Καινοτόμο Πρόγραμμα Υποτροφιών της Honeywell – Πώς και Πότε υποβάλλεται η αίτηση

Posted on

Καινοτόμο Πρόγραμμα Υποτροφιών της Honeywell - Πώς και Πότε υποβάλλεται η αίτηση


Το όνομα Honeywell φέρνει αμέσως στο μυαλό μια θερμοστάτη τοίχου που διέπει τη θερμοκρασία του αέρα και κρατά το σπίτι σας άνετο, ζεστό ή κρύο. Εκτός από τις προγραμματιζόμενες θερμοστάτες Honeywell, η εταιρεία προσφέρει επιπλέον προϊόντα που κάνουν τα σπίτια και τα γραφεία μας πιο άνετη και ασφαλή για τις οικογένειες και τους εργαζομένους μας.

Σχετικά Honeywell

Honeywell θερμοστατικές Βαλβίδες Ανάμειξης παρέχουν προστασία αντι-ζεμάτισμα για να εξασφαλιστεί ότι το νερό μας μένει σε μια λογική θερμοκρασία. Ολόκληρο το Σώμα Σύστημα εξαερισμού της Honeywell και καθαρότερα κάνει τον αέρα μας πιο υγιή και πιο ασφαλές να αναπνεύσει, ενώ Προϊόντα Ασφαλείας της Honeywell και συναγερμοί πυρκαγιάς κρατήσουν τα σπίτια και τα γραφεία μας ασφαλή.

Η ιστορία δείχνει ότι η Honeywell μπορούν να αναχθούν σε 1885. Η εταιρεία απασχολεί σήμερα περισσότερους από 132.000 ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων περίπου 21.000 επιστήμονες και μηχανικοί, σε 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Honeywell υπερηφανεύεται και τα προϊόντα της για την περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Εξοικονόμηση ενέργειας και παρέχοντας προϊόντα που προστατεύουν την ποιότητα του αέρα είναι ένα μεγάλο μέρος της συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης τους. Honeywell υπερηφανεύεται επίσης για να είναι ένα εταιρικό και ηγέτης της κοινότητας, βοηθώντας τους άλλους ανταποκριθεί στις προκλήσεις που θέτει η κλιματική αλλαγή και να είναι ηγέτης στην εξεύρεση περισσότερους τρόπους για τη μείωση της κατανάλωσης ορυκτών καυσίμων.

Η υποτροφία πρόγραμμα πρακτικής Innovators

Honeywell International αναζητά νέα ταλέντα με ισχυρή μηχανική και την τεχνολογία υπόβαθρο, οι άνθρωποι που θα αφοσιωθούν στην εκπλήρωση της αποστολής της εταιρείας. Honeywell προσφέρει το πρόγραμμα υποτροφιών Innovators σε 18 πανεπιστήμια-στόχο στην Κίνα, την Τσεχική Δημοκρατία, την Ινδία, το Μεξικό και τις Ηνωμένες Πολιτείες, ως μέρος της στρατηγικής ταλέντο απόκτηση του. Η εταιρεία προσφέρει ευκαιρίες σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Honeywell προσφέρει αμειβόμενη πρακτική εξάσκηση και χρήματα υποτροφιών που οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να εφαρμόσει προς το τελευταίο έτος στο σχολείο. Το ποσό κάθε υποτροφίας ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα στην οποία ο μαθητής εργάζεται. Η εταιρεία επιδιώκει φοιτητές που επιδιώκουν βαθμούς στην αεροδιαστημική μηχανική, χημική μηχανική, μηχανική ηλεκτρονικών υπολογιστών, ηλεκτρονικών και επικοινωνιών, ηλεκτρολόγων μηχανικών, των οργάνων, και η μηχανολογία.

Θα πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξει μια ισχυρή ακαδημαϊκή επίδοση. Τα ακριβή κριτήρια που θα διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα. Θα πρέπει να διαθέτει ισχυρή προφορικές και γραπτές δεξιότητες επικοινωνίας. Το πρόγραμμα είναι ανοικτό σε εργένηδες, οι πλοίαρχοι, ή επιλέξτε Ph.D. φοιτητές που εισέρχονται τελικό ακαδημαϊκό έτος των σπουδών τους σε ένα από τα πανεπιστήμια στόχου.

Θα πρέπει επίσης να είναι σε θέση να εξασφαλίσει νόμιμη άδεια για την εκτέλεση της εργασίας στις εξής χώρες, αν επιλέξετε να εργαστούν εκεί: Κίνα, την Τσεχική Δημοκρατία, την Ινδία, το Μεξικό και τις ΗΠΑ

Πώς να εφαρμόσει

Κάθε υποψήφιος πρέπει να συμπληρώσει μια online εφαρμογή που περιλαμβάνει το προφίλ του και ένα αντίγραφο του βιογραφικού ή το βιογραφικό του. Θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει πανεπιστήμιο μεταγραφή σου, και θα πρέπει να υποβάλουν δύο δοκίμια 500 λέξεις ή λιγότερο γραμμένο στην αγγλική γλώσσα. Τα δοκίμια απαντήσει στα ερωτήματα που τίθενται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εφαρμογής.

Μόνο οι μαθητές μόνο από τα πανεπιστήμια στόχο μπορούν να υποβάλουν αίτηση, και πρέπει να το κάνουν μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου για την Κίνα, την Τσεχική Δημοκρατία, το Μεξικό και τις ΗΠΑ Η προθεσμία για την Ινδία είναι το τέλος του Απριλίου.

Καριέρα στην Honeywell

Διάφορα σταδιοδρομίας είναι διαθέσιμα για όσους ενδιαφέρονται να αναζητούν μια θέση εργασίας σε Honeywell. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να ελέγξετε έξω την ιστοσελίδα της Honeywell να προβεί σε λεπτομερή αναζήτηση εργασίας για το παρόν διαθέσιμες θέσεις.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *