Καλύτερη Εργασία στην Ανώτατη Εκπαίδευση Διοίκηση

Posted on

Καλύτερη Εργασία στην Ανώτατη Εκπαίδευση Διοίκηση

Έχετε σκεφτεί εργάζονται σε ένα κολέγιο; Θέσεις εργασίας στη διοίκηση τριτοβάθμιας εκπαίδευσης έχουν πολλά να προσφέρουν, και υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι διαθέσιμες θέσεις. Τα περισσότερα πανεπιστήμια προσφέρουν ένα γραφικό πάρκο-όπως ατμόσφαιρα με ελκυστικές αρχιτεκτονική και πολύ πράσινο χώρο. πανεπιστημιουπόλεις είναι επίσης πολιτιστικών και ψυχαγωγικών κέντρων με το θέατρο και τις τέχνες, καθώς και στα γυμναστήρια και αθλητικές ομάδες.

Πολλά κολέγια προσφέρουν πανεπιστημιούπολη με βάση τις υπηρεσίες φροντίδας για τη στήριξη των εργαζομένων με τις οικογένειες. Κολέγια προσφέρουν συνήθως γενναιόδωρα πακέτα παροχών, συμπεριλαμβανομένων της υγειονομικής περίθαλψης, προγράμματα συνταξιοδότησης, απαλλαγή από τα δίδακτρα ή βοήθεια, φιλελεύθερη διακοπές και άρρωστο χρόνο, και την κάλυψη της αναπηρίας.

Υψηλότερες περιοχές Μισθός Εκπαίδευση Διοίκησης

Αν θέλετε να εργαστείτε στη διοίκηση τριτοβάθμια εκπαίδευση, τους μισθούς επίπεδο εισόδου συνήθως ξεκινούν από περίπου $ 50.000, ενώ οι διαχειριστές C-επίπεδο μπορούν να κάνουν μέχρι και $ 200.000 και περισσότερο σε ορισμένες θέσεις

εκπαιδευτικές Ανάγκες

θέσεις εργασίας entry-level στη διοίκηση τριτοβάθμιας εκπαίδευσης συνήθως απαιτούν πτυχίο πανεπιστημίου, ενώ ανώτερες θέσεις συχνά απαιτούν πτυχίο ή διδακτορικό δίπλωμα

Προοπτικές απασχόλησης

Το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας αναφέρει ότι η απασχόληση των διαχειριστών τριτοβάθμια εκπαίδευση αναμένεται να αυξηθεί 10% 2016 – 2026, ταχύτερα από το μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα.

Εργασία στην Ανώτατη Εκπαίδευση Διοίκηση

Εδώ είναι μερικές κατηγορίες καριέρας που προσφέρουν ευκαιρίες για να έχουν μια παραγωγική καριέρα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με μια επισκόπηση των θέσεων εργασίας και το μέσο μισθό για κάθε τμήμα.

1. Ακαδημαϊκοί Σύμβουλοι
Ακαδημαϊκό συμβουλεύει το προσωπικό συμβουλεύει τους μαθητές για την επιλογή μαθημάτων, την ακαδημαϊκή μεγάλες εταιρείες, οι στρατηγικές για την επίλυση ακαδημαϊκά προβλήματα, σημειώσεων, λήψη τεστ, και τις σχέσεις με τη σχολή.

Τμήμα Αρμοδιότητες:

 • Διαχειριστείτε και να βοηθήσει στο σχεδιασμό, την υλοποίηση, την αξιολόγηση και τη βελτίωση των προγραμμάτων και των υπηρεσιών του τμήματος.
 • Συντεταγμένων ομάδα συμβουλεύει συνεδρίες για τη συνέχιση φοιτητές και σε νέους προσανατολισμούς των φοιτητών.
 • Αναλύστε πληροφορίες διατήρηση και την ανάπτυξη προγραμμάτων για την ενίσχυση της κατακράτησης.
 • Συμβουλεύει τους αθλητές στις ακαδημαϊκές απαιτήσεις πρόοδο και να βοηθήσει τους ξένους φοιτητές.

Εργασία:  Ακαδημαϊκός σύμβουλος, ακαδημαϊκός προπονητή, συντονιστής υποστήριξης των φοιτητών, βοηθός σκηνοθέτη, αναπληρωτής διευθυντής, διευθυντής, φοιτητής προπονητής επιτυχία, και σύμβουλος προ-νόμο.

Μισθός: Οι μισθοί στην ακαδημαϊκή παροχή συμβουλών γραφείου κυμαίνονται από $ 45.702 για ένα ακαδημαϊκό σύμβουλο και $ 96.679 για έναν επικεφαλής ακαδημαϊκή παροχή συμβουλών αξιωματικός, σύμφωνα με τις 2017-18 επαγγελματίες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Έρευνα Μισθός που πραγματοποίησε η Ένωση College και του Πανεπιστημίου Professional Ανθρωπίνων Πόρων (CUPA- ΥΕ) και αναφέρθηκαν από HigherEdJobs.

2. Εισαγωγή / Εγγραφή Διαχείρισης
Το τμήμα εισαγωγών ενορχηστρώνει την πρόσληψη των φοιτητών στο κολέγιο.

Τμήμα Αρμοδιότητες:

 • Διεξαγωγή εκδρομές, οργανώνουν και των εισαγωγών προσωπικό γεγονότα.
 • υποψηφίους Συνέντευξη, να διαβάσει και να αξιολογεί τις αιτήσεις και καταρτίζει στατιστικές.
 • Ανάπτυξη στρατηγικών πρόσληψης να εκφορτώνουν τα δεξιά φοιτητές, εκπαιδεύει και να εποπτεύει το προσωπικό, και να αναπτύξουν ψηφιακές και χαρτί υλικά προώθηση του θεσμού.

Εργασία:  τίτλοι εργασίας κυμαίνονται από εισαγωγές σύμβουλος / εκπρόσωπος και βοηθός σκηνοθέτη σε entry-level, να συνδέσει διευθυντής, ο διευθυντής και αντιπρόεδρος στην πιο seni

Μισθός:  Μέσος όρος αποδοχών στις αποδοχές κυμαίνονται από $ 40.334 για εισαγωγές συμβούλους και $ 209.415 για επικεφαλής αξιωματικούς εγγραφή, σύμφωνα με τις 2017 έως 18 Επαγγελματίες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Έρευνα Μισθός.

3. Ανάπτυξη / Πρόοδο
Το γραφείο ανάπτυξης ενορχηστρώνει τις προσπάθειες συγκέντρωσης χρημάτων ενός κολεγίου.

Τμήμα Αρμοδιότητες:

 • Καλλιεργήστε τις σχέσεις με τους αποφοίτους, τους γονείς, τους εταιρικούς χορηγούς, και άλλα φιλάνθρωποι. Εκτιμήστε τα συμφέροντα των στόχων συλλογής κεφαλαίων και να επικοινωνούν πληροφορίες σχετικά με τα συναφή προγράμματα και πρωτοβουλίες κολέγιο.
 • Συλλογή και ανάλυση σταδιοδρομίας και οικονομικές πληροφορίες σχετικά με τους πιθανούς δωρητές να δώσουν προτεραιότητα οι προσπάθειες προσέγγισης.
 • Feed ιστορίες των αποφοίτων του προσωπικού των επικοινωνιών να ενσωματώσουν τα επιτεύγματά τους με τις εκδόσεις κολέγιο.
 • Ανάπτυξη στρατηγικών συγκέντρωση χρημάτων και την παροχή εισόδου στην ανώτερη διοίκηση σχετικά με τις προτεραιότητες των δωρητών για θεσμικούς στόχους.

Θέσεις εργασίας:  Διευθυντής της προόδου, την ηγεσία αξιωματικός δώρο, διευθυντής της ετήσιας δίνοντας, διευθυντής της εκστρατείας, αναπληρωτής διευθυντής της προόδου, συντονιστής των σχέσεων των χορηγών, διευθυντής των υπηρεσιών πρόοδο, προοπτική ερευνητής, που έχει προγραμματιστεί δίνοντας αξιωματικός, και την ανάπτυξη βοηθός.

Μισθός:  Οι μισθοί στην εξέλιξη κυμάνθηκαν από $ 51.672 για έναν αξιωματικό πληροφοριών σπορ, $ 55.692 για έναν επεξεργαστή και $ 124.799 για ένα κύριος διαχειριστής της εμπορίας, σύμφωνα με τις 2017 με 18 επαγγελματίες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Έρευνα Μισθός.

4. Επιχειρήσεων και Οικονομικών Υπηρεσιών
Γραφεία στο εσωτερικό των επιχειρήσεων και των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών επιβλέπει τις επιχειρηματικές λειτουργίες του σώματος, σύνολο πολιτικών που αφορούν οικονομικές συναλλαγές, τη διατήρηση οικονομικά αρχεία, και να εξασφαλιστεί η συμμόρφωση με τους δημοσιονομικούς κανονισμούς.

Τμήμα Αρμοδιότητες:

 • Προσδιορίστε προτιμώνται προμηθευτές αγαθών και υπηρεσιών και να διαπραγματεύονται τις συμβάσεις.
 • Προετοιμαστείτε για τους ελέγχους και να απαντήσετε σε συμπεράσματα.
 • Δημιουργία αναφορών και τη συντήρηση των συστημάτων, έτσι ώστε τα τμήματα στο κολέγιο μπορεί να παρακολουθεί την κατάσταση των οικονομικών πόρων.
 • Σχεδιάσει και να εφαρμόσει μια διαδικασία για υπηρεσίες να διατυπώσει τα αιτήματα του προϋπολογισμού.
 • Διαχειριστείτε τα οικονομικά και την επένδυση των δωρεών και άλλων πηγών εισοδήματος.

Εργασία:  Ταμίας, λογιστή, ελεγκτή, αντιπροσωπεύοντας το τεχνικό, την αγορά σκηνοθέτης, βοηθός σκηνοθέτη, αναπληρωτής διευθυντής, αναλυτής του προϋπολογισμού, πληρωτέους λογαριασμούς ειδικός, ταμίας, μισθοδοσίας βοηθός, Βοηθός Λογιστή και εισπρακτέων λογαριασμών επόπτη.

Μισθός:  Οι μισθοί στην επιχείρηση και τη χρηματοδότηση τμήματος κυμαίνονταν από $ 51.108 για έναν λογιστή και $ 70.003 για έναν διευθυντή προμηθειών και $ 193.860 για ένα διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης, σύμφωνα με τις 2.017 με 18 επαγγελματίες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Έρευνα Μισθός.

5. Υπηρεσίες Καριέρα

Το γραφείο καριέρα στα κολέγια επιβλέπει την εξέλιξη της σταδιοδρομίας των φοιτητών και αποφοίτων.

Τμήμα Αρμοδιότητες:

 • Ανάπτυξη πρακτικής άσκησης, την πρόσληψη και ευκαιρίες απασχόλησης για τους φοιτητές. Οργανώστε πάνελ πληροφορίες σταδιοδρομίας και προγράμματα για να εκπαιδεύσει τους μαθητές για τις ευκαιρίες. Προσλαμβάνουν απόφοιτοι και γονείς να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις δικτύωσης για τους φοιτητές και αποφοίτους σε μεταβατικό στάδιο καριέρα.
 • Αναπτύξει και να παραδώσει σεμινάρια για την ανάπτυξη βιογραφικό, συνέντευξη, τη δικτύωση, και τις στρατηγικές αναζήτησης εργασίας.
 • Εκτιμήστε τα συμφέροντα, τις δεξιότητες και τις αξίες και να προσδιορίσει τις σχετικές επιλογές σταδιοδρομίας.
 • Διεξαγωγή εικονικές συνεντεύξεις, βιογραφικά αναθεώρηση και συνοδευτικές επιστολές, και οι μαθητές πούλμαν και αποφοίτων για τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας.

Εργασία:  Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, βοηθός σκηνοθέτη, αναπληρωτής διευθυντής, πρόσληψη συντονιστή, απόφοιτοι σύμβουλος, βοηθός σκηνοθέτη για τον εργοδότη σχέσεις, και διευθυντής της επαγγελματικής εξέλιξης.

Μισθός:  Οι μισθοί στον τομέα των υπηρεσιών σταδιοδρομία κολλεγίων κυμαίνεται από $ 48.358 για έναν σύμβουλο σταδιοδρομίας για $ 100.497 για επικεφαλής αξιωματικούς της επαγγελματικής εξέλιξης, σύμφωνα με τις 2017-18 επαγγελματίες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Έρευνα Μισθός.

6. College Marketing / Επικοινωνίας
Τα τμήματα μέσα επικοινωνίας κολέγιο δημιουργήσει και να συντονίσει τα μηνύματα για το σώμα και τα επιτεύγματά του στα μέσα ενημέρωσης, τους αποφοίτους, τους γονείς, τους κρατικούς φορείς, ιδρύματα και το ευρύ κοινό.

Τμήμα Αρμοδιότητες:

 • Ανάπτυξη περιεχομένου για την ιστοσελίδα του κολεγίου, περιοδικό, κατάλογος, και άλλες δημοσιεύσεις.
 • Συντονίζουν τις εκδηλώσεις δημοσιότητας και βρείτε τοποθέτηση για τις ιστορίες με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
 • Δημιουργήστε θέματα για δημοσιεύσεις και συγγραφείς, και τη συνέντευξη και το προφίλ βασικούς συντελεστές της πανεπιστημιούπολης και αποφοίτων.
 • Αναπτύξει στρατηγικές για την προώθηση του κολεγίου.

Θέσεις εργασίας:  Διευθυντής της επικοινωνίας, των μέσων ενημέρωσης σχέσεις διευθυντής, εκδότης, συγγραφέας, webmaster, διευθυντής του μάρκετινγκ, διευθυντής δημοσίων σχέσεων, σχεδιαστής, διευθυντής των εκδόσεων, και αναπληρωτής διευθυντής των ψηφιακών επικοινωνιών.

Μισθός:  Οι μισθοί στο μάρκετινγκ κολλέγιο / επικοινωνιών κυμαίνονται από $ 47.728 για τους αξιωματικούς δώρο entry-level στα $ 180,000 για τον πρώτο αξιωματικούς πρόοδο, σύμφωνα με τις 2017 έως 18 Επαγγελματίες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Έρευνα Μισθός.

7. Υπολογιστών και Πληροφορικής

Γραφεία στο εσωτερικό του υπολογιστή και της τεχνολογίας των πληροφοριών διαίρεση εποπτεύει την αγορά και συντήρηση του μηχανογραφικού εξοπλισμού / λογισμικού και την εξυπηρέτηση των ψηφιακών ανάγκες της κοινότητας κολέγιο.

Τμήμα Αρμοδιότητες:

 • Επικοινωνήστε με τους χρήστες πανεπιστημιούπολη σχετικά με τις ανάγκες τους για την τεχνολογία και σχεδιάζει συστήματα για να βοηθηθούν οι υπηρεσίες να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά.
 • Ανάπτυξη προπονήσεις και εργαστήρια για να διδάξουν τους εργαζόμενους στη χρήση επιφάνεια εργασίας και επιχειρήσεων υπολογιστικούς πόρους.
 • Επίλυση προβλημάτων με το υπάρχον λογισμικό και το υλικό.
 • Αξιολογούν τις αναδυόμενες τάσεις στην τεχνολογία των υπολογιστών, και να προτείνει μελλοντικές διαμορφώσεις των πόρων στα στελέχη πανεπιστημιούπολη.

Θέσεις εργασίας:  Προγραμματιστής αναλυτής, διαχειριστής της βάσης δεδομένων, αναλυτής της ασφάλειας του δικτύου, ο διαχειριστής συστημάτων, αρχιτέκτονας του δικτύου, την ανάπτυξη ιστοσελίδων, εφαρμογές για την ανάπτυξη και γραφείο εξυπηρέτησης βοηθός.

Μισθός:  Οι μισθοί στον υπολογιστή και της τεχνολογίας πληροφοριών κυμαίνονται από $ 60.947 για έναν προγραμματιστή αναλυτής σε $ 75.840 για ένα διαχειριστή της βάσης δεδομένων σε $ 252.794 για ένα διευθύνων σύμβουλος πληροφορικής, σύμφωνα με τις 2017-18 επαγγελματίες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Έρευνα Μισθός.

8. Οικονομική ενίσχυση
Η οικονομική ενίσχυση προσωπικό του γραφείου συμβουλεύει τους μαθητές σχετικά με τις επιλογές για τη χρηματοδότηση της εκπαίδευσης τους.

Τμήμα Αρμοδιότητες:

 • Διαχείριση και κατανομή των πόρων οικονομική βοήθεια με βάση εκτιμήσεις της επιλεξιμότητας των αιτούντων.
 • Δημιουργήστε στατιστικές εκθέσεις σχετικά με την ενίσχυση των φοιτητών.
 • Συνεργαστείτε με εισαγωγές να παρουσιάσει ενημερωτική συνεδρίες για τους υποψήφιους φοιτητές.
 • Ανάπτυξη πολιτικών και διαδικασιών για την επεξεργασία των αιτήσεων ενίσχυσης.
 • Εποπτεύει και συντονίζει την επεξεργασία ανάθεσης και συσκευασίας για κάθε μορφή βοήθειας στους φοιτητές, συμπεριλαμβανομένων των επιχορηγήσεων, δανείων, υποτροφίες, και άλλα βραβεία.
 • Οι εκθέσεις σχετικά με τη συμμόρφωση προς τις κρατικές και ομοσπονδιακές υπηρεσίες επιβλέπει την κατανομή των ενισχύσεων των φοιτητών.

Εργασία:  Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος βοήθεια, βοηθός σκηνοθέτη, αναπληρωτής διευθυντής, διευθυντής, αξιωματικός οικονομική βοήθεια, σύμβουλος οικονομική βοήθεια, και ο βοηθός οικονομική βοήθεια.

Μισθός:  Οι μισθοί στο γραφείο οικονομική ενίσχυση κυμαίνεται από $ 42.840 για έναν σύμβουλο οικονομική βοήθεια σε $ 120.825 για ένα διευθύνων σύμβουλος της οικονομικής βοήθειας, σύμφωνα με τις 2017-18 επαγγελματίες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Έρευνα Μισθός.

9. Ανθρώπινο Δυναμικό

Το γραφείο του ανθρώπινου δυναμικού (HR) σε ένα κολλέγιο επιβλέπει την πρόσληψη του προσωπικού, την ανάπτυξη των προγραμμάτων κατάρτισης, διοίκηση οφέλη, τα συστήματα πληροφοριών ανθρώπινου δυναμικού, τις πολιτικές αντιστάθμισης, εργαζόμενος / εργασιακές σχέσεις, και την τήρηση της πολυμορφίας / ένταξη.

Τμήμα Αρμοδιότητες:

 • Ορίστε πολιτικές για την απασχόληση και να δημιουργήσει ένα εγχειρίδιο των εργαζομένων.
 • Αξιολογήσει τις ανάγκες των εργαζομένων και την ανάπτυξη προγραμμάτων για την αντιμετώπιση των αναπτυξιακών και θεσμικών προτεραιότητες.
 • Δημιουργήστε στρατηγικές για την προσέλκυση υποψηφίων και των εφαρμογών της οθόνης.
 • Έρευνα επιλογές για τη βελτιστοποίηση των πόρων για παροχές σε εργαζόμενους.
 • Μεσολαβούν οι συγκρούσεις μεταξύ των εργαζομένων και την ανάπτυξη προγραμμάτων για την ενίσχυση ηθικό των εργαζομένων.

Θέσεις εργασίας:  HR βοηθός, πρόσληψη βοηθού, τα οφέλη βοηθός, διευθυντή οφέλη, διαφημιστής, αναπληρωτής διευθυντής για το ανθρώπινο δυναμικό, αντιπρόεδρος για το ανθρώπινο δυναμικό, διευθυντής της διαφορετικότητας και της κοινωνικής ένταξης, της κατάρτισης και διευθυντής ανάπτυξης, και των πόρων αναλυτής ανθρώπινα συστήματα πληροφοριών.

Μισθός:  Οι μισθοί στο κολέγιο του ανθρώπινου δυναμικού κυμαίνονται από $ 44.183 για έναν συντονιστή ΥΕ έως $ 200.592 για επικεφαλής αξιωματικούς του ανθρώπινου δυναμικού σύμφωνα με τις 2.017 έως 18 Επαγγελματίες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Έρευνα Μισθός.

10. γραμματέας

Ο γραμματέας του σχόλια γραφείου και αναλύει τη διαδικασία εγγραφής.

Τμήμα Αρμοδιότητες:

 • Ανάπτυξη πίνακες της ακαδημαϊκής προσφορές σε συνεργασία με πανεπιστημιακά τμήματα.
 • Αξιολογούν και να τροποποιήσει τα συστήματα για τη διατήρηση ακαδημαϊκή πορεία και τη διαφύλαξη της ασφάλειας των δεδομένων για τους μαθητές.
 • Παρέχετε τεκμηρίωση και παροχή συμβουλών στους σπουδαστές σχετικά με την επίσημη πορεία τους προς τις απαιτήσεις αποφοίτησης.
 • Βεβαιωθείτε ότι οι μαθητές έχουν εκπληρώσει τις προϋποθέσεις για την αποφοίτηση.
 • Ενημέρωση ακαδημαϊκών συμβούλων σχετικά με τις αλλαγές του προγράμματος σπουδών.
 • Δημιουργία και διανομή εκθέσεων για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με την εγγραφή.

Εργασία:  βοηθός γραμματέα, βοηθό γραμματέα, αναπληρωτής γραμματέας, βοηθός εγγραφής, γραμματέας, πιστωτική μεταφοράς αξιολογητή, και τεχνικό αρχεία.

Μισθός:  Οι μισθοί στο γραφείο του γραμματέα του κυμαίνεται από $ 49.347 για έναν βοηθό γραμματέα, $ 61.688 για έναν συνεργάτη γραμματέα και $ 123.960 για τον πρώτο γραμματέα και τα αρχεία υπαλλήλους, σύμφωνα με τις  2.017000000-18000000 εκατομμύρια επαγγελματίες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Έρευνα Μισθός .

Συμβουλές για Προσγείωση μια εργασία στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Οι περισσότερες θέσεις εργασίας στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης απαιτούν τουλάχιστον πτυχίο πανεπιστημίου. Αυτό σημαίνει ότι οι πιθανοί υποψήφιοι έχουν ήδη μια σχέση στο κολέγιο που έχουμε παρακολουθήσει τόσο τη μόχλευση ότι με την τοποθέτηση τον εαυτό σας νωρίς. Αν σκέφτεστε να κάνετε επιλογές σταδιοδρομίας ως απόφοιτος, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να πατήσετε συνδέσεις κολλεγίων σας.

Ξεκινήστε ενώ είστε φοιτητής.  Οι προπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να συνεχίσουν άσκησης, θέσεις βοηθών, η απασχόληση των φοιτητών και εθελοντών ρόλους στην πανεπιστημιούπολη, ενώ ολοκληρώνει το πτυχίο τους να καλλιεργήσουν ένα υπόβαθρο στον τομέα.

Ρύθμιση ενημερωτικές συναντήσεις. Επειδή οι φοιτητές και αποφοίτους αξία τους ενδιαφερόμενους φορείς, επαγγελματίες πανεπιστημιούπολη θα πάρει συνήθως το ρόλο του συμβούλου και μέντορα για φοιτητές ή απόφοιτοι που έχουν συμφέρον να εργάζονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Επαγγελματιών προσέγγιση στις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν και ευγενικά να ζητήσει μια ενημερωτική διαβούλευση για να μάθουν τι χρειάζεται για να εργαστούν στον τομέα. Ρωτήστε για τις προτάσεις σχετικά με το τι μπορείτε να κάνετε ως φοιτητής ή απόφοιτος να αποκτήσει κάποια εμπειρία εντός της υπηρεσίας τους.

Χρησιμοποιήστε την ίδια στρατηγική σε άλλες σχολές.  Κατά την αναζήτηση για θέσεις εργασίας, χρησιμοποιούν το ίδιο ενημερωτικό τεχνική συνέντευξη σε άλλα ιδρύματα να αποκτήσουν ένα κοινό με τους επαγγελματίες σε τμήματα ενδιαφέροντος. Αυτές οι συνεδρίες θα σας βοηθήσουν να επιδείξει διαπροσωπικές και επικοινωνιακές δεξιότητες σας, που είναι τόσο ζωτικής σημασίας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Συνδεθείτε στο LinkedIn.  Οι περισσότεροι επαγγελματίες στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι μέλη του LinkedIn. Αναπτύξτε ένα πλήρες προφίλ του LinkedIn και απευθύνονται σε αποφοίτους και τα μέλη των σχετικών επαγγελματικών ομάδων για πληροφορίες και προτάσεις.

Αναζήτηση εργασίας στο διαδίκτυο.  Οι καλύτερες τοποθεσίες δουλειά για την εξεύρεση ανοίγματα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι HigherEdJobs, το  Χρονικό της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης , LinkedIn, και μάλιστα. Οι δύο πρώτες ιστοσελίδες σας επιτρέπουν να αναζητήσετε από τις κατηγορίες των διοικητικών θέσεων. Χρησιμοποιήστε λέξεις-κλειδιά όπως «ομολογίες» ή «ανάπτυξη» κατά την αναζήτηση για τις λίστες στο LinkedIn ή πραγματικότητα.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *