Εύκολη Εργασία από το σπίτι Εργασία Υπολογιστών

Posted on

Εύκολη Εργασία από το σπίτι Εργασία Υπολογιστών

Ο αριθμός των εργασία από το σπίτι θέσεις εργασίας του υπολογιστή έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, με περισσότερες εταιρείες να εξοικειωθούν με την έννοια και την απομακρυσμένη τεχνολογία συνεργασία όλο και πιο σύνηθες φαινόμενο.

Ενώ πολλές από αυτές τις θέσεις εργασίας, για παράδειγμα, οι προγραμματιστές λογισμικού, σχεδιαστές ιστοσελίδων, δεδομένων των μηχανικών, έχουν την τάση να απαιτούν προηγμένες δεξιότητες, υπάρχουν πολλές εύκολες, entry-level, εργασία από το σπίτι θέσεις εργασίας του υπολογιστή εκεί έξω. Απλά πρέπει να ξέρετε πού να κοιτάξετε και τι πρέπει να αναζητήσουμε.

Virtual Assistant

Μια εικονική βοηθός παρέχει απομακρυσμένη διοικητική υποστήριξη σε μια εταιρεία, ομάδα ή εκτελεστική εξουσία. Αυτό περιλαμβάνει μια ποικιλία από διοικητικά καθήκοντα, όπως τον προγραμματισμό συσκέψεων, κρατήσεις ταξιδιών, απαντώντας σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφωνικές κλήσεις ή μηνύματα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την εισαγωγή δεδομένων ή τη διατήρηση αρχείων, και πολλά άλλα.

Όπως πολλές απομακρυσμένες θέσεις εργασίας, είναι εικονική βοηθός θέσεις που προσφέρονται τόσο σε ελεύθερους και πλήρους απασχόλησης βάση. Μπορείτε να ψάξετε σε απομακρυσμένες και εργοτάξια συναυλία για τίτλους όπως «VA», «εικονική βοηθός,» «εικονική εκτελεστικός βοηθός,» ή «εικονικό διευθυντής γραφείου,» και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να βρείτε αυτά τα είδη των θέσεων εργασίας freelance και ευέλικτης εργασίας ιστοσελίδες όπως το FlexJobs , Upwork , Guru , και Fiverr , για παράδειγμα.

Κατά την εφαρμογή, θα πρέπει να δώσει προτεραιότητα το οργανωτικό , την επικοινωνία , και τις δεξιότητες διαχείρισης του χρόνου . Επιπλέον, δεδομένου ότι θα πρέπει να εργάζονται εξ ολοκλήρου σε απευθείας σύνδεση, είναι σημαντικό για μια εικονική βοηθός να έχει την εμπειρία με τις τελευταίες τεχνολογίες.

Θα πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με τις πλατφόρμες επικοινωνίας και συνεργασίας της βιομηχανίας-πρότυπο, συμπεριλαμβανομένων των online ημερολόγια? λέξη-επεξεργασία λογισμικό και υπολογιστικά φύλλα? e-mail και μηνυμάτων εργαλεία, όπως το Gmail και το Slack? πλατφόρμες διάσκεψη ήχου-βίντεο, όπως το Skype, Slack, και το Google Hangouts, και τα εργαλεία κοινής χρήσης οθόνης. Σύμφωνα με PayScale, κατά μέσο όρο, εικονική βοηθοί κάνετε $ 15 ανά ώρα .

Απομακρυσμένη Υποστήριξη Πελατών Αναπληρωτής

Οι περισσότεροι εξ αποστάσεως συνεργάτες υποστήριξης πελατών χρησιμεύσει ως «πρώτη γραμμή» για όλες τις επικοινωνίες των πελατών. Αυτές περιλαμβάνουν την επίλυση των προβλημάτων, απαντώντας σε ερωτήσεις, παρέχοντας πληροφορίες, και πολλά άλλα, και μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαδικτυακές συζητήσεις ή τηλεφωνικές κλήσεις.

Μικρότερες οργανώσεις μπορούν να συσσωρεύσει όλα αυτά τα κανάλια σε μία, ενώ σε μεσαίες ή μεγάλες εταιρείες, είναι πιθανό να δούμε τη δουλειά χωρίσει? π.χ., ένα «Help Desk συνεργάτης» θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που έρχονται μέσω e-mail ή online chats, και ένα «call center συνεργάτης» θα χειριστεί το τηλέφωνο του πελάτη κλήσεις.

(Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα εισερχόμενα τηλεφωνικό κέντρο θέσεων εργασίας τείνουν να είναι ρόλους υποστήριξης πελατών, όπου μπορείτε να παίρνετε τις εισερχόμενες κλήσεις από πελάτες. Από την άλλη πλευρά, οι θέσεις εργασίας κέντρου εξερχόμενων κλήσεων είναι όπου μπορείτε να καλείτε έξω για να οδηγεί ή υποψήφιους πελάτες και γενικά πιο επικεντρώθηκε σε πωλήσεις.)

Έχετε δύο επιλογές όταν πρόκειται για την εξεύρεση μιας απομακρυσμένης υποστήριξης πελατών συνεργάτη δουλειά. Μπορείτε να αναζητήσετε οποιαδήποτε απομακρυσμένη τοποθεσία για τις θέσεις υποστήριξης πελατών, η οποία μπορεί να εμφανιστεί σε τίτλους όπως «αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών», «διευθυντής επιτυχία των πελατών», «ειδικός εξυπηρέτησης πελατών,» ή «αντιπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών», για παράδειγμα.

Μπορείτε επίσης να επεκτείνετε σας αναζήτηση σε τακτική χώρους εργασίας . Απλά φροντίστε να προσθέσετε το «εξ αποστάσεως», «εικονικό» ή «εργασία από το σπίτι» μπροστά από τον τίτλο. (Ωστόσο, όταν πρόκειται για την εύρεση νόμιμη εργασία από το σπίτι θέσεις εργασίας, καταχωρήσεις σε ιστοσελίδες όπως το FlexJobs , Remote.co , Jobspresso και WeWorkRemotely , μπορεί να είναι πιο αξιόπιστο από τα απομακρυσμένα καταχωρήσεις σε συμβατικές μηχανές αναζήτησης εργασίας.)

Κατά την εφαρμογή σε απομακρυσμένες θέσεις εξυπηρέτησης πελατών, προσπαθήστε να τονίσει εκ των προτέρων εξυπηρέτησης πελατών ή φιλοξενία θέσεις εργασίας, καθώς και άριστη επικοινωνία και τις δεξιότητες επίλυσης συγκρούσεων . Σύμφωνα με Glassdoor, ο μέσος συνεργάτη υποστήριξης πελατών κάνει περίπου $ 35.000 ετησίως .

Απομακρυσμένη Υπάλληλος εισαγωγή δεδομένων

Μια απομακρυσμένη υπάλληλος εισαγωγής δεδομένων μπαίνει με το χέρι, ενημερώσεις ή χειρίζεται αριθμητικά ή αλφαριθμητικά δεδομένα (π.χ., αριθμούς ή ένα συνδυασμό γραμμάτων και αριθμών) σε μια βάση δεδομένων μέσω του δικού τους υπολογιστή.

Παρόμοια με τα παραπάνω θέσεις, απομακρυσμένες θέσεις εργασίας καταχώρηση δεδομένων είναι διαθέσιμα τόσο σε πλήρους απασχόλησης και εξωτερικοί συνεργάτες. Μπορείτε να αναζητήσετε όρους όπως «καταχώρηση απομακρυσμένου δεδομένων», «υπάλληλος απομακρυσμένες εισαγωγής δεδομένων», «φορέας απομακρυσμένα δεδομένα,» ή «καταχώρηση εικονικών στοιχείων», για παράδειγμα.

Όταν κάνεις αίτηση για τις θέσεις εργασίας απομακρυσμένη καταχώρηση δεδομένων, ο εργοδότης σας θα ζητήσει πιθανότατα μετρήσεις πληκτρολόγηση σας – π.χ. «Kph,» ή πληκτρολογήσεις ανά ώρα, και «wpm,» ή λέξεις ανά λεπτό. Θα πρέπει να είναι σε θέση να πληκτρολογήσει ένα ελάχιστο των 8.000 kph (αν και 10.000 είναι προτιμότερο), καθώς και ένα ελάχιστο 50 WPM.

Σύμφωνα με ZipRecruiter, ένα μισθό περιοχές μεσαίου επιπέδου υπάλληλος καταχώρηση των δεδομένων από $ 27,000 $ 56.000, ενώ η μέση αμοιβή είναι $ 37.000 ανά έτος. Υπάλληλοι Entry-επίπεδο, ωστόσο, γενικά ξεκινούν σε χαμηλότερη τιμή, και ωρομίσθιο μπορεί βουτιά τόσο χαμηλά όσο 9 $ – $ 10 ανά ώρα.

Ηλεκτρονικό «Μονά-εργασίας» των εργαζομένων

Ενώ μπορεί να ακούγεται περίεργο, υπάρχουν πολλές απομακρυσμένες «δουλειές του ποδαριού» μπορείτε να βρείτε online. Ενώ εσείς δεν πρέπει να περιμένουμε για να κερδίσουν τα προς το ζην από μόνο ένα από αυτά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ως μια πλευρά θόρυβο ή να τις συνδυάσετε για ένα εισόδημα μεγαλύτερο. Από τη φύση του όρου «περίεργη δουλειά,» αναπόφευκτα ποικίλλει. Το κλειδί είναι να γνωρίζουν πού να ψάξουν για αυτούς τους τύπους των θέσεων εργασίας και τι πρέπει να προσέξετε.

Θα βρείτε το ευρύτερο φάσμα των θέσεων εργασίας για ελεύθερους χώρους, όπως Upwork, και μπορείτε να ψάξετε για τις θέσεις εργασίας που ταιριάζουν ενδιαφέροντος ή την εμπειρία σας. Ίσως, θα πάρει ένα έργο εισόδου μακράς δεδομένων 2 την ημέρα αυτή την εβδομάδα και ήχου μεταγραφή προβάλει την επόμενη.

Craigslist είναι μια άλλη καλή πηγή για να συμβουλευτείτε. Ελέγξτε την ενότητα «Computer» κάτω «συναυλίες», και είτε να σαρώσει τις λίστες ή να αναζητήσετε τη συγκεκριμένη κατηγορία για όρους όπως «εξ αποστάσεως», «εργασία από το σπίτι» ή «εικονικό». Μπορεί να αξίζει την αναζήτηση στο κεντρικό κατηγορία «Συναυλίες» με αυτούς τους όρους.

Άλλες σε απευθείας σύνδεση δουλειές του ποδαριού περιλαμβάνουν τη λήψη των ερευνών, που συμμετέχουν σε ερευνητικές ομάδες του πίνακα, και ολοκληρώνοντας μικρο-εργασίες για της Amazon Μηχανολόγων Turk πλατφόρμα (ή παρόμοιες ιστοσελίδες , όπως SwagBucks ή Clickworker). Υπάρχουν, επίσης, τα χρήματα-κάνοντας τις εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εγγραφείτε για γρήγορη συναυλίες ή να παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες.

Είναι σημαντικό να παραμείνουν επιμελής και να ερευνήσει την νομιμότητα της κάθε πλατφόρμας, πριν την εγγραφή σας? αυτό είναι να εξασφαλιστεί ότι δεν είναι μια απάτη.

Μπορείτε να ψάξετε για σχόλια στο διαδίκτυο, ή να δείτε εάν η εταιρεία έχει μια λίστα με το Better Business Bureau. Τέλος, αν θέλετε να ζητήσει δουλειά και όχι αναζήτηση για αυτό, θα μπορούσε επίσης να εγγραφείτε και να πωλούν τις υπηρεσίες σας στο Fiverr.

Η αμοιβή θα διαφέρει αναπόφευκτα σε αυτήν την περίπτωση, και αυτό θα εξαρτηθεί εξ ολοκλήρου από έξοδο σας και το ποσό του χρόνου που αφιερώνουν στην εργασία αυτούς τους τύπους των θέσεων εργασίας. Την Amazon Mechanical Turk, η μέση αμοιβή κυμαίνεται από $ 6-12 ανά ώρα. Μπορείτε να βρείτε συναυλίες που πληρώνουν περισσότερα σε ελεύθερους χώρους ή για Craigslist. Σημειώστε ότι οποιαδήποτε εργασία ή πλατφόρμα ότι η ίδια θέσεις ως ευκαιρία για «παίρνω-πλούσιος-γρήγορο» είναι πολύ πιθανό μια απάτη ? αν ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *