Κορυφαία Θέσεις εργασίας για Majors Πτυχίο Βιολογίας

Posted on

 Κορυφαία Θέσεις εργασίας για Majors Πτυχίο Βιολογίας

Ιατρική Σχολή δεν είναι η μόνη επιλογή για τους αποφοίτους με πτυχίο στη βιολογία – αν και ίσως χρειαστεί να επενδύσουν σε πρόσθετη εκπαίδευση πέρα ​​από ένα τετραετές πτυχίο για να ξεκινήσετε.

Ένα πτυχίο βιολογίας ανοίγει την πόρτα σε πολλές δυνατότητες σταδιοδρομίας. Αν είστε φοιτητής που αγαπά την επιστήμη και κέντρισε το ενδιαφέρον από τη μελέτη των ζωντανών οργανισμών, ως ένα βαθμό τη βιολογία θα μπορούσε να είναι η τέλεια επιλογή για να ξεκινήσει στην πορεία της σταδιοδρομίας σας.

Απλά ρωτήστε το κέντρο της σταδιοδρομίας σας κολέγιο ή απόφοιτοι γραφείο για μια λίστα των αποφοίτων που ήταν μεγάλες εταιρείες βιολογία, και θα εκπλαγείτε από την ποικιλία των επιλογών που επιδιώκει αποφοίτων εντός της πειθαρχίας.

Αναρωτιέστε τι μερικές από τις επιλογές σταδιοδρομίας είναι για μια μεγάλη βιολογίας; Διαβάστε αυτήν τη λίστα των 10 κοινές επιλογές σταδιοδρομίας για μεγάλες εταιρείες βιολογία – συν, μια περιγραφή των δεξιοτήτων που θα αποκτήσει κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

Βιολογικά Τεχνικός

Βιολογικά τεχνικοί χρησιμοποιούν τις εργαστηριακές δεξιότητες και τις τεχνικές που μεγάλες εταιρείες βιολογίας μαθαίνουν στα εργαστήριά τους, την ακαδημαϊκή έρευνα και συνεργατική έρευνα με τη σχολή.

Τεχνικοί πρέπει να διεξάγει μελέτες που θα παράγουν ακριβή αποτελέσματα. Μπορούν να τεκμηριώσει τα αποτελέσματα και να εκτελέσει υπολογισμούς ακριβώς όπως έκαναν κατά την κατάρτιση των εκθέσεων ως ένα σημαντικό βιολογίας.

Πολλοί νέοι απόφοιτοι που επιλέγουν να μην πάνε για να μεταπτυχιακή φοιτήτρια ή θέλουν να αναβάλουν τις θέσεις τεχνικό μεταπτυχιακών σπουδών εύρημα με τους ερευνητές σε ιατρικές σχολές, κυβερνητικές υπηρεσίες, ερευνητικά κέντρα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ή επιχειρήσεις φαρμακευτικών / βιοτεχνολογίας.

βιοχημικός

Βιοχημικοί διαδραματίζουν καίριο ρόλο στην ταχέως αναπτυσσόμενη τομέα της βιοτεχνολογίας και βιοϊατρικής έρευνας. Η μελέτη της βιολογίας τους εξοπλίζει με την εργαστηριακή και επιστημονική έρευνα δεξιότητες και τις γνώσεις για να σχεδιάσει και να εκτελέσει μελέτες για την ανάπτυξη νέων προϊόντων. (Σημείωση: περισσότερες θέσεις εργασίας στον τομέα αυτό θα απαιτήσει ένα προηγμένο πτυχίο.)

Η γνώση της ανατομίας και φυσιολογίας βοηθά βιοχημικοί να κατανοήσουν την επίδραση των φαρμάκων και των λύσεων της βιοτεχνολογίας στο ανθρώπινο σώμα.

Παρουσίαση και γραπτού λόγου καλλιεργούνται ως βιολογίας σημαντική βοήθεια τους για να παρουσιάσουν τις προτάσεις και τα πορίσματα τους συναδέλφους και τις πιθανές πηγές χρηματοδότησης.

Γενετική Σύμβουλος

Γενετική σύμβουλοι αξιολογούν την γενετική σύσταση των πελατών και να επικοινωνήσουν μαζί τους για τον κίνδυνο μετάδοσης μια γενετική ασθένεια ή αναπηρία στους απογόνους τους. Θα μπορούσε επίσης να λειτουργήσει με τους ενήλικες οι οποίοι ανησυχούν για τις πιθανότητες που παρουσιάζουν συμπτώματα γενετικών διαταραχών αργότερα στη ζωή.

Πρέπει να έχουν μια προηγμένη ικανότητα στη βιολογία για να ολοκληρώσει το πτυχίο που απαιτείται δίπλωμα στον κλάδο.

Γενετική σύμβουλοι θα πρέπει να είναι σε θέση να εκφράσουν τις επιστημονικές έννοιες στην καθημερινή γλώσσα. Όπως και μια μεγάλη βιολογίας, πρέπει να είναι σε θέση να σκέφτονται ποσοτικά να εκτιμηθεί η πιθανότητα των διαφόρων αποτελεσμάτων με βάση τη γενετική προδιάθεση των ασθενών.

Γενετική σύμβουλοι πρέπει να έχουν προχωρημένη γνώση της επιστημονικής μεθόδου για την αξιολόγηση της χρησιμότητας ενός ταχέως αυξανόμενο σώμα της έρευνας για το ανθρώπινο γονιδίωμα.

Ειδικός Επικοινωνιών Υγείας

Οι ειδικοί επικοινωνιών Υγείας είναι υπεύθυνοι για την εκπαίδευση των κοινοτήτων σχετικά με τις ανησυχίες για την υγεία, ιδίως θέματα δημόσιας υγείας, συμπεριλαμβανομένων των μεταδοτικών ασθενειών, η διαχείριση της υγείας και υγιεινής διαβίωσης.

Συχνά χρησιμοποιείται από νοσοκομεία ή άλλες επιχειρήσεις του τομέα της υγείας, ειδικοί επικοινωνιών για την υγεία μπορεί επίσης να συντονίσουν τις εκστρατείες δημοσίων σχέσεων του ιδρύματος, οι στρατηγικές μάρκετινγκ, και τη συμμετοχή της κοινότητας.

Αυτή η καριέρα απαιτεί ισχυρή γραφής, και διαπροσωπικές δεξιότητες, όπως οι ειδικοί επικοινωνιών υγείας είναι αρμόδιο για την εξέταση θεμάτων που σχετίζονται με την ανθρώπινη υγεία και την ασθένεια σε ένα ευρύ κοινό.

Ένα σημαντικό βιολογία παρέχει ένα ισχυρό θεμέλιο και μπορεί να προσφέρει ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων προσώπων που δεν έχουν θητεύσει σε σκληρή επιστήμη. Σε αντίθεση με πολλές θέσεις εργασίας σε αυτή τη λίστα, οι ειδικοί επικοινωνιών για την υγεία μπορεί να ξεκινήσετε την καριέρα τους με πτυχίο μόλις πανεπιστημίου.

Υγεία Εκπαιδευτικός

εκπαιδευτικούς Υγείας μάθει ο κόσμος για ορισμένες πρακτικές και συμπεριφορές που προάγουν την ευεξία. Πρέπει να έχουν επιστημονικές γνώσεις για να αφομοιώσει τις πληροφορίες και να ερμηνεύσει την έρευνα σχετικά με τις ανησυχίες για τη δημόσια υγεία. Χρησιμοποιούν την επιστημονική μέθοδο για να εκτιμήσει τις ανάγκες των ψηφοφόρων τους, ώστε να μπορούν να σχεδιάσουν τα σχετικά προγράμματα.

εκπαιδευτές υγείας χρειάζονται μια σταθερή κατανόηση της ανθρώπινης βιολογίας, καθώς και λεκτικές δεξιότητες επικοινωνίας για να μεταφέρει επιστημονικές πληροφορίες σε γλώσσα που οι πελάτες τους μπορεί εύκολα να κατανοήσει.

εκπαιδευτές για την υγεία, όπως μεγάλες εταιρείες βιολογία, γράφουν για επιστημονικά θέματα όπως η διατροφή, το ασφαλές σεξ, κατάχρηση ουσιών, και μείωση του στρες. Είναι, ως εκ τούτου, πρέπει ισχυρές γραπτές δεξιότητες επικοινωνίας. Οι εργοδότες μπορούν επίσης να ζητήσουν την Αγωγή Υγείας Specialist Certified (CHES) πιστοποίηση εκτός από το πτυχίο πανεπιστημίου.

Φαρμακευτικά / Ιατρικά Αντιπρόσωπος Πωλήσεων Προϊόντων

εκπρόσωποι φαρμακευτικά ή ιατρικά προϊόντα πωλήσεις πωλούν ιατρικές προμήθειες, προϊόντα, φάρμακα, και περισσότερο σε νοσοκομεία, κλινικές, και άλλες ιατρικές πρακτικές.

αντιπρόσωποι πωλήσεων φαρμακευτικών προϊόντων πρέπει να έχει μια ισχυρή γνώση της χημείας, της ανατομίας και φυσιολογίας, έτσι ώστε να μπορεί να εξηγήσει στους γιατρούς πως ένα νέο φάρμακο θα επηρεάσει τους ασθενείς τους.

Αυτοί οι εργαζόμενοι πρέπει να έχουν την τεχνολογική γνώση για να εξηγήσει πώς λειτουργεί ένα προϊόν. Πρέπει, επίσης, την επιστημονική γνώση για να είναι σε θέση να εξηγήσει πώς το προϊόν αυτό θα ωφελήσει τόσο το γιατρό και τον ασθενή.

εκπρόσωποι φαρμακευτική ή ιατρικό προϊόν των πωλήσεων χρειάζεται ισχυρή επικοινωνίας και διαπροσωπικές δεξιότητες, καθώς και. Πτυχίο είναι αρκετά συχνά η εκπαίδευση για να ξεκινήσετε σε αυτό το επάγγελμα.

Ιατρός Βοηθός και Nurse Practitioner

Ιατρός βοηθούς και νοσοκόμες έχουν μεγάλη ζήτηση, όπως οι πάροχοι υπηρεσιών πρώτης γραμμής. Βιολογία παρέχει μια εξαιρετική βάση για μεταπτυχιακές σπουδές σε αυτά τα παρεμφερή επαγγέλματα.

Ιατρός βοηθούς και νοσοκόμες πρέπει να έχουν μια καλή κατανόηση της ανθρώπινης βιολογικών συστημάτων, ανατομία, τη φυσιολογία και τη διάγνωση ιατρικών προβλημάτων. Θα πρέπει επίσης προηγμένες γνώσεις ενός μεγάλου βιολογία της επιστημονικής μεθόδου να ερμηνεύσει τις αναδυόμενες έρευνα σχετικά με διάφορες επιλογές θεραπείας και φάρμακα.

Ιατρός βοηθούς και νοσοκόμες πρέπει να έχει μια ικανότητα για μάθηση και να θυμόμαστε την επιστημονική και ιατρική ορολογία. Αυτά σταδιοδρομία απαιτούν τουλάχιστον ένα μεταπτυχιακό.

Ιατρική και Υγεία Services Manager

διαχειριστές ιατρικές και υγειονομικές υπηρεσίες ξοδεύουν μεγάλο μέρος του χρόνου τους που αλληλεπιδρούν με τους επαγγελματίες των υπηρεσιών υγείας και πρέπει να είναι εξοπλισμένο για να επικοινωνήσει μαζί τους για την επιστημονική πολιτικές και διαδικασίες.

Πρέπει να είναι σε θέση να ερμηνεύσει επιστημονικά κανονισμούς που σχετίζονται με ιατρικές υπηρεσίες, και να τροποποιήσετε τα προγράμματα ανάλογα.

διαχειριστές ιατρικές και υγειονομικές υπηρεσίες συχνά προσλαμβάνουν, να εποπτεύει και να αξιολογεί τους επαγγελματίες υγείας και ερευνητές. Πρέπει να είναι σε θέση να κατανοήσουν τις αποχρώσεις του διαπιστευτήρια και τις επιδόσεις τους, καθώς αξιολογούν τους υποψηφίους και τους εργαζόμενους.

Δικηγόρος

μεγάλες εταιρείες βιολογία μπορεί να υπερέχουν σε πολλούς τομείς του δικαίου που βασίζονται στην επιστημονική γνώση και τη συλλογιστική. Διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και πνευματικής ιδιοκτησίας δικηγόροι πρέπει να κατανοήσουν την επιστήμη πίσω από τα προϊόντα βιοτεχνολογίας, τα ναρκωτικά, και των ιατρικών οργάνων για την επεξεργασία των αιτήσεων για διπλώματα ευρεσιτεχνίας και την υπεράσπιση των πελατών κατά παράβαση.

Περιβαλλοντική δικηγόροι υποστηρίζουν και να αμφισβητήσει περιβαλλοντικά έργα και πολιτικές που βασίζονται στην κατανόηση του πώς θα επηρεάσουν το οικοσύστημα.

Ιατρική δικηγόροι αμέλεια πρέπει να έχει την επιστημονική γνώση που απαιτείται για την ανάλυση ιατρικών επεμβάσεων και να κρίνει κατά πόσο οι επαγγελματίες υγείας έχουν ενεργήσει ηθικά και σωστά.

μεγάλες εταιρείες Βιολογία μάθουν να συγκεντρώσει στοιχεία για να δοκιμάσουν μια υπόθεση. Αντιδικία και ποινικές δικηγόροι πρέπει να κάνουν το ίδιο, δεδομένου ότι οικοδομήσουμε μια υπόθεση για έναν πελάτη.

Προσθέστε σε αυτούς και την τεχνική φύση των υλικών αποδεικτικών στοιχείων, όπως δείγματα DNA, και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί ο άνθρωπος μεγάλες εταιρείες βιολογία αποφασίσει να πάει για να νομική σχολή.

Οικονομικός αναλυτής

Οικονομικοί αναλυτές αξιολογούν μετοχές, ομόλογα, αμοιβαία κεφάλαια και άλλες επενδύσεις για τους πελάτες και τις επιχειρήσεις. μεγάλες εταιρείες βιολογία μπορεί να χρησιμοποιούν προηγμένες μαθηματικές τους ικανότητες για να βοηθήσει στην αξιολόγηση της επιτυχίας των διαφόρων επενδύσεων.

Οι περισσότεροι αναλυτές επικεντρώνονται σε συγκεκριμένες βιομηχανίες και μεγάλες εταιρείες βιολογία είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για την εργασία ως αναλυτές στον τομέα της βιοτεχνολογίας, φαρμακευτικά, ιατρικά προϊόντα, τις υπηρεσίες υγείας και του περιβάλλοντος εταιρείες.

Οικονομικοί αναλυτές, όπως μεγάλες εταιρείες βιολογία, χρησιμοποιούν τους πόρους του υπολογιστή που βασίζεται για τη συλλογή και την ανάλυση δεδομένων για την εξαγωγή συμπερασμάτων. Πρέπει να έχουν τις δεξιότητες γραφής για τη δημιουργία αναφορών που συνοψίζει τα συμπεράσματά τους. Πτυχίο είναι συχνά αρκετό για να ξεκινήσετε μια καριέρα ως οικονομικός αναλυτής.

Δεξιότητες και ικανότητες που έχει αποκτηθεί με ένα Βιολογίας Major

 • μεγάλες εταιρείες Βιολογία μάθουν να εφαρμόζουν την επιστημονική μέθοδο, που έχει συσταθεί πειράματα, και χρησιμοποιήστε επιστημονικό εξοπλισμό. Μαθαίνουν εργαστηριακές τεχνικές και διαδικασίες μαζί με το πώς να συγκεντρώσει, να οργανώσετε και να αναλύσετε τα δεδομένα.
 • μεγάλες εταιρείες βιολογία μπορεί να πραγματοποιήσει πολύπλοκες μαθηματικές και στατιστικές υπολογισμούς. Καταλαβαίνουν επιστημονικές έννοιες και κύρια επιστημονική ορολογία. Μπορούν επίσης να μάθουν να παρουσιάσει ευρήματα της έρευνας τόσο προφορικά όσο και γραπτά, χρησιμοποιώντας χάρτες και γραφήματα για να τονίσει αποτελέσματα.
 • Ως εκ τούτου, μεγάλες εταιρείες βιολογία οξύνουν την κριτική σκέψη και την επίλυση προβλημάτων των δεξιοτήτων τους. μεγάλες εταιρείες Βιολογία μάθει να είμαι ακριβής, συστηματική και λεπτομέρεια προσανατολισμένη κατά την άσκηση των τους σχέδια έρευνας και εργαστήριο. Οι δεξιότητες που μεγάλες εταιρείες βιολογίας αποκτούν μπορεί να εφαρμοστεί σε δύο επιστημονικά και μη επιστημονικές θέσεις εργασίας μετά την αποφοίτησή τους.

Βιολογία Majors Λίστα Δεξιότητες

Εδώ είναι μια λίστα με τις δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες όταν προσλαμβάνουν μεγάλες εταιρείες βιολογία. Δεξιότητες διαφέρουν ανάλογα με τη θέση εργασίας, έτσι ώστε να επανεξετάσει αυτές τις λίστες τις δεξιότητες για μια ποικιλία από διαφορετικά επαγγέλματα.

Επισημάνετε τις δεξιότητες που απέκτησαν κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, πρακτική άσκηση, και τις θέσεις εργασίας που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια κολέγιο στην συνοδευτικές επιστολές σας, τις εφαρμογές συνεχίζεται, και η δουλειά.

Αν δεν είστε σίγουροι τι καριέρα που θέλετε, δείτε τον κατάλογο αυτό και να τονίσει τις δεξιότητες που διαθέτουν. Στη συνέχεια κοιτάξουμε πίσω στην λίστα της σταδιοδρομίας της βιολογίας, και να δούμε ποιοι από αυτούς χρειάζονται τις δεξιότητες που έχετε.

 • Αποδοχή εποικοδομητική κριτική
 • Ακρίβεια
 • ανάλυση δεδομένων
 • Εφαρμόζοντας βαφές και οι δείκτες σε κύτταρα
 • Προσοχή στη λεπτομέρεια
 • Λογισμός
 • Συνεργασία με εργαστήρια και ερευνητικές ομάδες
 • Σύνταξη εκθέσεων εργαστήριο
 • Κατανοώντας σύνθετο επιστημονικό υλικό ανάγνωσης
 • Διεξαγωγή ποσοτικής έρευνας
 • Δημιουργώντας χάρτες και γραφήματα για να εκπροσωπεί τα ευρήματα
 • Κριτική σκέψη
 • Επαγωγικό συλλογισμό
 • Ο σχεδιασμός της μεθοδολογίας για τις υποθέσεις της δοκιμής
 • Ευκαμψία
 • Συλλογή δεδομένων
 • Ενσωματώνοντας τις έννοιες της Φυσικής στην έρευνα
 • Η ενσωμάτωση αρχών της χημείας στην έρευνα
 • Ερευνητική
 • Η γνώση των εργαστηριακών τεχνικών
 • Κορυφαίοι ομαδικές συζητήσεις
 • Κάνοντας προσεγγίσεις
 • Χειρωνακτική επιδεξιότητα
 • Microsoft Excel
 • Microsoft Word
 • multitasking
 • Κρατάω σημειώσεις
 • Παρατηρητικός
 • Οργανωτικός
 • Εκτέλεση ποσοτικές μετρήσεις
 • PowerPoint
 • Ακρίβεια
 • Πρόβλεψη αποτελεσμάτων
 • προετοιμασία διαφάνειες
 • Η παρουσίαση της επιστημονικής έρευνας ευρήματα σε ομάδες
 • Προτεραιότητα
 • Επίλυση προβλήματος
 • Διαχείριση έργου
 • Λήψη και δίνοντας εποικοδομητική κριτική
 • Ελαστικότητα
 • SAS
 • γονιδιώματα ακολουθία
 • SPSS
 • Στατιστική ανάλυση
 • Διαχείριση άγχους
 • Συστηματική
 • ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
 • λήψη Test
 • Διαχείριση χρόνου
 • Χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικά μικροσκόπια
 • Προφορική επικοινωνία
 • Δουλεύοντας ανεξάρτητα
 • Γράφοντας δοκίμια
 • Γράφοντας επιστημονικές ερευνητικές εργασίες
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *