Καλοκαίρι εργασίας ή πρακτικής άσκησης – Ποιο είναι το καλύτερο για τους φοιτητές πανεπιστημίου;

Posted on

Καλοκαίρι εργασίας ή πρακτικής άσκησης -Τι είναι το καλύτερο για τους φοιτητές πανεπιστημίου;

Είτε θα πρέπει να βρουν μια θέση εργασίας ή πρακτικής άσκησης κατά τη διάρκεια του διαλείμματος κολέγιο σας εξαρτάται από την ατομική σας κατάσταση. Εάν προσπαθείτε να αποφασίσετε, στη συνέχεια, ξεκινήστε από υπολογίζοντας τι ακριβώς ψάχνετε για να βγούμε από την εμπειρία. Μπορείτε να το κάνετε αυτό, ζητώντας από τον εαυτό σας μερικές ερωτήσεις:

Ποιες είναι οι άμεσες ανάγκες σας; Ποιες είναι οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας; Θέλετε να αποκτήσετε εμπειρία σε ένα συγκεκριμένο τομέα; Ψάχνετε για να βγάλουν λεφτά; Θέλετε να αρχίσουμε να κάνουμε επαγγελματικές συνδέσεις; Θέλετε να λαμβάνετε πιστωτικές κολέγιο ; Είστε διερεύνηση αν θέλετε ή όχι να εισάγετε μια ορισμένη γραμμή της εργασίας; Ψάχνετε για δουλειά, μπορείτε να επιστρέψετε κατά τη διάρκεια μελλοντικών διαλείμματα από το σχολείο;

Μόλις καθορίσετε τι ψάχνετε, να εξετάσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα εκείνο το καλοκαίρι θέσεις εργασίας και έμμισθη ή άμισθη πρακτική άσκηση πρέπει να προσφέρουν, και να επιλέξετε την επιλογή που ευθυγραμμίζεται περισσότερο με τους στόχους σας.

Συγκρίνοντας το καλοκαίρι Εργασία Πρακτική εναντίον

Summer Jobs

 • Εγγυημένα για να βγάλουν λεφτά
 • Πιθανόν να κάνουν λιγότερα χρήματα από ό, τι σε ένα οικοτροφείο
 • δεν μπορεί να προσφέρει πιστωτικές κολέγιο
 • Τυπική διαδικασία αίτησης
 • Γενικά εύκολο να πάρει
 • Καλή δικτύωση και συνδέσεις για τις μελλοντικές θέσεις
 • Δυνατότητα επιστροφής κατά μέλλον διαλείμματα
 • Δεν μπορεί να συνδεθεί με τον τομέα των σπουδών σας

Καλοκαίρι Πρακτική

 • Πιθανόν να κάνουν περισσότερα χρήματα από ό, τι μια δουλειά για το καλοκαίρι
 • Δυνατότητα κάνει καθόλου χρήματα
 • Μπορεί να λάβει πίστωση κολλεγίων
 • Μπορεί να είναι πιο δύσκολο να πάρει
 • Καλή δικτύωση και συνδέσεις για τις μελλοντικές θέσεις
 • Απίθανο να επιστρέψει για δεύτερη πρακτική άσκηση στην ίδια εταιρεία
 • Την ανάπτυξη και την έρευνα στον τομέα ότι είστε σπουδές
 • Οι σπουδαστές που εργάζονται σε αμειβόμενη πρακτική εξάσκηση είναι πιθανό να κάνουν περισσότερα χρήματα από ό, τι εκείνοι που εργάζονται σε τυπικές θέσεις εργασίας το καλοκαίρι. Σύμφωνα με την Εθνική Ένωση των Κολεγίων και Εργοδοτών (NACE), το μέσο ωρομίσθιο για έμμισθη ειδικευόμενη το 2019 ήταν $ 19,05 ανά ώρα. Αυτό είναι υψηλότερο από το $ 16,38 ανά ώρα κατά μέσο όρο για εφήβων θέσεις εργασίας το καλοκαίρι το 2019, όπως αναφέρεται από ZipRecruiter.
 • Ωστόσο, εάν η πρακτική σας είναι απλήρωτη, τότε δεν θα κάνει τα χρήματα σε όλους. Αλλά μπορείτε επίσης να δικαιούνται να λάβουν πιστώσεις πορεία για ένα οικοτροφείο, το οποίο, αν μεταβιβάσιμα, θα σας εξοικονομήσει κάποια χρήματα τα δίδακτρα. Αυτό συνήθως δεν είναι μια επιλογή σε ένα πρότυπο εργασίας.
 • Να πάρει ένα οποιοδήποτε δουλειά για το καλοκαίρι μπορεί να είναι σχετικά εύκολη, πράγμα που σημαίνει ότι θα περάσουν από μια τυπική διαδικασία υποβολής αιτήσεων και συνέντευξης. Πρακτική άσκηση μπορεί να είναι πιο ανταγωνιστική και απαιτητική, και συνήθως πρέπει να αρχίσουν την εφαρμογή τους, πολύ νωρίτερα από ό, τι θα κάνατε μια τυπική δουλειά για το καλοκαίρι. Και ενώ οι μαθητές είναι συχνά ευπρόσδεκτοι να επιστρέψουν στην ίδια θέση εργασίας κατά τη διάρκεια κάθε διάλειμμα από το σχολείο, το ίδιο δεν ισχύει απαραίτητα για να οικοτροφείο θέσεις.
 • Τόσο η δουλειά για το καλοκαίρι και μια πρακτική μπορεί να σας βοηθήσει να χτίσετε το δίκτυό σας και να κάνετε επαγγελματικές συνδέσεις που μπορεί να είναι επωφελής για τη μελλοντική ανάπτυξη της σταδιοδρομίας σας. Ωστόσο, αυτό είναι πιο πιθανό να συμβεί σε μια πρακτική, η οποία ευθυγραμμίζεται με τον τομέα των σπουδών σας.
 • Αν πάει η συνήθης διαδρομή δουλειά, τότε μπορείτε να καταλήξετε σε κάτι σαν ένα κατάστημα λιανικής δουλειά που δεν έχει τίποτα να κάνει με το τι πρόκειται να σχολείο για. Αλλά αν είστε απλά ψάχνουν να κάνουν τα χρήματα που κάνουν κάτι σχετικά εύκολο με το ευέλικτο ωράριο, τότε αυτό δεν θα ήταν αναγκαστικά θέμα.

Αμειβόμενη και μη αμειβόμενη Πρακτική

Πιθανές αποζημίωση μπορεί να είναι η μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα σε μια δουλειά για το καλοκαίρι και ένα οικοτροφείο.

Συμβουλή: Glassdoor.com δημοσιεύει ετήσιο κατάλογο των εταιριών με τα υψηλότερα πρακτικής πληρωμών. Facebook στην κορυφή του καταλόγου 2019 σε $ 8.000 ανά μήνα, με το Amazon στη δεύτερη θέση στα $ 7.725 το μήνα.

Αν ρίξετε μια τυπική δουλειά για το καλοκαίρι μέσα από έναν εργοδότη, τότε δεν υπάρχει συνήθως καμία αμφιβολία για το αν ή όχι θα πληρωθείτε. Για ένα οικοτροφείο, παίρνει λίγο πιο περίπλοκη: Οι εργοδότες έχουν μόνο να σας πληρώσει για μια πρακτική, αν είστε θεωρείται ένας εργαζόμενος, και δεν είναι όλοι οι ασκούμενοι είναι.

Έτσι, πώς ξέρετε εάν μια αμισθί είναι νόμιμο; Σύμφωνα με το νόμο Fair Πρότυπα Εργασίας, το Υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ σκιαγραφεί τις ακόλουθες επτά οδηγίες για απλήρωτη πρακτική άσκηση :

 1. Η πρακτική άσκηση, ακόμα κι αν περιλαμβάνει η πραγματική λειτουργία των εγκαταστάσεων του εργοδότη, είναι παρόμοια με την κατάρτιση που θα δοθεί σε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον.
 2. Η εμπειρία πρακτικής είναι προς όφελος του intern.
 3. Ο οικότροφος δεν εκτοπίζει την τακτική των εργαζομένων, αλλά λειτουργεί υπό τη στενή επίβλεψη του υπάρχοντος προσωπικού.
 4. Ο εργοδότης που παρέχει την εκπαίδευση αντλεί κανένα άμεσο όφελος από τις δραστηριότητες της οικότροφος, και σε ορισμένες περιπτώσεις, οι εργασίες της μπορεί στην πραγματικότητα να παρεμποδίζεται.
 5. Ο οικότροφος δεν είναι κατ ‘ανάγκην το δικαίωμα σε θέση εργασίας στο τέλος της πρακτικής άσκησης.
 6. Ο εργοδότης και ο οικότροφος να καταλάβουν ότι ο οικότροφος δεν δικαιούται να μισθούς για το χρόνο που δαπανάται στο οικοτροφείο.

Είναι σοφό να εξετάσει όλα τα πιθανά οφέλη της άσκησης πριν αποφασίσει αν παραίτηση του εισοδήματος σε μια μη αμειβόμενη θέση αξίζει τον κόπο. Μερικές φορές, αυτό που λείπει ένα αμισθί στην οικονομική ανταμοιβή που μπορεί να κάνει σε συνδέσεις, παραπομπές, προτάσεις και πιστώσεις πορεία.

Από την άλλη πλευρά, οι φοιτητές που εργάζονται αμειβόμενης πρακτικής άσκησης είναι πιο πιθανό να πάρει προσφορές εργασίας μετά την αποφοίτησή τους από εκείνους που εργάζονται απλήρωτη πρακτική άσκηση, σύμφωνα με τη NACE . Η έρευνα δείχνει του συλλόγου ότι το 66,4% των 2019 αποφοίτων που είχαν μια αμειβόμενη πρακτική άσκηση έλαβε μια προσφορά εργασίας, ενώ το 43,7% των απλήρωτων ασκούμενους έλαβε μία.

Να πάρει έτοιμος για το καλοκαίρι εργασίας

Θα πρέπει να αρχίσουν να ψάχνουν για μια δουλειά για το καλοκαίρι ή πρακτική ήδη από το χειμερινό διάλειμμα. Αν δεν έχετε ένα ενημερωμένο LinkedIn προφίλ, τότε θα πρέπει να μεταβείτε σε αυτό αμέσως. Πολλοί εργοδότες θα ρίξουμε μια ματιά στο LinkedIn σας για να πάρετε μια ιδέα για το ποιος είσαι και τι εμπειρία που έχετε, καθώς και να δείτε τυχόν συστάσεις από προηγούμενους εργοδότες. Επίσης, να είστε βέβαιος να καθαρίσει όλα τα δημόσια προφίλ κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης σας.

Ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε άρχισε να ψάχνει για πρακτική είναι σε όλους επαφή και όλοι ξέρετε που εργάζεται στον τομέα ή τομείς που παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Επίσης, μάθετε αν το σχολείο είστε φοιτούν έχει όλα τα προγράμματα πρακτικής άσκησης σε εταιρείες στον τομέα σας.

Να αρχίσει να ψάχνει λίγους μήνες πριν από το σχολικό έτος είναι πάνω για να πάρει τις περισσότερες επιλογές και τις διαθέσιμες θέσεις στο ραντάρ. Είναι σημαντικό να μεταφέρω σε ένα μελλοντικό εργοδότη  προθυμία, ενθουσιασμό και αφοσίωση σε ένα οικοτροφείο, ειδικά σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς τομείς.

Αν ψάχνετε για μια δουλειά το καλοκαίρι , τότε μπορείτε να είστε σε θέση να ξεφύγει με κοιτάζοντας λίγο αργότερα. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να στοχεύει για κάτι που φαίνεται καλό για το βιογραφικό σας ή στην περιοχή σας σπουδών. Μια επιλογή που εξετάζει είναι να υπογράψει επάνω με online ιστοσελίδες όπως το Tutor.com , Yup.com , Care.com  ή διάφορα άλλα στον εκπαιδευτή στα θέματα που είστε σπουδές.

Είτε πρόκειται για μια αμειβόμενη πρακτική άσκηση , αμισθί, μερικής απασχόλησης ή πλήρους απασχόλησης εργασία, που δείχνει την πρωτοβουλία και το κίνητρο για να συνεχίσει να μάθουν και να βελτιώσουν τις δεξιότητες κατά τις θερινές διακοπές θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε βιογραφικά σας και να διευρύνετε τις γνώσεις σας.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *