Η κοινή Προκλήσεις Νέα Ασκούμενοι προσώπου

Posted on

Η κοινή Προκλήσεις Νέα Ασκούμενοι προσώπου

Μετά από να κάνει την εργασία σας και την έρευνα των εργοδοτών, υποβάλλοντας ένα καλογραμμένο επαγγελματικό βιογραφικό και τη συνοδευτική επιστολή, και διατηρώντας μια προληπτική προσέγγιση στη διαδικασία πρακτική, έχετε προσγειώθηκε ό, τι φαίνεται να είναι η τέλεια πρακτική για το καλοκαίρι.

Όπως και οι περισσότεροι ασκούμενοι, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας, αλλά η πρώτη μέρα στη δουλειά μπορεί να είναι απογοητευτικό, αν οι προσδοκίες σας δεν ικανοποιούνται. Εδώ είναι πώς να διατηρήσουν την επαγγελματική επάρκεια και να εξασφαλίσει την πρακτική σας είναι πολύτιμη και ευχάριστη.

Πάρτε μια ορθολογική προσέγγιση των προβλημάτων

Η καμπύλη εκμάθησης που σχετίζεται με μια νέα θέση εργασίας είναι απότομη, και εκεί θα είναι αναπόφευκτα ατυχίες στην αρχή της διαδικασίας. Μάθετε να κάνετε ερωτήσεις, ρίξτε μια λογική προσέγγιση για οποιαδήποτε κατάσταση, και όχι για να βγάλουμε συμπεράσματα ή να κάνετε τίποτα προσωπικά, καθώς προσπαθείτε να επιλύσετε προβλήματα. Εδώ είναι μερικές κοινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ασκούμενοι κατά τη διάρκεια των πρώτων εβδομάδων στην εργασία.

Πρόβλημα 1: μεταβιβάζονται Όλα τα Grunt εργασίας

Πρώτον, να θυμάστε ότι θα πρέπει να πληρώσετε τα τέλη σας ως βοηθός για να πάρει τελικά την πλήρη απασχόληση των ονείρων σας. Υπάρχουν πολλά να μάθουν για την οργάνωση, τους ανθρώπους της, την αποστολή του, και οι πελάτες που εξυπηρετεί, και ένα μεγάλο μέρος αυτής της μάθησης λαμβάνει χώρα, ενώ κάνει τη δουλειά run-of-the-mill.

ΛΥΣΗ : Αλλάζοντας την προοπτική σας από δευτερεύουσες εργασίες, μπορεί να μετατρέψει μια δυσμενή κατάσταση σε ένα πλεονέκτημα. Για παράδειγμα, κάνοντας τον καφέ μπορείτε να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Ενώ η κατάθεση εγγράφων, μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη λειτουργία της εταιρείας.

Πρόβλημα 2: δεν έχετε αποζημιωθεί για την εργασία σας

Μπορεί να έχουν προσφέρει $ 15 ανά ώρα, αλλά παρατηρήσετε παίρνετε μόνο $ 10 ανά ώρα σε εβδομαδιαία paycheck σας. Ή, υποσχέθηκε επιστροφή για τη μεταφορά ή τροφίμων δεν έχει proferred μετά από δύο ή τρεις εβδομάδες. Αν κάποιο από αυτά ή παρόμοια κατάσταση είναι η περίπτωση, είναι σημαντικό να μάθετε τι μπορεί να είναι το πρόβλημα, πριν να γίνει οικτρά και η στάση σας έχει επηρεαστεί. Κανείς δεν θα σας κατηγορήσει για τον έλεγχο σχετικά με την αποζημίωση ή επιστροφή.

ΛΥΣΗ:  Αν είχαν ανατεθεί σε έναν εκπρόσωπο Ανθρώπινου Δυναμικού κατά τη διάρκεια της δημιουργίας νέων πελατών, επικοινωνήστε μαζί τους και ανακαλύψτε γιατί δεν λαμβάνουν την αποζημίωση που περιμένατε. Εάν δεν έχετε μια επαφή ΥΕ, μιλήστε με άμεσο προϊστάμενό σας ή το άτομο που σας ήρθαν σε επαφή με όταν είχαν προσληφθεί.

Πρόβλημα 3: Θα αισθάνονται συγκλονισμένοι και σε θέση να εκτελέσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σας

Δεν είναι ασυνήθιστο για τους ασκούμενους να αισθάνονται συγκλονισμένοι, και πολλοί είναι σίγουρα δίνεται ένα βαρύ φορτίο με ελάχιστη εκπαίδευση. Επιμείνουμε στα πρώιμα στάδια, και δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο για να έρθει μέχρι την ταχύτητα. Εάν αισθάνεστε πιεσμένοι από τον προϊστάμενό σας, εξηγούν ότι θέλετε να πάρετε τον απαραίτητο χρόνο για να κάνει μια καλή δουλειά και να ελαχιστοποιήσει τα λάθη.

Ωστόσο, εάν η δυσφορία είναι ανθεκτική, και δεν αισθάνεστε ότι τα πράγματα γίνονται όλο και ευκολότερη, ίσως να θέλετε να επανεξετάσει αν το οικοτροφείο αξίζει να συνεχιστεί.

ΛΥΣΗ:  Ζητήστε μια δεύτερη γνώμη από άλλους ασκούμενους, ένας συνάδελφος στη δουλειά, ή κάποιος που εμπιστεύεστε για να σας δώσει μια καλή προοπτική. Θα μπορούσε να είναι ότι είστε πάρα πολύ σκληρά για τον εαυτό σας και να εκτελείτε μια χαρά. Θα μπορούσε να είναι ότι ο εργοδότης σας έχει παράλογες απαιτήσεις. Αν υποψιάζεστε ότι το τελευταίο, μιλήστε με τον προϊστάμενό σας σχετικά με τις προσδοκίες τους και για την ανατροφοδότηση σχετικά με τις επιδόσεις σας. Αν και δύσκολο, μια ειλικρινή συζήτηση σχετικά με τις επιδόσεις και τις προσδοκίες δείχνει ωριμότητα. Μαθαίνοντας να αισθάνονται άνετα σε αυτή την κατάσταση θα σας σταθεί σε καλή θέση για τις μελλοντικές συνομιλίες απόδοση.

Πρόβλημα 4: Λαμβάνετε σε λίγο δεν Επικοινωνία

Τακτικές αξιολογήσεις είναι ζωτικής σημασίας για όλους τους εργαζόμενους, αλλά κυρίως για τους ασκούμενους και τους υποψηφίους entry-level. Οι εργαζόμενοι πρέπει να γνωρίζουν αν κάνουν καλή δουλειά ή αν κάτι πρέπει να αλλάξει. Πολλοί εργοδότες βλέπουν την ανάγκη για ανατροφοδότηση, η οποία τοποθετεί το βάρος για να το αναζητήσει.

ΛΥΣΗ:  Εάν λάβετε λίγη ή καθόλου σχόλια, ρωτήστε τον προϊστάμενό σας εάν εκτελούν επαρκώς. Θα μπορούσε να είναι ένα απλό ερώτημα πέρα από τον καφέ, αν αισθάνεστε πιο άνετα με ένα λιγότερο επίσημο περιβάλλον. Αυτή η προσέγγιση επιτρέπει τον προϊστάμενό σας να είναι λιγότερο φυλασσόμενο για να έχει αγνοηθεί η ανάγκη να σας πω πώς θα το κάνετε. Μπορείτε, επίσης, να μαζέψει ιδέες, ζητώντας τη συμβουλή προϊστάμενό σας σχετικά με ορισμένα θέματα που σχετίζονται με την εργασία, όπως το πώς θα πρέπει να χειριστεί την κατάσταση Α, Β, και Γ

Πολλές προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει στο χώρο εργασίας συνδέονται με την προσέγγιση των προβλημάτων και άλλους ανθρώπους με τον κατάλληλο τρόπο? προβλήματα μπορεί να φαίνονται ανυπέρβλητες, και οι άνθρωποι μπορεί να φαίνεται παράλογο. Μάθετε αυτό, και μπορείτε να μάθετε το πιο δύσκολο μάθημα από όλα.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *