Επιστολές παραίτησης για προσωπικούς λόγους

Posted on

 Επιστολές παραίτησης για προσωπικούς λόγους

Όταν φεύγετε από τη δουλειά σας λόγω προσωπικών λόγων, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι να πω στο αφεντικό σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα θελήσετε να εξηγήσει τους λόγους σας για την έξοδο. Σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί να θέλετε να κρατήσετε τη δική σας εξήγηση ασαφής. Μπορεί να μην θέλετε να μοιραστείτε τις λεπτομέρειες, ειδικά αν δεν έχουν σχέση με την εργασία σας.

Σημαντικό: Δεν έχει σημασία γιατί είστε παραιτηθεί, είναι σημαντικό να γράψουν μια επίσημη επιστολή παραίτησης προς τον εργοδότη σας και να σας δώσει σχετική ανακοίνωση, όποτε είναι δυνατόν.

Ο στόχος σας τώρα είναι να αφήσετε τη δουλειά σας σε μια υψηλή σημείωση, έτσι ώστε να μπορείτε να κρατήσετε το αφεντικό σας ως μια σύνδεση δικτύου.

Παρακάτω, θα βρείτε μερικές συμβουλές για το γράψιμο μια επιστολή παραίτησής όταν παραιτηθεί για προσωπικούς λόγους, καθώς και δύο δείγματα επιστολή παραίτησής. Χρησιμοποιήστε αυτά τα πρότυπα για να σας βοηθήσουν να γράψετε τη δική σας επιστολή παραίτησης.

Συμβουλές για να γράψεις ένα γράμμα παραίτησης για προσωπικούς λόγους

Παρακάτω είναι μερικές συμβουλές για να έχετε κατά νου, ενώ γράφει ένα γράμμα παραίτησης για προσωπικούς λόγους:

  • Μιλήστε με το αφεντικό πρώτη σας: Εάν είναι δυνατόν, πείτε το αφεντικό σας για το σχέδιό σας να παραιτηθεί αυτοπροσώπως, πριν να υποβάλει επίσημη επιστολή των επιχειρήσεων σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφύγετε blindsiding διευθυντή σας. Μπορείτε επίσης να στείλετε αυτό το e-mail στο ανθρώπινο δυναμικό.
  • Συμπεριλάβετε την ημερομηνία της τελευταίας σας Ημέρα: Στην επιστολή σας, αναφέρετε την συγκεκριμένη ημερομηνία που σκοπεύετε να φύγετε από την εργασία. Προσπαθήστε να δώσει ειδοποίηση τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Αν οι συνθήκες είναι τέτοιες που δεν μπορεί να δώσει τόσο πολύ ειδοποίηση, να δώσει όσο χρόνο παράδοσης, όπως μπορείτε.
  • Κρατήστε τους λόγους σας Σύντομη: Δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες ως προς τον λόγο σας για την έξοδο. Μπορείτε απλά να πω, «είμαι παραιτηθεί για προσωπικούς λόγους,» ή «Είμαι παραιτηθεί εξαιτίας ενός οικογενειακό πρόβλημα που απαιτεί όλο το χρόνο μου.» Αν θέλετε να υπεισέλθω σε περισσότερες λεπτομέρειες (για παράδειγμα, να πω είστε αφήνοντας να είναι ένα γονέα που μένει στο σπίτι, είτε λόγω ασθένειας οικογένεια), μπορείτε να εξηγήσετε. Μην πάρετε στα ζιζάνια που προσφέρει πάρα πολλά ιδιαιτερότητες ή πάρα πολλές πληροφορίες. Θέλετε να κρατήσετε την επιστολή σύντομη και στο σημείο.
  • Μείνετε Θετικά: Μπορεί να χρειαστεί να ζητήσει από τον εργοδότη σας για μια σύσταση στο μέλλον. Μπορείτε ακόμη και να υποβάλουν αίτηση για μια θέση εργασίας στην ίδια εταιρεία μέρα. Ως εκ τούτου, να παραμείνουν θετικοί όταν μιλάτε για την εμπειρία σας στην εταιρεία. Να είστε σαφής ότι είστε παραίτηση για προσωπικούς λόγους, όχι λόγω της δυσαρέσκειας με την εργασία ή την οργάνωση.
  • Προσφορά Βοήθεια σας: Εάν είναι δυνατόν, να προσφέρει τη βοήθειά σας κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου. Μπορεί να προσφέρει για την εκπαίδευση ενός νέου υπαλλήλου ή να βοηθήσει με κάποιο άλλο τρόπο. Αν μπορείτε να είστε ευέλικτοι σχετικά με την ημερομηνία άδειά σας, περιλαμβάνουν μια προσφορά να μείνει περισσότερο εάν είναι χρήσιμο στον διευθυντή σας.
  • Ρωτήστε Ερωτήσεις: Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τα οφέλη ή τις πληρωμές του χρόνου διακοπών, μπορείτε να τα ζητήσετε στο e-mail σας.
  • Ακολουθήστε Επιχειρησιακό Επιστολή Μορφή: Φροντίστε να ακολουθήσετε την κατάλληλη μορφή επιστολής των επιχειρήσεων στην επιστολή σας. Συμπεριλάβετε μια κεφαλίδα με το όνομα του εργοδότη και τη διεύθυνση, την ημερομηνία και το όνομα και τη διεύθυνσή σας.
  • Επεξεργασία και Διορθώστε: Θα πρέπει επίσης να διορθώσουν προσεκτικά την επιστολή πριν από την αποστολή. Και πάλι, μπορεί να χρειαστεί να ζητήσει σύσταση από τον εργοδότη σας, έτσι θέλετε όλες οι εργασίες σας να είναι γυαλισμένο.
  • Η αποστολή ενός email: Αν στέλνετε e-mail σας μέσω e-mail, να στείλετε στον εαυτό σας ένα δοκιμαστικό μήνυμα για να διασφαλιστεί ότι το μήνυμά σας έρχεται μέσα από το μορφοποιημένο. Συμπεριλάβετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στην υπογραφή σας, αντί του στην κορυφή της επιστολής. Λίστα όνομά σας και το σκοπό της επιστολής σας (παραίτηση) στη γραμμή θέματος.

Παραίτηση Επιστολή Δείγμα για προσωπικούς λόγους

Αυτή είναι μια επιστολή παραίτησής παράδειγμα για προσωπικούς λόγους.

Jessica Iskandar
123 Main Street
Anytown, CA 12345
555-555-5555
jessica.iskandar@email.com

Πρώτης του Αυγούστου, 2018

Bruce Lee
Διευθυντής Πωλήσεων
Ατλαντικού Co.
123 Business Rd.
Επιχειρήσεις City, NY 54321

Αγαπητέ κ Lee:

Σας γράφω για να σας ενημερώσω ότι θα αποχωρήσει Ατλαντικό ΣΙΑ σε ένα μήνα. Αν και έχω τόσο απολαμβάνουν τη συνεργασία μαζί σας και εργάζονται για την εταιρεία, προσωπικοί λόγοι επιβάλλουν ότι θα εγκαταλείψει τη θέση μου και να επικεντρωθεί στη βελτίωση της κατάστασης μου στο σπίτι.

Η τελική μου μέρα θα είναι την 1η Ιουλίου. Παρά το γεγονός ότι για να φύγει, εκτιμώ βαθύτατα τις δυνατότητες που έχετε μου έδωσε κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως διευθυντής πωλήσεων σε απευθείας σύνδεση. Είμαι πολύ ευγνώμων για όλα τη βοήθειά σας κατά μήκος του τρόπου.

Θα κάνω ό, τι είναι απαραίτητο για να εξασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση μετά θα προχωρήσουμε. Έχω πολλά μέλη της ομάδας στο μυαλό που πιστεύω ότι θα είναι ισχυροί υποψήφιοι για προαγωγή στη θέση μου, ή θα ήμουν ευτυχής να βοηθήσει με τη διαδικασία για την εξεύρεση μια εξωτερική αντικατάσταση. Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε για το τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω.

Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία να είναι ένα μέρος του Ατλαντικού ΣΙΑ Ελπίζω ότι μπορούμε να μείνουμε σε επαφή και τους συναδέλφους των επιχειρήσεων, και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας και πάλι στο μέλλον θα πρέπει η ευκαιρία να παρουσιάσει. Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόησή σας.

Με εκτιμιση,

Jessica Iskandar (υπογραφή έντυπη μορφή επιστολής)

Jessica Iskandar (πληκτρολογήσει το όνομα)

Παραίτηση Επιστολή Δείγμα για προσωπικά προβλήματα

Το όνομά σας
Διεύθυνση σας
σας Πόλη, Τ.Κ.
Ο αριθμός τηλεφώνου σας
E-mail σας

Ημερομηνία

Όνομα
Τίτλος
Οργάνωση
Διεύθυνση
Πόλη, Τ.Κ.

Αγαπητοί Mr./Ms. Επίθετο:

Με λύπη μου σας πληροφορώ ότι θα αποχωρήσει από κεραυνό Inc. σε δύο εβδομάδες. Λόγω των απρόβλεπτων προσωπικά προβλήματα, δεν είμαι πλέον σε θέση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του ρόλου μου, και πιστεύω ότι είναι προς το συμφέρον της εταιρείας που θα εγκαταλείψει τη θέση του.

Ελπίζω ότι η εγκατάλειψη μου δεν θα σας ή Μπολτ Inc. οποιαδήποτε ταλαιπωρία προκληθεί. Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε αν νομίζετε ότι υπάρχει κάποιος τρόπος που μπορώ να σας βοηθήσει με την εύρεση αντικαταστάτη, ή αν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να κάνουν τη μετάβαση ομαλότερη.

Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση. Παρά τα προσωπικά προβλήματα ασχολούμαι με, Χάρηκα που συνεργάστηκα μαζί σας, και εκτιμώ το χρόνο μου στην εταιρεία. Ελπίζω ότι θα είμαστε σε θέση να μείνετε σε επαφή και ανυπομονώ να δω πώς Bolt Inc. μεγαλώνει στο μέλλον.

Καλύτερος,

Υπογραφή σας  (e-mail σε έντυπη μορφή)

Πληκτρολογούνται Το όνομά σας

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *