Θέσεις εργασίας που βουίζουν Κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού (COVID-19) πανδημία

Posted on

Θέσεις εργασίας που είναι Ανθεί Right Now

Αν ψάχνετε για δουλειά τώρα, έχετε πολλά εταιρείας. Λόγω των επιπτώσεων της COVID-19 πανδημία, αιτήσεις επιδομάτων ανεργίας αυξήθηκαν κατά 3,3 εκατομμύρια μεταξύ 22 Μαρτίου και 28 Μαρτίου, 2020, σύμφωνα με το Bureau of Labor Statistics. Πάνω από 10 εκατομμύρια εργαζόμενοι έχουν καταθέσει για παροχές ανεργίας. Αυτή είναι η μεγαλύτερη αύξηση, και το μεγαλύτερο συνολικό αριθμό ανεργίας αξιώσεις, αφού το υπουργείο Εργασίας ξεκίνησε την παρακολούθηση των στοιχείων για την ανεργία.

Σημαντικό : Ενώ οι εργοδότες στον κλάδο της ψυχαγωγίας και φιλοξενίας κατάργηση θέσεων εργασίας, οι άλλοι τομείς αναδιατάσσουν την πρόσληψη.

Andrew Challenger, Senior VP της Challenger, Gray & Christmas, Inc., σημειώνει ότι «οι λιανοπωλητές, ιατρική κατασκευαστές συσκευών, προϊόντων κατασκευαστές των καταναλωτών, οι μεταφορές, και αποθηκευτικές εγκαταστάσεις είναι όλα ευδοκιμεί αυτή τη στιγμή.»

παντοπωλεία, φαρμακεία, και της πληροφορικής υποστηρίζουν επίσης την πρόσληψη, σύμφωνα με το blog CareerOneStop, το οποίο χρηματοδοτείται από το αμερικανικό υπουργείο Εργασίας.

Συμβουλή : Αν έχετε απολυθεί ή έψαχναν για εργασία πριν από τις οικονομικές επιπτώσεις της επιδημίας κορωνοϊού, μπορείτε να προσαρμόσετε την αναζήτησή σας για βιομηχανίες που είναι η μίσθωση τώρα.

Πολλές κρατικές και τοπικές κυβερνήσεις προτρέπουν τους πολίτες να μείνουν στο σπίτι όταν αυτό είναι δυνατόν. Αυτό είχε ψύξη αντίκτυπο στην κάθομαι-κάτω τραπεζαρία, τούβλο-και-κονιάματος λιανικής πώλησης, και άλλες συναφείς επιχειρήσεις. Όμως, online αγορές και η παράδοση έχουν σημειώσει άνοδο, και οι βασικές υπηρεσίες όπως η υγειονομική περίθαλψη και η αποθήκευση πρόσληψη γρήγορα για να καλύψουν τη ζήτηση.

Αυτά τα 10 επαγγέλματα πρόσληψη αυτή τη στιγμή:

Ταμίες και διάρκεια Stockers

Πριν από την κοροναϊό πανδημίας, τις θέσεις εργασίας ταμείο ήταν ουσιαστικά μειώνεται. Το Προεδρείο του Outlook Handbook Επαγγελματικών Εργατικές Στατιστικές προβάλλεται αυτές τις θέσεις εργασίας σε μείωση κατά 4% μεταξύ 2018 και 2028. 8 Τώρα, όμως, πολλές αλυσίδες καταστημάτων τροφίμων αναδιατάσσουν την πρόσληψη για να ανταποκριθεί στη ζήτηση για curbside pickup, την παράδοση, και υπηρεσίες μέσα στο κατάστημα.

Ταμείο και συναφείς εργασίες λιανικής πώλησης απαιτούν κανένα επίσημο εκπαιδευτικό πιστοποιήσεις, αλλά η εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών και τις δεξιότητες που είναι πάντα ένα συν. Αυτές οι θέσεις εργασίας συνήθως πληρώνουν περίπου $ 10 ή $ 11 τοις ώρα.

Φαγητό Οδηγοί Παράδοση

τραπεζαρία Sit-κάτω μπορεί να ανασταλεί σε πολλές περιοχές των ΗΠΑ, αλλά μερικά εστιατόρια επέκταση των υπηρεσιών παράδοσης. Για παράδειγμα, Challenger, Gray & Christmas σημειώνει ότι Domino είναι η πρόσληψη 1.000 νέων οδηγών παράδοση να ανταποκριθεί στη ζήτηση.

Εκτός από τις εγκαταστάσεις γρήγορο φαγητό, πολλά άλλα εστιατόρια που προσφέρουν παράδοση μέσω on-demand εφαρμογές παράδοση τροφίμων, όπως UberEats, Grubhub και DoorDash.

Σημείωση: Πολλές εφαρμογές παράδοση έχουν αλλάξει τις πολιτικές τους να παρέχουν επιλογές παράδοσης χωρίς επαφή, προστατεύοντας τόσο τους πελάτες όσο και τους οδηγούς.

θέσεις εργασίας υπηρεσία τροφίμων ανθίσει ακόμη και σε κανονικές οικονομικές συνθήκες. Το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας αναφέρει ότι το συγκεκριμένο εργατικό δυναμικό αναμένεται να αυξηθεί κατά 14% μεταξύ 2018 και 2028, πολύ γρηγορότερα από το μέσο όρο.

Ναυτιλία και Λιανικής οδηγοί παράδοσης

Το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας αναφέρει, επίσης, μια τεράστια αύξηση της ζήτησης για τους οδηγούς παράδοσης δεμάτων σε UPS, FedEx, και η Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ. Amazon έχει επίσης την πρόσληψη on-demand οδηγοί παράδοσης (Flex) και οι οδηγοί παράδοσης μισθοδοσίας (Καθημερινή Υπηρεσία Συνεργάτες).

Σύμφωνα με το Outlook Handbook στους χώρους εργασίας, αυτές οι θέσεις εργασίας απαιτούν συνήθως ένα δίπλωμα γυμνασίου ή ισοδύναμο και αμοιβές γύρω από ένα μέσο όρο $ 30.000 ανά έτος.

Εγγεγραμμένοι Νοσηλευτές

Μια άλλη ταχέως αναπτυσσόμενη εργασίας πριν από την πανδημία κοροναϊό, νοσηλευτές έχουν μεγάλη ζήτηση αυτή τη στιγμή. Εκθέσεις Nurse.org ότι το ταξίδι νοσηλευτές και αναπνευστική θεραπευτές κέρδιζαν $ 10.000 την εβδομάδα ή $ 100.000 για ένα 13-εβδομάδων όριο για την εργασία στην πόλη της Νέας Υόρκης, ένα από τα επίκεντρα της πανδημίας.

Ωστόσο, οι εργαζόμενοι του τομέα της υγείας δεν είναι γνωστό για την εστίασή τους στη χρηματοοικονομική. Angelina Walker σε Nurse.org γράφει, «Έχουμε συγκλονισμένοι από την απάντηση από τους νοσηλευτές που απλά θέλουν να βοηθήσουν στις περιοχές που τα χρειάζονται … ανοικτές γραμμές επικοινωνίας έχουν πλημμυρίσει με τις νοσοκόμες λέγοντας τα πράγματα όπως,«μόνο με έβαλε παντού, εγώ don ‘t νοιάζονται για αμοιβές, θέλω απλώς να βοηθήσει.»

Η επαγγελματική προοπτική για νοσηλευτές είναι ισχυρή? το Bureau of Labor Statistics προβλέπει μια αύξηση 12% σε RN θέσεις εργασίας μεταξύ 2018 και 2028. Οι νοσοκόμες να κερδίσουν μέση αμοιβή της τάξης των $ 71.000 ανά έτος.

Αναπνευστική Θεραπευτές

Αναπνευστικό θεραπευτές, οι οποίοι εργάζονται με ασθενείς με δυσκολία στην αναπνοή, είναι μια άλλη βασική ομάδα στην πρώτη γραμμή της COVID-19 πάλη. Όπως αριθμών RΕΝ, η αμοιβή τους έχει αυξηθεί σε νοσοκομεία της κοροναϊό hotspots.

Σε λιγότερο επικίνδυνη εποχή, pay αναπνευστική θεραπευτές εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή $ 60.000 άτομα ετησίως. Οι θέσεις εργασίας τους αναμένεται να αυξηθεί κατά 21% μεταξύ 2018 και 2028, σύμφωνα με το Bureau of Labor Statistics. 

Διοικητικό Προσωπικό σε Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας

CareerOneStop αναφέρει ότι πολλά νοσοκομεία σε όλη τη χώρα στελέχωση προκειμένου να ασχοληθεί με την COVID-19 κρίσης και όχι κάθε εργασία απαιτεί τη χορήγηση αδειών και την πιστοποίηση. Εξυπηρέτηση πελατών και διοικητικές θέσεις εργασίας είναι απαραίτητη για την αποστολή των οργανισμών υγειονομικής περίθαλψης.

Σημαντικό: Το καλύτερο από όλα, όπως το Bureau of Labor Statistics επισημαίνει, «αν έχετε απολυθεί από τη δουλειά της φιλοξενίας, μπορείτε να βρείτε έχετε τις δεξιότητες ότι η μεταφορά απευθείας σε ορισμένες θέσεις εργασίας της υγειονομικής περίθαλψης εξυπηρέτηση πελατών.»

Διοικητική βοηθός θέσεις εργασίας συνήθως πληρώνουν περίπου $ 18 ανά ώρα, σύμφωνα με το Bureau of Labor Statistics.

Εκπλήρωση Κέντρο Συνεργάτες

Με τους καταναλωτές να κολλήσει κοντά στο σπίτι, οι online παραγγελίες ανθεί και εταιρείες λιανικής μίσθωση να αντιμετωπίσουν την αύξηση της ζήτησης. Amazon διαφημίζονται πρόσφατα για 100.000 πλήρους και μερικής απασχόλησης θέσεις στην εκπλήρωση κέντρα τους σε όλη τη χώρα. Επιπλέον, τα e-commerce γίγαντας αναφέρει ότι θα αυξήσει ελάχιστο μισθό του από $ 2 ανά ώρα σε προσωρινή βάση κατά τη διάρκεια της μίσθωσης κύμα.

Συνδεδεμένοι εκπαιδευτικοί

Σχολεία σε όλη την εταιρεία έχουν ακυρωθεί επί τόπου τάξεις και μετακόμισε στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ως αποτέλεσμα, πολλές εταιρείες online μάθησης πρόσληψη για τους δασκάλους και καθηγητές. Για παράδειγμα, USA Today επισημαίνει ότι η ηλεκτρονική εκπαιδευτική εταιρεία Outschool προσλαμβάνει για το 5000 σε απευθείας σύνδεση Κ-12 εκπαιδευτικούς.

Τα Διδασκαλία θέσεις εργασίας αυξάνεται, αναφέρει το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας, η οποία προβλέπει αύξηση 11% (πολύ πιο γρήγορα από ό, τι κατά μέσο όρο) στην τριτοβάθμια τομέα μεταξύ 2018 και 2028.

Καθαρισμός Εργασία

Τα αιθέρια επιχειρηματικές δραστηριότητες κάνουν ό, τι μπορούν για να σταματήσουν την εξάπλωση της μόλυνσης. Ως αποτέλεσμα, ο καθαρισμός των εργαζομένων έχουν μεγάλη ζήτηση σε όλη τη χώρα. Αν δεν σας πειράζει καθαρισμό και έχουν μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, θα μπορούσε να προσληφθεί γρήγορα από μια εταιρεία καθαρισμού μέσα από μια ιστοσελίδα αναζήτησης εργασίας ή μέσω ενός on-demand εφαρμογή εργασίας.

Ειδικοί Τεχνική Υποστήριξη

Δεδομένου ότι οι χιλιάδες εργαζόμενους σε υπαλληλικές θέσεις εξαναγκάζονται σε τηλεργασίας καταστάσεις, ίσως για πρώτη φορά, της πληροφορικής και των επαγγελματιών τεχνική υποστήριξη θα είναι σε ζήτηση.

Το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας αναφέρει ότι αυτή η εργασία αναμένεται να αυξηθεί κατά 10% γρηγορότερα από το μέσο όρο μεταξύ 2018 και 2028. 3 Η μέση αιωρείται αμοιβή περίπου $ 25 ανά ώρα.

 

 

 

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *