Καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας από το 2019

Posted on

Καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας από το 2019

Τα καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας περιλαμβάνουν θέσεις στον τομέα της υγείας, της τεχνολογίας των πληροφοριών, ανάλυσης δεδομένων, παροχής συμβουλών, τη χρηματοδότηση, τη μηχανική, και το δίκαιο. Γιατί οι εργαζόμενοι σε αυτά τα επαγγέλματα κερδίζουν περισσότερο;

Οι εργοδότες σε χώρες σε όλο τον κόσμο αποζημίωση των εργαζομένων με βάση την προσφορά και τη ζήτηση για την εργασία που παρέχουν, την εκπαίδευση και την εμπειρία που απαιτείται για να κάνει τη δουλειά και την αξία που οι εργαζόμενοι δημιουργούν μέσα στις επιχειρήσεις. Οι θέσεις εργασίας στον κατάλογο υψηλότερα αμειβόμενες θέσεις είναι σε ζήτηση και πολλά από αυτά που απαιτούνται προηγμένη εκπαίδευση (η οποία αυξάνει σημαντικά τα κέρδη σας), και / ή εξειδικευμένη εκπαίδευση.

Top 20 Best-αμειβόμενες θέσεις εργασίας

θέσεις εργασίας υψηλότερα αμειβόμενες Glassdoor.com για έρευνα εκθέσεις σχετικά με τις θέσεις εργασίας που πληρώνουν τα περισσότερα, το μέσο βασικό μισθό, και τον τρέχοντα αριθμό των νέων θέσεων εργασίας. Εξετάστε μια ανακεφαλαίωση από τις κορυφαίες θέσεις στον κατάλογο, μαζί με πληροφορίες μισθό για τις Ηνωμένες Πολιτείες (Glassdoor Υψηλότερη αμειβόμενες θέσεις εργασίας στην Αμερική έρευνα) και το Ηνωμένο Βασίλειο (PayScale Μισθός δεδομένων και Σταδιοδρομίας Κέντρο Ερευνών), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.

Όπως μπορείτε να δείτε στον παρακάτω πίνακα, οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν διαφορετικές αγορές για τις θέσεις εργασίας και τα επαγγέλματα αξία σε διάφορους τομείς.

Υψηλότερη αμειβόμενες θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ

Οι γιατροί

$ 195.842

Διευθυντές Φαρμακείο

$ 146.412

Φαρμακοποιοί

$ 127.120

Επιχείρηση Αρχιτέκτονες

$ 115.944

Εταιρική Συμβούλων

$ 115.580

Διευθυντές Ανάπτυξης Λογισμικού

$ 108.879

Ιατρός Βοηθοί

$ 108.761

Τεχνολογία Λογισμικού Managers

$ 107.479

Nurse Practitioner

$ 106.962

Υψηλότερη αμειβόμενες θέσεις εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο

Επιχείρηση Αρχιτέκτονες

£ 74.394

Εταιρική Συμβούλων

£ 70.986

Διευθυντής Προγράμματος IT

£ 64.849

Τεχνολογία Λογισμικού Managers

£ 61.460

Οικονομικού Σχεδιασμού & Υπεύθυνος Ανάλυσης

£ 60.993

Οι διευθυντές των φυτών

£ 57.753

Αρχιτέκτονας δεδομένων

£ 57.317

λύσεις Αρχιτέκτων

£ 57.031

Αρχιτέκτονας λογισμικού

£ 56.683

Για άλλες χώρες, κερδίζοντας δύναμή σας διαφέρει ανάλογα με την τοποθεσία.

1. Οι γιατροί  διάγνωση και τη θεραπεία ασθενειών σε νοσοκομεία, επείγουσες υπηρεσίες φροντίδας, την ομάδα και μεμονωμένες ιατρικές πρακτικές. Οι γιατροί συνταγογραφούν φάρμακα, εκτελούν χειρουργικές επεμβάσεις, κάνουν παραπομπές σε ειδικούς, εκτελούν ιατρικές εκτιμήσεις, καθώς και εκπαίδευση των ασθενών και των οικογενειών τους.

 • ΗΠΑ μισθό $ 195.842
 • UK μισθό £ 50.845

2. Οι διαχειριστές Φαρμακείο  διαχειρίζεται τη λειτουργία φαρμακείου για τα νοσοκομεία, φαρμακεία, ασφαλιστές της υγειονομικής περίθαλψης, και άλλες ιατρικές ενώσεις. Προσλαμβάνουν, εποπτεύει και κατάρτιση του προσωπικού, τη δημιουργία και την παρακολούθηση των πρωτοκόλλων για την ασφαλή και ακριβή διανομή των φαρμάκων, τη διαπραγμάτευση των τιμών και την παράδοση με τους κατασκευαστές, καθώς και την εκπαίδευση των ασθενών σχετικά με φάρμακα.

 • ΗΠΑ μισθό $ 146.412
 • UK μισθό £ 41.418

3. Οι φαρμακοποιοί  ερμηνεύει εντολές των γιατρών για τα φάρμακα, να αναλύσει πιθανές αλληλεπιδράσεις φαρμάκων, την επίλυση ζητημάτων που αφορούν την ασφαλιστική κάλυψη, διανέμουν φάρμακα σύμφωνα με τα πρότυπα, το τρένο και να εποπτεύουν τους τεχνικούς και εκπαίδευση των ασθενών σχετικά με τη χρήση και τις παρενέργειες των φαρμάκων.

 • ΗΠΑ μισθό $ 127.120
 • UK μισθό £ 34.840

4. Επιχειρήσεις αρχιτέκτονες  αξιολογήσει την επιχειρηματική στρατηγική των οργανισμών και το σχεδιασμό ή την τροποποίηση της τεχνολογίας των πληροφοριών και άλλες διαδικασίες για να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων. Επικοινωνούν με στελέχη επιχειρήσεων, καθώς και την τεχνική ανάπτυξη για να βοηθήσει την ευθυγράμμιση των τεχνολογιών και των επιχειρηματικών διαδικασιών.

 • ΗΠΑ μισθό $ 115.944
 • UK μισθό £ 74.394

5. Εταιρική συμβούλους  είναι δικηγόροι που εργάζονται άμεσα ως δικηγόροι του προσωπικού για τις επιχειρήσεις. Συντονίζουν τις σχέσεις με σύμβαση δικηγορικά γραφεία, συμβουλεύει τους ηγέτες των επιχειρήσεων σχετικά με τις νομικές συνέπειες των επιχειρηματικών πρακτικών, να επανεξετάσει τις εμπορικές συμφωνίες και συμβάσεις, καθώς και την παρακολούθηση της συμμόρφωσης με τους κανονισμούς της βιομηχανίας.

 • ΗΠΑ μισθό $ 115.580
 • UK μισθό £ 70.986

Διευθυντές ανάπτυξης 6. λογισμικού  ανάπτυξη προϊόντων λογισμικού που πληρούν τις προδιαγραφές που προκύπτουν είτε από μια εσωτερική ομάδα ή από τους πελάτες. Θα καθορίσει και να τεκμηριώσει όλα τα βήματα της διαδικασίας ανάπτυξης των προϊόντων της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των προδιαγραφών, προτυποποίηση, ανάπτυξη λογισμικού, απαιτήσεις δοκιμών, την ανάπτυξη νέων αλγόριθμο ελέγχου, καθώς και τη σύνταξη τεχνικής τεκμηρίωσης.

 • ΗΠΑ μισθό $ 108.879
 • UK μισθό £ 54.625

7. ασθενείς βοηθοί Ιατρός συνέντευξη να λάβει ιατρικά ιστορικά και να καθορίσει τα συμπτώματα, τη διάγνωση ασθενειών και τραυματισμών, εκπονούν σχέδια θεραπείας, συνταγογραφήσει φάρμακα, διαβουλεύεται με τους γιατρούς που αφορούν πολύπλοκες υποθέσεις, και παραπέμπουν τους ασθενείς σε ειδικούς.

 • ΗΠΑ μισθό $ 108.761
 • UK μισθό £ 35.000 (Προοπτικές)

8. διαχειριστές της μηχανικής λογισμικού  τρέξει και να βελτιώσει τις διαδικασίες τεχνικού λογισμικού του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων του σχεδιασμού σπριντ, την κατάρτιση και την έγκαιρη παράδοση των προϊόντων σε συνεργασία με τους ηγέτες της μηχανικής. Εργάζονται με το προϊόν, το σχεδιασμό, τα δεδομένα και οι ομάδες των πελατών για την ανάπτυξη νέων πρωτοβουλιών και τη βελτίωση των υφιστάμενων διαδικασιών μηχανικής προϊόντος. Καταφέρνουν ομάδες μηχανικών μέσω της ανάπτυξης και της ανατροφοδότησης συνεδρίες.

 • ΗΠΑ μισθό $ 107.479
 • UK μισθό £ 61.460

9. επαγγελματίες Νοσοκόμα  αξιολόγηση των συμπτωμάτων του ασθενούς, τη διάγνωση ασθενειών, συνταγογραφούν και διαχειρίζονται φάρμακα, θεραπεία μικροτραυματισμούς, διαβουλεύεται με τους γιατρούς σχετικά περίπλοκες υποθέσεις, και παραπέμπουν τους ασθενείς σε άλλους επαγγελματίες υγείας.

 • ΗΠΑ μισθό $ 106.962
 • UK μισθό £ 36.282 (Προοπτικές)

10. αρχιτέκτονες λογισμικού  εκτελεί αρχιτεκτονική ανάλυση και το σχεδιασμό συστημάτων και συνεργαζόμαστε με διάφορους επιχειρηματικούς φορείς και τους ηγέτες της τεχνολογίας για να μεταφράσει τις απαιτήσεις του προγράμματος σε τεχνικές λύσεις και τα σχέδια του συστήματος. Μπορούν να τεκμηριώσει και να επικοινωνούν σχέδια, εκτιμήσεις και σχέδια εφαρμογής για τον προγραμματισμό των ενδιαφερομένων. Αρχιτέκτονες λογισμικού έρευνα, το σχεδιασμό, τη δοκιμή και την αξιολόγηση των νέων τεχνολογιών και λύσεων πωλητή.

 • ΗΠΑ μισθό $ 105.329
 • UK μισθό £ 56.683

11. διαχειριστές Μηχανικών  μίσθωση, τρένο και να εποπτεύει τις ομάδες των μηχανικών, το συντονισμό των προσπαθειών των ομάδων έργου για την ανάπτυξη και εκτέλεση προγραμμάτων για τις διαδικασίες και τις μεθόδους παραγωγής ανάπτυξη προϊόντων και την εκ νέου μηχανικού. Διαχειριστές Μηχανικών δημιουργήσει και τους προϋπολογισμούς έλεγχο και τη διεξαγωγή της ανάλυσης των διαρκών αξία για τον εντοπισμό νέων ευκαιριών για την αποδοτικότητα και την εξοικονόμηση κόστους.

 • ΗΠΑ μισθό $ 105.260
 • UK μισθό £ 46.469

12. διαχειριστές Ανάπτυξη εφαρμογών  επικοινωνούν με όλα τα επίπεδα των ομάδων διαχείρισης και ανάπτυξης για την αξιολόγηση και ιεράρχηση των αναγκών του προσωπικού των εφαρμογών. Έχουν επινοήσει σχέδια του έργου, εντοπίζονται τα κρίσιμα μονοπάτια, καταστάσεις έκθεσης του έργου, και να εντοπίζει τους κινδύνους και τα κενά του έργου στις αρχές του κύκλου ζωής του έργου. Διευθυντές ανάπτυξης εφαρμογών μίσθωση, τρένο, και να επιβλέπει την ανάπτυξη, και να τις αναθέσει σε σχέδια κατάλληλα για τις ικανότητές τους.

 • ΗΠΑ μισθό $ 104.048
 • UK μισθό £ 54.854

13. διαχειριστές των φυτών  είναι υπεύθυνοι για την ασφαλή κατασκευή των προϊόντων στην απαιτούμενη ποσότητα / ποιότητα με ελάχιστο κόστος. Μπορούν να εγκρίνει προγράμματα παραγωγής στα διάφορα τμήματα για να εξασφαλίσει ότι οι παραγγελίες των πελατών πληρούνται και τελικών προϊόντων αποθέματα και οι αποστολές διατηρούνται στο σωστό επίπεδο. Ελέγχουν τις ροές των υλικών και αξιοποίηση της εργασίας για να εξασφαλιστεί η παραγωγή ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των φυτών.

 • ΗΠΑ μισθό $ 103.892
 • UK μισθό £ 57.753

14. Η τεχνολογία των πληροφοριών (ΤΠ) διαχειριστές του προγράμματος  να αξιολογεί τις απαιτήσεις των επιχειρήσεων, σε συνεργασία με όλα τα επίπεδα των πελατών, την εσωτερική διοίκηση και το προσωπικό, και να μεταφράσει τις απαιτήσεις αυτές σε εναλλακτικές λύσεις για βελτιώσεις εφαρμογή, αυτοματοποίηση, και / ή επεξεργασία βελτίωση της αποτελεσματικότητας. Σχεδιάζουν, μόλυβδο, την οργάνωση και τον έλεγχο πολλών σχεδίων και προγραμμάτων τεχνολογίας. Διαχειριστές των προγραμμάτων πληροφορικής επινοήσει και τους προϋπολογισμούς έργων έλεγχο και την εποπτεία των διαχειριστών του έργου.

 • ΗΠΑ μισθό $ 102.969
 • UK μισθό £ 64.849

15. Λύσεις αρχιτέκτονες  καθορίσει τις απαιτήσεις σχεδιασμού end-to-end για τα μεγάλα έργα που αφορούν επιχειρηματικούς τομείς, οι προγραμματιστές λογισμικού / υλικού και προμηθευτές. Θα συνεργαστούμε στενά με τους επιχειρηματικούς εταίρους για τον καθορισμό στρατηγικών για τεχνικές λύσεις, να καθορίζουν τις απαιτήσεις, και να αναπτύξουν λειτουργικά σχέδια με βάση στόχους για την αλλαγή και την πραγματικότητα των υποδομών των υφιστάμενων συστημάτων.

 • ΗΠΑ μισθό $ 102.160
 • UK μισθό £ 57.031

16. σχεδιασμό και την ανάλυση των διαχειριστών Οικονομικών  συγκρίνετε πραγματικά οικονομικά αποτελέσματα για την προγραμματισμένη ή προβλεπόμενων αποτελεσμάτων, προτείνουμε μελλοντικές δράσεις, και να αναλύσει τη συνεχιζόμενη κερδοφορία όλων των νέων επιχειρήσεων ή / και τα προγράμματα που υλοποιούνται από τον οργανισμό. Διαχειρίζονται την αξιολόγηση, την υποβολή εκθέσεων και την υποβολή των μηνιαίων προβλέψεων κερδών και ζημιών. Θα διαχειρίζεται επίσης τον οικονομικό σχεδιασμό και την αναφορά των εκχωρημένων επιχειρηματικών μονάδων. Ο σχεδιασμός και η ανάλυση διευθυντής οικονομικών προετοιμάζει και υλικά σχόλια του προϋπολογισμού για την ηγεσία και εξασφαλίζει την τήρηση του προϋπολογισμού και συνέπεια.

 • ΗΠΑ μισθό $ 102.155
 • UK μισθό £ 60.993

17. Τα στοιχεία αρχιτέκτονες  να οδηγήσει το σχεδιασμό, την κατασκευή, την ανάλυση, την κωδικοποίηση, τον έλεγχο, και την ολοκλήρωση των δομημένων και αδόμητων δεδομένων για τη δημιουργία των δεδομένων και analytics πλατφόρμες για την πρόβλεψη ομάδες, διοίκηση επιχειρήσεων, καθώς και τους βασικούς εταίρους σε περιβάλλοντα cloud-based. Θα ηγηθεί αναπτυξιακές προσπάθειες των νέων τελικό χρήστη εργαλεία επιχειρηματικής ευφυΐας και να εξασφαλίσει τα σχέδια και τις δραστηριότητες του έργου συμμορφώνονται με τις πολιτικές των δεδομένων, την αρχιτεκτονική, την ασφάλεια, και τις κατευθυντήριες γραμμές ποιότητας και πρότυπα.

 • ΗΠΑ μισθό $ 101.900
 • UK μισθό £ 57.317

18. διαχειριστές στρατηγική  οδηγεί στρατηγικών σχεδίων σε πολλαπλές λειτουργίες των οργανισμών και εντοπίζονται τα κρίσιμα ζητήματα και τις ευκαιρίες βελτίωσης των επιχειρήσεων. Αναπτύσσουν στρατηγικές συστάσεις και τις τρέχουσες επιχειρηματικές υποθέσεις εκτελεστικής διεύθυνσης. Διαχειριστές στρατηγική συγκεντρώνει βασικές επιχειρηματικής ευφυΐας που ενημερώνει τα στρατηγικά σχέδια, παρακολουθεί τις τάσεις της αγοράς για να βοηθήσει μια επιχείρηση να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες συνθήκες, και να κατανοήσουν τις πρακτικές ανταγωνιστή και τη συμπεριφορά της αγοράς.

 • ΗΠΑ μισθό $ 101.754
 • UK μισθό £ 50.891

19. Συστήματα αρχιτέκτονες  το σχεδιασμό, την κατασκευή και την ανάπτυξη δικτύων και στοιχείων υποδομής, όπως βάσεις δεδομένων, διακομιστές, συσκευές αποθήκευσης δικτύου, άλλα στοιχεία του δικτύου, και επιτραπέζιους υπολογιστές / σταθμών εργασίας. Θα εγκαταστήσουν εξοπλισμό όπως διακόπτες, servers και routers, βάσεις δεδομένων, διακομιστές, συσκευές αποθήκευσης, επιτραπέζιων υπολογιστών / σταθμών εργασίας, και εγκατάσταση / απεγκατάσταση στοιχείων υποδομής.

 • ΗΠΑ μισθό $ 100.984
 • UK μισθό £ 50.562

20. συνωστισμός κυρίους  οδηγήσουν τις ομάδες δράσης μέσα από την περίπλοκη διαδικασία της ανάπτυξης και της ενίσχυσης για νέα ή υφιστάμενα προϊόντα. Ερευνούν και να προσδιορίσει βιώσιμες αγορές, τις τεχνολογίες και τις δυνατότητες του προϊόντος. Συνωστισμός κυρίους διαχείριση των δραστηριοτήτων, την ικανότητα των πόρων, τα χρονοδιαγράμματα, οι προϋπολογισμοί και εξασφαλίζεται η επικοινωνία διεταιρικών τη διευκόλυνση της υλοποίησης του προϊόντος σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και εντός του προϋπολογισμού.

 • ΗΠΑ μισθό $ 98.239
 • UK μισθό £ 42.907

Σημείωση:  Τα στοιχεία μισθού που προβλέπεται από Glassdoor περιλαμβάνει θέσεις εργασίας για τις οποίες είχαν λάβει τουλάχιστον 100 εκθέσεις των μισθών από τους εργοδότες κατά τη διάρκεια μιας περιόδου ενός χρόνου.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *