Καλύτερες και τις χειρότερες τσιτάτο Συνέχεια

Posted on

Βιογραφικά δεν πρέπει απαραίτητα να είναι μόνο μια σελίδα μακριά πια, αλλά ότι η ακίνητη περιουσία είναι πολύτιμη, δεν έχει σημασία τι. Εργοδότες και διευθυντές προσλήψεων δείτε δεξιά μέσω ενός βιογραφικό γεμάτο με νόημα λέξεων. Για ένα πράγμα, ο διευθυντής προσλήψεων κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τα διαβάσει. Οι μελέτες δείχνουν ότι οι εργοδότες και οι λαοί ΥΕ να περάσουν μόλις έξι δευτερόλεπτα αναθεώρηση βιογραφικά πριν τα μεταφέρετε στο «ναι» καραμπόλα ή ανακατέψτε τα στα σκουπίδια.

Για να το κάνετε να ναι, θα πρέπει να επιλέξετε το βιογραφικό τσιτάτο που μετράνε. Τα καλύτερα συνθήματα περιγράφουν τις ικανότητές σας, ταιριάζουν με τους επάνω με τα προσόντα εργασίας, και να δείξει ότι είστε μια καλύτερη τακτοποίηση για τη θέση σε σχέση με τους άλλους υποψηφίους. Bad τσιτάτο βιογραφικό, από την άλλη πλευρά, ο χρόνος ο καθένας αποβλήτων και δραματικά μειώσει νέες προοπτικές εργασίας σας.

Η παρακάτω λίστα μπορεί να σας δώσει μια καλή αρχή από σας δείχνει τι λέξεις για να μείνετε μακριά από.

Αποφύγετε αυτά τα υπερκατανάλωση τσιτάτο

Κάθε χρόνο, η επαγγελματική δουλειά δικτύωση ιστοσελίδα LinkedIn απελευθερώνει μια λίστα με τις πιο πολυχρησιμοποιημένη τσιτάτο στο δίκτυό της . Η πιο πρόσφατη λίστα περιλαμβάνει:

 1. Ειδικεύομαι
 2. Εμπειρος
 3. Εμπειρος
 4. Ηγεσία
 5. Παθιασμένος
 6. Ειδικός
 7. Δραστήριοι
 8. Δημιουργικός
 9. Στρατηγική
 10. εστιασμένη

Τι σημαίνουν όλα αυτά τα λόγια έχουν από κοινού; Λοιπόν, ειρωνικά, είναι μακριά από εξειδικευμένο ή εστιασμένη, και δεν είναι πολύ δημιουργική.

LinkedIn ζήτησε best-seller βιογράφος του Christopher Sandford για να του σχετικά με τον κατάλογο του προηγούμενου έτους: επεσήμανε ότι η χρήση αυτών των κοινών λέξεων είναι ευκολότερη και λιγότερο τρομακτικό από το να πάρει δημιουργική, και αυτά τα άτομα που αναζητούν εργασία μπορούν ακόμη και να αισθάνονται ότι η χρήση παρόμοιων άλλες λέξεις μεταφέρει τομέα τους μια αίσθηση σύνδεσης και ανήκουν. Δυστυχώς όμως, αν ο καθένας κάνει κάτι, δεν είναι πλέον ειδική.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από αυτές τις λέξεις είναι το φιλί του θανάτου για το βιογραφικό σας. Είναι απλά μια υπενθύμιση για να αμφισβητήσει τις επιλογές σας λέξη. Είσαι επιλέγοντας αυτή τη λέξη γιατί περιγράφει καλύτερα αυτό που κάνατε είτε γιατί νομίζετε ότι ακούγεται εντυπωσιακό; Στο τέλος, τα επιτεύγματα και τα ταλέντα σας είναι αυτό που θα εντυπωσιάσει τον υπεύθυνο προσλήψεων, όχι τα λόγια των 50 λεπτών.

Μια καλύτερη προσέγγιση; Έμφαση στην αφήγηση της ιστορίας, δεν είναι ντύσιμο. Τι μπορείτε να κάνετε για την οργάνωση; Τι μπορείτε να κάνετε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον; Πώς προηγούμενη εμπειρία σας αντικατοπτρίζουν αυτό; Απαντήστε σε αυτές τις ερωτήσεις σε άμεση γλώσσα, και στη συνέχεια μπορείτε να κινηθείτε προς την εύρεση των τσιτάτο που θα σας βοηθήσουν να το πουλήσει.

Διαλέξτε το σωστό βιογραφικό Λέξεις-κλειδιά

Μερικά από τα καλύτερα τσιτάτο δεν είναι μοντέρνα, και δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ για να τα βρούμε. Δεδομένου ότι είναι λέξεις-κλειδιά βιογραφικό, μπορείτε να πάρετε «em σωστά από τη δουλειά λίστα, επιλέγοντας αυτά που ταιριάζουν με τα προσόντα σας με τις δραστηριότητες και τις απαιτήσεις που ξεχωρίζουν στη διαφήμιση.

Ψάξτε για λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με τις δεξιότητες, προσόντα και πιστοποιήσεις ζήτησε από το μισθώνοντας διευθυντή. Στη συνέχεια, πηγαίνετε πέρα από την εργασία λίστα για να αναζητήσετε σχετικούς όρους ο εργοδότης μπορεί κατά λάθος μείνει έξω. (Ένας εύκολος τρόπος να γίνει αυτό είναι να εξετάσουμε άλλες λίστες εργασίας για τον ίδιο τίτλο.) Στη συνέχεια, ταιριάζει με αυτήν τη λίστα με τις ικανότητές σας.

Τέλος, εξετάζει αυτές τις λίστες των μαλακών και σκληρών δεξιότητες που θα μπορούσαν να ισχύουν για την εργασία / βιομηχανίας. Στο τέλος, θα περατωθεί με μια αρκετά περιεκτική λίστα με τις λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με την εργασία και την καταλληλότητά σας για αυτό. Συμπεριλαμβανομένων αυτά τα λόγια στο βιογραφικό σας αυξάνει τις πιθανότητες ότι το βιογραφικό σας θα το κάνουν μέσω του Συστήματος Εντοπισμού Αιτών  (ATS) και να διαβαστούν από ένα ανθρώπινο ον.

Αναζητήστε λέξεις δράσης που πωλούν τις ικανότητές σας

Αφού έχετε κάνει τις λίστες των λέξεων-κλειδιών από την εισαγωγή, όσον αφορά τη βιομηχανία και τις δεξιότητες, την ώρα που για να τα χρησιμοποιήσετε όλα σε μια πρόταση. Λέξεις δράσης μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνουμε αυτό σε μια ενεργή, συναρπαστικό τρόπο, περιγράφοντας τα επιτεύγματά σας συνοπτικά και αποτελεσματικά.

Δείγμα λέξεις δράσης περιλαμβάνουν:

 • Επιτεύχθηκε
 • προϋπολογισμένα
 • καταρτίζονται
 • Αποφασισμένος
 • ασκούνται
 • διευκόλυνσης
 • Οδηγούμενος με οδηγόν
 • Μισθωτός
 • Βελτιωμένη
 • Κρίνοντας
 • ξεκίνησε
 • εμπορεύεται
 • Με διαπραγμάτευση
 • Διοργάνωσε
 • παρουσιάστηκε
 • επεξεργασμένων
 • επιλυθεί
 • Με επίβλεψη
 • εκπαιδευμένοι
 • Αναβαθμισμένη
 • Επικυρώθηκε
 • Κέρδισε

Τέλος, αν ψάχνετε για τις λέξεις δύναμης που υπερβαίνουν τις δεξιότητες, τσιτάτο, και λέξεις δράσης, ο κατάλογος των λέξεων δύναμης μπορεί να σας βοηθήσει να βάλει τις τελευταίες πινελιές για το βιογραφικό σας.

Απλά να θυμάστε ότι ενώ τσιτάτο θα σας βοηθήσει να ξεπεράσουμε το πρώτο φίλτρο επανεξέταση και να δείξει την πρόσληψη διευθυντή ότι το έχετε ό, τι χρειάζεται, με τον τρόπο σας πω την ιστορία της καριέρας σας και την υποψηφιότητά σας είναι αυτό που θα κάνει όλη τη διαφορά.

Εστιάστε το βιογραφικό σας, τις ικανότητες και συνεντεύξεις γύρω από το πώς μπορείτε να βοηθήσετε να λύσει τα προβλήματα της εταιρείας, περαιτέρω τους στόχους της, και να προχωρήσουμε στο επόμενο επίπεδο, και θα έχετε την καλύτερη ευκαιρία προσγείωση τη συνέντευξη και την εργασία.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *