Επαγγελματικά Πτυχία που οδηγούν σε υψηλής αμειβόμενες θέσεις εργασίας

Posted on

Επαγγελματικά Πτυχία που οδηγούν σε υψηλής αμειβόμενες θέσεις εργασίας

Ψάχνετε για ένα πρόγραμμα σπουδών που θα σας προετοιμάσει για μια υψηλή εργασία πληρωμής; Εξετάστε το ενδεχόμενο να πάρει ένα επαγγελματικό πτυχίο. Ένα επαγγελματικό πτυχίο, επίσης γνωστή ως ένα πρώτο-επαγγελματικό πτυχίο, είναι ένας βαθμός που σας προετοιμάζει για μια συγκεκριμένη καριέρα. Τα πιο συνηθισμένα παραδείγματα των επαγγελματικών πτυχίων είναι βαθμούς δικαίου (JDS) και ιατρικών βαθμούς (MDS). Ωστόσο, υπάρχουν και πολλοί άλλοι.

Είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε ποιο βαθμό τα προγράμματα είναι εκεί έξω, και οι οποίες τείνουν να οδηγήσουν σε καλά αμειβόμενες θέσεις. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε ένα πρόγραμμα που ταιριάζει στα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας.

Επαγγελματικών πτυχίων εναντίον Academic Βαθμοί

Το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ ορίζει ένα επαγγελματικό πτυχίο, όπως αυτή που ικανοποιεί όλα τα ακόλουθα κριτήρια:

  • Θα πρέπει να συμπληρώσετε το βαθμό για την άσκηση του επαγγέλματος (μπορεί επίσης να χρειαστεί να λάβει τις εξετάσεις χορήγησης αδειών άσκησης επαγγέλματος)
  • Θα πρέπει να συμπληρώσετε τουλάχιστον δύο χρόνια κολέγιο πριν από την είσοδο στο πρόγραμμα
  • Το πρόγραμμα (συν οποιαδήποτε προηγούμενη εμπειρία κολλεγίων) πρέπει να διαρκεί τουλάχιστον έξι έτη

Το άλλο βασικό ποιότητα ενός επαγγελματικό πτυχίο είναι ότι σας διδάσκει τι πρέπει να ξέρετε για να εκτελέσει μια συγκεκριμένη εργασία. Ενώ μπορεί να χρειαστεί να διεξάγει κάποια ακαδημαϊκή έρευνα (όπως ένα τελικό επιστέγασμα ή χαρτί), το πρόγραμμα επικεντρώνεται σε πρακτικά μαθήματα σχετικά με το επάγγελμα. Αυτό περιλαμβάνει συχνά την εμπειρία της πραγματικής ζωής, όπως η πρακτική άσκηση.

Αυτό είναι διαφορετικό από ένα ακαδημαϊκό πτυχίο, όπως ένα Διδακτορικό Δίπλωμα (Ph.D.), η οποία επικεντρώνεται στην έρευνα και άλλων επιστημονικών εργασιών. Αν και ακαδημαϊκά πτυχία αγγίξει και στην πρακτική εκμάθηση, αυτό δεν είναι η εστίασή τους.

Συμβουλές για την επιλογή ενός προγράμματος Επαγγελματικής Βαθμός

Σκεφτείτε προσεκτικά για τη δουλειά που θέλετε. Οι περισσότεροι επαγγελματίες βαθμούς σας προετοιμάσει για μια συγκεκριμένη εργασία. Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι θέλετε να ακολουθήσετε αυτό το μονοπάτι σταδιοδρομίας πριν από την εφαρμογή και την παρακολούθηση ένα επαγγελματικό πρόγραμμα βαθμό. Σκεφτείτε τη δουλειά σκίαση ανθρώπους στον τομέα πρώτο, ή interning στη βιομηχανία. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν θέλετε να πάτε μέσα από τη μακρά και δαπανηρή διαδικασία του να πάρει ένα βαθμό.

Εξετάστε το κόστος. Τα περισσότερα προγράμματα επαγγελματικής βαθμό διαρκέσει δύο έως τέσσερα έτη και μπορεί να είναι ακριβό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε σκεφτεί για το κόστος του προγράμματος πριν από την εφαρμογή. Εξετάστε το ενδεχόμενο να υποβάλλουν αίτηση για οικονομική βοήθεια, εάν είναι διαθέσιμη. Ενώ εσείς ελπίζουμε ότι θα είναι σε θέση να εξοφλήσει τυχόν δάνεια με τα χρήματα που κέρδισε από την πρώτη σας δουλειά μετά το σχολείο, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν περατωθεί με χρέη που δεν μπορούν να αποπληρώσουν.

Ελέγξτε τη φήμη του προγράμματος και το σχολείο. Κοιτάξτε προσεκτικά τη φήμη του κάθε προγράμματος που εφαρμόζεται για. Ζητήστε από το γραφείο εισαγωγών για πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των αποφοίτων προσληφθεί απευθείας από το πρόγραμμα. Ρωτήστε ποιο ποσοστό των φοιτητών που περνά τις εξετάσεις αδειοδότησης. Αν είναι δυνατόν, να μιλήσουμε με κάποιους πρώην φοιτητές να πάρετε περισσότερες πληροφορίες. Βεβαιωθείτε ότι ξοδεύετε το χρόνο και τα χρήματά σας σε ένα καλό πρόγραμμα που θα σας πάρει τη δουλειά που θέλετε.

Κοιτάξτε σε κοινά προγράμματα μοιρών. Αν κάνετε αίτηση για κολέγια και ξέρετε τι επάγγελμα θέλετε να ακολουθήσετε μετά την αποφοίτησή τους, θεωρούν την εφαρμογή σε ένα κοινό πρόγραμμα μοιρών. Μερικά πανεπιστήμια προσφέρουν πενταετή προγράμματα όπου οι μαθητές ολοκληρώσει ένα πτυχίο επαγγελματικό δίπλωμα πανεπιστημίου και την ίδια στιγμή. Αυτό θα σας εξοικονομήσει χρόνο ισχύουν για ένα ξεχωριστό απόφοιτος του σχολείου μετά το κολέγιο και θα είναι ταχύτερη από ό, τι το πτυχίο ενός τυπικού διετές μεταπτυχιακό του. Ωστόσο, μόνο το κάνετε αυτό, αν είστε αρκετά σίγουροι για την πορεία της σταδιοδρομίας που θέλετε.

Πτυχία που οδηγούν στην τριτοβάθμια αμειβόμενες θέσεις εργασίας

Παρακάτω είναι μια λίστα με μερικά από τα επαγγελματικά πτυχία που οδηγούν στις πιο επικερδείς σταδιοδρομίες. Φυσικά, έχετε κατά νου ότι θα πρέπει να επιλέξετε μόνο ένα πρόγραμμα σπουδών που ταιριάζει επαγγελματικά ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας. Ωστόσο, ο κατάλογος αυτός είναι ένα χρήσιμο μέρος για να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε αξιόλογων προγραμμάτων μεταπτυχιακών σχολείο.

Όλα μισθό πληροφορίες βασίζονται σε στοιχεία από το Γραφείο του Outlook Handbook Επαγγελματικών Εργατικές Στατιστικές.

1. Διδάκτωρ Ιατρικής (MD)
Αν θέλετε να γίνετε γιατρός, που συνήθως έχουν να κερδίσουν Διδάκτωρ της Ιατρικής. Προγράμματα ιατρικής σχολής διαρκεί τέσσερα χρόνια και περιλαμβάνει πρακτική εμπειρία που εργάζονται σε νοσοκομεία και γραφεία ιατρών. Οι άνθρωποι που θα ολοκληρώσουν την ιατρική σχολή και να γίνει οι γιατροί μπορούν να κερδίσουν πολύ υψηλούς μισθούς, που κυμαίνονται από $ 228.441 για μια θέση εργασίας στη γενική παιδιατρική με $ 441.185 για μια θέση εργασίας στην αναισθησιολογία.

Οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το φάρμακο μπορεί επίσης να εξετάσει γιατρός του Οστεοπαθητική Ιατρική βαθμού (DO), το οποίο είναι ένα άλλο πρόγραμμα για το μέλλον τους γιατρούς.

2. Διδάκτωρ Οδοντιατρικής (DDS ή DMD)
Όπως ιατρική σχολή, οδοντιατρική σχολή προγράμματα συνήθως τελευταία τέσσερα χρόνια. Ωστόσο, είναι ένα γενικό οδοντίατρο είναι μια καλά αμειβόμενη καριέρα: οδοντίατροι κερδίζουν κατά μέσο όρο $ 158.120 ανά έτος. Ο αριθμός των θέσεων εργασίας οδοντίατρος είναι επίσης αναμένεται να αυξηθεί κατά 19 τοις εκατό κατά τα επόμενα δέκα χρόνια περίπου, το οποίο είναι πολύ πιο γρήγορα από ό, τι τον εθνικό μέσο όρο.

3. Ο γιατρός της Podiatry (DPM, DP, Pod.D.)
Ένα podiatrist νοιάζεται για τους ασθενείς με το πόδι, τον αστράγαλο, και τα προβλήματα κάτω πόδι. Αξιολογούν και τη διάγνωση των προβλημάτων, την παροχή θεραπείας, και να εκτελέσει το πόδι και τον αστράγαλο χειρουργικές επεμβάσεις.

Για να γίνει μια podiatrist, θα πρέπει να ολοκληρώσει μια τετραετή γιατρός του προγράμματος Podiatric Medicine. Πολλά από τα μαθήματα είναι παρόμοιες με εκείνες που θα λάβει μια Διδάκτωρ Ιατρικής ή γιατρός του προγράμματος Οστεοπαθητική Ιατρική.

Ποδίατροι κερδίζουν κατά μέσο όρο $ 127.740 ανά έτος και βλέπουμε αύξηση της απασχόλησης των 10 τοις εκατό, η οποία είναι ταχύτερη από τον εθνικό μέσο όρο.

4. Διδάκτωρ Φαρμακευτικής (Pharm.D.)
Φαρμακοποιοί διανομή του φαρμάκου στους ασθενείς και να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με αυτά τα φάρμακα. Μπορεί επίσης να προβεί προβολές για την υγεία και την παροχή εμβολιασμούς.

Για να γίνει ένα φαρμακοποιό, θα πρέπει να ολοκληρώσει μια τετραετή επαγγελματικό πτυχίο στο φαρμακείο και να λάβει άδεια (η οποία απαιτεί τη λήψη δύο εξετάσεις.). Ωστόσο, υπάρχει συχνά ένα μεγάλο κέρδος: ο μέσος μισθός για τους φαρμακοποιούς είναι $ 124.170 ανά έτος.

5. Juris Doctor (JD)
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δικηγόρος; Δικηγόροι στα περισσότερα κράτη πρέπει να συμπληρώσουν ένα πτυχίο νομικής τριών ετών, η οποία περιλαμβάνει παρακολούθηση μαθημάτων και την εμπειρία του πραγματικού κόσμου σε δικηγορικά γραφεία. Έχουν, επίσης, να περάσει μια εξέταση κρατικών αδειών που ονομάζεται «bar εξετάσεις», προκειμένου να ασκήσουν σε μια συγκεκριμένη κατάσταση.

Δικηγόροι κερδίζουν κατά μέσο όρο $ 119.250 ανά έτος.

6. Master of Science στη Νοσηλευτική (MSN)
Μπορείτε να εργαστεί ως νοσοκόμα (RN) με ένα συγγενή ή πτυχίο (ή δίπλωμα προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης). Ωστόσο, αν θέλετε να γίνετε ένας επαγγελματίας νοσοκόμα (επίσης γνωστή ως μια προηγμένη πρακτική νοσοκόμα, ή APRN), θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον ένα Master of Science στη Νοσηλευτική. Αυτό είναι συνήθως ένα διετές πρόγραμμα που περιλαμβάνει τόσο την πρακτική μάθηση και μαθημάτων.

APRNs μπορεί να πάει για να κερδίσει μια Διδάκτωρ Νοσηλευτικής πρακτικής (DNP) βαθμό. Δεν έχει σημασία τι βαθμό θα κερδίσουν, όμως, θα πρέπει να περάσει μια εθνική εξετάσεις πιστοποίησης.

Οι θέσεις εργασίας Νοσοκόμα επαγγελματίας αυξάνεται κατά 31 τοις εκατό – πολύ πιο γρήγορα από ό, τι τον εθνικό μέσο όρο. APRNs να κερδίζουν κατά μέσο όρο ετήσιο μισθό $ 110.930 .

7. Διδάκτωρ Οπτομετρίας (OD)
Ένας οφθαλμίατρος εξετάζει τα μάτια των ασθενών, διάγνωση και αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης, και ορίζει γυαλιά και τους φακούς. Οπτομετρών πρέπει να ολοκληρώσει μια γιατρός του προγράμματος Οπτομετρίας, η οποία συνήθως διαρκεί τέσσερα χρόνια και πρέπει στη συνέχεια να περάσει σε εξετάσεις αδειοδότησης κατάσταση.

Μετά το σχολείο, οπτομέτρες να κερδίσετε ένα μέσο μισθό των $ 110.300 ανά έτος. Μπορούν επίσης να περιμένετε να βρείτε πολλές θέσεις εργασίας: ο αριθμός των θέσεων εργασίας αναμένεται να αυξηθεί κατά 18 τοις εκατό κατά τα επόμενα δέκα χρόνια.

8. Master στη Διοίκηση Υγείας (MHA)
Πολλοί άνθρωποι στη διοίκηση για την υγεία, ιδίως εκείνους που θέλουν να γίνουν διαχειριστές, να πάρει ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διοίκηση της υγείας (MHA). Τα προγράμματα αυτά συνήθως διαρκούν δύο έως τρία χρόνια και περιλαμβάνει πρακτική διοικητική εμπειρία.

Ενώ οι άνθρωποι με MHA πάει για να έχουν μια σειρά από διαφορετικές θέσεις εργασίας, η κοινή θέση είναι διευθυντής των υπηρεσιών υγείας. διευθυντές υπηρεσιών υγείας (γνωστή επίσης και ως στελέχη του τομέα της υγείας ή διαχειριστές της υγειονομικής περίθαλψης) σχέδιο, το συντονισμό και την άμεση ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών.

Διευθυντές υπηρεσιών υγείας κερδίζουν κατά μέσο μισθό των $ 98.350 και αναμένεται να δούμε το 20 τοις εκατό αύξηση των θέσεων εργασίας κατά τα επόμενα δέκα χρόνια.

9. Διδάκτωρ Κτηνιατρικής (DVM, VMD)
Αν αγαπάτε τη φροντίδα για τα ζώα και θέλουν να γίνει ένα κτηνίατρο, θα πρέπει να κερδίσουν έναν γιατρό Κτηνιατρικής βαθμό. Αυτό είναι ένα τετραετές πρόγραμμα που περιλαμβάνει το χρόνο στις αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια και κλινικές.

Οι Κτηνιατρικές θέσεις εργασίας αυξάνοντας πολύ πιο γρήγορα από ό, τι τον εθνικό μέσο όρο, και οι κτηνίατροι να κερδίσετε ένα μέσο μισθό των $ 90.420.

10. Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA)
Ένα πτυχίο Master of Διοίκησης Επιχειρήσεων είναι συνήθως ένας βαθμός δύο ετών που προετοιμάζει τους μαθητές για μια ποικιλία των θέσεων εργασίας στις επιχειρήσεις. Αυτές οι θέσεις εργασίας μπορεί να κυμαίνεται από ένα οικονομικός αναλυτής (με μέσο μισθό των $ 82.45 χιλιάδων ) σε οικονομικό διευθυντή (με μισθό $ 125,080 ). Πολλές θέσεις εργασίας στις επιχειρήσεις αυξάνονται με ρυθμούς πιο γρήγορα από τον εθνικό μέσο όρο.

Ένα σχετικό πτυχίο είναι ένα Master της Δημόσιας Διοίκησης, η οποία επικεντρώνεται περισσότερο στη διακυβέρνηση και τις δημόσιες υποθέσεις. Οι μαθητές μπορούν να πάνε για να τρέξει για πολιτικό αξίωμα ή να εργαστούν σε θέσεις εργασίας του ιδιωτικού τομέα, όπως η αναλυτής διαχείρισης (επίσης γνωστή ως σύμβουλος διαχείρισης, το οποίο έχει ένα μέσο μισθό των $ 82.45 χιλιάδων ).

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *