Κοινή Συνέντευξη Δάσκαλος Ερωτήσεις και καλύτερες απαντήσεις

Posted on

 Κοινή Συνέντευξη Δάσκαλος Ερωτήσεις και καλύτερες απαντήσεις


Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστεί για μια συνέντευξη για δουλειά δάσκαλος; Μπορείτε να χτίσετε την αυτοπεποίθηση και να μειώσει το άγχος της συνέντευξης με τον προγραμματισμό πώς να απαντήσει σε ερωτήσεις μπροστά από το χρόνο. Ξεκινήστε ρωτώντας τον εαυτό σας, «Τι μπορώ να κάνω για να εξασφαλίσει την υποψηφιότητά μου παίρνει προσεκτική εξέταση για δουλειά διδασκαλίας; Πώς θα κάνω τον εαυτό μου να ξεχωρίζει;»Τότε συγκεντρώσει παραδείγματα και τα ανέκδοτα που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εντύπωση.

Αυτό που ο ερευνητής θέλει να ξέρει

Οι διευθυντές των σχολείων και άλλα μέλη της επιτροπής προσλήψεων επεξεργαστεί τις ερωτήσεις που ζητούν, προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα είναι ένα αγαθό κατάλληλο για το σχολείο τους, καθώς και ο πρωταθλητής για τις πολιτικές που αποφασίζονται από το σχολείο περιοχή τους.

Μάθετε τόσο πολύ όπως μπορείτε για τα σχολεία που ισχύουν για έτσι ώστε θα είστε σε καλύτερη θέση να προβλέψει το είδος των ερωτήσεων που θα σας ζητηθεί για τη διδασκαλία της φιλοσοφίας σας και το ύφος της διαχείρισης στην τάξη.

12 Κοινή Δάσκαλος ερωτήσεις συνέντευξης και καλύτερες απαντήσεις

Αναθεώρηση αυτή τη λίστα των ερωτήσεων μπορεί να σας ζητηθεί κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης εργασίας των εκπαιδευτικών, με παραδείγματα τον καλύτερο τρόπο για την αντιμετώπιση κάθε μία.

Ερωτήσεις για σας ως Δάσκαλος

Μοιραστείτε τον ενθουσιασμό σας για τη διδασκαλία, σε συνεργασία με τους φοιτητές, και παραδείγματα για το πώς θα διδάξει την τάξη σας. Να είστε έτοιμοι να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το γιατί σας ενδιαφέρει η δουλειά, πώς να σας διδάξει διαφορετικούς τύπους μαθητών μέσα στην ίδια τάξη, και πώς θα χειριστεί τις προκλήσεις στην τάξη. Θα πρέπει επίσης να είναι έτοιμη να συζητήσει τη διδασκαλία και τη διαχείριση της τάξης φιλοσοφίες σας.

1. Γιατί αποφάσισες να γίνεις δάσκαλος;

Τι θέλουν να ξέρουν:  Η διδασκαλία είναι μια από τις πιο δύσκολες των επαγγελμάτων, με υψηλό βαθμό εξάντλησης. Θα σας ζητηθεί αυτή την ερώτηση, ώστε η πρόσληψη επιτροπή μπορεί να μετρήσει τον ενθουσιασμό σας και τη δέσμευσή της στη διδασκαλία.

Δείγμα Απάντηση : Από τη στιγμή που ήμουν νέος, έχω αγαπήσει τη μάθηση και εκτιμά τις μεγάλες καθηγητές που άνοιξε νέους κόσμους για μένα. Είναι η μόνη καριέρα έχω σκεφτεί ποτέ, γιατί πραγματικά θέλουν να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους και, τώρα με τη σειρά μου, να ενσταλάξει μια χαρά της μάθησης στο δικό μου μαθητές.

2. Τι είδους διαχείριση της τάξης δομής θα εφαρμόσει αν είχαν προσληφθεί;

Τι θέλουν να ξέρουν:  συνέντευξη σας ενδιαφέρεται για το πώς θα χειριστεί μια τάξη, ιδιαίτερα εάν το μέγεθος των τάξεων είναι μεγάλο στο σχολείο τους.

Δείγμα Απάντηση : Έχω λάβει μια προληπτική προσέγγιση για τη διαχείριση της τάξης, μοντελοποίηση θετικές συμπεριφορές για τους μαθητές μου και την ενθάρρυνση υποστηρικτική peer-to-peer επικοινωνία. Έχω επίσης να προσδιορίσει τι προκαλεί άγχος σε μεμονωμένους μαθητές, και είμαι έτοιμος να τους υποστηρίξει όταν προκύπτουν προβλήματα.

3. Πώς έχετε χρησιμοποιήσει, ή πώς θα χρησιμοποιήσετε, την τεχνολογία στην τάξη; 

Τι θέλουν να ξέρουν:  Interactive τεχνολογιών στην τάξη έχουν μετατρέψει τη μάθηση κατά την τελευταία δεκαετία. Να είστε έτοιμοι να περιγράψετε εξοικείωσή σας με κοινά εργαλεία, όπως το Smart Boards.

Δείγμα Απάντηση : Στην τελευταία τάξη μου, οι μαθητές χρησιμοποίησαν τα δισκία για να δημιουργούν και να διαχειρίζονται τη δική τους ιστοσελίδα, η οποία αποδείχθηκε ότι είναι ένα μεγάλο εργαλείο για την επικοινωνία με τους γονείς και τους επιτρέπει να δούμε τις καθημερινές δραστηριότητες των παιδιών τους συμμετείχαν σε.

Ερωτήσεις για σας ως μαθητή

Η επιτροπή ερευνητής ή η μίσθωση θα θέλετε να μάθετε πώς θα προσεγγίσετε προσωπικά μάθησης, τα προσόντα διδασκαλίας και τα διαπιστευτήριά σας, οποιαδήποτε συνεχή εκπαίδευση που έχετε λάβει, και πώς θα μείνετε ρεύμα με τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις νέες προσεγγίσεις στη μάθηση.

4. Ποια προσέγγιση ή στρατηγική χρησιμοποιείτε για να μάθουν νέες πληροφορίες;

Τι θέλουν να ξέρουν:  Αυτή η ερώτηση απευθύνεται είτε συνειδητά σκεφτείτε μεμονωμένες μορφές μάθησης – τόσο τη δική σας και των μαθητών σας.

Δείγμα Απάντηση : Θεωρώ ότι έχω μάθει νέο υλικό καλύτερα γράφοντας τις σημειώσεις όπως διάβασα ή ακούω κάποιον δίνει μια διάλεξη. Η διαδικασία της γραφής τις σημαντικές λεπτομέρειες λειτουργεί με δύο τρόπους: πρώτον, με βοηθά να απορροφήσει και να σκεφτούμε προσεκτικά σχετικά με τις νέες πληροφορίες και, δεύτερον, τις σημειώσεις μου χρησιμεύσει ως οδηγός σπουδών που μπορώ να αναφοράς πάμε μπροστά.

5. Τι συνεχή εκπαίδευση τάξεις, εργαστήρια, εκπαίδευση, κλπ έχετε παρακολουθήσει;

Τι θέλουν να ξέρουν:  Όλοι οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να επιδιώξει τη συνεχή εκπαίδευση προκειμένου να διατηρήσουν την πιστοποίησή τους. Χρησιμοποιήστε την απάντησή σας για να επιδείξει τις συγκεκριμένες περιοχές της εκπαιδευτικής θεωρίας και της πρακτικής που έχετε μάθει και ότι θα προσθέσει αξία στο σχολείο σας.

Δείγμα Απάντηση : Η περιοχή όπου εργάστηκα στο παρελθόν προσφέρει συνεχή ευκαιρίες εκπαίδευσης το βράδυ όλο το χρόνο. Παρακολούθησα αυτές τις συνεδρίες τακτικά. Απόλαυσα ιδιαίτερα τις προπονήσεις παιδεία που επικεντρώνεται στην πρώιμη παιδική ηλικία λογοτεχνία και στρατηγικές διδασκαλίας. Έχω επίσης την τύχη να παρακολουθήσουν το ετήσιο συνέδριο Αυτισμό Ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη για τα τελευταία δύο χρόνια. Προσπαθώ να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες συνεχούς εκπαίδευσης που προσφέρονται για μένα.

Ερωτήσεις για σας ως μέρος μιας ομάδας διδασκαλίας και στην τάξη της Κοινότητας

Τα σχολεία θέλουν να προωθήσει την αίσθηση της κοινότητας μέσα στο σχολείο, ιδιαίτερα στις τάξεις. Είναι πιθανό να σας ζητηθεί ερωτήσεις σχετικά με την ικανότητά σας να λειτουργήσει ως μέρος μιας ομάδας των εκπαιδευτικών και των διοικητικών υπαλλήλων, καθώς και τις ικανότητές σας και τις εμπειρίες γεφύρωση του χάσματος μεταξύ των φοιτητών στην τάξη και τις οικογένειές τους στο σπίτι.

6. Τι σας ενδιαφέρει για την περιοχή μας;

Τι θέλουν να ξέρουν:  Εσείς προτίθεστε να εκπλαγείτε με το πόσο πολλές entry-level διδασκαλίας υποψήφιοι αποτυγχάνουν στην έρευνα σχολικές περιοχές πριν από συνεντεύξεις τους. Πρόσληψη επιτροπές κάνεις αυτή την ερώτηση για να δείτε αν έχετε ενδιαφέρονται αρκετά για να κάνουν την εργασία σας και να μάθετε για τις ανάγκες του σχολείου περιοχή τους.

Δείγμα Απάντηση : Καθώς η μητρική του 4ου δημοτικού στην περιοχή, έχω βιώσει από πρώτο χέρι πόσο ζεστό και φιλόξενο οι δάσκαλοι και οι διαχειριστές είναι. Η αίσθηση της κοινότητας η σχολική περιφέρεια εργάζεται σκληρά για την προώθηση και διατήρηση της είναι κάτι που δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ σε κανένα από τα σχολεία που συμμετείχαν ή δίδαξαν μέσα. Ο καθένας ξέρει το όνομα της κόρης μου, το όνομά μου, και μπορείτε να πείτε ότι όλοι στο σχολείο είναι πραγματικά στην ευχάριστη θέση να είναι εκεί σε συνεργασία με τους μαθητές και τις οικογένειές τους.

7. Θα σας ενδιέφερε να οδηγεί οποιεσδήποτε δραστηριότητες μετά το σχολείο;

Τι θέλουν να ξέρουν:  Καλή σχολεία είναι πάντα αναζητούν τρόπους για να εμπλουτίσουν τη ζωή των μαθητών τους. Το να είσαι πρόθυμος να οδηγήσει εξωσχολικές δραστηριότητες όπως αθλητικές ομάδες, λέσχες, ή ακαδημαϊκές ομάδες θα είναι ένα ισχυρό σημείο στην εύνοιά σας.

Δείγμα Απάντηση : Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είμαι ο διευθυντής του στρατοπέδου θεάτρου που προσφέρονται από το κέντρο της τέχνης στην πόλη. Θα ήθελα πολύ να λάβει μέρος σε συλλόγους δράμα ή παραστάσεις τα παιδιά συμμετέχουν σε όλο το χρόνο. Ή, αν δεν υπάρχει ένα δράμα club, θα ήθελα σίγουρα αγαπούν να ξεκινήσει ένα, αν αυτό είναι κάτι που το σχολείο θα πρέπει να ενδιαφέρονται. Ενώ το θέατρο συμβαίνει να είναι η προσωπική μου πάθος, εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε άλλες δραστηριότητες που είναι ειδικά σε χρειάζονται υποστήριξη και ότι θα μπορούσε να είναι ένα αγαθό κατάλληλο για, θα ήμουν πρόθυμος να βοηθήσει, ωστόσο μπορώ.

Ερωτήσεις σχετικά με μαθητές και γονείς

Ως ένας τρόπος για να εκτιμήσει το στυλ διδασκαλίας σας και τις δεξιότητες επικοινωνίας, μπορεί να σας ζητηθεί σχετικά με το πώς θα χειριστεί τους μαθητές και τους γονείς.

8. Πώς θα ασχοληθεί με ένα μαθητή που είναι συνήθως αργά;

Τι θέλουν να ξέρουν:  συνέντευξη σας είναι ενδιαφέρονται να μάθουν πώς θα αφορούν one-on-one με τους μαθητές που εμφανίζουν μη παραγωγικές συμπεριφορές.

Δείγμα Απάντηση : Εάν ένα παιδί έρχεται στο σχολείο αργά σε τακτική βάση, θα ήθελα να μιλήσω πρώτα με το παιδί για να δούμε αν υπάρχει κάτι συμβαίνει στο σχολείο ή στο σπίτι που τον ή την πρόκληση να είναι αργά. Μετά μιλώντας με το παιδί, και ανάλογα με το τι μοιράζονται, θα ήθελα να συζητήσω με τον προϊστάμενό μου την καλύτερη δυνατή προσέγγιση για να μιλήσω με την οικογένεια για την επαναλαμβανόμενη αργοπορία.

9. Πώς θα συμμετάσχει μια απρόθυμη μαθητή;

Τι θέλουν να ξέρουν:  Αυτή η ερώτηση έχει ως στόχο να προωθήσει τις συζητήσεις για το πώς θα παρακινήσει τους μαθητές με διαφορετικά στυλ μάθησης.

Δείγμα Απάντηση : Εάν ένας μαθητής φαίνεται απρόθυμη να συμμετάσχει κατά ένα συγκεκριμένο θέμα, θα ήθελα να χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου που εργάζονται με διαφορετικούς τύπους των εκπαιδευομένων και την προσαρμογή των στρατηγικών διδασκαλίας μου να εμπλέξει το μαθητή με έναν τρόπο που θα αισθάνονται πιο άνετα να συμμετάσχουν. Αυτό μπορεί να είναι από την κατοχή των εργασιών μαθητή (ες) με έναν συνεργάτη, ή δημιουργώντας τα μαθήματά μου γύρω από ένα θέμα που ο μαθητής μπορεί να είναι πιο πιθανό να ενδιαφέρονται.

10. Τι θα λέγατε για ένα θυμωμένο γονέα για το βαθμό του παιδιού τους;

Τι θέλουν να ξέρουν:  Ένα από τα δυσκολότερα προβλήματα στη διδασκαλία έχει να επικοινωνεί με τους γονείς αποδοκιμάζουν. Διευθυντές πρέπει να γνωρίζουν ότι οι καθηγητές τους, μπορούν να εργαστούν με ηρεμία για να εκτονώσει την κριτική.

Δείγμα Απάντηση : Αν έχω ένα γονέα που είναι αναστατωμένος για έναν βαθμό το παιδί τους που λαμβάνονται, θα προσφέρουν για να συναντηθεί με τον γονέα και να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία από τα μαθήματα το παιδί που λαμβάνονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αξιολόγηση. Τότε θα ήθελα να ρωτήσω το γονέα (ες) για να με βοηθήσει να σκεφτούν τρόπους με τους οποίους το παιδί τους θα μπορούσαν να προετοιμαστούν και να αποδίδουν καλύτερα σε εκτιμήσεις. Για παράδειγμα, εγώ μια φορά είχε ένα παιδί που αγωνίστηκε με συνέπεια εβδομαδιαία εργασία ορθογραφία του.

Πριν από τους γονείς του επικοινώνησε μαζί μου, έφτασα έξω για να τους αφού παρέδωσε στη δεύτερη εβδομαδιαία δοκιμή του ελλιπής. Ζήτησα από τον γονέα, αν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε μερικές στρατηγικές το παιδί θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τόσο στην τάξη και στο σπίτι για να βελτιώσουν τις δεξιότητες ορθογραφίας του μαθητή. Κάθε κατάσταση είναι διαφορετική, βέβαια, αλλά αν είμαι σε θέση να προσφέρει ένα ξαναπάρουν της αξιολόγησης, θα είναι περισσότερο από ευτυχείς να το πράξουν.

11. Τι θα κάνατε αν υπάρχουν υποψίες παραμέλησης ή κακοποίησης στο σπίτι του ενός από τους μαθητές σας;

Τι θέλουν να ξέρουν:  Οι εκπαιδευτικοί με τα πόδια μια λεπτή γραμμή ως υπέρμαχοι της καλής μεταχείρισης των μαθητών τους. Σκεφτείτε για το πώς θα ανταποκριθεί θα πρέπει να υποψιάζεστε ότι το παιδί έχει αποτελέσει αντικείμενο κατάχρησης.

Δείγμα Απάντηση : Παίρνω τη θέση μου ως εντολή δημοσιογράφος πολύ σοβαρά. Γνωρίζω συστήματος καθημερινός έλεγχος της υγείας της περιοχής, που είναι εκπαιδευτικοί της προσχολικής ηλικίας που απαιτείται για την εφαρμογή καθημερινά. Στην προηγούμενη θέση μου, κάναμε επίσης καθημερινούς ελέγχους όταν τα παιδιά θα φτάνουν κάθε πρωί. Υπήρχε ένα παιδί στην προηγούμενη τάξη μου που είχε περίεργη μώλωπες και στα δύο χέρια και δεν ήμουν σίγουρος αν οι μώλωπες ήταν από τραχύ παιχνίδι με τα αδέλφια ή φίλους, είτε από έναν ενήλικα να είναι σωματικά καταχρηστική.

Πριν είπα τίποτα σε κανέναν, έχω αναφερθεί ό, τι είδα στον κύριο που με οδήγησε μέσα από τη διαδικασία να προσδιορίσει την αιτία της μώλωπες. Τελικά ανακαλύφθηκε ότι οι μώλωπες ήταν από τα μεγαλύτερα αδέρφια του παιδιού. Ο τρόπος που το σχολείο μου χειρίστηκε την κατάσταση μας έδωσε τη δυνατότητα να εξασφαλίσει το παιδί ήταν σε ασφαλή κατάσταση χωρίς ψευδώς κατηγορούν ή να ανατρέψουν τους γονείς.

12. Αν έχετε παρατηρήσει ένα παιδί θύμα εκφοβισμού στην τάξη σας, πώς θα αντιμετωπίσουμε την κατάσταση;

Τι θέλουν να ξέρουν:  Ο εκφοβισμός είναι ένα τεράστιο πρόβλημα στα σχολεία. Ποια μέτρα θα λάβει για την αναγνώριση, την πρόληψη, ή να απαντήσει σε αυτό στην τάξη σας;

Δείγμα Απάντηση : Ένα από τα πιο σημαντικά μεγάλες ομαδικές δραστηριότητες να κάνω με την τάξη μου στην αρχή του έτους γράφει κανόνες τάξη μας μαζί. Μου είναι μεγάλη υπόθεση να κάνει? μαζί μπορούμε να καταλήξουμε σε και συμφωνώ με τους κανόνες, και όλοι να υπογράψει την αφίσα σε μια δέσμευση να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ακολουθήσουν τους κανόνες, ενώ βοηθούν και άλλους να ακολουθήσουν τους κανόνες διάρκεια της ημέρας. Ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες για την αφίσα μας δεν είναι να εκφοβίσει άλλα παιδιά.

Χρησιμοποιώ αυτή τη δραστηριότητα της ομάδας ως μια ευκαιρία για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει να εκφοβίσει, και τι πρέπει να κάνετε αν ένας μαθητής είναι θύμα εκφοβισμού ή βλέπουν κάποιον θύμα εκφοβισμού. Μέρος του μαθήματος κάνει αφίσες κατά του εκφοβισμού που κρέμονται στην τάξη μας και στις αίθουσες. Αν είδα εκφοβισμού, θα ήθελα να μιλήσω για όλα τα παιδιά που συμμετέχουν ξεχωριστά, και θα ήθελα να επανέλθω και μάθημα αντι-εκφοβισμού και αφίσες μας με όλη την τάξη.

Συμβουλές για να απαντήσει Δάσκαλος ερωτήσεις συνέντευξης

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης σας, θα πρέπει να κάνει περισσότερα από το απλά να δώσει γενικές απαντήσεις στις ερωτήσεις σας ζητηθεί. Ο καλύτερος υποψήφιος θα είναι σε θέση να εξηγήσει πώς έχουν τα προσόντα για τη δουλειά και γιατί θα είναι ένα αγαθό κατάλληλο για το σχολείο.

Κάνει πολύ πιο εύκολο για την πρόσληψη διευθυντή για να πάρουν μια απόφαση, όταν ο αιτών εξηγεί γιατί θα ήταν μια μεγάλη ενοικίασης.

Make It Προσωπικό:  Πάρτε το χρόνο για να προσαρμόσετε τις απαντήσεις σας σε ερωτήσεις συνέντευξης. Συμπεριλάβετε στιγμιότυπα από το ιστορικό σας, τις δεξιότητες και επαγγελματική εμπειρία που έχουν σχέση με τη δουλειά που κάνεις αίτηση για. Έμφαση στις δεξιότητες πιο σχετικές με τον τομέα.

Εδώ είναι μια λίστα των διδακτικών δεξιοτήτων ερευνητές ενδιαφέρονται περισσότερο. Φυσικά, επικοινωνίας, οργάνωσης, και η κριτική σκέψη είναι ψηλά στη λίστα των επιθυμητών ιδιοτήτων. Αν είστε επιστρέφουν στα θρανία μετά από διακοπή της σταδιοδρομίας, να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει το κενό στην εμπειρία σας.

Δώστε παραδείγματα:  Η συνέντευξη είναι πιθανό να σας ζητήσει συμπεριφοράς ερωτήσεις συνέντευξης, που απαιτούν από εσάς να δώσει ένα παράδειγμα για το πώς θα έκανε κάτι. Για παράδειγμα, ένας ερευνητής θα μπορούσε να πει, «Πες μου μια φορά που χειρίζεται μια συμπεριφοριστική ζήτημα με έναν μαθητή.» Αυτού του είδους οι ερωτήσεις απαιτούν από εσάς να σκεφτείτε παραδείγματα από το παρελθόν διδασκαλία εμπειρίες. Για να απαντηθούν αυτά τα ερωτήματα, να εξηγήσει την κατάσταση και τι κάνατε είτε να λύσετε ένα πρόβλημα ή να επιτύχει την επιτυχία.

Στη συνέχεια, περιγράφει το αποτέλεσμα.

Ακόμη και αν το ερώτημα δεν είναι μια συμπεριφοριστική ερώτηση συνέντευξης, είναι συχνά χρήσιμο να παρέχουν ένα συγκεκριμένο παράδειγμα. Για παράδειγμα, περιστασιακή ερωτήσεις συνέντευξης σας ζητήσει να εξετάσει μια πιθανή μελλοντική κατάσταση στο χώρο εργασίας. Μια συνέντευξη μπορεί να ρωτήσει, «Πώς θα χειριστείτε ένα γονέα που νομίζει ότι βαθμολογούνται παιδί του άδικα;» Παρά το γεγονός ότι αυτά είναι για μελλοντικές καταστάσεις, μπορείτε ακόμα να απαντήσω με ένα παράδειγμα από την εμπειρία του παρελθόντος. Βοηθά να δημιουργήσετε μια λίστα με τα ανέκδοτα που μπορούν να αξιοποιήσουν, με έμφαση σε περιπτώσεις όπου η δράση σας είχε μια σαφή, θετικά αποτελέσματα.

Έρευνα της Σχολής:  Έρευνα της περιοχής σχολείο και το σχολείο όπου θα πρέπει να εργάζονται αν έχετε προσληφθεί. Θα είστε σε θέση να βρείτε πολλές από αυτές τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα της περιφέρειας σχολείου. Επίσης, αν έχετε μια σύνδεση σε κάθε εκπαιδευτικούς που εργάζονται στο σχολείο, την περιοχή, ή οποιαδήποτε γονείς των οποίων τα παιδιά φοιτούν στο σχολείο, ρωτήστε τους για την εικόνα τους στην εργασία. Το πιο εξοικειωμένοι είστε με τους ακαδημαϊκούς, εξωσχολικές δραστηριότητες, αθλήματα, τα προφίλ των φοιτητών, και το πρόγραμμα σπουδών, τόσο καλύτερα εξοπλισμένα θα είναι να ζητήσει ουσιαστική ερωτήσεις και να παρέχουν αποχρώσεις απαντήσεις σε ερωτήσεις συνέντευξης.

Να είστε προετοιμασμένοι για μια συνέντευξη Panel:  Όταν συνέντευξη για δουλειά διδασκαλίας, μπορεί να αναμένεται να πάρει συνέντευξη με μια ποικιλία διαφορετικών συστατικών.

Μπορεί να σας ζητηθεί να πάρει συνέντευξη με έναν πίνακα, ο οποίος θα μπορούσε να περιλαμβάνει το διευθυντή του σχολείου, το διοικητικό προσωπικό, άλλους δασκάλους και γονείς. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί να μια συνέντευξη με μια επιτροπή αναζήτησης που είναι επιφορτισμένη με την εξέταση τους αιτούντες πριν από τη μετάβαση σε μια επίσημη συνέντευξη για τη δουλειά.

Ετοιμαστείτε να διδάξει ένα μίνι-μάθημα:  Πριν ή μετά τη συνέντευξη μπορείτε επίσης να κληθούν να διδάξουν ένα μίνι-μάθημα για μια ομάδα μαθητών ή οι δάσκαλοι που προσποιείται ότι είναι μαθητές, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης σας.

Να είστε βέβαιος ότι ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να προετοιμαστούν για κάθε συνέντευξη, η οποία θα πρέπει να αναφέρεται σαφώς σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω τηλεφώνου, πιθανότατα όταν τακτοποίηση ημερομηνία της συνέντευξης σας και το χρόνο.

Πώς να κάνει την καλύτερη εντύπωση

Συχνά στο τέλος της συνέντευξης, θα σας ζητηθεί εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για τη συνέντευξη. Αυτό είναι όταν γίνει η συνέντευξη και έχουν την ευκαιρία να θέσουμε ορισμένα καλά μελετημένη ερωτήσεις.

Ελέγξτε τη λίστα των καλές ερωτήσεις να ρωτήσω κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για τη διδασκαλία θέσεις εργασίας. Είναι σημαντικό να έρχονται προετοιμασμένοι με ερωτήσεις για να αποδείξει τον ενθουσιασμό σας για τη θέση και το ενδιαφέρον σας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το ρόλο, το σχολείο ή την περιοχή.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *