Η σωστή εθιμοτυπία τηλέφωνο για δουλειά και το σπίτι

Posted on

Η σωστή εθιμοτυπία τηλέφωνο για δουλειά και το σπίτι

«Προσοχή τρόπους σας» είναι αυτό που πάντα έλεγε η μαμά, έτσι δεν είναι; Αλλά τώρα που είσαι η μαμά τι θεωρείται καλούς τρόπους έχει αλλάξει πολύ, χάρη στην τεχνολογία και τους γρήγορους ρυθμούς της ζωής. Όταν εργάζεστε από το σπίτι, το τηλέφωνο είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό μέρος της επαγγελματικής σας ζωής.

Οδηγίες σωστή Τηλέφωνο εθιμοτυπία

Μάθετε την κατάλληλη εθιμοτυπία τηλέφωνο για αυτές τις διάφορες καταστάσεις:

Στην εργασία ή εργασία από το σπίτι

Οι καλοί τρόποι τηλεφώνου είναι απαραίτητα σε κάθε επιχειρηματικό περιβάλλον – αν εργάζεστε στο σπίτι ή σε ένα γραφείο. Αλλά για εκείνους μας που εργάζονται στο σπίτι, τις αποσπάσεις της προσοχής που πηγαίνουν μαζί με αυτό μπορεί να υπονομεύσει ακόμη καλύτερο εαυτό μας τηλέφωνο. Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές για καλό τηλέφωνο τρόπους, ενώ εργάζονται στο σπίτι για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε πάντα να ακούγεται επαγγελματικά, ενώ εργάζονται από το γραφείο το σπίτι σας.

Όταν εργάζεστε από το ένα γραφείο στο σπίτι, έχετε το πλεονέκτημα να είναι σε θέση να αναλάβει προσωπικά τηλεφωνήματα χωρίς να διαταραχθεί κανέναν άλλο. Για τα εν λόγω εργασία-at-home moms (ή WAHMs) που συνδέεστε με μερική απασχόληση, θυμηθείτε το επίπεδο του επαγγελματισμού που χρησιμοποιείτε στο γραφείο αντανακλά ηθική της εργασίας σας και είναι η βάση για το αφεντικό σας και τις υποθέσεις συνεργάτες για το τι κάνετε, ενώ εργάζονται σε Σπίτι.

Στο σπίτι

Δεν υπάρχουν ειδικοί κανόνες για καλό τηλέφωνο τρόπους στη ζωή του σπιτιού σας, σε αντίθεση με στην καριέρα σας. Τα ήθη των επιχειρήσεων τηλεφώνου που χρησιμοποιείτε στην εργασία είναι απολύτως κατάλληλο για την προσωπική σας ζωή. Η αδερφή σου δεν θέλει να ακούσει για να σας πληκτρολογώντας στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής συνομιλίας πια από τους πελάτες σας να κάνετε, έτσι δεν είναι;

Επίσης, διατηρώντας το θόρυβο του περιβάλλοντος στο ελάχιστο μειώνει το άγχος σας, ενώ στο τηλέφωνο είτε στην εργασία ή στο σπίτι. Έτσι, ακολουθήστε τα dos και don’ts για το τηλέφωνό τρόπους στο σπίτι πάρα πολύ.

Η πτώση κάπου ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή είναι μια συνέντευξη από το τηλέφωνο. Συχνά διεξάγεται στο σπίτι, η συνέντευξη θα πρέπει να μεταφέρω τον επαγγελματισμό σας.

Τα παιδιά σας στο σπίτι

Και ενώ οι κανόνες για την καλή τηλέφωνο τρόπους δεν διαφέρουν πολύ μεταξύ σπιτιού και εργασίας, στο σπίτι, είμαστε επίσης επιφορτισμένη με τη διδασκαλία των παιδιών τηλεφωνική εθιμοτυπία μας. Και, με τη σειρά του, θα πρέπει επίσης να ρυθμίσετε καλά παραδείγματα.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *