένη στη διαδικασία, περίεργο, ευέλικτο και ανοιχτό μυαλό.

Τοποθεσία:  Φλωρεντία, Ιταλία

Πρόγραμμα Οικονομικής Διαχείρισης (FMP) Πρακτική:

GE Παγκόσμια Ανάπτυξη & Επιχειρήσεων – GE Γερμανία

Της GE FMP Οικοτροφείο είναι το πρώτο βήμα που οι αιτούντες πρέπει να ακολουθήσετε για να συμμετάσχουν στο διάσημο πρόγραμμα FMP της GE. Οι μαθητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς το πρόγραμμα θα πρέπει να θεωρείται για τους αποφοίτους θέση πλήρους απασχόλησης.

FMP είναι ένα εντατικό διετές πρόγραμμα ηγεσίας entry-level που περιλαμβάνει τέσσερις αναθέσεις περιστροφής. Οι συμμετέχοντες θα περάσουν 6 έως 12 μήνες οικοδόμηση της γνώσης και των δεξιοτήτων τους σε συγκεκριμένους τομείς, όπως τον οικονομικό σχεδιασμό και ανάλυση (FP & A), controllership ή τη χρηματοδότηση της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Προσόντα

 • Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ανώτερη ακαδημαϊκή επίδοση στον τομέα των οικονομικών, της λογιστικής, των επιχειρήσεων μελετών, την οικονομία, τα μαθηματικά, ή την εφαρμοσμένη μηχανική προτιμάται.
 • Μια απέδειξε το ενδιαφέρον και ικανότητα στη χρηματοδότηση.
 • Πρέπει να είναι αυτενέργεια και οδηγείται.
 • Πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσει και να εργαστούν προς την κατεύθυνση μιας τελικός στόχος και διαθέτουν ισχυρές δεξιότητες διαχείρισης του χρόνου.
 • Η ικανότητα να ωθήσει μέσα από τις αντιξοότητες, ενώ εργάζονται απευθείας με ένα εκτεταμένο ομάδα ανθρώπων σε ένα ποικιλόμορφο περιβάλλον.
 • Πρέπει να έχει άριστη επικοινωνία, διαπροσωπικές και επηρεάζουν τις δεξιότητες.
 • Πρέπει να είναι ευέλικτο, ευπροσάρμοστο, και γεωγραφικά κινητό.
 • Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας (γραπτά και προφορικά) και άλλες γλώσσες είναι ένα συν.
 • Οι υποψήφιες πρέπει να έχουν απεριόριστη άδεια να εργαστούν στην Ευρώπη.

Τοποθεσία

Φρανκφούρτη

Κατά την υποβολή αίτησης για πρακτική άσκηση να είστε βέβαιος να ελέγξει έξω Πέντε εύκολοι τρόποι για να βελτιώσετε την επιστολή σας καλύμματος και του 5 τρόποι για να βελτιώσετε το βιογραφικό πριν από την αποστολή των εγγράφων σας.

5 βήματα για τη βελτίωση ενός βιογραφικού

 1. Οργανώστε τις πληροφορίες σας
 2. Τονίστε τα προσόντα σας
 3. Χρησιμοποιήστε κουκκίδες για να εμφανίσετε σημαντικές πληροφορίες
 4. Συμπεριλάβετε μόνο τις σχετικές πληροφορίες και αφαιρέστε τυχόν ακαταστασία
 5. Βεβαιωθείτε ότι το βιογραφικό σας είναι χωρίς λάθη

5 βήματα για να βελτιώσει μια συνοδευτική επιστολή

 1. Διεύθυνση συνοδευτική επιστολή σας στο σωστό πρόσωπο
 2. Συλλάβει την προσοχή του αναγνώστη
 3. Κάντε τη συνοδευτική επιστολή σας να ξεχωρίζει
 4. Βεβαιωθείτε ότι η συνοδευτική επιστολή σας είναι χωρίς λάθη
 5. Ρωτήστε για μια συνέντευξη στο τέλος της επιστολής σας

Ακολουθώντας αυτά τα δέκα βήματα, θα είστε καλά στο δρόμο σας για να πάρει τον εαυτό σας αντιληπτές από τους εργοδότες με τις ελπίδες της να πάρει κληθούν σε συνέντευξη. Ο μοναδικός σκοπός της ένα βιογραφικό σημείωμα και συνοδευτική επιστολή είναι για να προσγειωθεί μια συνέντευξη, έτσι ώστε η προσπάθεια που χρειάζεται για να βελτιώσει τα έγγραφα σας είναι καλά αξίζει τον κόπο.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *