Η διαφορά μεταξύ interning σε μια μικρή εταιρεία εναντίον Μεγάλη Εταιρία

Posted on

 Η διαφορά μεταξύ interning σε μια μικρή εταιρεία εναντίον Μεγάλη Εταιρία

Όταν το καλοκαίρι οικοτροφείο hits σεζόν, πολλοί νέοι υποψήφιοι πρέπει να αποφασίσουν ποια εταιρεία του μεγέθους που θέλουν να εργαστούν προς την εκκίνηση, μια μεσαίου μεγέθους εταιρεία, ή μια μεγάλη επιχείρηση. Αν και άσκηση τείνουν να έχουν ορισμένες ομοιότητες, ανεξάρτητα από το μέγεθος της εταιρείας, ο ρόλος σας, τις εμπειρίες και ευκαιρίες μπορεί να ποικίλλει κατά τη μετακίνηση από μια μεγαλύτερη εταιρεία σε ένα μικρότερο. Μη γνωρίζοντας τη διαφορά μπορεί να είναι αγχωτικό όταν προσπαθείτε να αποφασίσετε ποια πρακτική είναι κατάλληλη για εσάς.

Όταν προσγειωθεί ένα οικοτροφείο, ανεξάρτητα από το αν η επιχείρηση είναι μικρή ή μεγάλη, θα έχετε μεγάλη πρακτική εμπειρία, οικοδόμος βιογραφικό, ευκαιρίες δικτύωσης, και μια ευκαιρία να αποφασίσει αν πραγματικά θέλετε να ακολουθήσετε αυτό το πεδίο μετά την αποφοίτησή τους.

Μάρκα Αναγνώριση

Μερικοί άνθρωποι αποκτήσουν εμπειρία πρακτικής σε μεγάλες εταιρείες, όπως η αλεπού και NBC , για παράδειγμα. Ένα μεγάλο, brand-name της εταιρείας πρακτική για το βιογραφικό σας μπορεί να σας βοηθήσει να προσγειωθεί μια δουλειά σε μια εταιρεία από ομοτίμους μετά την αποφοίτησή τους.

Μεγάλα ονόματα θέμα ακόμη περισσότερο σε τομείς όπως το δίκαιο, και όταν το προσωπικό του ανθρώπινου δυναμικού σαρώσετε τα βιογραφικά, διακεκριμένα ονόματα της εταιρείας ξεχωρίζουν. Αν είστε σπουδές μάρκετινγκ, θα προσθέσετε μια πολύ μεγαλύτερη επιρροή στο βιογραφικό σας, αν οικότροφος για την Disney, αντί για ένα boutique εταιρεία.

Μια μεσαίου μεγέθους Δημοσίων Σχέσεων επιχείρηση μπορεί να προσφέρει μια μεγάλη εμπειρία με διάφορους τρόπους και μπορεί να έχει την αναγνώριση του ονόματος σε τοπικό επίπεδο, το οποίο μπορεί να βοηθήσει τις προοπτικές μετά το κολέγιο σας. Οι μικρές επιχειρήσεις έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα, αλλά δεν θα πάρετε τα οφέλη όνομα αναγνώρισης. Μπορεί επίσης να έχουν έναν σκληρότερο χρόνο βρίσκοντας μέντορες μεγάλα ονόματα μέσα σε μικρότερες εταιρείες και έχουν μικρότερη πρόσβαση σε βετεράνους της βιομηχανίας που έχουν περάσει από το άλεσμα και έζησε για να πει γι ‘αυτό.

Σε έναν τέλειο κόσμο, θα έχουν το όφελος της βιώνουν πολλές διαφορετικές μεγέθους επιχειρήσεις και τα προνόμια που πηγαίνουν μαζί με κάθε συγκεκριμένο τύπο άσκησης.

Στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις, στην πραγματικότητα διασφάλιση της πρακτικής άσκησης μπορεί να είναι μια πολύ πιο εμπεριστατωμένη διαδικασία. Θα συναντηθούν με το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού πρώτα να μάθετε για συγκεκριμένες προθεσμίες υποβολής αιτήσεων, ημερομηνίες έναρξης και λήξης. Μπορεί επίσης να δοθεί εταιρική προώθησης εμπορευμάτων, όπως χαρτοφυλάκια, στυλό, και άλλα καλούδια που φέρουν το λογότυπο της εταιρείας.

Ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης και πώς ιδρύθηκε πρόγραμμα πρακτικής τους, η εταιρεία μπορεί να αντιμετωπίζουν οι ασκούμενοι σε δωρεάν γεύματα, εκτελεστικό ηχεία της σειράς γεύμα, οικότροφος εκδηλώσεις ανακάτεμα, και πολλά άλλα. Στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις, υπήρχαν περισσότεροι άνθρωποι γύρω, αλλά μπορεί να μην έχουν απαραίτητα την ευκαιρία να συναντηθεί μαζί τους.

Κερδίζοντας Επαγγελματική Εμπειρία

Όταν οικότροφος με τους μικρότερους όγκους και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι σε θέση να σφυρηλατήσει ισχυρότερες σχέσεις με τους ανθρώπους που εργάζονται κάτω, επειδή υπάρχουν λιγότεροι από αυτούς και λιγότερα ασκούμενους.

Μπορείτε επίσης να έχετε περισσότερες πραγματικές ευκαιρίες για να βοηθήσει τους άλλους σε διάφορα σχέδια. Οι τυπικές εργασίες που θα εκτελέσει ως βοηθός-διοικητικό έργο, την έρευνα, σημειώσεις, και παρατηρώντας συναντήσεις, δεν είναι κατ ‘ανάγκην διαφορετικό από τη δουλειά που θα κάνουμε σε μεγάλες εταιρείες. Η μόνη διαφορά είναι ότι θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για να αναλάβουν περισσότερες ευθύνες και ένα ευρύτερο φάσμα των εργασιών.

Αν σκέφτεστε να κάνετε πρακτική με μια εταιρεία που κάνει ενδιαφέροντα πράγματα, αλλά κανείς δεν έχει ακούσει για αυτούς, αυτό είναι εντάξει. Κάντε το οικοτροφείο, κάνει μια μόνιμη εντύπωση, κάνετε το καλύτερό σας για να εμπλακούν σε ουσιαστικές εργασίες, δίκτυο, και να βοηθήσει με όσες διαφορετικές εργασίες όσο το δυνατόν. Σε μια μεγαλύτερη εταιρεία, μπορείτε να πάρετε ακόμα μεγάλη εμπειρία, αλλά θα μπορούσε επίσης να καταλήγουν να παίζουν παιχνίδια στον υπολογιστή σε ένα άδειο γραφείο όλη την ημέρα.

Το περιβάλλον

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι interning για μια μεγαλύτερη εταιρεία αισθάνεται σαν μια γενική, απρόσωπη εμπειρία με κάποιους τρόπους. Οι μικρότερες εταιρείες έχουν μια πολύ ευκολότερο χρόνο δημιουργώντας μια προσωπική αίσθηση, και επειδή το προσωπικό δεν θα είναι τόσο μεγάλη, μπορείτε πραγματικά ομολόγων και να γνωρίσουν συναδέλφους σας.

Σε μικρότερες εταιρείες, τότε μάλλον θα έχετε πρόσβαση σε εργαζομένους που είναι αρκετά ψηλά στην εταιρεία, η οποία μπορεί να σας εκθέσει σε πιο ενδιαφέρουσα δουλειά και μεγαλύτερη επιρροή επαφές. Αντίθετα, οι ασκούμενοι σε μεγαλύτερες εταιρείες μπορούν να βρουν οι ίδιοι την παραγωγή αντιγράφων και την αρπαγή καφέ για χαμηλότερες εργαζόμενους επίπεδο.

Αυτές τις μέρες, οι περισσότεροι μαθητές θα οικότροφος με πολλές εταιρείες κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας κολλεγίων τους. Μόλις έχετε ολοκληρώσει την πρακτική σας με μια μικρότερη εταιρεία, επιδιώκουν ένα οικοτροφείο με μια αναγνωρίσιμη εταιρία brand-name.

νωρίτερα οικότροφος Η εμπειρία σας θα σας βοηθήσει να προσγειωθεί ένα αρκετά μεγάλο όνομα. Έχοντας και οι δύο αυτές δυνατότητες θα εξισορροπηθεί το βιογραφικό σας και να σας δώσει χρήσιμες εμπειρίες σε δύο διαφορετικού μεγέθους επιχειρήσεις. Ας ελπίσουμε ότι, μέχρι το τέλος της πρακτικής άσκησης σας, θα έχετε μια καλύτερη αίσθηση για το μέγεθος και το είδος της εταιρείας που θα θέλατε να εργαστούν σε μετά από το κολλέγιο.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *