Επιλογές καριέρας για την επικοινωνία Βαθμός Grads που εξετάζουν

Posted on

Επιλογές καριέρας για την επικοινωνία Βαθμός Grads που εξετάζουν
Αν είστε γοητευμένος από το πώς θα μπορούσαν να επηρεάσουν, να ψυχαγωγήσει και να ενημερώσει τους άλλους, δημιουργώντας το καλύτερο δυνατό περιεχόμενο των μέσων ενημέρωσης για το κοινό, ένα επικοινωνιών σημαντική μπορεί να είναι κατάλληλο για εσάς. Οι ανακοινώσεις μεγάλα εξώφυλλα πολλών κλάδων όπως   διαφήμισητο μάρκετινγκτις δημόσιες σχέσεις , δημοσιογραφία , μετάδοσημέσα μαζικής ενημέρωσης , και ταινία .

Δεξιότητες Επικοινωνίας Σημαντικές Μάθετε

μεγάλες εταιρείες επικοινωνιών να μάθουν πώς να αξιολογήσει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των αναγνωστών, θεατών και ακροατών. Έχουν τη δημιουργικότητα για την ανάπτυξη καινοτόμων στρατηγικών για τη μεταφορά των μηνυμάτων τους. Επικοινωνίες μεγάλες εταιρείες να μάθουν να γράφουν αποτελεσματικά σε πολλούς διαφορετικούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργικής, πειστικός, περιγραφική, και δημοσιογραφικό στυλ. Μπορούν επίσης να ασκήσουν τη δυνατότητα να ενσωματώσουν τις εικόνες, βίντεο και ήχου στις ανακοινώσεις που δημιουργούν.

Οι μαθητές που σε μεγάλες ανακοινώσεις μάθουν να σχεδιάζουν, να οργανώνουν και εκτελούν έργα, προγράμματα και εκδηλώσεις. Πρέπει να είναι προσεκτικοί στις λεπτομέρειες, αλλά την ίδια στιγμή καταλαβαίνουν τη μεγάλη εικόνα. Από τα έργα της επικοινωνίας αποτελούν συχνά αντικείμενο κριτικής και την αποτυχία, μεγάλες εταιρείες επικοινωνιών να μάθουν να ανέχονται κρίσιμη εκτιμήσεις της εργασίας τους και να αντιμετωπίσουν με λιγότερο-από-την επιτυχή εγχειρήματα.

τελική απόφαση σας για μια καριέρα μετά από μια σημαντική τόσο διαφορετικές όσο η επικοινωνία θα επηρεαστεί από τα ενδιαφέροντά σας, τις δεξιότητες και τις αξίες, αλλά εδώ είναι μερικές πολλά υποσχόμενες επιλογές για την προσοχή σας.

Επιλογές καριέρας για Majors Επικοινωνίας

Εξετάστε μερικές από τις καλύτερες ευκαιρίες απασχόλησης για τις μεγάλες εταιρείες επικοινωνιών, μαζί με τις δεξιότητες που θα πρέπει να προσληφθεί.

1. Ειδικοί Δημοσίων Σχέσεων

Οι οργανισμοί όλων των τύπων ανησυχούν για το πώς γίνονται αντιληπτές από το κοινό. μεγάλες εταιρείες επικοινωνιών είναι σε καλή θέση να σκέφτονται στρατηγικά για το πώς να επηρεάσουν την κοινή αντίληψη μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης. επαγγελματίες PR γράφετε δελτία τύπου, οργανώνουν συνεντεύξεις τύπου και άλλες εκδηλώσεις και να πείσει τα μέσα ενημέρωσης που ιστορίες για την οργάνωση έχουν δημοσιογραφική αξία.

Ορισμένοι εκπρόσωποι δημοσίων σχέσεων για τις δημόσιες σχέσεις, μάρκετινγκ και διαφημιστικές εταιρείες, οι οποίες εξυπηρέτηση ενός ρόστερ των διαφορετικών πελατών. Άλλοι εργάζονται άμεσα για επιχειρήσεις, κυβερνητικές υπηρεσίες και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς σε τμήματα επικοινωνίας για να πάρει τα σωστά μηνύματα μάθετε για τον εργοδότη τους.

Μισθός και εργασίας του Outlook: Το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας (BLS) εκτιμά ότι οι ειδικοί δημοσίων σχέσεων κέρδισε κατά μέσο όρο $ 59.3 χιλιάδων το Μάιο του 2017. Σύμφωνα με την BLS, η απασχόληση των δημοσίων σχέσεων ειδικός θα επεκταθεί κατά 9% έως το 2026: περίπου όσο πιο γρήγορα μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα.

2. Συνάντηση / Σχεδιασμός Event

Η επιτυχής γεγονότα απαιτούν ένα συναρπαστικό θέμα και αποτελεσματική προώθηση για να προσελκύσει μια βιώσιμη ομάδα των συμμετεχόντων. μεγάλες εταιρείες επικοινωνιών είναι ευνοϊκή θέση για να αξιολογήσει τα συμφέροντα των ομάδων καταναλωτών, τα μέλη των επαγγελματικών οργανώσεων και ομάδων συμφερόντων, και να συσκευάζει τα γεγονότα σε ένα ελκυστικό τρόπο. Έχουν τον προσανατολισμό λεπτομέρεια και οργανωτικές ικανότητες να σκέφτονται μέσα από τη διαδικασία και να εξετάσει όλες τις ανάγκες των παρουσιαστών και οι παρευρισκόμενοι.

σχεδιαστές εκδήλωση μπορεί να αξιοποιήσει τις δημόσιες δεξιότητες ομιλίας που αναπτύχθηκε στις σπουδές επικοινωνίας τους για να κάνουν ανακοινώσεις και να εισαγάγει τα ηχεία σε προγράμματα. δεξιότητες γραφής τους βοηθήσει να συνθέσει δελτία τύπου, γράφουν οι περιγραφές και βιογραφίες για τη λογοτεχνία περίπτωση, και να δημιουργήσει διαδικτυακό περιεχόμενο για συναντήσεις.

Μισθός και εργασίας του Outlook: Συνάντηση και εκδήλωση σχεδιαστές κέρδισαν κατά μέσο όρο $ 48.23 χιλιάδων από το Μάιο του 2017 , σύμφωνα με την BLS . Ο έργα BLS αύξηση 11% μέσα 2026 για την απασχόληση των συναντήσεων και εκδηλώσεων σχεδιαστές, ένας πιο γρήγορα από το μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα.

3. Αποφοίτων Κολλεγίου και Ανάπτυξης Αξιωματικών

Απόφοιτοι αξιωματικοί αξιολογήσει τις ανάγκες των διαφόρων ομάδων αποφοίτων και εκδηλώσεις σχέδιο, όπως συγκεντρώσεις, δεξιώσεις δικτύωση και κοινωνικές εκδηλώσεις για να διατηρήσει τους αποφοίτους συνδέσεις με alma mater τους.

Ανάπτυξη αξιωματικοί μελέτη υποψήφιους δότες και να παρουσιάσει τις πτυχές του σώματος που αντιστοιχούν στα συμφέροντα των συγκεκριμένων ατόμων.

Η ικανότητα των μεγαλύτερων εταιριών επικοινωνιών για τη δημιουργία προσεκτικά διατυπωμένες και σαφείς γραπτές ανακοινώσεις βοηθά τον υπεύθυνο ανάπτυξης για να κάνουν γήπεδα τους αποτελεσματικά. Ανάπτυξη και απόφοιτοι αξιωματικοί και οι δύο πρέπει να ασκήσει μεγάλη κοινωνική φινέτσα στις αλληλεπιδράσεις τους με τους αποφοίτους, τους γονείς, και άλλους πιθανούς χορηγούς.

Μισθός: εκτιμά μάλιστα ότι η πλειοψηφία των αποφοίτων και των υπευθύνων για την ανάπτυξη κερδίζουν μεταξύ $ 55.100 και $ 80.000.

4. Media Planner

σχεδιαστές πολυμέσων πρέπει να κατανοήσουν το web surfing, την προβολή, την ανάγνωση, και ακούγοντας τις κλίσεις των καταναλωτών, ώστε να επιλέξετε το καλύτερο μίγμα των μέσων ενημέρωσης για μια διαφημιστική καμπάνια.

Επικοινωνίες μεγάλες εταιρείες είναι μοναδικά προσόντα για να εξετάσει τον τρόπο με δημογραφικές ομάδες καταναλώνουν τα μέσα ενημέρωσης ώστε να μπορούν να προβλέψουν την βέλτιστη τοποθέτηση των διαφημίσεων μέσα σε τηλεοπτικά / ραδιοφωνικά προγράμματα, ιστοσελίδες, και άρθρα περιοδικών και εφημερίδων.

σχεδιαστές Media αξιοποιήσει επίσης την παρουσίαση και γραφής που αναπτύχθηκε μέσα από μελέτες της επικοινωνίας, καθώς ρίξουν τα σχέδιά τους για τη διαφήμιση συναδέλφους και στελέχη.

Μισθός: PayScale εκτιμά ότι οι σχεδιαστές των μέσων ενημέρωσης κερδίζουν κατά μέσο όρο $ 48.830.

5. Κοινωνική Media Manager

Τα social media είναι όλα σχετικά με την επικοινωνία με τους ανθρώπους που μας ενδιαφέρει. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι μεγάλες εταιρείες επικοινωνιών, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι να αναλύσουν τα πρότυπα της επικοινωνίας, είναι καλά προσόντα για να βοηθήσει τους οργανισμούς να αξιοποιήσουν τις μάρκες τους μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

διαχειριστές Κοινωνική μέσα μαζικής ενημέρωσης πρέπει να είναι καλό συγγραφείς για να συνθέσετε μηνύματα σχετικά με την οργάνωσή τους, που θα έκκληση προς τους επισκέπτες μέσα σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπως το Facebook, LinkedIn και Twitter. Θα πρέπει επίσης να έχουν τα πειστική ικανότητες και δεξιότητες παρουσίασης για να ρίξει τα σχέδιά τους για το προσωπικό και να πείσει τους συναδέλφους και τους πελάτες να συμβάλει μαρτυρίες και άλλο διαδικτυακό περιεχόμενο.

Μισθός και εργασίας του Outlook: PayScale εκτιμά ότι ο μέσος μισθός για τους διαχειριστές των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι $ 49.290.

6. Ανθρώπινου Δυναμικού Ειδικός

επαγγελματίες ανθρώπινου δυναμικού είναι υπεύθυνα για τις λειτουργίες έντασης επικοινωνία στο εσωτερικό των οργανισμών, συμπεριλαμβανομένων πρόσληψη προσωπικού, τον προσανατολισμό τους νέους εργαζόμενους, την ανάπτυξη προγραμμάτων κατάρτισης, μεταφοράς πολιτικές για το προσωπικό, την εκπαίδευση των εργαζομένων σχετικά με τα οφέλη, και τη δημιουργία ενημερωτικών δελτίων των εργαζομένων.

το προσωπικό ΥΕ χρησιμοποιούν τις δημόσιες δεξιότητες ομιλίας για την παροχή παρουσιάσεις σε τρέχουσες / υποψήφιους υπαλλήλους και γραφής για τη δημιουργία εγχειριδίων των εργαζομένων, συνθέτουν το περιεχόμενο ιστοσελίδων και παράγουν τη λογοτεχνία προσλήψεις. Χρησιμοποιούν λεκτικές δεξιότητες επικοινωνίας που καλλιεργείται από τις ανακοινώσεις μεγάλων προς τους εργαζομένους συμβουλή / συμβουλές και να πάρει συνέντευξη από τους υποψηφίους για τις θέσεις εργασίας.

Μισθός και εργασίας του Outlook: Η BLS εκτιμάται ότι ο μέσος μισθός ενός εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού από το Μάιο του 2017 $ 60.35 χιλιάδες. Η BLS αναμένεται ότι οι θέσεις εργασίας στον τομέα θα αυξηθεί κατά 7% έως το 2026, περίπου τόσο γρήγορα όσο μέσος όρος για όλα τα επαγγέλματα.

7. Business Reporter

Ο πολλαπλασιασμός των οικονομικών και επιχειρηματικών μέσων ενημέρωσης έχει ανοίξει ευκαιρίες για μεγάλες εταιρείες επικοινωνιών που ενδιαφέρονται για τις επιχειρήσεις και τη χρηματοδότηση. Business δημοσιογράφους πατήστε δημοσιογραφικές δεξιότητες γραφής για να καλύψει τις εξελίξεις στο εσωτερικό των επιχειρήσεων, της βιομηχανίας και της οικονομίας γενικότερα για τις ιστοσελίδες, τηλεοπτικούς σταθμούς, εφημερίδες και περιοδικά. Πρέπει να είναι σε θέση να μεταδώσει επιχειρηματικές πληροφορίες σε γλώσσα κατανοητή από το ευρύ κοινό.

Για να καλύψει τις ιστορίες, τις επιχειρήσεις δημοσιογράφοι χρησιμοποιούν τις διαπροσωπικές δεξιότητες που αναπτύχθηκαν από τις σημαντικότερες ανακοινώσεις για να καλλιεργήσουν σχέσεις με τις επιχειρήσεις μυημένους. Πρέπει να έχουν την πειστική ικανότητα να πείσει τους εκδότες για τη βιωσιμότητα των ιδεών τους για τα άρθρα.

Μισθός: PayScale εκτιμά ότι η επιχείρησή τους δημοσιογράφους κερδίζουν κατά μέσο όρο $ 45.500.

8. Υγεία Εκπαιδευτικός

εκπαιδευτικούς Υγείας αξιολογεί τα προβλήματα και τις ανάγκες του πληθυσμού στόχου που αφορούν την υγεία και τη διαμόρφωση προγραμμάτων για την αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων. Ένα βασικό στοιχείο της δουλειάς τους είναι η κατανόηση των στάσεων και των αντιλήψεων των ψηφοφόρων τους σχετικά με τις ανησυχίες για την υγεία. Θα πρέπει να αναπτύξει και να παρουσιάσει τα εργαστήρια και τα σεμινάρια που συνδέονται προς το κοινό τους. εκπαιδευτικούς Υγείας παράγουν περιεχόμενο στον Παγκόσμιο Ιστό και τη λογοτεχνία που θα έκκληση προς τους ψηφοφόρους τους.

Οργανωτικές και εκδήλωση δεξιότητες σχεδιασμού είναι απαραίτητη όταν ενορχήστρωση και την προώθηση εκθέσεις για την υγεία και άλλα προγράμματα. Λεκτικές δεξιότητες επικοινωνίας είναι κρίσιμη όταν συμβουλεύει τους φοιτητές, τους εργαζόμενους, ή το ευρύ κοινό σε one-on-one συνεδρίες.

Μισθός και εργασίας του Outlook: Η BLS εκτιμάται ότι οι εκπαιδευτικοί της υγείας κερδίσει κατά μέσο όρο $ 53.94 χιλιάδες από το Μάιο του 2017. Θέσεις εργασίας για τους εκπαιδευτικούς της υγείας και των εργαζομένων της κοινότητας της υγείας ήταν προβλέπεται να αυξηθούν κατά 16% έως το 2026, πολύ πιο γρήγορα από το μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα.

Διευθυντής 9. Μάρκα

διαχειριστές Μάρκα επιβλέπει την τοποθέτηση των προϊόντων και υπηρεσιών στο πλαίσιο συνείδηση ​​του κοινού. Αναλύουν τις αντιδράσεις των καταναλωτών για τα προϊόντα τους με βάση παράγοντες όπως η τιμή, η εμπειρία των καταναλωτών, τη συσκευασία, και την προσβασιμότητα. διαχειριστές Μάρκα εποπτεύει την ανάπτυξη των εκστρατειών-εντατική επικοινωνία, συμπεριλαμβανομένης της διαφήμισης, προώθησης και δημοσίων σχέσεων για την ενίσχυση των πωλήσεων.

διαχειριστές Μάρκα πρέπει να έχουν τις διαπροσωπικές και επικοινωνιακές δεξιότητες για να προκαλέσει τη συνεργασία των άλλων πωλήσεις, το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση των εταίρων. Η κριτική ματιά των μεγάλων επικοινωνιών είναι απαραίτητη για να αξιολογήσει τις διαφημίσεις, διαφημίσεις, και άλλο αντίγραφο μάρκετινγκ.

Μισθός: Σύμφωνα με PayScale, διαχειριστές μάρκα κερδίζουν κατά μέσο όρο $ 69.770.

Εκπρόσωπος 10. Πωλήσεις

Οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες επικοινωνιών δεν θα πρέπει να σκέφτεται τις πωλήσεις ως μια ενδεχόμενη καριέρα όταν εισέρχονται κολέγιο. Ωστόσο, θα μάθουν πολλά δεξιότητες παράλληλα με τις σπουδές επικοινωνίας που μπορούν να οδηγήσουν σε μια επιτυχημένη και κερδοφόρα καριέρα στις πωλήσεις.

Επικοινωνίες μεγάλες εταιρείες να μάθουν να αξιολογούν τις προτιμήσεις του κοινού ακριβώς όπως ένας πωλητής πρέπει να είναι σε θέση να προβλέψει τις ανάγκες των πελατών της. Οι προφορικές, γραπτές και ευρύτερες δεξιότητες επικοινωνίας κατακτηθεί μέσα από τη μεγάλη θα εξοπλίσει τον  πωλητή  να σχεδιάσει και να παραδώσει το δικαίωμα αγωνιστικό χώρο σε διάφορους τύπους καταναλωτών ή επιχειρήσεων.

Μισθός και εργασίας του Outlook: Αποζημίωση στον τομέα ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό από την περιοχή της εστίασης των πωλήσεων. Για παράδειγμα, η BLS εκτιμάται ότι χονδρική πωλητές / κατασκευή κέρδισε κατά μέσο όρο $ 69770 τον Μάιο του 2017 πωλητές τίτλους κέρδισε $ 63780, ενώ οι λιανικές πωλητές κερδίσει μόνο $ 23.37 χιλιάδων. Η BLS εκτιμάται ότι οι ευκαιρίες απασχόλησης για τις χονδρικές πωλήσεις και τους πωλητές κινητών αξιών θα εμφανίσουν κατά μέσο όρο αύξηση μέσα 2026 από 5-6%.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *